Spanien, Here we com!!

oj, denna vecka har varit hektisk. Jag har jobbat massor, craig och Malin har varit här hela veckan och även min kompis helenas border collie Jill. Så det har blivit sena kvällar och mkt promenader och allmänt kaos, fast det har varit kul. Har kanske inte haft så bra med energi, känner mig väldigt snurrig just nu med allt som ska hända de närmsta veckorna, allt är i oordning och jag tycker det känns lite jobbigt. Jag vill bara flytta typ, men palla o fixa allt.

semester 27 maj - 22 Juni =)

Imorrn är det iaf spanien med Emelie. Ska bli sååå underbart, ser verkligen framemot detta. Varmt väder, utflykter, drinkar och cigg, go mat ect . Det enda som känns tråkigt är att paddan inte får följa med ha ha.

Finns så mkt jag vill skriva men det får bli en annan dag.

so long bitches =)


Let the games begin..

åååh jag gick tidigare från jobbet för att jag INTE skulle komma i säng så sent och ändå sitter jag här klistrad vid datorn när klockan e 22.40. Måste sova....snart. Vet ju att jag inte kommer att kunna sova på minst 2 tim.Jag är en nattmänniska nuförtiden. Imorrn ska jag upp halv 5. Why you ask? Förutom att mitt skift börjar 7.00 så tar jag generellt ganska lång tid på mig på morgonen. Jag har mina ritualer. Och käka frulle minst 30 min, och rasta hund i 20 ect.....åhh jag kmr va så trött efter jobbet när jag ska ut och lämna Jenca på Ekerö och sen umgås med familj och släkt för imorrn kmr malin och craig till sverige. Ska bli jättekul =). och samma rutin på söndag....

Men jag e mkt glad att jag och Jocke bytte så jag jobbar tisdag ist för fredag nästa vecka. Finns inget jobbigare än o jobba sent dagen innan man ska dra iväg på resa. Man vill ju gärna ladda lite.

Åh nu kom jag på att det är så mkt som ska fixas den närmsta framtiden, jag blir galen. Måste verkligen kontakta den här kicki ang kontraktet på lgheten.

nää nu måste jag gå o sova.

ha en bra helg om vi inte hörs (vilket vi inte lär göra om jag inte kmr över min fobi för telefoner. 105 kr i mobilräkning?!! kom igen...tant agda ringer mer lixom)

so long bitches!! Im out of here!!! (aldos famous last words när han slutar sitt skift ojämna helger. Nu vill jag bara att han ska gå hem så jag får höra honom säga det. Så kul!! Jag sa likadant till Rosche och Jocke idag men dom verkade inte fatta grejen).




....

åh orka överskrift. Ibland får man inte till det.

igår: Jag åkte hem till Lotta och sen drog vi vidare till vaxholm (eller waxholm?) och gick runt o hade det bra i lilla pittoreska hamnstaden (hmm) och åt sallad på en bänk o glass i solen. Fin glass som Lotta sa, dvs dyr ha ha. Venca var med oxå men padda fick vara hemma för hon orkar inte i värmen med sina korta ben =(. Hon hade tydligen legat i kumfin (en hundbädd) och surat heeeela dagen sa mamma (fast sen besteg vi granholmstippen senare på kvällen så då fick hon motion så det hette duga).

Jättehärlig dag hursomhelst =). Tror det kallas vardagslyx. E ju lite ledsen att Lottie ska åka iväg snart, till öland hela sommaren lång. Men jag ska ju mest jobba här hemma och det går ju o hälsa på. Jamenar vem skulle tack nej till en hel sommar på öland, inte jag iaf.

På kvällsprommen (den till granholmstippen) så höll venca på o jaga i gräset hela tiden, så jävla mkt jakt i henne, mer än någonsin. Jag har inte haft henne lös många sekunder. Men då står jag o såsar och kollar på annat och när jag tittar på henne så ser jag att hon har nått i munnen så jag skriker till och hon släpper den. Då e det en liten sork som var väldigt skadad. Den kravlade runt lite på vägen och sen tror jag den dog av skadorna men för säkerhetsskull var jag tvungen o slå den mot en sten. Jävla hund. Det var en jättesöt sork ju, stackars. observera att hon var kopplad hela tiden o ändå märkte jag inte, hon har blivit en skilled hunter!

Sen var jag lite sur....

ikväll ere jobb....o hela helgen. Men det händer massa skojj oxå.

Ha en toppenhelg allihopa.

later




Scartissue, DONE!!

Nu har jag läst ut Anthony kiedis, Scartissue. Hans självbiografi. Oj vilken intressant och spirituell människa. Och oj vilken beroende människa, han hade inte lite hård kamp mot sitt drogberoende. Galet. Men jag har alltid gillat A.K och denna bok förstärkte bara det ytterligare. Samt respekten för alla missbrukare och beroende människors kamp. Jag bara älskar "Under the bridge" och den låten blir väldigt speciell då den handlar om perioder i hans liv, han har bokstavligen varit under the bridge och skjutit heroin med uteliggare....thats mad!! Jag vet iallafall att jag är jävligt glad att jag inte hamnat under the bridge.....




Idag var i övrigt ännu e slapp dag, vi var inte ens ute speciellt mkt på förmiddan för det var rätt varmt o jag var lite moody som jag kan va ibland ha ha. Sen på kvällen så åkte jag och träffade Jake och gick i ulriksdal i 2 timmar med Jencan (Dina hade aldrig pallat trycket ha ha). Jag vill inte kalla det dejt, vi har en annorlunda relation, jag vet inte alls vad jag ska kalla den. Den är rätt speciell och han är en väldigt smart kille, sånt skrämmer mig och fascinerar mig , och framför allt imponerar på mig. That´s all I know. Jag känner att jag fortfarande är rätt stängd för tanken på att ha en relation/förhållande men samtidigt så vill jag ju ha någon i mitt liv men det kan ju inte bara vara med mina skruvade spelregeler så då får det vara för stunden.

Nää imorrn ere dejt med Lottie =)

later



sunny day

gu vilken slappardag det har varit idag.

Upp vid halv elva o dricka te och kolla Band of brothers. Sen skön prom, läsa bok på uteplatsen, sova ett par timmar. Nu e jag lite halvseg efter all sol o värme. Har insett att det kmr bli väldigt svårt o hålla sig blek denna sommar. Solen är överallt (konstigt nog). Jag har ju insett att jag hellre är blek än att åldras i förtid av solen. Nu när jag ändå inte röker så mkt heller så är jakten på ungdom igång ha ha. Men som sagt, man behöver inte tokpressa och bränna sönder sig själv men lite sol kmr man allt få på sig vare sig jag vill det eller inte.

Igår kom jag då hem kvartöver tolv på natten från jobbet. Det var en fars. Vi var 5 pers på stället. 2 i kassan, 2 i charken och 1 på golvet. Jag skulle slutat 22 men kom iväg med de andra vid halv 12. No way att jag bailar när folk drunknar i alla sakerna som skulle göras. Då e man självisk som fan tkr jag. Man måste ställa upp för teamet. Och vi 5 tjejer rockade stället trots att vi slet som galningar och svettades ihjäl i värmen. Vi sprang mellan kassa o chark. Jag ropades till kassan och sen när jag satt i kassan med en lång kö så ropades jag till charken, ha ha. galet tempo. Så kan det bli ibland, action på ica =)

Hmm om någon undrar vad som hände med mina utfall av dödsångest och hypokondri som jag hade för ett par veckor sen så ska jag meddela att jag inte vet så mkt om det. jag har nämligen inte pratat med läkaren. Tycker jag har mått lite bättre senaste veckan, men får dagar då det inte alls är bra. Jag har väl dragigt mig för att ringa oxå, man vill ju gärna inte veta men jag hoppas att glömt o ringa just för att det inte var nått speciellt dom hittade. Ska nog ringa imorrn.........

Åh vad mysigt det är att vara hemma med hundarna. Idag lekte dom till och med. Tycker dom funkar mkt bättre än förra gången. Vencas bitchighet har verkligen mattats av med åldern. Dock tror jag jaktlusten blivit större så jag vågar inte ha henne lös. Och det är hunden jag hade lös på kungsholmen, i solna, varsom helst när somhelst, men nu är jag feg, det är ju inte min hund och vem vill ringa hennes ägare och berätta att hon blivit påkörd eller sprungit bort? Inte jag iaf så kopplet får va på. Hon är ju så lugn i sin lunk så det gör inget.

åh va kul, nu kom hon o la sig med sin tjocka rumpa på min ena arm, got to go.

later

kul

 what a mad night at work! Vi var liiiiite underbemannade (dvs mkt). Men vi krigade. Berättar mer imorrn.

Jag älskar "the big bang theory", minst lika mkt som How I met your mother och vänner. Denna serie kanske verkar lite tråkig först men du måste ge den en chans o sen älskar du den med en brinnande passion =)





later

They are watching me!

wow, såg ni att jag fått kommentar från McDonalds (shit, vågar inte ens nämna deras namn för då kanske de kommer o knackar på dörren och bjuder på nuggets och dipsås) i tidigare inlägg? Coolt.

Men jag vill bara säga att jag är INTE motståndare till MCD! Jag skiter fan vad dom pysslar med, alla företag har skelett i garderoben typ. Inga konstigheter med detta. Om en vecka hare blåst över. Som skräcken för cancer om man åt pommes. Sen bah, oops så vare visst inte....så kan det gå. Som sagt, jag har inside info från donken och jag märkte inte nått speciellt galet från mina år på Rissne, men sen var ju Mr Suvari världens bästa chefen och ägare så det kanske bara var därför?

 Jag tänker inte sluta äta donken. Om du som vill klaga på donken och sen ändå gå dit o äta så borde du kanske rannsaka dig själv och rensa bort lite dubbelmoral................lite som jag älskar djur och älskar kött......fan....

Mått xtremt konstig idag. Fy fan, varför blire så vissa dagar. och särskilt idag när älskade Plonki kom. Men vi har haft det mysigt ändå. Nu ligger båda flickorna och sussar vid mina fötter, som om hon aldrig lämnat oss. Hon har blivit lite äldre, lite lugnare och lite fetare. Dina blev helt galen när venca kom, hon rusade runt som en vilde och dom tog några varv över alla grannars gräsmattor i vild lek av glädje. Bff:s. Jag skämdes lite, särskilt när de kissade på en grannes gräsmatta oxå =(

imorrn äre jobb, tog extra tid fast egentligen är det ju meningen att jag ska vara ihopklistrad med flickorna hela veckan och bara ha det bra men ett litet pass kände jag att jag kunde bjuda på.

later people




MCD

Åh, kollade klipp på aftonbladet ang McDonalds härvan. Att folk tvingas jobba när de är sjuka. Definiera "tvinga"?! Ingen kan släpa en i håret, och ja, det finns de chefer o arbetsledare som kanske är mini-hitler, men när man är sjuk så kan dom inte göra så mkt. Och förlåt men vem fan har inte jobbat sjuk? Det är dock väldigt oansvarigt att göra det när man jobbar med människor och mat, SÄRSKILT mat. Jag är väldigt noga med matsäkerhet och jag tkr det skulle va skitäckligt om nån som e sjuk tafsade runt på min mat. No good!

På Ica är det klart att man inte blir överlycklig när nån e sjuk för det fuckar upp schemat och planeringen, man har ju beräknat hur många som behövs för o täcka upp dagen. Men ingen har någonsin tvingats jobba sjuk och det har aldrig varit nån sur min om att nån har sjukanmält sig. Och är du magsjuk så får du inte komma till jobbet på flera dagar, minst 3-4 tror jag, så bra.

Mcd har många unga anställda, dom vågar nog inte riktigt säga ifrån tror jag. Men på "vårt" Mcd, team Rissne så vare helt ok, jag såg aldrig fusk eller snusk, därför äter jag fortfarande på donk, I have faith.

Om ca 12 timmar får jag krama på Venca igen =), prinsessa!

Idag har jag lärt mig o woka i restaurangen som vi har på jobbet. Kul som faaan men svettigt och tungt, men bra lärare, pedagogiska och härliga =).

later


I <3 DOGS

Fan va jag älskar o ha hund. Även om jag vill trä en påse över hennes lillla runda huvud när hon sitter o stirrar på mig och purrar brevid den tomma "godis-petflaskan". Kl är halv ett på natten!! Hon försöker bara manipulera godis ifrån mig för att jag varit borta o jobbat hela kvällen och är trött nu. Men jag stod på mig.

Nu ligger hon i soffan och studerar sin tass. ÄLSKAR ATT HA HUND!!! Dessutom luktar dom så gott =). Kanske svårt för icke-hund människor att förstå men hundar och särskilt egna hunden luktar så man blir helt varm o mosig i hjärtat <3

näää later



Uhm, I would like one of these to go, please!! <3


Högtryck/lågtryck

vilket skumt väder det varit idag. Mkt varmare än tidigare dagar men väldigt fuktigt o tryckande. Jag, mamma o Dina slappade o kollade på film hela morgonen sen drog vi till Lovön, efter det fick jag väder-huvudvärk så vi åkte till Donken och Ica maxi häggvik. Sov 2 tim när jag kom hem och vaknade och mådde unbelievable bad!! Man blir helt paj av att sova ibland ha ha. Huvudvärk värre, kroppen helt stel och somnat under täcket fullt påklädd i kofta = sweating bullets.

Akalla MCD glömmer alltid nått. Vi hade beställt QP burgare, liten pompa, Mc feast m bacon o en vatten. Får påsen, ska käka på mcd:s park, QP FANNS INTE I PÅSEN!! Det är därför man kör DT:n, för man inte pallar o slösa energi på att gå in, och nu var jag ju tvungen o göra det för o få QP:n. Det var ju ingen stor beställning och tänk om vi åkt iväg. Jag har ju jobbat 3 år på Donken så jag kan vara lite kritisk ibland, men ändå förstående för pressen folket jobbar under. Men akalla ger mig alltid en oseriös lekstuge känsla. Måtta på lamköttet dom anställer där, man kan inte lita på dem att allt finns. E fel nästan varje gång och då är jag inte där särskilt ofta (faktiskt, typ 1 gång i mån om ens det, slösar inte mina cash på Donk).

Imorrn o lör äre jobb och sen kommer Venca, min fina underbara clown-hund. Min bitchiga råttjägare. Hoppas hon är snäll och lyssnar lite iaf. I sommar är det 3 år sen jag omplacerade henne. Då har Inga greta o sven haft henne  nästanlika länge som jag hade henne, hon är väldigt invand i deras liv nu, och hon har blivit mkt mer framåt, självständig och vild ha ha. Senaste hon va här va hon lite hård mot padda och det är ju prio ett att paddan oxå känner sig bekväm med jencans närvaro. Padda blir glad när hon träffar jenco men samtidigt lite undergiven så man får se till att hon får sin plats och inte passar på o vara dum när hon har en medbrottsling.

underbara tjejer <3

later

hot and uncomfortable

på riktigt? Har dom vridit upp termostaten på jobbet, cos man, I was sweating bullets earlier today? Hur fan ska det bli på sommaren? Jag vill bara kasta av mig alla dessa tjocka kläder och varma lilla mössa (den ser förresten ut som en jewish-hat ibland, kallas det kotlett?). Sen vare faktiskt sjukt mkt kunder idag, tiden flög förbi verkligen. Sen gick luften ur mig, troligtvis för jag svettats ut alla mina livskrafter ha ha.

Imorrn e jag ledig igen, denna lyx. Men ibland äre bättre att jobba fler dagar i rad, man kommer lixom inte riktigt igång annars.

har massa o prata om men nu fick jag huvudvärk.

later people

sov gott, I know I will....


omg ha ha

Pappi e på gotland o röjer med sin fågelskådarkompis charlie. Han flög dit i lördags och jag är snäll dotter o lämnar o hämtar honom på Bromma flygplats.

Han ringde o berättade om flygturen som typ tar 30 min, man hinner bara upp så ere ner igen. Huromhelst, han hatar o flyga och han börja prata om en grop vid landningen. Men till skilldnad från mig själv så e pappa inte så detaljrik och pedagogisk när han berättar historier. Jag missuppfattar allt dvs.

p - Det va en grop där vid landningen, bonk sa det så flög planet ner i den.
m - aha oj, varför fyller dom inte igen gropen???!

HEEEEHH???!!!

Pappa börjar skratta som fan.

p - Hur fan fyller man igen en LUFTGROP??????

OOOOOOOPSSSSSSS. HA HA HA HA HA, my bad.

Jag trodde han pratade om landningsbanan (im not stupid u know =/ hi hi)

later


Bra dag!

slappade hard-core på förmiddan. upp 10, sussa på soffan 11-13 och sen fixade mig, käkade och åkte ut till underbara Lovön och mötte upp Helena med Jill och wick. Underbart väder, underbart promenad. Hundarna var toppen. Dina var så snäll att hon knappt märktes, behövde inte bli arg alls =). Hon kan ju vara lite olydig när hon e lös men inte idag. Hon började pipa o gråta ända från skylten "Lambarudd" tills vi parkerade vid det vanliga stället. Riktigt uppspelt var hon =).

Sen åkte vi o lämnade hundarna hos helena (mitt gamla place) och sen satte vi oss på pizzastugan nere vid stadion och skoffade i oss pizza och snackade skit. Mysigt och kul som vanligt. Vi kan verkligen ha kul ihop =).

Kände att jag saknade både Bromma och Solna när jag var o körde runt i respektive områden idag. Härligt underbart sthlm:s väder och mina fina föredetta hemvister är så vackra med grönska och rena gator. Det var fina tider där.

Läkaren har inte ringt idag som hon sa. Eller var det jag som skulle ringa? Men jag ger henne lite tid, e ju lite nervös ang proverna så jag har inte riktigt samlat den mentala styrkan jag vill ha om det skulle vara nått. Eller som jag och Helena kom fram till under vår pizza stund. ÄNNU VÄRRE är det ju om dom inte hittar felet. Då går man runt o mår konstigt utan en lösning i sikte. Vad fan gör jag då? hmmm.

Imorrn ere jobb igen. Riktigt taggad för det med faktiskt.

Nu blire chevre på små lätta dinkelkex.....mmm-mmmm

kram

cutting edge

såg dokumentär nu när jag kom hem från jobbet. Knivproblemet i storbritannien. Galet mkt knivdåd. Dom var b la i Glasgow-knife capitol of uk. Läskigt hur unga människor ser det som sin vardag. De intervjuade ett kompisgäng på 5 killar i ca 17-18 års åldern. Alla hade skador, kniv, eller skottskador. Som att det var som vilken rutin av livet somhelst.

Knivar är det värsta jag vet. Vilket är jobbigt med tanke på hur mkt knivar och skärverktyg jag jobbar med ha ha.

Imorrn e jag ledig. Skönt =)

later


emotions...

Ikväll gick det bra o jobba. Efter 10 tim sova så mådde jag ok igen. Men har under dagen för säkerhetsskull ätit supernyttigt. Gröt, sen sallad och nyttigt bröd, sen banan och mer sallad. Men efter det blev det lite glass och kakor. När jag väl börjat så finns det inget stopp, fast jag åt inte snask ist för mat och jag ville vänta tills jag var hemma ifall jag skulle få ont igen på jobbet. Strama tyglar.....

Ganska misslyckad jobbhelg med tanke på igår och sen bara 4 tim idag. Im such a money-whore...mer timmar, mer mer mer, tills jag svimmar. Iaf helgtimmar, på en söndag räknas varje minut.

Imorrn ska Marres lilla elvis till vetten och opereras. Jag känner mig nervös för deras skull. Jag hoppas med hela mitt hjärta att det går bra. Elvis har varit med sen starten av mitt hundliv, Dina brukade avguda honom när hon var liten valp och han var en pigg men mogen 1,5 åring. Nu är hon tant o han gubbe men det kommer alltid finnas ett fint band mellan dem =). (btw marre, fick jag fotot på elvan och paddan när dom leker? Hoppas att jag inte fått det och tappat bort det, det var ett glatt kort). Lycka till imorrn....

Nää nu blir det sista kissen för paddan och sen ska jag läsa lite i "scartissue" , Anthony Keidis biografi. Den e sweet, I´ll tell u more about it some other time =).

later

Falla isär eller falla ihop

meeeeh va faaaaan.

Hej ni vänner som ringt mig på sistone men varken fått tag i mig eller blivit uppringda av mig. Är så jävla dålig på luren just nu, och jag bytte sim kort och mobil och har alla nummer kvar i gamla luren och gamla kortet samt att jag pallar inte o föra över dessa nummer eller svara på främmande nummer. Förlåt, jag älskar er ändå men jag har fått en släng av telefon-skräck......

Skulle absolut inte se det negativa med livet i allt detta negativa jag upplever nu. Utan ska leva livet som om det tar slut imorrn, dock på ett realistiskt sätt. Man måste ju jobba, betala räkningar och vara fattig. Livet kan ju inte bara vara regnbågar och happy days. Men jag satsar på att jag ska känna så iaf 1 gång om dagen och inte gräva ner mig i misär som inte ens finns där.


...men allt var toppen idag, eller helt ok. Men på jobbet efter rasten så fick jag så jävla ont i magen. Jag ville lägga mig ner och dö, kräkas, svimma. Svetten bröt ut i ansiktet när jag skulle plocka mat åt en kund. "och så vill vi ha en kycklingklubba oxå"- helvete, och ingen annan i sikte. Tog mina sista krafter och rev åt mig klubban och knappade in plu med darrig hand. sen sprang jag till köket och föll ihop brevid fetthinken (eeuuhh). Sen låg jag uppe i lunchrummet och kved. Kunde inte köra hem, kunde inte gå ner och jobba, stört ont, vankandes och panikandes. Jag ska vara ärlig, jag är sjukt tålig mot smärta och har aldrig varit med om något allvarligt men jag ville åka till sjukhuset ett tag, bara för att få slut på smärtan. Vet faktiskt inte var det va, men jag vräkte i mig min matlåda och sen drack jag den där chockladen från maskinen som jag tkr så mkt om, men jag har fått ont lite förr av den så det kanske var den som pajjade mig. Sen gick det över lite så jag gick ner o jobbade men jag kunde inte riktigt göra nått ansträngande och jag var långsam som en robot. Har så otroligt svårt o lämna folk i sticket, särskilt som jag skulle stänga och vem fan vill jobba över lixom. Fast sen är jag bra på o förminska mig själv och mina egna känslor. Alla andra går hem och sjukanmäler sig till höger o vänster men jag skulle aldrig göra så om det inte var allvar.

men magen kan man inte kompromissa med....

så nu sitter jag här i soffan där jag suttit sen jag kom hem, känns som jag ska gå av på mitten.

och så regnar det........men imorrn är en ny dag

Later

like sand through the hourglass, so are the days of my life....

Kom hem runt 11, gick en långis med padda och sen överdoserade jag på Lätta dinkelkex och chevreost, och te, och en mini kexchocklad samt en mini marabou.......ok, och en bulle oxå. Och ni undrar varför jag nojjar över diabetes?? Där har ni svaret.

Men om man ska vara ärlig, var hos läkaren och ja hon är så jävla bra läkare, tar en alltid på allvar och försöker lösa saker, dröm-läkaren. Just därför vill jag inte byta från bromma till edsberg när jag flyttar. Bara för att LÄKAR-MARTA är bäst!! Men hon pratade även om vad det kunde vara, hon nämde ordet tumör och sen nån annan väldigt ovanlig sjukdom som kunde stämma in med mina diffusa symptomer. Fick ta lite blodprov och får veta mer på tisdag. Men hallå, jag känner mig inte på topp för tankarna snurrar runt om att det skulle kunna vara nått man måste fixa eller äta medecin för, läskigt. Jag har tagit hälsan alldeles för givet för länge.

aja det ordnar sig. Det skulle ju kunna vara värre. Som för den där tjejen, beatrice 16 år som blev mördad av sitt ex mitt på blanka dagen. VAD ÄR DET FÖR FEL PÅ FOLK. MAN KAN INTE GÅ RUNT O DÖDA FOLK. Så är det bara!!!!

Vilket tryck på Ica nu ikväll. Madness!!! Men det är kul. Fick massa långtidskunder (kunder som vill ha massa saker och håller dig sysselsatt i minst en kvart).

Nää ska sova nu, har lovat att skjutsa pappa till bromma flyg imorrn och jag ska jobba stängning på kvällen. Måste samla krafter =) och positiv energi för att inte få panik av min hypokondri/potentiella sjukdom.

gonatt alla söta =)


friday

Bra dag. Ska till läkaren om typ 2 tim, sen softa, sen promenad med mamma och padda, sen jobba. Låter inte kul hela vägen men det är en plan iaf.

Äntligen kunde jag öppna mitt lönespec (vi får det på mailen i en muppig pdf fil som e lite konstig ibland). wOOHOOO jag e nöjd med nästa löning, med tanke på att jag ska flytta, men jag hade velat se lite sem.ersättning inslängt i denna härliga summa men ack nej, så verkar det inte bli).

Men ändå, 15.800 kr för lite Ica =), who´s complaining? Men o andra sidan ska jag köpa massa grejer till lägenheten, åka till spanien och festa på min semester så det behövs ju pengar till sånt. Men det löser sig =).

ha en underbar dag alla fina människor

later


Härligt

Har varit ledig nu, detta är 3:e dan så imorrn äre tebax till Ica och sälja massa spett o grejer. Har tagit xtrapass både lördag, sönda och måndag nu, men det är bra, pengar behövs och jag får ledighet rätt mkt ändå och sen har jag ju faktiskt semester om 3 veckor. Who´s complaining?

Igår hälsade jag på älskade vännerna på Hundens hörna, älskade vännerna och deras sweeta hundar. Em har ju lilla Ernie nu och Helena/jocke har lilla Jippie som nykomlingarna till vår stora familj. Jag blir ännnu mer sugen på en till hund men vi får se hur det blir, jag smider planer sakta men säkert =).

Köpte även på mig förnödenheter till paddan. Färskfoder x 2kg, light torrfoder, lite tugg, några kex och lite crapbags, all set för veckor framöver med min lilla kaninkaka =). Nu fattas bara scalibor (no cash) men det är nog inte kris förrän i slutet av maj även om hon fått 2 aggressiva fästingar redan, JAG HATAR DESSA DJUR, DÖÖÖÖÖ, DÖÖÖ OCH DÖÖÖÖÖÖ.....

Idag var jag och mams i stan hela dan, fikade, kollade, shoppade (lite). Var o kollade min piercing som är krånglig på o läka. Nu har alla andra piercingar i öronen oxå strulat, tror det tyder på nått knas med min kropp för jag har aldrig problem annars. Har köpt zinc tabletter nu, multivitamin, sårtvätt och ska byta tebax till mina trogna ringar istället för bollar i de "vanliga" hålen. Var snabbt förbi Tyrone (cool, karismatisk engelsman på A.N.T piercing and tattoo), han lugnade ner mig lite ang piercingen, jag var inte sååå orolig ändå visserligen men jag vill att den ska bli bra så jag kan skaffa en ny piercing ha ha. Sen drev jag och mams runt, hon är fan den bästa mamman i världen btw =).

Hittade även ett par typ gladiator sandaler på åhlens i kista (och ett vaselin med aloevera, det enda jag använder på läpparna och jag är BESATT!!), men dessa skor, dom satt som smäck, luftigt o härligt med lite nitgrejer på precis min grej och dom ropade sorgset på mig när jag hängde tebax dem. Jag hann bara runt hyllan innan jag kom rusande tillbaka och svepte bort dem från sina syskon och sprang mot kassan. Ok det va bara 299 kr men det är rätt mkt när man ska försöka va snål. Men jag var mkt nöjd av köpet. köpte även ett par pilotsolisar på indiska, sweeet!



Nu blir bröd o vatten resten av månaden =/

btw, fick tebax högskoleprovet. Fick 0,6 och blev inte nöjd men mli sa att det var bra första, hon fick 1,1 och det är fan grymt för första, så smart <3.

later


Im back...

Nu e jag fan tebax, palla o sitta o sura och nojja och krisa. Nu har jag ändå vant mig vid den känslan så det är inte lika hjärtattack-stressande.

Nu har jag nämligen, ÄNTLIGEN fått tag i en läkartid. Fråga mig inte varför det tagit så himla lång tid, kanske för att dessa receptionister på bromma vård.c e liiiiiiite konstiga men det tänker jag inte älta nu.

Mådde bättre där ett tag men nu kom det tillbaka häromdagen igen. Tur att jag e ledig nu igår, idag och imorrn. Men inte känns det bättre fast man är ledig och utan krav.

sååå mkt har hänt på sån kort tid känns det som.

-allt blev klart med lägenheten så nu blire flytt om en månad =)
-Bilen gick igenom besiktningen (som tur var med tanke på att ljuddämparen sjunger på sista versen)
-Har jobbat en massor för jag behöver så mkt pengar.
-Var på personalfest med jobbet, skitkul vare, värsta stämmningen och lokalen o allt. Hade varit toppen om jag inte varit så otaggad och nästan svimmade efter en öl.
-Återigen blivit pank, vart tar mina pengar vägen egentligen?

Men nu i maj och överhuvudtaget framöver så finns det så mkt att se framemot.

- Jencan kommer 17 maj och stannar i 4 dagar då jag ska vara helt ledig och bara pyssla med henne och paddan.
-Malin och craig kommer över 22-29 maj, yyayyy.
-Jag och Em åker till spanien 29/5-4/6, ska bli underbart och bara driva runt på spanska fastlandet.
-kommer hem och börjar flytta, skönt o ha semester så man kan fixa, köpa och installera allt i lugn o ro.
-Fira midsommar på öland med Lottie =)
-Emelie och Martin blir mina grannar i början av juli, hur kul ska inte vi ha på en skala, var ju fan åratal sedan vi bodde nära varann.
-och sen festa mkt med kära vänner när man ändå är ledig.

sen blire jobb rätt mkt i sommar men vem kan klaga när livet leker.



later

Im alive

Just so u know....



later

RSS 2.0