söndagsångest

Inte för att jag brukar känna av det, jag som bara jobbar då och då, veckorna är helger och helger är veckor typ.

Igår jobbade jag och sen var jag hos Helena i min gamla lägenhet på lite öl och wii spelande, det va asnice =).

Imorse kom Pluto, ska passa honom nu i 4 dagar. Va ute på en långis nu på dagen, det var sweet, han är toppen =).

Är billös nu ett tag, min kusin kunde inte riktigt klura ut vad felet med bilen va så nu står den ute i tungelsta i väntan på bättre dagar. Saknar den enorm ha ha.

Näää idag har jag varit tjurig och på dåligt humör, e trött på detta tråk och slask.

Imorrn blire jobb, 8-17 som vanligt folk =P

later

Fair game?

Ok so this is what´s been going on...

Ibland händer inget i ens liv och ibland händer massor, fast det bara är en tråkig och blaskig vardag.

Igår pajjade min kära bil (fast som jag hatar för tillfället för den är totalt nedsunkad och i behov av en make-over like yesterday.

Jag skjutsade hem tjejerna från jobbet för jag stängde. Och sen när jag kör genom en rondell så börjar bilen skaka konstigt så jag tänkte att det var för att jag glömt växla ner men sen fortsätter bilen att skaka av o till och en gul lampa med en konstig symbol blinkar. Jag blir inte direkt orolig när lampor tänds...FÖRUTOM den jag har valt att kalla "alladin-lampan" dvs Oljan, då ska man stänga av bilen omedelbart. It says so in the book. Tur att Annika var med och att hon övningskör nu och hade med sin Teoribok så vi kunde stanna och identifiera symbolen. Det har alltså blivit nått knas med avgassystemet. Gaaaaahhhh alltid nått jävla fel på bilar. Aja hon lät som en liten ångbåt från 1800 talet när jag väl kom hem, tud tud tud tud tud, både fram o bak?! Och luktade smällare. Så det blev buss till jobbet idag (förvånansvärt smidigt) och imorrn ska min bilmeckar/fiat expert kusin kolla på bilen, hoppas, hoppas. Som tur så e jag ledig rätt mkt i veckan men ändå, jag ska ha pluto och det är skönt o kunna åka runt då när man har flera hundar. Men jag ska inte gnälla som en liten bortskämd unge för jag är utan bil i en sekund haha.

Jobbade ikväll. Gick bra. Världens tryck och sen gick luften bara ur mig när det lugnade ner sig, jag bara flöt runt och det kändes som jag inte fick nått gjort.

Idag var det en snubbe och promotade sina pizzor mittemot färdigmatsdisken. Han har typ nått eget företag o gör bakeoff-pizzor som verkar vara svingoa och som e exlusiva o dyra. Jag kunde till slut allt utantill för jag hörde honom upprepa samma sak ca 100 ggr till kunderna, typ "närodlad pizza från danderyd etc etc". Märket heter CG:s och detta visade sig vara självaste CG dårå. Jag tyckte cg var het, fast inte riktigt min stil då jag är mer för mörkhåriga killar. Men efter lite tu man hand prat med cg så visade det sig att han hade fru och barn. Och han måste varit äldre än vad jag trodde. Men det är det jag har funderat på. Vad räknas som gammalt? För snart e allt fair game! vid 30 kan du dejta en 50 åring men det skulle varit asweird att som 20 dejta en 40 taggare (eeeuuhh). Och nu plötsligt så börjar 35 vara en årgång att spana in (hjälp, the world has gone mad). Jag tycker inte om äldre nått vidare. Jag vet inte om jag skulle ha nått gemensamt sådär. Men plötsligt är alla ens målgrupp, inget går att utesluta. Och killar som cg eller i prinicip vilka andra killar man träffar som helst är alla upptagna.

Jag har blivit mitt egna avsnitt av sex and the city!!!
Men inte på ett coolt sätt, typ.....

Imorrn jobb och lite skoj =)

later

 


Craig ferguson and his sister =)

Jag och lottie roade oss ju i onsdags med att kolla brittisk film och kolla roliga youtube klipp (gärna med brittisk karaktär) och förtära lite öl.

Detta är roligt för den skotska dialekten är underbar =)



later =)


surr

igår var en ganska produktiv dag, mkt bättre än tisdagen då jag satt o deppade och surfade nätet 4 timmar, kollade tv 4 tim och läste slash-boken i 4 timmar. Och en hemsk promenad med Dina på fältet, trodde vi skulle dö båda 2 av djupsnö och isande vindar.

Igår träffade jag älskade Josefina som jag inte sett på jättelänge och som ska ha bebis om 2 veckor, gärna tidigare om hon får bestämma. Det var världens finaste mage. Som en perfekt liten boll i en vit trikåtröja. Fatta att hon ligger där inne helt färdig =), det är ett mirakel. Hursom så käkade vi och sen satt vi bara o pratade lite, lagom och mysigt. Sen på kvällen åkte jag till Lottie och käkade, drack lite och kollade film. Det blev rätt lugnt för båda vi jobbar idag. E så sur på mig själv som inte fixat biljetter när det fanns till "florence and the machine" på debaser på tisdag, tycker hon e asbra och lottie och några av hennes vänner ska gå och jag är så grön i ansiktet. undrar om jag kan gå dit efter konserten åtminstone, jag vill ju festa damnit!!!!

Nää nu måste jag dra mig upp ur koman o fixa mig för o dra till work.....




later

SCOTLAND

Ja om ni skulle missat vart jag har varit de senaste dagarna så har jag varit i underbara skottland. Vi gjorde Glasgow och Edinburgh och bodde i Whitburn som ligger ungefär mittemellan de båda städerna. Vi bodde hos Craigs föräldrar där även Craig och Malin bor för tillfället. Det var toppentrevligt. Det finns nog inte mer underbara människor. Fick träffa massor av släkten oxå. De har väldigt starka familjeband och det är verkligen något att avundas. Vi firade även Malins födelsedag i lördags, vilket var lite meningen med denna spontana tripp. Vi gav henne massa svenskt godis, dvs SALTLAKRITS i mängder och lite ostbågar och lite annat smått o gott.

Det blev lite shopping, lite sightseeing, scariest place in Edinburgh, mkt Boots, mkt bussresa. Mkt öl o brittisk mat och teve =) och självklart massa trevliga människor =).

Längtar redan till nästa gång

Har suttit i soffan hela dagen nu och varit deppig över att vara hemma......

snart är vardagen igång igen

enjoy


glasgow

A wee elephant =). Den kostade 7500 pund, men hur får man ut den från affären?

...som sagt?!

eller om du hellre vill ha en giraff?

ingen snö, då åker tygskorna på =)


Edinburgh




nämen en liten bil som har ratten på RÄTT sida! how about that?


en sjukt brant backe


Braveheart is alive!!!! hi hi

Hello gorgeous view!!

the castle


mysiga whitburn


hmmm, nu blev det nått knas med uppladdningen, sätter in de sista bilderna senare =)


I´m back!!

Har haft det toppen =). Tell you all about it tomorrow =)

later

The uk again =)

GLASGOW ( eller egentligen WHITBURN, som ligger mellan Edinburgh och Glasgow) 19-22 februari!!!!

med Emelie

för att hälsa på Malin och Craig =)

Uk, scotland....need I say more?

later people


12-21

It´s not worth the money if the price is loosing your fuckin mind.......


så kul var min dag =/

Im such a dramaqueen...

jajamän

Nu är jag anmäld till högskoleprovet den 10 april! Första gången jag skriver, men troligtvis inte den sista. Ledig den helgen så då kan man relaxa med en öl efter att man suttit och bränt hål i hjärnan i massa timmar, slipper stressa till jobbet efteråt hihi.

Jobbade idag. Ett ganska kort pass, men fick jobba över 1 tim för folk inte har vett att kommunicera. Det är något jag blir lack på! Allt är ok, så länge man har en dialog, ringer och berättar what´s up. Nu trodde jag ju att denna person bara inte behagade att komma på utsatt tid och jag ville inte lämna de andra i sticket då vi var rätt få som det var. Även i dire moments kan man väl ringa. Jag ringde som en tok när jag krockat med bilen, det var det e
ända jag tänkte på, att få tag i jobbet och berätta att jag inte skulle kunna komma. Det är ok att må dåligt och det är en absolut godkänd anledning att vara ledsen, men man måste ringa. Jag var som ett argt bi, tills jag fick reda på hur läget låg till. Jag har oxå mått dåligt och haft rough patches i mitt liv så jag förstår totalt.

Aja pengar blev det och tiden flög förbi som tur var.

Imorrn ska jag jobba på Hundens hörna. Då blir Dina glad för hon har haft det så tråkigt hemma på senaste.

later




la la land

sitter o såsar, halvsover framför datorn, såååå jävla trött jag blev nu. Sov bara ca 5 timmar inatt o sen jobbade jag i kassan all day. Ljuset och den torra luften gjorde att min "head-cold" typ dödade mig, har fan aldrig varit mer röd i ögonen. Men jobb-passet gick faktiskt rätt smidigt, vips var klockan 16.58 och hela jag vibrerade av kaffe och tagg över att jag snart skulle bli fri......fri att åka hem o äta pizza med päronen och syrran vid 26 års ålder, på en lördag! Visst det är mysigt att hänga med la famiglia men hallåååå, här blire inga barn och livsdrömmar uppfyllda. eh ok skippa barnen än så länge, egentligen är det bara sexet jag e ute efter ha ha =).

Aja, skjutsade hem mli. Tog en sväng till coop. Jag ville ha tag i en bra bok, typ snabba cash eller nån heroinkändis självbiografi (pick and choose, det finns rätt många), och sen en kalender då jag har varit utan i 3 veckor och känner mig fruktansvärt lost. Men tyvärr hade de inget av dera och jag ilsknade till och dissade coop totalt, men godis köpte jag iaf, sånt har dem ju tack o lov.....men inga tryfflar =(.

Allt är fan rätt okej nu, ska inte säga toppen för det är ju mitt liv vi pratar om men jag står fan inte o snubblar på kanten till en avgrund som jag brukar göra. Nice. Men här måste festas och socialas lite mer, känner att det legat i lä på senaste med flytt och jobb som varit på tapeten.

Och dejtandet......let´s not even go there. Snart står det despo i pannan! Snart hittar ni mig fastklistrad på en skyltdocka i dressmans skyltfönster.....och alla hjärtans dag som är.......well typ om 1 min officiellt. Suck! Inte för att jag är så extremt fäst vid valentindagen men hallåååå, denna lilla häxa har oxå känslor.

<3 jag skickar iaf mkt kärlek till alla er som berört mitt lilla hjärta  <3


näää later people, imorrn ere jobb igen........puss


 




a few hrs to sleep

Jobbade kväll ikväll och imorrn ska jag upp tidigt o jobba dag. Men måste ändå sitta o glo på nätet innan man dyker ner i bingen. Min middag när jag kom hem halv tolv blev en semla från jobbet och en delicato syltkaka, så jävla nyttigt ha ha. Men idag har jag varit som ett svart hål när det kmr till godis, jag bara cravar det so bad!! Semlan var väldigt godkänd även om den blivit lite torr av alla timmar i tårtskåpet.

Mkt folk på Ica ikväll, trodde aldrig de skulle gå hem så jag kunde få börja städa efter tornadon. Tappat rösten totalt dessutom, knarrar som en trasig dörr, sååå jobbigt att sitta o prata i kassan imorrn hela dagen, får ju inte fram något med denna whiskyröst. Fatta om jag hade rökt oxå, bläää. Men det blev nog lite så för att jag rökte en hel del i london och att vi spenderade mkt tid i deras skitiga tubnät.

näää later people =)

RIP Captain Phil

Jag är ju närmast besatt av serien "Deadliest catch" som går på Discovery. Nu har en av kaptenerna som de följt i 5 säsonger dött. Phil harris blev bara 53 (för han typ rökte o stressade som en tok) , han fick en stroke. Tråkigt som fan, nu ska jag kolla ikväll o bli lite nostalgisk.....



Här är Phil med sina barn  Josh och Jake som oxå jobbar på Cornelia Marie (hans båt).

later

onsdag

fy fan va trist jag har haft det nu i 2 dagar, ska typ bli nice o jobba imorrn. Mår mkt bättre efter att bara vilat o slappat. Men jag har försökt att inte tänka så mkt på min tragiska vardag direkt. Jakten på timmar på Ica går halvsegt denna månad, aja, jag får ta igen det nästa månad.

Lagt upp massa bilder från London i "the hat" inlägget här nedanför. enjoy!

//

THE HAT

I´m back people!! Helt uk-amazed, nu hoppar engelska ord och citat in mer än vanligt i konversationerna ha ha.

Lovade på fyllan att döpa detta inlägg efter Lotties nya trademark, en fantastisk hatt som vi hittade uppe i camden town, det bästa stället på jorden. Så det här den historian om ni undrar.

anyways

London var UNDERBART!!

Börja med vädret som var som vår, ingen jävla snö, is, blask och pulsande. Nää vi strosade runt i kensington gardens och Hyde park utan vantar o halsduk och hade tygskor på oss på kvällarna. Så skönt att se gröna gräsmattor efter 3 månader av vit substans vart du än går. Borsett från sista dagen då det blåste snöregn sidledes så vare helt enkelt toppenväder.

Resan dit gick smidigt som olja,och även att hitta hotellet (som btw låg 20 min gångavstånd från shoppinggatorna i city). Hotellet var helt ok, det luktade lite sur kattunge i lobbyn och det fanns en miljon mattäckta trappsteg (eller en gammal hiss som man tog på egen risk) men vi gillade det starkt, och med tanke på inte alls en dyr penning o att slippa bo på hostels och dela rum. Vi hade ju teve o så så vi kollade uk teve och september issue filmen och lite sånt, fab! Totalt nöjda!

Vi har shoppat mer än vi planerat, för lets face it, det är london och om man tror att man inte ska köpa så mkt så tror man fel. Det var nog bara våra väskor som stoppade oss, och knappt det. Hittade en hel del mysiga saker. Bla tygskor på primark. Sånna skor jag bor i på sommaren (när jag inte bor i mina converse). Kostnad.....2 pund vilket är runt 23 kr. Man kan köpa 10 par för samma pris som din sko tygisar, lite som smågodis i mina ögon haha...

Vi har varit väldigt mkt på pubar måste jag erkänna, typ 7 st, öl fre, lör och söndag och bara njutit av hur snygga och mumsiga London killarna är, helt fantastiska, så man vänder sig på gatan. Både tjejerna och killarna i denna stad är väldigt välklädda i en för mig väldigt tilltalande stil. MUMS!!!! OCH att folk är väldigt trevliga.....we like..... 

Det var ju inte sämre att ölen kostade typ 25 kr, och ingen inträde, inte ens på ett assweet ställe i camden som hette typ the cuban och var som att hamna i heta mexico.

Har bara varit toppen och jag och lott har funkat toppen på resande fot, om hon var en kille så skulle vi varit gifta nu ha ha.

Resan hem var däremot rough. Vaknade o kände mig vissen o hade ont i halsen redan på morgonen, sen vare lång väntan och iskallt väder, försening och den jävla nattbussen från centralen som tar 50 min. Kom hem halv 3 inatt. Nu försöker jag bota denna förkylning så jag ska kunna jobba resten av veckan. Jag blir aldrig lite sjuk, jag blir alltid feberhet och får luftrörskatarr, detta är inget undantag känner jag. Men det var det värt =)

enjoy!


Coffee heaven!

 
 





¨






 Efter några öl på puben.........









That´s it!!


London

Nu är det ca 1 dygn till jag och Lottie landar i London. Vi är där 4-8 feb och jag kmr vara i princip onåbar dessa datum, SKÖNT!! Ingen mobil, ingen facebook, ingen hund, inget jobb, inga måsten, UNDERBART!!

later people

 







The things I love about UK =)

Greyhounds

"forty-five miles per hour couch-potatoes"

Jag tänkte bara skriva lite om min absoluta favoritras och ras på min nästa hund. Underbara greyhound!!!  Surfade lite på nätet och kikade på bilder och drömde mig bort.

Dom är så sjukt vackra (fast dom har banan-ansikten och ser ut som skrangliga spindlar ibland). Jag känner oxå att det är en bra stor hund när man redan har en liten och inte så motionskrävande hund. Dom är ju kortdistansare och behöver få rejsa av sig på en äng för att lätta på trycket sen är den nöjd med vanlig motion.

Jag minns första gången jag träffade en greyhound. Det var på Hundforum och greyhounden var Breeze, en ex-racer från New york som jag senare kom att ha hand om väldigt mkt, hela sommrarna och varannan helg en tag. Nu är det så himla längesen jag träffade henne, hon är 13 år idag men jag vet faktiskt inte ens om hon är i livet men jag tänker faktiskt på henne så gott som dagligen. När jag såg henne hoppa ner från soffan i sin box första gången vi träffades så blev jag tokkär. Även om hon hade sina mindre bra sidor såsom pipa, vara surtant, ta över hela ens säng och fjärta så tyckte jag aldrig att hon var jobbig, ha ha, låter lite otroligt nu men så har det varit med henne och mig. Första gången Dina och breeze träffades så bet flisan paddan i örat så hon skrek och började blöda, sen var dom bästisar.

Greyhounden jagar ju med synen och är därför väldigt svåra att ha lösa. Man brukar säga att man inte får ha dem lösa eftersom de är tillräckligt snabba för att komma ikapp sitt byte. Breeze var såpass gammal när jag hade henne så hon gick nästan alltid lös. Hamnade hon 50 meter bort så tog det bara några språng innan hon var ikapp och det har faktiskt aldrig hänt att hon jagat med mig, hon var väl lite i sin egen värld. Hon växte upp på kapplöpningsbanan och fick därför aldrig riktigt leka och umgås med andra hundar så hon hade ingen aning om hur man gör för att interagera med andra hundar så hon trivdes bättre med oss människor. Hennes karriär tog slut vid endast 2 års ålder, troligtvis var hon inte så bra för de flesta brukar springa tills de är fem, sen slängs de bort som gårdagens ägg. Så hamnade breeze i sverige till slut och resten är historia. Just denna problematiken är någon jag skulle vilja engagera mig i, gärna jobba utomlands på något sån här center för ex-racers.

Brukade släppa Breeze på en äng varje dag. Det går inte att förstå hur jävla snabba dom är, 3 skutt så är dom uppe i ca 70 km/h, atlet ut i klorna. Brukade cykla med Breeze och venca (som är en vinthundskorsning och alltså rätt snabb hon med). Det var så himla ballt. Jag cyklade utav bara helvete med Hundarna lösa efter mig, dom brydde sig inte om något runtomkring, bara på att springa.

Näää jag hoppas att jag hittar en äldre greyhound om ett par år som jag får äran att ha hand om resten av dens liv.







later

RSS 2.0