skämmigt

pappa har opererat sig typ nyligen så han kan typ inte gå så bra. Fast jag tycker han kunde krävt en rullstol, hur sweet skulle inte det va o testa, snacka om att uppskatta sina ben sen. Iaf, efter vi hade köpt vinterdäck till silvertåget så undrade han om jag kunde köra till centrum. Väl där framgår det att han minsann inte orkar gå upp till systemet då han ville köpa öl till helgen. Jaha klart man gör det för att hjälpa till men skojja inte att jag faktiskt skämdes lite av att gå in på systemet kvartöver 10 på morgonen, hmmmm bättre blev det inte när jag var tvungen att fråga en tant om ölen jag stod och kollade på var starköl, VA FAN, JAG DRICKER INTE ÖL!!!!! Jag vet inte vilka styrkor som finns. Hon förklarade snällt för mig skillnaden mellan olika ölstyrkor. Sen skämdes jag även när jag kånkade runt på en full systemetpåse igenom hela centrum. Aja, jag fick tuggummi för att jag visade leg självmant och jag fick kånka påsen från bilen när vi kom hem, tydligen kan pappa inte bära heller. Jag tyckte att "om man inte kan bära får man dricka vatten" ha ha. Klart jag bar påsjäveln men lite får man väl påpeka.

Hmmmm så var det med det.

Hallååååååååååååå..........vi har alla lite kanin i oss.

Det är nått som gnager på mig, jag saknar nått. hmmmmm, lite ligga skulle inte sitta fel, det va ett tag sen sist.

ska ut i skogen snart med Helena och hennes Jill och Min padda + pluto och chili. Lite långpromenad kanske fixar detta gnagande och raslösheten. Satt och kollade in en film som Dannes tjej har gjort på FB, men asså neeeej jag har inte en enda känsla kvar för honom ändå så blir man lite upprörd när man ser dom och henne (särskilt henne, honom behöver jag ju inte syna i sömmarna, been there, chose not to). Näää jag ska lägga det där i kistan med irriterande saker och åka ut på en sjö och sänka ner skiten.

Pratade med Georgie idag (gammal kompis från högstadiet), nu är det i princip klart att Ixi ska bli filmstjärna i en liten film som han håller på och fixar med, kul =)


ixiaaaa, hon ska tydligen spela "farlig gänghund" i filmen,här ser hon ut som en söt docka, mångsidig u know!

Nääää nu ska jag ha lite ångest över matten som är svår och som jag måste hinna göra tills måndag.fan!!


eh!!??

Jag har LOV denna vecka, vilken jävla lyx, jag trodde aldrig jag skulle få uppleva det igen men o andra sidan har jag ju väldigt mycket fritid annars oxå så jag klagar inte. Men i veckan ska jag umgås med folk och komma ikapp lite i skolan och typ bara va ute i skogen och gå. Mysigt. Dock har jag skitsvårt för att gå upp för sent på dan. Imorse ställde jag klockan på 10 men vaknade kvarti elva och då fick jag lite småångest och kände att jag hade missat halva dan. Sen städade jag, och åkte hem till Emine och pluggade matte, där vare fullt med barn och jag fick träna lite på en 4 månaders liten flicka, så främmande, jag är som fisken i vattnet med hundar men när det kommer till bebisar så e jag lost, ha ha allt är en vanesak fast jag vill inte ha barn än, det räcker med hund. Varje gång jag är hos Emine så måste man äta mängder av mat och dricka massor av te, det är så det funkar för kurderna, dom har en svinball kultur egentligen, alla umgås med alla, barn och mat överallt , ska vi fika så får man typ 10 olika grejer att välja på.Och alla babblar på kurdiska och jag förstår ju ingenting men det gör inget, det är bara skoj, man förstår varann ändå på nått sätt. Jag tycker så mycket om Emine, jag kommer känna sorg när vi inte ska gå i skolan tillsammans i vår.

Fick reda på att min daghund har fått löss, ståååååååånk! Dock väldigt lättbehandlat (och smittar inte människor) men det är alltíd jobbigt och bada och fixa. Så nu kommer han inte förrän på onsdag och jag som verkligen behöver varje krona jag kan få.

Jobbade hela helgen OCH var ändå ute och festade hela lördagsnatten och det var superkul verkligen =), ibland måste man unna sig och ha lite skoj, man kan inte bara jobba och plugga.

cya later


fint!!

Im falling down on you, what else can I do? Youre so Beutiful, how can I go on?
If I loose it all, would you go down on me? And I don´t even know, the things you want me to see.

Im waiting for you, thinking of you. Give in to me I make you blue.

I wanna know if you feel the same.

Your mine, riding high like an aeroplane.

I wanna give you what you need, but I dont dare to ask. I got no self-esteem, but I dont blame my past.

Im waiting for you, thinking of you. Give in to me I´ll make you blue.



takida-give in to me, I love that song.


livet är som ett rivjärn.........

.......eller fan vet jag, ibland känns det så. Inte för att jag är i nån deep shit just nu men jag tänker på alla svåra stunder jag haft de senaste åren. Aldrig har jag tyckt synd om mig, jag har bitit ihop och försökt dämpa stötarna, jag tänker alltid, snart blir det bättre, man kan aldrig nå djupare än till bottnen lixom. Jag vet att de flesta känner så, vissa hanterar saker annorlunda än andra, det beror på vilka vi är och lever. Man kan aldrig jämnföra problem, man ska aldrig tycka att ens egna problem e mindre än andras, det är ju din verklighet!!!

Jag har fan varit lite off my game senaste veckan men nu är det höstlov, skönt.

Jag hade världens bästa dejt med min stalker igår. Han var inget psyko för obviously så ligger jag inte död och inrullad i en matta. Och allt han sa om att bo på landet med hundar och hästar (3 islänningar som jag fick "hästträna" Dina på) var oxå sant. Vi tog en prom med hans hund och Pluto och Paddan, helt underbart, vi gick i 2 tim utan att möta en enda människa, så jävla nice (inte så nice om han faktiskt hade varit störd, men men, lätt o va efterklok). Han är väldigt mångsidig, jobbar hos Polisen (men inte som polis då han bara är barnet =), vi hade nått att prata om hela tiden, vissa saker är så att jag tror att han har gått in i mitt huvud och läst mina tankar, hur kan han känna mig så bra, och veta vad jag tycker om. Läskigt. Men det va kul att jag för engångs skull hade en bra dejt. Men o andra sidan är jag ju så anti-förhållande som man kan bli just nu, jag vill leka på fältet (direktöversatt) men man kan ju inte heller låta mr right passera, knixigt, fortsättning följer.

Jag sitter och dumglor på arkiv x boxen om dagarna (då jag inte är ute i skogen lr pluggar, jag är inte totalt manisk) och även om det är (fast då tyckte man ju inte det) lite sunkigt början av 90-talet så blir jag så jävla uppskrämd. Vågar ju knappt gå till tvättstugan utan att tro att nån gulögd man ska hoppa ut ur ventilationen ha ha, jag är så fantasifull. Tänk va enkelt med en serie där det är 2 pers, no more, no less, nuförtiden är det hundra pers att hålla kolla på i alladehanda serier och grejer.

Jobba hela helgen, ska ändå gå ut och festa lite imorrn. Jag slutar jobbet 22.30, jobbigt,??äsch!!

aja, nu ska jag åka hem och försöka få ro i mitt stökiga huvud.

hörs väl//


the week

I veckan ska jag försöka hitta på mer än förra. Jag hamnade i en dipp i mitt fina humör och min energi och bara dog i onsdag-fredags, men nu ska jag styra upp detta.

Imorrn blir det match, ska tvätta, Pluto kommer tillbaka, jag ska försöka dejta lite oxå, nästa helg är ju löning, jag tänkte gå ut och ändå jobba hela helgen, jag är laddad.


Varning för äckligt inlägg!!

STOPPA PRESSARNA!!!   I EMELIES BLOGG (som jag har länkad) FINNS INLÄGGEN, "GJÖRDIS" OCH "DÖDSPAJ", JAG SKRATTAR SÅ JAG DÖR AV DOM, NI MÅSTE LÄSA!!!!

Nu sitter jag här kvarti 4 på söndagmorgonen, Dina ligger uppe på en kudde i soffan och är förbannad att hon inte får nån makrill i tomatsås som jag svullat i mig utan tillbehör i brist på annat och framförallt näring. Vi lyssnar på Guns `n Roses "november rain" men känner oss allt annat än lika dystra som texten. Eller ja iallafall jag, jag vet ju inte vad som försigår i dinas minimala skalle.


Idag drog jag från Bplan tidigt tidigt. Här ska vaxas bil, vilket jag med hjälp av pappa gjorde. Först till Tvätten sen vare helrenovering för silvertåget, nu kan man äta på henne, så fin och ren e hon. Jag har dock ågren för att jag måste fixa nya vinterdäck, 4000 kr och att hon ska besiktigas om ett tag. Hon fick körförbud nästan i vintras men det styrde vi upp så det får väl ordna sig denna gång oxå. Fuck, bil kostar. Men nu kan jag nästan klara mig med att tanka var 3:e vecka, jag bantar alla min utgifter just nu. SKit i att det är dyrt att ha barn och hund,  bilar som pajjar, thats the shit!!


Sen åkte jag till Jeanette, surrade i telefon och hamnade i högdalen, suck, jag är handikappad. Jag vet att jeanette inte bor  eller efter högdalen för där bor ju Marre och sen bor Marie i Rågsved och sen är det typ slut på linjen. Och då saknade jag ju självklart M och M och fick en liten nostalgitripp av vegetarisk makaronilåda och galna promenader och fyllestunder. Folk säger att det ligger så långt bort, vem orkar åka dit. JAG GÖR DET!!! Jag skulle kunna åka till månen för M & M för jag vet att det är värt det. När Rågsved kallar släpper jag allt.

Nu vidare till min berättelse. Hos jeanette va det skoj och sminkfest med grejer från Mary kay, tänker alltid på mamman i "edward scissorhands" då, just för att dom säljer smink i hemmet, typ tupperware party. Sminket är säkert kanon men fan så dyrt, jag lättade inte på min börs ikväll iaf.

Sen ville jag åka hem och snattade skjuts av Mary kay försäljaren (som oxå är en vän till jeanette), på väg till bilen blev vi uppraggade av 2 killar 14 år som undrade om vi hade lesbisk fest och om vi ville följa med på "en till efterfest" då va kl alltså typ halv tio, suck, dagens ungdomar. Jag bar på 2 bordspeglar som jag hade lust att smacka i huvet på dem.

På väg från solna till kista föds en idè om att jag och Em ska ut på krogen. Först var det snack om att vi skulle träffa några ica-killar i stan men den planen föll igenom. Så vi drog till Sumpan. Vaddå "sumpan ser man sedan dör man" näähääää, alla vill till sumpan ju och till köttmarknaden/oskuldsslakten NR:1 GARBOS!!!  Väl där blir vi på svinbra humör, vi bråkar inte en enda gång under hela kvällen, toppen. Sen ser vi att Jeanette och 2 andra tjejer dyker upp, DUBBELT så roligt, trodde inte dom skulle palla att åka till sumpan.

vi sätter oss i en soffa, en tjej, aspackad (eller ja fan, hon såg rätt sliten ut, hon va nog inte så ung tror jag) kommer och dunsar ner brevid mig. Efter ett tag känner jag hur hon lutar sig mot mig så jag blir ju medlidande," men hur är det gumman??". Och då ser jag DET!! Spya på bordet, spya på golvet, spya 3 centimeter från mitt ben och sko. Flyger upp och ser äcklad ut, medlidandet är borta......för gott!!! Nu klarade jag mig och jag ser hur tragiskt det är att man är så full att man inte ens kan ta sig till en toa utan bara sitta där och spy ner sig.

jA FÖRLÅT, DET ÄR ÄCKLIGT MEN JAG VARNADE JU!!

Sen dansade vi och hade kul. Så träffade jag ju såklart Danne och hans nya tjej (undrar hur länge hon ska va ny?? Som i serien "christine".....vilket betyder att jag är OLD"), skitsamma. Vi hälsade civiliserat, hans nya tjej låtsades som om hon inte sett nått, men blir ändå sur och drar iväg honom från golvet fort som fan, hörde jag en piska??? Sen står jag och röker och då kommer dom ut, hon ställer sig med ryggen vänd och jag står bakom, Danne står framför båda och kände sig säkert obekväm, det är som att ha gårdagen och imorgon framför sig. ha ha. Jag undrar bara en sak, jag har ju inte varit där på typ 6 veckor och förra gången träffade jag oxå dom, det betyder att chansen är stor att dom JÄMT är där. Fast det skiter jag oxå i, "the air is free".

Sen drog vi hem, och tackade högre makter (jag är ateist, så skulle jag säga gud nån gång så menar jag det inte, nått finns det, men gud vettja inte) att vi var smarta twins och tog med oss "platta skor" i väskorna, för ack vad det är träligt att klicka hem, frusen och hungrig i klackar. Fort ska det gå.

Men va fan, nu är det återigen detaljer om en dag i mitt liv, jag kan aldrig sammanfatta.

Jag längtar hem till bp och min sambo och barnen (hundarna) och min proviva. Ett tips, köp inte den med Guava-och nått annat-smaken för den smakar flytande sushi.

Varför kan inte folk kontrollera sig på krogen, det luktar alltid prutt!! Så många gånger under kvällen det hände. Emelie sa " Hur kan man dricka så mycket så man inte kan kontrollera sina kroppar??? ( Jag trodde hon sa knappar. Typ som att vi har en sovknapp, en ätknapp, en pruttknapp osv) Jamenar det är offentliga platser. SUCK!!

aja det var allt, nu ska jag sova.

//


Jag och jeanette, snyyyyyggt!!


Camillla var sjukt,sjukt full, hon fick dockögon, så full va hon. Nu kommer hon alltid va "dockan" för oss.


Yin och yang är så här glada ibland. Ser ni hur obehagligt mycket tänder jag har här, iallafall jämfört med Em.

//


what´s new?

He he, jag har så mycket som händer och har hänt.

Förra helgen var jag på Klahammar och softade och gick i skogen, plockade svamp, letade vildsvin, åt tokmycket mat och godis, körde pick up, knuffade pick up ur lera. Ja det var helt enkelt väldigt nice.

I veckan var jag och klippte topparna, sen färgade jag håret hemma, nu e det verkligen mörkt, fast inte svart, men jag skulle kunna ha svart,eller ja, det skiftar lite brunt i stark ljus så det är väl svart. effektfullt, jag tycker det är snyggt, särskilt till ljusa ögon, fast nu har jag bruna linser så nu är allt mörkt.

Lyssnar på Takidas "give in to me", den e sjukt bra, jag tycker dom är sjukt bra, kanske ska köpa deras skiva.......så bra tycker jag det är, och jag har nog inte köpt en skiva på en miljon år.

Pluggar nu som fan, matte och biologi, och knatar med daghundarna, pluto, ginza och chili, det är så mysigt att kunna va ute några timmar i skogen på en vardag bara sådär, att man kan ha det så bra.

Dina haltar, hon har flått lite av trampdynan, OBS!! LITE men hon skriker som sinnessjuk när jag petar på den, min padda...

Jag har messat massa med min stalker, jag funtar på att träffa honom, han verkar skitnice, han har dessutom häst och hund om det inte är nått han ljugit ihop. Hmmmmm........fortsättning följer.

Jag måste gå ut lite mer, jag ruttnar ju snart. Alltid fullt upp och jag vet inte ens med vad, jag är alltid på väg nånstans och ska fixa med nått. Jag måste festa mer, men nästa helg är jag ledig och i stan så då ska jag till Jeanette så det blir nice.

Det var en unge som spydde framför lösgodiset på jobbet i fredags, jag såg det dock ej för min hög av kundkorgar skymde tack och lov sikten men en sak är säker: JAG SKA FAN INTE KÖPA LÖSGODIS DÄR PÅ ETT TAG., BLÄÄÄÄÄ. Jag hatar ju kräk nått sjukligt.

Jag står verkligen inte med fötterna på marken nu men I fucking love it, jag vill inte känna mig bunden till marken eller till nått alls, jag vill inte veta vart jag är och vad jag gör om ett halvår, jag gillar ovissheten, jag vill inte ha rutin, jag är för ung. Kommer jag någonsin vilja vara i ett förhållande igen, jag mår så bra som det är nu. Time will tell.

puss




Pluto


Chili


Ginza


Kväll på klahammar, så jävla fint.


Landet, det är alltså inget torp med utedass och enbart kallvatten....


utan en fin herrgård kan man väl säga.


Med vackra rum med massa detaljer, detta är typ ett av dem och det gick vi bara igenom på väg till köket, som ett slott.




köket e favvoplatsen.


vovvarna, Binka bor ju där, prado och Dino stormtrivdes.


Får finns också där,


vi hittade massa svamp, detta är bara en liten del, mamma blev stolt och avis när hon hörde att vi plockat svamp


Dina och prada förstod inte riktigt poängen, Dina var duktig på att klampa runt på svampen oxå.


Detta är ingen modeblogg, men jag älskar verkligen denna kjol, den är toppen.

/

RSS 2.0