jobbe

jag jobbar fett mycket nu, mycket har hänt, jag bloggar om det vid tillfälle. Nu ska jag åka och jobba, ska kanske ut sen efteråt. Niiiiice.


jahapp

Mötte upp Marie, Daniel o Eric och drog till mini-tech noir på ett ställe vid mariatorget vilket jag inte kan uttala namnet på. Klubben heter tech-noir och den brukar ofta utspela sig i gula gången på koolingsborg. Denna lokal var däremot tusen gånger mindre, varmt och svettigt som helvetet, men trevligt ändå, som vanligt. Jag och Marie gjorde dock misstaget av att gå in i rökrummet, där det var typ 60 grader varmt och där man inte behövde tända en egen cigg för att tillfredställa nikotin behovet. Vi kapp-rökte och led, "e du klar snart?", "ja jag skyndar mig". Inget man brukar förknippa med en cigg på sommaren. Vi stank askopp efter 3 min och kände fett ofräscha resten av kvällen. Musiken var sådär och dom hade bara ett dansgolv. betyget blir ok. Det var fullt med coola människor i diverse utstyrslar, jag älskar att frottera mig i dessa människor, jag tycker det är snyggt som fan, visst det finns en gräns med allt men för det mesta så.

Kom hem 4 på morgonen.

Snart åker Breeze hem, jag saknar henne redan.

Nää nu har jag inte tid, skriver mer om vad som händer vid ett annat tillfälle.

"Without your love, Im nothing but a begger, without your love, a dog without a bone. I suffer and I sleep alone."

Aerosmith- Angel.


Här har vi kul =)


oh yeah.


"I love u", jag och Marie blir känslosamma. Daniel (maries soulmate) till vänster


.............one for the road.


vänner.........toppen!!


Hjärtat, hon ser ut som ett utmärglat rovdjur här he he. Hon är lite så oxå. snappy-puppy!!
 

Bea och ankan på hundörarna på drottningholm, vi älskar det stället.
//

skön dag, jobbig kväll

skönt för att jag vaknade efter att ha sovit stock i  9 tim, aaaahhh. Skönt för att jag mötte upp fina och vi drog med unge och hundar till rösjön och badade (ja jag doppade mig, ingen haj kom och åt upp mig). Dock fick inte hundarna vara där så vi satt på en liten kant, jobbigt, det ultimata hade ju varit en öde strand där vi alla kunde springa runt lösa ha ha men men. Hann dock inte prata så mycket med fina då vi hade fyllt upp med våra barn men det var trevligt ändå. Hoppas vi ses snart igen.

Jobbigt för att jag måste blada nu och styra upp mig själv för att åka och jobba, the ica way-17-23.30- goooosfraba, jag är soltrött och har ingen lust. fuck fuck fuck!!! Men det är pengar som alla där säger, ok jag hoppas jag får en fet lön i augusti så mycket som jag jobbat på sistone.

Dina går på metacam igen, hon har ont. Jag masserar och fixar, reglerar promenaderna så att hon ska få träning, jag har simmat henne, stretchat henne, bantat henne. Ändå så ser jag rumpan sloka, jag ser att hon balanserar upp allt på det "bra knät" när hon springer, hundjävel, använd  benet, det är ok nu. Jag hatar att veta att hon känner obehag och trots alla anstängningar ser jag inget resultat. Ska prova metacam ett litet tag och se om det är nån skilldnad. Fast då kanske hon blir oförsiktig om hon inte känner av nått, men vetten säger att det är mycket psykologiskt, hon har inte använd knät och benet till 100% i princip hela livet så det är klart att hon inte fattar att det är fixat nu.

suck........

kram

WTF

Äh inte vet jag, nu är jag stressad för jag måste dra ut med hundarna på en långis innan Im off to work.

Såg världens snyggaste man igår, jepp inte kille utan man (kanske 35-40). Jag brukar vanligtvis inte tycka om män, alltså typ äldre än 30, självklart ändras det hela tiden eftersom man åldras själv. När jag var 16 tyckte jag en kille på 20 var asgammal gubbe, men nu är det lammkött haha. Hur som haver, han kom och köpte en sallad i min kassa, han var BRANDMAN, hade deras uniform, andreas hette han för han hade en namnskylt. Jag brukar inte vara flörtig, särskilt inte mot män men jag kan väl säga att jag log lite extra mot honom =). Undrar om han tänker typ att "fan jag e så jävla snygg och manlig, jag ska nog bli brandman, det är ju en oemotståndlig kombination". För honom e det absolut det, shit pomfritt, han hade fått ta mig på varubandet om han velat. ha ha. Märks det att det var år och dagar sen man fick lite action.

´Nääääääää nu måste jag dra. skriver när jag kan, hatar att va utan internet.
 //

Ensam

I lördags var jag ju hos päronen hela dan. Men igår, fan jag tror inte jag sa många ord på hela dan förutom till hundarna och det är ju inte den mest givande konversationen. Jag tokstädade lägenheten och gjorde fint. Packade upp sista kartongerna och hann åka ut till underbara lovön(drottningholm) i ca 2 timmar, satt vid stranden och läste skvallerblaska medans hundarna strosade omkring, så varmt att jag bara hade linne, det är mer än vad man kan säga om dagens väder "burr"!! Men fan jag är ingen ensam människa, trodde jag va det men nädu, jag måste ha folk omkring mig. Tack och lov att jag har hundarna annars hade jag väl hoppat från balkongen (som dock är på första våningen men kanske om jag hoppar med huvet före??!!). Jag får ångest, känner mig konstig känner mig ouppstyrd när jag är helt ensam. Näää fy fan. O inte ringde telefonen eeeeennnnnnnn endaste gång typ, o andra sidan ringde inte jag nån men jag hade inte tillräckligt med tid att umgås med nån men ändå vill jag inte va själv. Aja nu är det jobb och folk. Längtar tills Annie kommer tillbaka (dock bara för att sticka iväg 2 dagar senare) för det är mycket roligare när hon är hemma och spelar ulf lundell högt mitt i natten. Ha ha.

Kommer jag nånsin träffa nån jag inte känner mig kvävd av?? Jag vet att det handlar om kompromiss. Men jag vill göra så mycket och då måste jag va med nån som vill samma saker, hur ofta händer det att man träffar nån sån?? Jag vet inte om jag ens vill ha nån kille, jag kanske bara vill knulla!! Har ínte bestämt mig riktigt.

Fixade csn papper idag och betalade gotlands resan, yaaaayyyyy!!!


mitt hjärta, mitt ankare, min lilla smådjursplågare!!

sweet!!

Jag har en ledig helg, typ den första och sista på ett bra tag, e ok, typ på veckor men det känns som en evighet.

Har haft min absoluta favvo Greyhound tant, Breeze i en vecka nu, helt underbar hund. Följsam och mysig. Nu e hon ju 12 år så varje stund med henne e guld med tanke på att hon kanske inte finns kvar hos oss så himla länge till =(. Jag har alltid tyckt att det är nått speciellt med Breeze, jag ser henne nästan som min egen, och dagen då hon inte finns med oss kommer att bli tung, jag får panik, jag vägrar inse att jag aldrig mer kommer kunna se och krama henne, att hon bara blir ett minne. Men så är det med döden, jag måste bara acceptera.

Jag vill inte snacka skit i min blogg MEN  jag är så himla irriterad på mitt ex, att han traskar runt i den fria världen gör mig irriterad. Va fan tänkte jag med när jag var med honom?!! Det ligger i människans natur att känna hat och snacka skit, jag är inget undantag.

Igår var jag och Annie på hundöarna med våra fem hundar, ha ha, som att ta med hästarna på grönbete, hundarna hade väl inte överdrivet kul och vi satt och rökte lite halvtrötta på en bänk, aja, det är skönt att man kan släppa alla hundar där och att ingen kan sticka.

Sen hem och avliva 10 möss, 3 fick va kvar, Dina fick leka lite med dom. Det är sjukt hur dom kan föröka sig, det går inte att fatta och man tror att det är lättare att kontrollera än vad det är. ha ha. Lucifer har mat nu för ett tag framöver.

Annie åkte till västkusten imorse, jag är ensam i en vecka. Imorrn ska jag städa hela lägenheten och handla mat och packa upp mina kartonger, det lär ta hela dan, men det blir nice sen. Att jobba hela veckan och sen komma hem till ett uppstyrt place.

Ikväll ska jag styra upp mig själv med lite ögonbrynsfärgning och fixa naglarna och lite sånt. Väldigt behövligt I may add!!

Köpte 2 par cleana skor idag på Ica maxi, för typ 120:- för båda, det va rea, jag tyckte faktiskt skitmycket om dem,  jag skiter i märken, det som är snyggt är snyggt. punkt slut.

Jag ber er alla barnföräldrar att INTE sätta upp barnen på den lilla hyllan i slutet av banden vid kassorna i matbutiker, dom har INGET där att göra, så lätt att dom ramlar och/eller klämmer sina händer när kassörskan svänger på bandet, man kan faktiskt inte kolla hela tiden. Jag antar ju att föräldrarna ska ha tänkt så långt/ha lite mer koll på sina ungar. Jag frågade mamma om jag nånsin fick stå där och hänga och hon svarade "ABSOLUT INTE"  det är inte till för att barn ska stå där. exactamente tänkte jag. Sen hatar jag när folk har ungarna i kundvagnen men skorna på, gärna i lilla stolen på kundvagnen för annars har dom ju sina skitiga skor där mat ska ligga, inte sanitärt för 5 öre, jag vill inte ha en kundvagn med hundbajs i lixom.

Näääää nu har jag färgat håret (eller ja mamma gjorde det på mig) och jag nöjd och glad utan utväxt nu.

Ska kanske kolla sharkwater ikväll, ska va sjukt bra. Sen ska jag och Annie demonstrera utanför kina stället som säljer hajfens soppa i bromma, vi ska hänga där av och till med skyltar och flyers, vi är samhällsmedvetna och stoppar inte huvet i sanden.

hej hopp, hörs senare i veckan. =x


Breeze!!

ok en bild till...


Lucifer vs "the mouse", vem vann tror ni??

//

update

Helloooooooo vet inte hur längesen det var jag skrev. Mycket har hänt, har helt enkelt inte haft tid. Flyttat till Bromma nu och trivs jättebra. Har jobbat som satan på senaste tiden och ändå lyckats klämma in lite socialt liv och fest.

Saken är den att internetet i lägenheten är pajj för tillfället så jag får helt enkelt ta en lite paus i bloggandet, hoppas jag kan återkomma snart. Jag har ju massa roliga bilder och massa tankar jag vill få ur mitt huvud.

Här kommer ett litet smakprov på the crazy times that has begun!!


Ha ha sug på den =)

Tiden går

Jag vet inte när jag bloggade senast men jag har haft fullt upp hela helgen plus lite till.

Jencan var hos mig från Lördag kväll till nu ikväll. Vi var ute jättelänge nu på eftermiddagen, sög det sista ur kvalitetstiden med henne. Vi drog till nya favvostället "grodsjön" aka "frog-lake". Supersöt liten damm, med liten strand i skuggan av granholmstippen, tiden stod stilla, jag önskar att jag kunnat sitta där i flera år och njuta. Men men, inget varar för evigt, det vet vi ju alla. Imorse jagade hundarna en kanin, då hade jag kunnat slakta dem istället, som hundägare är känslan mellan total lycka och totalt misslyckande/vansinne inte långt ifrån varandra. Dina är fortfarande inte så sugen på att promenera, tror hon har rätt ont, det var lite bättre när Venca var med, hon känner sig trygg med henne så då vågar hon gå på ställen som annars är lite läskiga. Mitt mål är att hon ska känna sig till 100% trygg med mig med, så att hon litar på att inget läskigt händer när jag är med.

E sugen på en till hund, att ha 2 hundar är underbart, men efter denna historia med Venca så ska jag nog avvakta i några år, vill känna att jag och Dina får vår tid och kan bygga på vår relation. Sen har jag ingen aning om vad för ras jag vill ha. Vill jag ha en stor eller liten? Vill jag ha en hund som kräver mycket jobb och som man kan jobba med eller ska det va en liten soft promendhund med liknande behov som Dina? Jag har även funderingar på att ta en omplacerings gamling. Äh jag vet inte. Det vet alla ni som har hund lr hundintresse, ständigt funderingar på vilken/vilka raser man vill ha. Tack och lov så kan jag rätt mycket om de flesta raserna så jag inte skulle nått psykfall. Jag har ju Dina ha ha. Jag ska inte skaffa ett till psykfall alltså.


Bara ett axplock av de raser jag aldrig skulle vilja skaffa: Terriers, särskilt, jackar och parsons, akta er för dem gott folk!!

Nervösa vrak, hundar. Ingen mer ras som har skällighet som rasstandard, akta er för tibetansk tempelhund gott folk!! Ha ha. Ingen pinscher (dobber, mellan lr dvärg). Ingen Hund som inte kan gå eller fungera/andas normalt, fast jag älskar ju mopsar och frallor men jag vill att dom ska andas och må bra. Fast jag kan göra ett undantag där.

Raser jag kan tänka mig: Jag älskar alla slags vinthundar, även om dom har mycket jakt och inte alls är lätttränade och lydiga. Ni vet, en räka ska ha en räk hund he he. Vi kan gå runt tillsammans som 2 streck. Boxer, många av mastiff raserna, cane corso t ex.  Många småhundsraser, t ex yorkie och pudel, Australian shepard, absolut, dom är vackra, lätttränade och mångsidiga samt pigga och glada, what`s not to like?

Aja nu är det mycket hundprat där men jag älskar ju hundar så det är ganska naturligt.

Skulle ha ridit igår men det var sunkigt väder o blev så sent, jag älskar att rida. 

Ska flytta nu imorgon, flyttade mina kläder idag ska flytta resten imorrn efter jobbet. ska bli nice omväxling, jag har snart växt fast i golvet här hemma i Kista, no good!!

Har varit så underbart att va ledig nu i 3 dagar, jag har ju ingen semester så jag har ju inget att se fram emot direkt. Ja gotland då självklart men det är ju bara en långhelg men ändå, ska bli nice.

Aja nu skriver jag bara en massa trams, jag åtekommer väl i veckan då jag installerat mig i bromma, då ska jag även ladda ner bilder då jag har sladden nedpackad nu.

Hare gott gott folk.

//

p.s jag har tappat hoppet på monogami och långvariga förhållande, iallafall för min del. Jag kan förklara vid ett annat tillfälle.


stress igen, igår, idag, alltid!!

Igår jobbade jag 9-18 och sen åkte jag till tungelsta och red med Therese från hundforum. Hon och Marie har hittat ett privatstall där så nu ska jag rida en gång i veckan, en dröm som jag har haft sen jag var liten men aldrig haft möjlighet att haft tid och råd att uppfylla. Men nu så. Vi var där till sent, kom hem 00.00 och sen upp och jobba på Stjärntassar i bagis för att sen dra vidare och jobba på Ica 15-21. Jag var så jävla trött att jag höll på att somna framför ratten på väg till Ica. Jag var råflummig och svettades floder av trötthet, ögat gjorde ont. Jag drack lite kaffe innan och kokain har aldrig varit så lockande ha ha, skämt åsido. Nu ska jag ut med paddan och sen är det jobba imorrn 12-21, jag måste fan se till att va lite piggare imorrn.

Fick mitt lönespec för Juni, jag får 8400 kr för 70 timmar, jag började jobba kontinuerligt den 16/6 så det är fan inte dåliga pengar med tanke på det. En kille på Ica fick 17.000 för 150 timmar, soft.

Glömde att jag lovat Josefina och Josefin att skjutsa dem till arlanda på söndag morgon typ vid 5.00.  Ha ha, jag kommer va så trött och med tanke på att jag har venca då och sen att jag ska jobba på kvällen så vill jag inte sova bort hela dan. Men jag gör det gärna =), dom ska till Rhodos, jag är inte bitter!!

Näää nu fattar jag knappt vad jag skriver, nu måste jag styra upp lite sömn.

Bilder från allt möjligt som hänt senaste veckan kommer snart, när jag har tid att blogga i den stress.

//

Stress

Idag blev det ingen flytt, får bli nästa vecka för jag jobbar så mycket nu de kommande dagarna. Idag var jag på stjärntassar som e Maries dagis och jobbade lite. HA Ha har glömt hur jobbigt det är att gå med massa hundar. Dina fick gå med fast det var lite för långt men vi gick vilse så vad skulle jag göra. Hon blev rätt nedtrampad också, var stora hundar hon gick med. 2 schäfrar och en dobberman och sen paddan i spetsen, hon är underbar. Sen vidare i det fuktiga klimatet och klippte en hund på Hundens hörna, jobbigt är det, hår överallt men men. Nu på kvällen tog jag en långprom med em och bea, gick hur långt som helst och bara snattrade om allt möjligt, nice. Paddan var för trött och låg hellre och slaggade i min säng.

Har ni varit på Ikea efter dom har stängt?? Alltså när du segar dig mot kassan och ska kolla på saker en halvtimme efter stängning och vägrar gå därifrån, vad ska dom göra tänker man kaxigt, stället e stort, man kan gömma sig!! Jo, då slänger dom på en visselmelodi på högsta volym, och spelar den om och om och om igen. Du känner dig som du är i en tortyrkammare. Ingen soft bakgrundsmusik som under de vanliga öppna tiderna, nää näää, det ska vara obehagligt att va kvar. Det är en glad och stressig melodi, bra dolt budskap, VI VILL GÅ HEM ERA JÄVLA AS!! mvh personalen

Imorrn ska jag jobba 9-18, sen ska jag rida, tralalalalaaaaaaaaaaa, så jävla nice.

RSS 2.0