Bråttom

Nu blir det kort sammanfattat om gårdagen för jag har lite bråttom. Och jag måste ju blogga om valborg imorrn och då har jag förmodligen tappat hjärnceller och kommer inte komma ihåg vad jag gjorde igår. ha ha, krångligt.

Igår: Jobba, grus i ögonen, stressigt. Var på en kurs på kvällen på jobbet, Första hjälpen för hund. Bra att kunna (varför i helvete har jag inte lärt mig sånt tidigare, jag har ju haft hund i över 5 år!!??). Nää nu ska jag inte älta. Hursomhelst, den var bra, det var mycket som var rätt basic och ganska likt människo första hjälpen, dvs antar jag för jag vet inte ett piss om det heller men jag kan tänka mig. Så nu ska jag och Panini öva lyft vid skada. Hmm hon kommer uppskatta det ey?? Det var en trevlig grupp. Hela personalen från mitt dagis och även min goda vän Marre och hennes chef bodil, det är alltid superkul att träffa Marre, vi funkar jättebra ihop ha ha, låter som jag pratar om 2 hundar, jag e ju beroende av hennes blogg oxå så hon e som en kändis ha ha. Måste ses oftare. Jag ska hälsa på deras dagis sen när jag är arb.lös, kul =)

Måste söka mer jobb, typ citygross, prisxtra ect, kan inte snöa in på en kedja ha ha. Samtidigt vill jag va ledig men utan pengar funkar ingenting ju. Jag är vuxen nu, med lån och räkningar. Fan när jag var 16 klarade jag mig på studiebidraget., Visst man shoppade inte överdrivet men ändå, köpte typ cigg och pizza på monte negro för hela slanten ha ha, those were the days minsann. Man anpassar sig lätt vid pengar, man får inte mer pengar, man får dyrare vanor kan man väl säga. Jag kan leva på ingenting egentligen, jag är ganska ekonomisk. Brukar kolla på Lyxfällan på 3:an och det är ju avskräckande nog för att man ska krama hårdare om sina pengar ha ha. Gud vad man kan må bra av andras misär ibland usch, bad person!! Nu när jag ska gå in i studenlivet i några år så får jag omstrukturera. Jobb hittar jag oxå, jag har typ aldrig varit arbetslös, kanske en vecka, ha ha så det ordnar sig alltid. Jag får väl sälja Panini ha ha. (Dinas nya smeknamn).

Usch, flummmig blogg, förlåt, hörs.//


saknad o nya sommardäck

Jag vaknade igår morse, 5.20 av en tryckande känsla, jag kände igen den så väl, det var inte den vanliga ångesten. Plötsligt åkte jag tillbaka 10 månader i tiden och hittade känslan den dagen då jag lämnade ifrån mig Venca. Det går inte och beskriva den ångesten, du är inte rädd du har bara sorg, ångest av saknad. Så som det känns när man är olyckligt kär eller den man älskar gör slut med en. Den där känslan av att ett helt liv som inte kommer levas och delas med den person man mest av allt vill va med, den specifika känslan är det.  Jag låg i 20 minuter med den känslan hängandes över mig, lyssnade på fåglarna och studerade solen som kröp in genom persiennen och kramade Venca som låg skeden med mig. Varför var det tvunget att bli sådär. Kanske saknar jag henne extra mycket just för att jag inte har henne i mitt iv längre, ni vet, gräset är alltid grönare, plötsligt är  hennes negativa sidor bara gulliga. Nu kanske dom flesta tycker jag är smått knäpp och undrar hur jag kan känna såhär, det är ju bara en hund. Jag tänker inte förklara det oförklarliga, bara säga att då har man inte kännt den kärleken från en hund, särkskilt inte en egen, som står vid en i storm och solsken, som aldrig skulle såra en eller överge en med flit. Jag kan totalt relatera till vad folk känner för sitt barn, absolut. Nu kanske nån blir sur när jag jämnför kärleken till ett barn med kärleken till en hund, men det är för att det är det jag upplevt. Jag kan inte förstå hur man kan stanna med någon som utnyttjar och misshandlar en men jag har ju inte suttit i den sitsen heller så jag kan inte säga nått.

Hon åkte hem igår på dan om ni inte förstod det, därav min ångest. Nu lever hon livet på landet igen. saknar dig!!

Nu till vardagsmaten. Jag och pappa bytte till sommardäck på silvertåget, ja asså jag tittade på, stånkade när jag fick veva på mojängen som hissar upp bilen, sprang runt och rullade däck, och allt va fan jag pysslade med. Jag gjorde alltså inte grovjobbet ändå var jag toksvart om händerna när allt var klart. Det är sprillans nya däck alla 4 så jag kände mig som en fågel när jag susade iväg till donken efteråt för att inhandla mat. Jag fick till och med en milkshake gratis för jag var så trevlig =) och det var inte nån kille i kassan, det lönar sig att va trevlig. Kom inte med dina livs problem och ta ut det på personen i Dt:n på donken, då kan du lika gärna skjuta dig själv i huvet. Dock glömde hon min currysås, som vanligt men va fan, jag fick en milkshake ju, jag var inte så bitter.

Nu på morgonen var det en gubbe som utövade road-rage på mig. Förlåt att jag försökte tränga mig men fan man kör inte om nån då, lägger sig så nära framför så jag nästan kör in i honom och pekar  fingret för att sen störta vidare igen i en annan fil han egentligen skulle ligga i bara för att jag klantade mig lite, onödigt. Aja fuck it!! Om han hade vetat att jag tagit körkortet för 2 månader sen hade han nog tänkt om, jamenar det hade ju kunnat hända en olycka. Han skulle nog inte vilja att nån gjorde så mot hans dotter om hon hade tagit körkort nyligen, tänk idiot, tänk!!!!

Ikväll ska jag städa.

//

shoppa och ursvik (stammis stället)

Kort och gott:

Shoppade med Emelie i u.väsby. hittade lite smått och gott, ska egentligen inte shoppa för jag är ju inte rik direkt och Dina måste göra en till liten operation snart, suck. Tänker inte skriva vad jag köpte, det kommer låta som en mode-blogg ha ha.

Hem, kom på att jag glömt mina hemnycklarna i mli:s väska, tillbaka till porrviken, svettas,  backade på en sån där stor grön låda med sand i, fuck, blev färgmärket i röven på silver tåget (ja jag har döpt min bil till det, acceptera!!), fan fan fan. Sen drog jag till bromma och hämtade upp Annie, ixi, prada och gucci. Ixi tyckte inte om Jencan vid första anblick och utövade makt på henne i form av att hoppa på henne och visa musklerna. Jencan sa ifrån men backade helt klart, ingen fight där inte, fan hon har blivit så himla snäll, samlad och lugn. Hade det varit när jag hade henne hade hon lätt svarat tillbaka och ett potentiellt tikslagsmål hade fötts. Men inte nu, hon har funnit ett stabilt lugn, I like that.  Vi drog ut till Ursvik och fikade och promenerade, venca jagade rådjur, prada åt gammal frityr olja (!!??) ja det var en skön söndag iaf.

Aja, jag e lite busy nu men här är lite av dagens utflykt:

image13
Mat, mat, maaaaaaat, Ixi (rottis), Prada (yorkie) och Venca (ufo) och lite av Guccis päls och Annies hand.

image14
Fina flickor!!  (Gucci, briard =hårig hund)

image15
Underbar!

image16
Vacker Ixi!

image17
Gucci!!

image18
prada e busig =). Hon är den minsta hunden jag sett nästan, förutom valpar, det syns inte här men hon är mini.

image19
Neeeeeeej, jag vill inte åååååååååååååååkaa hem än!! (Ixi är förtvivlad)

//

Härlig dag och idiotjävlar

Imorse var jag uppe kvartöver 8. Skulle skjutsa mams till ikea och sen till jobbet och klippa Venca och bada båda flickorna. Det var ett helvete och klippa henne, skitjobbigt och svettigt men det blev helt ok, ser att hon blivit lite fet på sistone. Sen till ursvik och gå en prom och sen hem och sen ut igen till ursvik och spåra (padda får inte gå långt än så hon chillade hemma). Jag mötte upp Emma (en tjej jag känner från jobbet) och hon hade 2 hundar med sig, Izzabo och Tony, skitsöta och snälla båda 2. Vi hade toppen nice, la spår, fikade och sen gick vi och tog spåren. Jencan var så JÄVLA grym på spåret, fan asså. Hon tog det och sen släppte jag lös henne så fick hon frispåra vägen jag gått tillbaka oxå för skojs skull. Hon spårar jämt. En gång när jag gått till centrum så hade pappa glömt dörren öppen och då hade hon dragit och spårat mig nästan till centrum innan hon gick hem igen. Pappa ringde och sa att hon va borta och jag bara " men då får du gå till centrum och leta" ha ha stackarn, det värsta var att hon korsat en bilväg men det är vardag för mina dogs, tyvärr har dom sprungit runt på vägar förr. Jag ska inte nämna när Dina korsade 4 filer på Kymlingelänken, då var jag svettig. Fan vad jag är dålig ibland =/

Sen hem, chilla och kolla 6 and the city och gosa med tjejerna i sängen.

Nu på kvällen tog vi en liten mysig prom runtomkring fältet men när vi nästan är hemme kommer det ett gäng grabbar på 12-13 år. Jag iggar dom, jamenar va fan,  jag har bättre för mig. Men tydligen drar mina gula hundar blickar åt sig för dom börjar vråla att jag ska "släppa hundjäveln" eh ok tänker jag och önskar jag hade en rottis eller nått att släppa, då hade det varit tyst minsann. Aja hur som helst så står flickorna och nosar på nått vid vägkanten då en flaskjävel (jaffaläsk, glas) kommer flygandes och smäller i marken 1,5 meter framför oss, det bara flyger splitter. VA FAN TÄNKER MAN MED DÅ!!! Vet räkningen på en lördagkväll med glassplitter i ögat hade inte blivit billigt och då hade nån dött säger jag bara, som tur var skadades ingen, men jag blev f**t förbannad och valde för ovanlighetens skull att ta en liten strid, frågade något annat gäng som sett vad som hände vart asen tog vägen men dom hade redan stuckit, jag tog en liten vända men hitttade ingen. Fy fan vad jag var förbannad, inte fan hade dom slängt en flaska på en unge heller, gud nej men mina hundar kan man göra så med, men det här är ju mina ungar.!!!

image9
Venca och hennes röv, Tony (vit) och Izzabo(svart)


image10
fiskar
image11
fin!!

image12
vad är det för apa som sitter här nere i hörnet. och venca har galet stora öron, freaks!!

//

Venca

Nu är Vencan hemma hos mig, hon kom för ett par timmar sen. Hon grät länge och ylade e stump rätt länge efter hennes päron hade åkt. Men det är skönt på ett sätt för det visar att hon saknar dem och ser dom som sina nu, som  det ska vara. Det är helt stört att jag får ha henne i sängen och ta på henne när jag vill. Som sagt tidigare, hon har rört mig djupt denna hund. Det är nått speciellt med henne som jag sugs in i.  Imorrn ska jag åka och klippa henne på jobbet, för och efterbilder är att vänta. Sen drar jag ut i skogen och spårar, nice, hoppas vädret blir fint.

Jag har lite ont i halsen känner jag, fan hoppas jag inte blir sjuk, jag har rätt mycket inplanerat lixom. Jag har grymt bra immunförsvar och blir kanske sjuk ca 1 gång om året men då brukar jag bli smått döende.

aja jag surrar mer imorrn, då ska jag och tjejerna (asså hundarna) ha myskväll.

kram

Thank god it´s friday

Så känner jag idag, och fredagar är den bästa dan på jobbet för vi brukar ta det lite lugnare. Förra fredagen drog jag och Annie ut med 11 hundar till ursvik, bara en sån grej, ute i solen och skogen på arbetstid, aahhh underbart.

Idag kommer VENCA!!! Shit vad det ska bli kul att ha henne över helgen, jag är helt uppspelt. Imorrn ska jag klippa henne och göra henne vacker för ärlig talat ser hon horribel ut nu, hon ser ut som en yeti eller nått. Vi ska även spåra imorrn i ursvik med en kund från dagis, super trevligt. Paddan kommer oxå bli glad, hon blir helt till sig när Jenca och hennes päron kommer till jobbet och köper mat ibland. När dom går så ska hon gå med dom, vaddå man är dissad =(. ha ha.

Jag håller på att klippa onödiga utgifter, som en förberedelse för det fattiga livet utan jobb. Jag ska avbetala det sista på linserna och gå ur både greepeace och Rädda barnen (som jag faktiskt donerat till i mer än 2 år nu, bra karma!!). Sen måste jag fan säga upp parkeringsplatsen i Norrviken, jag har ju inte bott där på 5 månader snart, Fast jag alltid nöjd när jag är där och vet att jag har en parkeringsplats som ligger och väntar, slipper tråckla omkring. Den är brevid myrorna lådan så om man svänger in på parkeringen så är det bara att köra rakt fram så det är så jävla lätt, fast passagerare på högra sidan måste gå ut innan man kör in annars får dom kliva ut i en yvig taggbuske, skönt! Ok det var min fina och smått onödiga berättelse om min oanvända park plats i porrviken, om ni är där får ni gärna låna =).

Näää jag hör av mig sen, kanske med lite pics på JENCAN!!

KRAM


Identitet

Jag är 24 år och har fan aldrig varit mer vilse, jag känner att jag håller på att förändras men har fastnat i en mellanzoon, känner mig smått identitetslös för tillfället. Det är så mycket man vill och ett visst sätt man vill vara på men jag får inte allt att gå ihop. Försöker tänka att huvudsaken är att man är snäll och god, jag hoppas jag e det. Fast ibland kan jag var bitter, och negativ, min dödsynd är avundsjuka. Jag har jättelätt för att avundas och det kryper in under huden och jag hatar det. Sen kommer stunder då man tackar för att man är frisk och inte deformerad och inte lever i en pappkartong under essingeleden. Men sen så dyker nån upp med nån flashig historia om sin fina liv eller med snygga kläder och snygga ansikten och då är allt vad tacksamhet för det enkla som bortblåst. Fan fan fan, varför kan man inte nöja sig med gräset på den här sidan, varför måste jag alltid önska att jag var något annat. Jag är ett typiskt offer för bekräftelsehjulet nu när jag är singel oxå, näää i sommar ska jag jobba på att må bra i mitt skinn. Lätt va!! =(

Jag är inte rädd för att blotta mina dåliga sidor (det är förmodligen inte så många som läser heller). Det är otroligt hur stark jag kan vara på vissa plan och så himla vek och svag på andra. Alla har vi nyanser. Tur är väl det och andra sidan.

kram

Bilköer!!

Shit, fan vad jobbigt med bilköer. Kom precis hem från jobbet, jag slutar för fan 16.00. Jag e lixom hemma nu. 1 timme och 45 min att komma från solna till kista, det tar typ 10 min annars. Jag e helt paj, satt i solen och stektes och det var skitjobbigt.

Jag e alldeles för medtagen för att blogga idag.

kram///

Mat, Mat, Maaaaaaaaaaaat!!

 Idag provad jag återigen de nya endagslinserna som jag så duktigt beställt på nätet, eh, ja dom e ju kraftigt obekväma. Intalar mig själv att det är en vanesak men fan  vad det svider, kan knappt se när jag kör för dom svider så. Aja, jag har inte haft linser sen jag var 13 för att ge upp nu, fast jag har typ inte råd att köpa några nya nu, ses ute på vägarna he he.

Padda var o simmade idag, hon fick beröm för hur fint hon simmar, mitt lilla barn =).

Idag har jag ätit:

2 skålar onyttig musli och typ 40 mandlar
3 varmkorvar........o lite mer mandlar (i brist på godis)
stor tallrik fil och corn flakes o russin (min middag intalde jag mig själv)
1 tallrik äppelpaj och en halv tetra vaniljsås
Korvstroganoff och mackisar.........o snart ska jag äta ostbågar.

Jag känner mig som ett svart hål idag, allt går i, fy fan, och inte har jag varit duktig och ätit mina omega 3&6 tabletter på länge, fan. Så nu känner jag mig som en soptunna. För att toppa det har jag nog sugit i mig 15 cigg idag, det är nog det värsta. Usch. Fast gott var det.

Ha ha, nu kommer ni som sett mig skratta eftersom jag är tanig som en speta men man kan vara fet på insidan och dö av en hjärtattack vid 30 om man inte passar sig, därav min oroliga matdagbok.

En fin vän ringde idag och gjorde mitt humör ljust som eftermiddagssolen, tack vän!!

Min mobilräkning var på ca 600, vad händer med det lixom?? Förra månaden var den ju 450, what the fuck happened??

Nu ska jag skriva cv.
 //

image8
Ha ha, ful kossan e hungrig, känner igen mig. Äsch, knäpp bild och totalt onödig men ni gillar det ändå =)!!!
(Om man tittar nära så ser man att hon har bajs på kinden)

busy day

Jobba, klippa en fet hund, ut i skogen med Annie, Ixi, Prada och Padda och käka middag på ett fält i solnedgången, så himla nice och avkopplande efter en busy day!! Nu ska jag kolla lite 6 and the city o sen sussa.

Imorrn blir det köra av i sumpan igen, fast nu vet jag vart jag ska som tur e, ha ha.

gonatt

image7

Asså hon har opererat knät och kan inte gå så långt som dom andra hundarna, jag e fan ingen djurplågare ha ha.

Jobbiga grejer

Jag känner mig nere, känner mig som jag inte har någon makt över mig själv, som att jag inte har kontroll och som att jag inte äger mig själv längre. Jag brukar alltid känna att jag klarar mig, att jag har mig själv och att jag är van och inte har några problem att vara ensam. Det har varit mitt hemliga vapen, jag reder mig alltid själv lixom (eller ja, padda är ju med oxå). Men nu finns det ett tomrum och en längtan, varför??!! Varför nu, när allt ändå står på sin kant och livet håller på att förändras, nu när jag behöver vara som mest målmedveten och stark finns det något som sliter i ett hörn, fan!! Jag får helt enkelt stöta bort den känslan, jag styr inte över nått i slutändan ändå, inte i det här ialla fall.

Imorse när jag vaknade ville jag mörda nån, som vanligt alltså, trött på denna rutinen jag hamnat i.

bye//


söndag

Det är en bittersweet känsla jag har för söndagar. Den perfekta bakisdagen, skönt att slappa eller orka ta sig ut och göra något om man händelsevis vilat upp sig på lördagen. Men oxå att helgen är nästan slut och det är dags för en ny arbetsdag om mindre än 24 timmar, fuck!!

Hur som helst har jag bara tagit det lugnt i helgen, känner mig lite off, vet ej varför, nästan lite ångest lixom. Ska ta en liten prom med Dina och Boss snart, det är typ som skalman och snurresprätt är ute och går i små snören (Dina är då skalman om ni inte redan räknat ut det=). Han är totalt speedad och springer hela tiden in i Dina. Jag märker att hon är mäkta förbannad att han varit här hela helgen och petat på hennes leksaker, sovit i hennes säng och kissat på hennes huvud (usch). Men nästa helg kommer Venca. För ni som inte vet det så är Venca Dinas älskade kompanjon. Hon bodde med oss i 3 år innan situtionen krävde att hon fick flytta ut till lugnet på landet. Sorgen över att ge upp henne kan jag aldrig någonsin förklara men det var ett nödvändigt ont. Men när dom åker bort då och då är hon här hos mig och Paddan, när hon är här finns jag inte i paddans ögon, bara Jencan som gäller =).

Igår kväll spontan besökte jag Josefina som är en av mina bästa vänner, en vän som betyder så mycket, så vis och ärlig. Det var super trevligt att träffas och ta igen lite som har hänt, vi ses inte så ofta med tanke på att vi jobbar/ pluggar och har barn/hund, man, sig själv. Men kul att ses och ta igen. Love u!!

Den 16 maj är prel datumet för min sista dag på dagis, det kommer gå fort, en månad är som en blinkning nuförtiden. Jag känner mig pånyttfödd, denna sommar ska bli magisk, jag vet inte vad som väntar men jag ska leva i nuet, fuck it, allt ordnar sig ändå!!

Nu ska jag bränna igenom några avsnitt 6 and the city innan bea vaknar från sin koma och hänger på på hundpromenaden, våga inte banga!!!

  Rå kyckling och padda.

image5 Helt sjukt!!

image6 
Älskade Jenca, kärleken till dig kommer att finnas tills den dagen jag dör.

Roadtrip med 10 möss och 4 hundar

Ha ha, för att inte nämna en kaos dag igår men det orkar jag inte berätta nått om.

Jag och Annie tog en roadtrip till gustavsberg igår efter jobbet. vi kom iväg rätt sent, typ halv 7  och sen var vi tvunga att svänga förbi bromma och hämta transportburen till dom 10 vita möss vi skulle hämta. Varför skulle vi hämta 10 möss undrar väl ni då? Svar att Lucifer måste få mat, vi var alltså (hemskt nog tänker säkert många) på jakt efter brödfödan till Annies orm. Planen är att hon ska föda upp en del själv för att förse ormen med mat kontinuerligt. Han är rätt smal så han behöver äta mycket och det är svindyrt med frysta möss i affären. Inget konstigt med det, hela kossor får sätt livet till för att du och jag ska bli nöjda så varför dividera något mer om det. Hursom haver, vi drog iväg med 4 hundar i bilen och gps:en laddad. Jag upplever nämligen stress när jag ska åka till nya ställen och då är gps rätt så behändigt, en extra trygghet. Det tog ett tag vill jag säga att nå fram till målet men vädret var nice och trafiken flöt på. Shit vad det är vackert på värmdö alltså!! Tänk om man kunde få bo i ett fint hus därute, kanske nån gång, who knows?? Väl framme plockade vi upp dom små krabaterna hos ett par med en liten bohemiskt lägenhet, prylar,ungar, hundar, the lot lixom. Vi var inte där så jättelänge men det var ju inte heller planen. Men fan va mössen var söta, lite synd e det att nacka dom men sånt är livet. Vi ställde buren på biltaket och tog en cigg medans vi betraktade myllret. Det var massa ungar och 1 vuxen hona som vi döpte till Resident evil. Sen styrde vi kosan hemmåt, åkte fel och jag tvingades åka igenom stan, gaaah men Annie guidade (vi skojade om att hon borde bli bilskolelärare) och dessutom var det hennes hoods så vi klarade av hemresan oxå. Sen käkade vi på Donken, näringsfattigt och gott. Sen drog jag och paddan hem, hon var förbannad för att hon inte fått middag, hon ska minsann veta att vargen bara äter 1-2 ggr i veckan, sug på den grin-Dina!!

Idag är det fredag, e så himla glad för det =)

stress

Nu har det blivit sådär stressigt igen. När det känns som jag inte håller i alla trådarna. Jag undrar hur det kan gå från att inte ha nått att göra alls så svämmar det över och det finns inte ens tid att sova känns det som. Jag har massa saker jag "borde" göra. I helgen är jag PANK, vilket resulterar i att jag ska softa på hög nivå. Ska dock passa en rå kyckling (nakenhunden Boss) men det är ju extra pengar och det är inte så mycket jobb. Kan man ha en hund, kan man ha två brukar jag säga. Fast han blir lite orolig när jag går från huset, även om nån annan är hemma, konstigt men men. Ska låna sex and the city av mli och frossa hela helgen..........fast jag måste städa, och städa bilen, fixa och trixa och hålla på. Ser ni?!! Spelar ingen roll, man har häcken full även en pank och planlös helg!!


later//


Att köra i sumpan och simmande padda

Jag har haft en störd huvudvärk idag, typ lågtryckshuvudvärk, suck!

Det hjälpte ju inte att jag och Dina skulle dra till sumpan och simma efter jobbet. Lätt trodde jag, jag kör dit, solna ligger ju precis vid sundbyberg så det e ju piece of cake, Ninnie ritade till och med en karta men ack det gick tydligen inte in i mitt lilla huvud. Körde typ 20 över 4, skulle va där vid 5.  Jag har aldrig kört i sumpan tidigare och nu vet jag varför. Det är bara massa övergångsställen, folk, bilar, massa körfält och järnvägar och enkelriktat, suck igen!! Huvudvärken späddes på när kl var 5 och jag fortfarande irrade runt i min lilla bil och letade efter stället. Till slut åkte jag till parkeringen vid garbo´s för där visste jag att det fanns platser utan att va tvungen att fickparka (¨sånt ska man inte göra under stress och oerfarenhet, faktiskt). Sen var det att kuta in på nån affär och fråga efter vegagatan och sen kuta vidare, ringde hundpoolen typ 5 gånger och sa att jag var på väg. Dina var nöjd att hamna i ett nytt territorium och tyckte varje gatusten måste undersökas, suck x3!! Väl där gick det bra, hon simmade som den sälen hon ser ut som ha ha, känns alltid taskigt för hon tycker inte om att simma men det måste göras för att hon ska bli bra i benet. Sen regnade det självklart när jag skulle gå till bilen, och det var ju en bit att gå. Grodan var lite sur så jag slängde en handduk över henne och körde till dagis och hämtade Apex. Nästa gång ska jag inte stressa och inte köra fel. ha ha. mmhh visst.

Imorrn e det sovmorgon, bytte pass med Annie, skööööööööönt!!


Vilken dag det var igår!

Det var en kaos dag! Detta inlägg blir kort men jag vill hålla mig lite uppdaterad.

Jag vill knappt gå in på den men allt möjligt gick fel, hundar rymde, slogs, slet sig, köerna ut från Solna innan derbyt (mitt jobb ligger i skuggan av Råsunda, jävligt nära, så dom fixar alla möjliga grejer som stoppar trafiken och hit och dit, vilket inte är hett) var iaf sjukt långa, vi rullade i 1 km/h och jag började se fördelen med tuben. Sen när det lossnade svängde jag förbi ursvik på vägen hem och gick med paddan och Apex som är en söt chihuahua jag passar ett par dagar. Så skönt att komma ut i lugnet efter en sån stressig dag.

Jag måste fan ta tag i min ekonomi lite, känns som jag inte har nån koll på vad som dras och när, hade minus på kontot igen, fan, oansvarigt ju. Och jag måste ringa jobben jag har sökt, kolla läget lixom. Och jag måste hoppa av donationerna till Rädda barnen och greenpeace, ja jag vet,inte så stor summa att snacka om men när jag blir arbetslös så räknas varje öre. Jag måste minska bilkörandet oxå så jag sparar bensin, fast o andra sidan blir det inte tur och retur till jobbet varje dag heller, fast fan ta mig om jag skulle va arbetslös och ligga på sofflocket och räkna flugorna i taket, nehe du ut och aktiveras. Får ta nån daghund om det skulle krisa med jobben. Jag ska ta det jäkligt lugnt dock i sommar.

Näää hörs sen

Morgonstund har guld i mund??!!

Ha ha, jag vet inte ens om det där ordspråket stavas rätt och just idag så stämmer inte det för fem öre, guld?! Snarare aska eller gyttja, kanske grus (som det känns i mina ögon).

Varför ska jag vara uppe så jävla sent när jag går upp så sjukt tidigt? Jag intalar mig själv att "men det e ingen fara, jag e så pigg, det gör inget att det blir en 5 timmars sömn, baaaaaah, tror ni jag kände så imorse?nääääää!

Nu ska jag fortsätta jobba.

It´s just a manic monday//

Grå söndag

Fan va tråkigt väder det e ute idag. Lika fint som mitt humör. Förbannar mig själv som inte orkade styra upp nått igår och sov istället, i typ 15 TIMMAR!!  Jag gillar att sova och med tanke på att jag sov 3 timmar härom natten så känns det berättigat (hmmm försöker övertala mig själv).

Imorrn e det jobba igen, viket hamsterhjul jag hamnat i va? Det bara går runt runt, samma saker händer, fast det blir ju ändring på det snart. Känns skittrist att sluta. Jag har varit där i snart 4 år och det har  varit jävligt kul, men oxå tungt. Och sen alla små bebisarna som man måste lämna efter sig, närmare bestämt 60 pälsbeklädda bebisar, usch va jobbigt det kommer kännas när dagen är kommen att ta avsked. Jag hatar förändringar och avslut på ett sätt, men på ett annat sätt är det oundvikligt och ibland jävligt skönt!! Ny mark att trampa upp, nya relationer med nya människor och nya rutiner framförallt. Allt tar slut någon gång, det är bara så, men jag får lätt separationsångest av sånt, borde vara hjärndöd för då hade det inte kännts så jobbigt. Trivs jättebra med de jag jobbar med men jag kommer hålla kontakten. Jag träffar ju fortfarande "mina" tjejer från sthlm:s hundforum och det är ju som sagt ett bra tag sen jag jobbade där. Gud allt man sett och varit med om under åren med hundarna, en sak e säkert, man kan aldrig veta från dag till dag vad som ska ske, det är ju ganska oförutsettbart med djur och barn tror jag. Man kan skratta åt en det grejer som har varit helt galna. Kom ihåg hunden som hoppade upp och bet sig fast i min rygg, som tur var gick bara jackan sönder ha ha, skitkul idag, inte så skitkul när det hände. Eller när min chef låg på marken och våran 55 kg:s rottis tyckte det skulle va skoj att leka med hennes halsduk framför en grupp dagisbarn med ögon som tefat, hon höll på och strypas typ men sånt har vi skoj åt vid eftermiddagsfikat på jobbet. Nog med nostalgin för den här gången.

Nu ska jag snart ut till ursvik för att motionera paddan, hon måste banta!! Det är ett ständigt faktum. Hon borde väga typ 4,6 men envisas med 5,1. Inte så mycket tänker ni men på en hund är 1 kg som 10 på en människa och stor påverkan på livskvaliten. Men hon kastrerades ju i dec och opererade knäleden i jan så hon har ju rört på fläsket på länge.

hej och hå, ut och gå!!image3

Mirre och Annie o "Prada the dog"

Mirre och Annie o

Sliten värre.........

...........e jag för tillfället. Det var en hård festnatt inatt ha ha. Jag går ju upp halv 6 varje vardag eftersom jag börjar 7 och hela verksamheten hänger på att jag släpar mig upp och iväg i tid annars står typ 50 hundägare och kan inte komma iväg till jobbet så ja det är en liten press. Hursom haver (stavas det så??) så e man ju trött bara för den skullen och om jag visste att jag skulle komma hem halv 9 imorse så hade jag väl powernappat lite mer igårkväll men men. Ja asså det var jag och annie som var ute, och vi förfestade på vin och cider till ca 2 på natten för att sen dra till stan. Labbet blev det för det är öppet till 5 och ja det finns andra anledningar oxå =). Sen är det lite suddigt men vi spenderade lite tid på ett hotellrum mittemot labbet för att sen vakna kvarti 8 imorse helt skeva. Jag väser till annie " Annie, vi MÅSTE hem till hundarna" (som sov hos annie i bromma) ha ha bra att ha hund ibland för de e inga questions asked  utan ett faktum och ett klart giltigt skäl till att dra hem utan konstigheter. Det var en sjuk natt men den får vila i våra minnen och detaljer behövs inte riktigt skrivas ner här. Tack Annie för galna kvällen =).

Sen var jag ute i skogen med paddan och gick. Nice, åkte till ursvik, perfa för hunden =)

tjingeling


Newbie!!

Hej, detta är första inlägget,  nice. Jag är ju beroende av andras bloggar så då tänkte jag slösa lite tid på en egen.

Jag vet inte om jag ska skriva nått spec om mig själv, typ "profilera" mig själv. ha ha muppbloggen borde jag döpt den till.

Miriam heter jag . Jag e 20+ (ha ha jag har grov åldersnojja) fast 25- så ni vet på ett ungefär då. Bor i Kista (inga kommentarer, lång historia). Jobbar på Hunddagis som hundskötare och det har jag gjort i ca 5,5 år nu, man behöver inte träna efter jobbet, man får grymt mycket motion. Fast jag sa upp mig i veckan så jag ska ta en softar sommar och sen plugga i höst, mer detaljer om det senare. Dina fick va med på ett hörn dels för att hon är min "partner in crime" och dels för att jag var tvungen att ha ett bloggnamn som inte redan används och duuhh Mirre var det konstigt nog redan nån som hade =). Dina e asså en korsning mellan padda och hund he he. Hon är 5 bast och redan en bitter kärring, men hon är rätt skojjig, osocial, manipulativ och har en ständigt inneboende syrsa i huvet som spelar för jämnan, prrrprrprrprrr, ibland är det ingen hemma alls.

Ja men det är vi, toppen!! Nu måste jag jobba lite.

KRAAAAAAAAAM

Välkommen till min nya blogg!


RSS 2.0