fotboll....mums

Oj vilken spännande match det var nu ikväll. Spanien mot portugal vilket till min glädje spanien vann. Oj jag var så nervös och satt o ropade och klappade så att hundarna blev helt uppskruvade. När man använder NEJ, och AJAJ till hunduppfostran uppskattar inte paddan att man ligger på soffan o skriker det i hennes öra när hon bara chillar. ha ha, men det får hon stå ut med.

Spanien och portugal var jämna tyckte jag, båda fick ligga på och pressa hela matchen, inget slappande där inte. Men det är kul o se sånna matcher, när inget är givet. Messade emelie 2 min innan avslut "om 2 min får vi se Ronaldo gråta", ha ha stackarn, klart man blir besviken men han e sån drama queen, slänger sig till höger o vänster och gråter vid förlust. Men inga tårar idag, bara besvikna steg och spott mot kameran. Sometimes you win, sometimes you loose....

Tycker det är kul med fotboll. Många tror att tjejer snackar om att dom kollar på fotboll för att dom tror det ger pluspoäng hos grabbarna, som att man är one of the boys. Jag har aldrig försöket vara one of the boys, jag är glad o vara tjej och vill grabbarna ha en killkompis o kolla fotboll med så får dom skaffa en killkompis inte en tjej som försöker vara som en kille. Ok enough hating, båda könen och alla får tycka det är kul och engagera sig. Jag tycker att det är tillräckligt kul med fotboll för att kunna sitta o titta själv när det är någon spännande match men jag är inte speciellt duktigt på reglerna och fraser. Men det gör inget, jag kollar ju mest på de heta snubbarna. Dom slänger sig, ramlar, sparkar varann, springer och the whole lot........u got to love it. Männen e mumsiga i spaniens lag...=)

Synd att jag jobbar nu på lördag då de spelar mot paraguay =(

Favoriterna (såklart) i spanien.

later



blää

så off

Har mått konstigt dåligt nu i ett par dagar. Blir så jävla trött på att jag aldrig känner mig ok. Alltid nått som e fel. Jag försöker sova ok, jag äter vitaminer och motionerar och nu har jag slutat röka efter att ha varit av vagnen under semestern, och maten, well, försöker äta bra men det är svårt o äta när jag mår sjukt illa hela tiden, inget verkar gott i mina ögon.

Så i söndags gick jag upp o ut med Dina och då kändes det som jag skulle svimma, jag var helt orkeslös hela dagen, låg bara på soffan tills jag va tvungen o åka till Kista o hämta Venca, sen orkar jag knappt ta mig därifrån och sen när vi kom hem var jag tvungen o ta en sväng på sportfältet och kände att jag verkligen ville sitta ner på varje bänk jag såg. Sen gick jag o la mig vid kvarti 8 på kvällen och orkade inte ens kolla på fotbollen. Kändes som jag hade feber men inga andra symptomer. Sen dess har jag känt mig orkeslös och mår illa. Och om jag inte äter så mår jag illa men jag mår för illa för o äta....ond cirkel.

Man kan säga att jag inte är på det bästa humöret just nu.

Kollade med läkaren och proven såg bra ut, kanske är ett virus som sitter kvar länge, som en kompis till mig som var sjuk på liknande sätt i typ ett halvår, dom hittade typ inga fel men han var sjuk och kunde inte jobba och träna på så långt tid. Läskigt...

För varmt för mig(o hundarna) o gå ut på dan, det får bli en kvällsprom för jag hjärtat börjar bulta uppe i hjärnan av alla dessa backar här i edsberg.

glad att jag äntligen installerat min box så jag kan kolla på fler kanaler än 1,2 o 4 an. Annars hade dagen på soffan blivit tråkig tror jag..

frossa i animalplanet.

check it out

Visad 196 ggr

Miriam anno 2003, platinablond med Maries varghund Skilla (may she rest in peace) i soffan på hundforum. Jag undrar bara varför den där lilla säckiga tyghunden hängde på den där kroken över våra huvud, vi var så makabra back in the day ha ha 

Visad 195 ggr
Älskade Breeze

Visad 175 ggr
Kolla vad söt paddan var, tror hon var runt 5 månader här, kolla svansen, bara en liten strånk jämfört med nu.

Visad 149 ggr
Venca 1,5 år tror jag. Nu e hon en sunkig gammal tant. Man glömmer fort hur de var och såg ut när de var unga.

hittade några bilder på zoonen, detta är ju bara en procent av de hundar som har en plats i mitt hjärta men ack vad denna procent har betytt lycka för mig..


These wonderful animals that I´ve had the honor of meeting and knowing, I owe it all to you =)


midsummer frenzy

så var denna midsommaraftongrejen över.

Igår var jag uppe 23 timmar. 23 TIMMAR!!! det är bara 7 timmar från mitt rekord på 32 timmar. Detta personliga rekord hände när jag var i ungern med min gymnasieklass 2001, jag 17, en vecka från 18 och vi alla var och festade och röjde i budapest sen hamnade vi på mitt, nettan och tessans hotellrum och fick den briljanta ideén att vi skulle skita i o sova för vi skulle flyga hem dagen efter. Detta rekord berodde alltså inte på nått galet tjackrejs utan bara på ungdomens uthållighet och mkt billig alkohol. Kom igen, vet ni hur billigt det var. Ciggpaketen kostade 15 kr och sprit gick att köpa i kiosken på gatan, även för oss unga. Ana hur dåligt jag mådde på flyget hem för att inte tala om när jag anlände i kista igen, men fy fan va kul vi hade. Minnen för livet som man brukar säga.

anyways, jobbade 7-16 på ica och det var rätt fullt upp så att säga. Sen åkte jag till Kista och grillade med päronen och Emelie. Sen åkte vi vidare till Viby och umgicks med Irma och några av hennes vänner för att sedan åka hem och dumpa av Dina och åka till Täby där Jonas från jobbet hade fest. Jag drack ju inget på hela kvällen eftersom jag kände att det var smidigast att utnyttja bilen. Det var iallafall kul där, mkt intressanta människor att prata med. Gick o la mig runt 4 tiden och la mig o läste!? Hallå, vaddå komma in i andra andningen. Vaknade imorse med världens sprängande huvudvärk från alla cigg jag rökte. Och nu på dagen har jag varit i skogen med Emelie, helena och alla hundarna =).

Hann städa oxå till och med.

Imorrn kmr Venca =)

En roligt nyhet är att jag ska åka till Barcelona i augusti med Helena och Jocke. Fatta vad jag har rest i år. Och jag tror jag kmr åka iväg ytterligare 2 ggr innan 2010 är slut. Så himla kul o resa.

nää nu ska jag dricka lite te och tat lugnt.

later


Nya hjulspår

E helt inne i "nya" vardagen med att jobba dag på fasta dagar. Tänk vad snabbt man vänjer sig vid att va ledig och detsamma gäller när man väl e tebax på jobbet.

Märks att jag jobbar mkt för här skrivs det ju inte så mkt. Har varit hemma 2 sekunder senaste veckan. Om jag inte jobbar kör jag runt och umgås med folk, mest Irma, vi har sjukt kul ihop =), hon va dessutom assjyst och kom och bodde hos mig under dagen och såg efter Dina medan jag jobbade.

Nu är Dina hos päronen över natten för jag ska börja jobba 7 och det blir så tidigt att åka hemfrån vid 6 och lämna paddan. Men fan va konstigt det känns, fast lite skönt för just nu kmr jag bara hem o sover så då kan jag fokusera bara på mitt.

Imorrn är det midsommar på Ica.....det betyder Mayhem!!

På söndag kmr Jencan igen, kul =), trist att jag ska jobba men jag får väl göra det bästa av kvällarna antar jag. Jenxo i min lilla pyttelägenhet, kmr bli trångt, och i min lilla minisäng kmr det va knökfullt och jag kmr o ligga o svettas bullets hela nätterna, men det är kärlek.

later


hejdå....

...kära semester, we had some good times, and some bad, thankfully not that many of the bad ones =)

Fatta att det redan är den 22 juni (om ngra timmar). Tiden susar förbi.

Nu kör jag heltid i 5 veckor och kanske mer. Nu gäller det o ta vara på varje ledig dag vilken är varje måndag och varannan helg (jämn), så skriv upp det i kalendern.

Behövde verkligen idag för o pusta ut efter en xtremt stressig helg tillbaka på jobbet. Fuck, om jag ville ha magsyran i halsen och pulsen på 180 så kunde jag stannat kvar på Mcdonalds! Men nu kör jag dag så då blir det lite lugnare för hjärtat ha ha.

Dagen spenderades mestadels i sängen med Dina och Irmas lilla chihuahua Coco (som vanligt tar det en sekund innan jag gav henne ett smeknamn, Coks eller cocos), vi fick hursomhelst jättefin kontakt efter halva dagen och de små flickorna drog blickar till sig när vi var ute och gick med deras mjuka, ljusa färger och rosa selar. Dina var ganska snäll mot coco, tror dom kmr uppskatta varandra mer efter en tid. Skönt att Irma bor nära och att vi båda har småhund så vi kan hjälpa varann med livs-pusslet.






later

Love is in the air

Men oj vad mkt känslor o kärlek o grejjer som e på tapeten nu med tanke på bröllopet i stan. Kollade på bröllopsteve ett tag hos mli efter jobbet, skulle hämtat Dina och fastande totalt.

Känns som många som är i relationer faktiskt stannat upp och uppskattat sin gemensamma kärlek lite xtra de senaste dagarna. Inte ens i kaoset på Jobbet när det var typ 100 pers på kö på varje station så uteblev sura och bittra miner och klag, alla verkade ha lång stubin idag.

More love for the people!



En av de finaste love-songs of all time. Kanske en bröllopssång i framtiden? Jag har oxå ett hjärta nånstans därute.....

Greetings from the sofa....



Jag börjar verkligen tycka om detta svenska rockband, tycker sverige suger på att poppa fram alla dessa idol grejer och små poppsnören men fan vad många bra rockband vi har, plan 3 skulle lika gärna kunna komma från L.A eller nått, det låter minsann inte svennigt melodifestivalit som allt annat. (Eller så är det för att det inte är min typ av musik så jag är inte opartisk). Dock tycker jag att dom låter rätt mkt som Takida (vilket inte är fel på nått sätt iofs).

hmm ska jag verkligen analysera svenska rockscenen när jag har en totalt manodepressiv dag på soffan. Ja tydligen.

Släpade mig upp vid 12, gick ut i ösregnet och flyttade på bilen. Dina kisade och stretade emot hela vägen "come on!! Are u kiddin??? In this weather?, men när vi kom ner till centrum (1, 5 min körtid) så slutade det så vi strosade lite, sen städade jag och nu är jag mano.....

Hade en försäkring som täckte hela kostnaden för rutan, there goes no money, yayy!  Ställde bilen längs bussgatan så får den stå vid skolan bara på dagarna. Hoppas det inte händer igen innan jag fått tag i en parkplats i en bur.

igår hade jag trevligt med först prom med Annie och paddan, sen fikade vi och kikade i centrum (varpå annie spontan shoppade en minilaptop, en rosa, blev lite smått avis, den var så söt) och sen mötte vi upp Emelie och Helena och vi käkade go mat och sen gick vi på bion o kollade 6 and the city. Vi var en sisådär 10 pers i salongen så det va ju inte trångt direkt, men det va nice. Det är så jag vill ha det när jag kollar eclipse, lugnt o skönt på en sen föreställning på en sleepy thursday så man inte lackar ur på skriken, gråten och orgasmstönen från teens såsom pilska medelålders! ja dom e snygga men måste hela världen få reda på att du tycker det?

Härligt och hänga med tjejerna iaf, e jätteglad att trots att jag slutade för 2 år sedan så har vi fortfarande bra kontakt, för det var ju det svåraste när jag slutade, att inte va en i gänget som ses varje dag längre. Själva jobbet var jag rätt seg på ioch med att hela min kropp började pajja. Men inte tjejerna och deras hundar. It´s family....

later hörni


fudge

But I didn´t actually mean fudge......

Så jävla trött på denna blogg. ja jag vet att alla säger så hela tiden, "jag ska sluta blogga" yadiyadi men jag vet inte om det är denna nya era av mitt liv som jag trätt in i, allt känns nytt, jag har inte ens hittat mig själv riktigt än i allt detta, inte anpassat mig och jag känner inte riktigt igen mig själv och de nya rutinerna. Därför blev jag så sjukt jävla trött på denna blogg som alltid ältar samma saker eller ingeting alls. Fast det är skönt med en blogg för:

-Folk som man inte träffar ofta kan ändå ha koll på en och relatera till en.
-Ibland funderar man på saker som bara måste sägas/skrivas ut till allmänhet.

Klart det kan bli privat ibland men om jag ville vara hemlig så skulle jag ju inte ha en sån här personlig blogg från första början. Jag är ingen hemlig person som skäms över mina skelett i garderoben eller vill upprätthålla någon falsk bild av mitt "fantastiska" liv utåt sett. Men däremot så är det klart att vissa saker håller man alltid för sig själv, nått måste man ju ha som bara är ens eget.

näää nu ska jag slappa några tim till o sen dra på bio, sweet!

later


ibland undrar man....

ååhh SON OF A BITCH!!!! Jag har ett sjätte sinne, varför lyssnar jag inte på det dårå? Hade en pissdålig känsla i magen över att lämna bilen nere vid edsbergs skolans parkering över natten. Borde flyttat upp den o ställt den längs gatan och fastän jag till och med var o tittade till den på kvällen (?!) så hade dom ändå smällt en ruta när jag var o tittade till den på väg till Josefina imorse. &(¤#&=(?)`&/¤#%¤"¤!!!!!!!!!!!!
Såg på långt jävla håll att rutan såg suspekt ut på Dinas sida (där hennes väska är), försökte intala mig själv i några sek att det var kondens men när jag kmr fram så ser jag att hela rutan sitter kvar men är i en miljonbitar. Tänkte att "nä jag drar fan till Fina och fixar det där sen, palla nu lixom när jag var så uppspelt över att jag skulle träffa henne och Emeline. Men när jag går runt på min sida och hämtar mina solglajjer och stänger igen dörren så ramlar HELA rutan in och ut lite överallt skulle man kunna säga. Hela sätet e fullt med glas, hela Paddans väska och hela rutan var ju exposed. Jag hade lixom inte behövt låsa bilen, rutan var ju obefintlig. Envis som jag är så åker jag ändå till FIna, ställer bilen nedanför henne med en nedspydd (av dina) handuk halvtäck för fönstret och går upp o hänger o klämmer på bebis i ngr tim. Inget ska förstöra mina planer, att ta sig runt kommunalt kan ju ta halva dagen och det hade inte vi. Åkte sen och lämnade bilen i parkeringshuset vid päronen, bara för jag inte har mer än lite hundgrejjer att sno i bilen så behöver man ju inte utmana ödet o ha den ståendes out in the open.

Imorrn ska de fixa en ny ruta till bilen, and there goes some money. Att ha bil kostar och när jag har bil som har otur med precis allt som inte är levande så kostar det väldigt mkt.

Detta har hänt:

-Köpte första bilen dec 07 innan jag tog körkort, oxå en fiat fast silverfärgad. Den gick inte igenom besiktningen 2 veckor efter köpet. Dock hade jag och säljaren en sjyst relation så allt löste sig fin fint.
-avgasröret/ljuddämparen rostar av och faller i backen. Binds upp av ståltråd och var menat att bli fixat men...
-sen krockade jag bilen i januari 09, bilen blir mos och bärgas för att sedan slaktas (och det enda jag tjatade om var Dinas militärmönstrade fäll och en nutro isskrapa som jag glömt kvar i bilen på olycksplatsen ha ha, fick en ny nutroskrapa men fällen är saknad).
-Köpte ny bil feb 09 och eftersom jag krockat har jag kört lugnt och ansvarfullt sedan händelsen men.....
-Nya blåa bilen har inte varit snäll alltid.
-På väg till vinsta i ösregn bestämmer sig vindrutetorkarna för o lägga av, och det var INTE KUL!! Hade kostat multum o fixa men vi kirrade till det på vårt sätt.
-vindrutetorkarna har även blivit stulna på personalparkeringen utanför jobbet, även min "hund i bil" magnetskylt snoddes =(.
-Batteriet dog efter 2 dagars stillastående i x antal minusgrader och snö, random papi-chulos fick kicka ingång den så jag kunde åka till jobbet.
-och nu denna rut-incident.....

Vad ska hända härnäst undrar man ju? Jävla fiat (fast dom e söta=)

Sen undrar jag varför barn och hundleksaker står blandat på Jysk i barkarby? Connection?

Aja var iaf förbi kista centrum o hämtade ut biobiljetter, sex and the city 2 imorrn med Emelie, Annie och Helena =), kul ska det bli =)

later

Full on update!!

ok, vi tar hela min semesterhistoria från början:

Hände mkt innan jag stack till spanien. Passade älskade Venca en vecka, och sen kom Craig och Malin och hälsade på en vecka vilket var toppen =) och under den veckan hade jag även hand om min vän helenas hund Jill. Sen hann jag även med att jobba rätt mkt, cos mama needs anew pair of shoes ha ha. Kort och gott det var fullt upp. Brydde mig inte ens om att förbereda flytten innan jag drog till spanien, pallade inte o tänka på det. Kändes som ett större projekt än vad jag orkade med sådär innan semestern.

Så hursomhelst så åkte jag och Emelie till södra Spanien i 6 dagar.

Måste bara säga att jag blev så imponerad av spanien. Tyckte verkligen om allt de hade o erbjuda. Jättefina städer, härligt väder, sjyst hotell med pool, snygga män (och kvinnor), gulliga hundar ect. Bara positivt. Vill gärna åka dit o plugga lite spanska nästa år. Annars kan jag verkligen rekommendera Torremolinos som vi bodde i, att bara åka på semester till igen.

Vi kom lite off-season så klubbar o sånt har inte riktigt kommit igång, men å andra sidan inte heller jobbiga svennefylleslagen heller, väldigt lugnt o skönt att glida runt på board-walken bland alla turistande pensionärer med blått hår och flygiga sommarskjortor. Vädret var precis lagom, man stod ut att göra saker utan att smälta bort men man frös inte direkt heller. Nice!

Vi gjorde det vi hade planerat. Slappade och solade 2 dagar och sen reste vi mest. Till Ronda (där Emelie har bott o pluggat spanska för några år sen), Marbella (för det är fint och för att mli har vänner där) sen Malaga (varför inte) och sen synade vi torremolinos i sömmarna. Åkte mkt buss för det är väldigt billigt. Väldigt bra sätt att se landet och naturen med. Dock så va bussresan upp till Ronda (som ligger i bergen, 1000 m över havet) inte den mest avslappnade bussturen vi hade. Serpentinvägar med en galen chaffis och självklart spydde folk av åksjuka, typ sätet bakom mig och mli, ha ha, vilken otur. Vi valde att ta en annan väg hem igen för palla o åka samma väg fast på utsidan mot stupen.


ah, det går fan inte o summera hur kul och bra vi hade och inte bråkade vi en enda gång, allt var bara toppen utan att överdriva.

Blev deppig som vanligt över att behöva komma hem igen. Planerar redan nästa resa i höst.

Men sen kastade jag mig i flytt-frenzyn vilket var extremt jobbigt men som blev bra till slut nu när jag sitter i min supergulliga lilla etta här i edsberg som jag tror jag kmr trivas väldigt bra i. Har inte riktig fattat att jag bor i sollentuna igen, känns som jag fan har bott överallt i krokarna de senaste åren. Men nu hoppas jag att denna nya stabila punkt ska hjälpa mig att komma underfund med hur jag ska lägga upp min livsplan.

Jag ville infoga bilder, och jag satt och gjorde det i typ 2 tim men sen sket sig programmet och nu är jag tebax på 0 igen så ni får spanien bilderna nån annan gång för dom vill ni inte missa =)




ser ju lite kul ut denna bild men mli o martin provslappade på bäddsoffan som var väldigt konstig. Men ni ser på en ungerfär hur lghtn såg ut innan.

o här e den efter dårå. Cosy va?


later


mums

Ica pengar är goda pengar!! Blir jättenöjd över mina senaste lönespec, nu kanske jag äntligen kan få undan lite pengar till diverse resor och tatueringar.

Och vilken dag somhelst dimper skatteåterbäringen in på kontot.

För denna vecka har jag blödit pengar. Shoppat saker som en galning. Det är det som är nackdelen när man inte äger nått o allt måste köpas nytt. Men det är oxå skönt för det känns som en nystart. Pappa kollade lghtn igår och blev lite positivt överraskad, den e så liten o gullig. Allt är litet, känns som o vara i en minivärld. En liten kyl, en liten bänk, en liten säng, en liten soffa, en liten (14 tum) tjocktv, en liten hall med ett litet utrymme för skor o jackor. Men sen e jag ju en liten tjej och Dina e en liten hund, passar perfekt. Vet bara inte hur  jag gör om jag träffar e kille, vart ska han få plats?? hi hi.

Pappa btw, susade in och snodde ihop alla ikea grejjer på 30 min som jag suttit o svurit och gråtit över i timmar tidigare på dagen. E jag bara otålig eller är jag (gud förbjude) oteknisk????!!! Jag vill inte vara det. Vet ni vad det värsta jag vet är, SAKER MAN INTE KAN GÖRA SJÄLV! Det stör mig enormt att jag e för klen för o byta däcken på bilen själv. Eller att pappershållaren till charkvarorna på jobbet inte går o byta själv! Det kanske låter idiotiskt men jag tycker att det känns bra o kunna styra upp saker för sig själv men sen brukar jag självklart be om hjälp ofta, men det är nog för att jag är lite otålig.

paddan spydde i min säng inatt. Vet ni hur längesen det var hon kräktes? Ni som har hund och för den delen katt vet ju hur de spyr lite då och då men paddan, hon är ingen fjärtpadda, ingen diarrépadda och INGEN kräkpadda!! We take pride in that ska ni veta. Nää men seriöst typ 8 mån, kanske ett år sen, det var sjukt längesen iaf. Tror det va grisörat hon manglade igår i sin tristess av att inte göra nått för jag är iväg till Ikea hela dagarna.

later


I hate moving

Flytt-hysterin har börjat.

Har absolut ingen energi att flytta egentligen, men det är klart det ska bli kul med ny pad. Det är bara den omständiga vägen dit som e jobbig.

Imorse. Rusta för lite billiga grejer till köket....och satans mkt städgrejer.

Sen feeding frenzy på Ikea.

Ringde o fixade tv och bredband, nu ska jag bara få tag i en dator oxå.

blir Ikea imorrn igen. För att inhandla ytterligare möbler jag inte fattar hur man skruvar ihop och slutligen bara vill slänga i väggen.

Hoppas bli klar till helgen så man kanske kan göra nått kul och somrigt o semestrigt innan allt e över och back to work.

Jävla piss-padda. Hon fick följa med till lägenheten när jag skulle fixa lite men när allt e så tomt och o-hemmigt så blir hon rastlös snabbt och stod o glodde in i ytterdörren i hopp om att vi skulle dra snarast, vilket gjorde mig stressad. Sen skällde hon när hon hörde folk i porten. WHAT THE FUCK!!! Hon ska fan inte börja skälla på detta place, jag vägrar. Jag dök på henne o blev jättearg men att bli jättearg funkar inte på Dina, hon blockar bara o blir ännu mer konstig. Hoppas att när vi sover o slappar där när allt e mysig och hemtrevligt och hon käkar sin mat där så ska hon känna sig avslappnad och lite lättare att få att inte skälla....hoppas, hoppas.

later peeps


farliga hundar?

gud, jag måste ju bara säga min mening i denna nyhet om att Danmark har satt förbud på 11 hundraser de anses vara farliga.

Kan faktiskt hålla med om många av hundarn på listan. Vissa hundar är detsamma som o ha en varg hemma. Alla dess ovtjarkor och herdehundar som banne mig inte är o leka med och som folk med alldeles för lite kunskaper skaffar sig. Visst, de ser ut som harmlösa blandraser eller förvuxna ruffsiga golden retrievers. Alla "farliga" hundar har inte tight skinn. Folk e så dumma ibland.

MEN att folk ska bli av med de hundarna av dessa raser på stört. Typ avliva dem som det lät på artikeln e väl helt sjukt. Ok o lägga munkorgtvång men fatta att du inte får ha kvar din hund sedan år tillbaka?

Sen kan det inte sägas för många gånger. Det finns luringar i alla raser. Hur många småhundar e inte helt crazy eller ännu värre, TERRIERS- BORN TO KILL!!!!

aja vad ska man säga......

 


Inte den hunden du tänker på när du hör ordet farlig va?

 sydrysk ovtjarka

 kangal/ anatolisk herdehund. En sån här har vi här i kista, samurai, som tur är så får han bra med motion och hussen är rätt vettig med vad han har för hund.

later


I´m Back!!

Spanien var underbart, men jag tar hela storyn och bilderna vid ett annat tillfälle. Nu har jag hela tråcklet med att flytta framför mig, shit vad det känns överväldigande. Har inte ens orkat skrapat upp mig från sofflocket idag. Total koma. Ska väl fixa mig lite så ska jag o Dina dra o kolla på vår nya pad och planera lite (det blir väl mest jag som planerar, Dina e dålig på sånt).

Fest ikväll, men kommer jag hitta motivationen någonstans inom mig och faktiskt åka dit? Jag vet faktiskt inte ens exakt var den är o då blir det bilen, men då går det inte o dricka.....o då e det inte lika kul......hmmmm.....

Näää nu är man tebax till verkligenheten

men jag är glad att

nr 1: jag har semester 2 veckor till
nr 2: sommaren har knappt börjat fast jag känner redan att det har varit sommar så det är mest positivt med tidig semester, det tar inte slut på länge. Underbart =)
nr 3: att mamma o pappa hade med sig min kära lilla pärla till arlanda igår utan min vetskap så det blev överraskning när jag kom ut, jag måste erkänna att jag nästan började gråta när jag kramade henne =)

sen e jag glad över en massa andra saker oxå såklart. men later hörrni =)


RSS 2.0