vit trasa

Jag vill bara berätta detta som hände nu på kvällen. Hänvisar till rubriken (som för övrigt är snodd från lottas ordförråd). Jag har numera en TAND MINDRE!! The shame!! Okej det är en kindtand så den syns inte men jag VET ju och skäms för jag känner mig som tandlösa mormor agda, eller som nån britt ha ha (bless).

Saken är att när jag var typ 13 så fick jag en inflammation i den tanden, har aldrig kännt sån smärta (tack o lov att man inte behövde paya på den tiden) ,detta resulterade i massa besök och ligga i princip upp och ner i tandläkarstolen i typ ett års tid (så nää ingen tandläkarskräck här inte, e van). Massa år senare sprack denna tand och det lossande en bit, det blir så sa dom, när man varit inne och rotfyllt, då är tanden känslig. Jahapp, dom fixade halva tanden i plast, asfult och konstigt och helt opraktiskt i tandborstesyften, sen har även bitar av denna tand ramlat loss i omgångar, bara varit en massa jävla strul med denna tand.

Så ikväll satt jag och tok-åt hårda godisar och "pop" så spottade jag ut nästan hela tanden (den biten som var fejk, typ 70 % av tanden). Tänker FAN INTE SÄTTA DIT DEN IGEN, BARA PROBLEM. Ska ändå gå på undersökning nu i höst och då får dom kika på den, men jag klarar mig utan denna tand, även om det är estetiskt gastly!!!

Idag åkte pluto hem. Det blev ju dramatiskt värre när jag fick störta iväg till veterinären nu i fredags (som tur var innan helgen), med rätt kontakt kunde behövde jag inte sitta 6 timmar på albano. Saken var den att pluttis troligtvis skrapat sig och sen börjat slicka på såret och sen blev det infekterat, vi upptäckte det pga the smell, luktade ruttet, blää. Men med lite medicin och salva och lite vila är han ok nu, min lilla gubbe.

Men imorrn kommer min andra favvo-tjej, chilli, äntligen!!HOppas Dina blir lika glad.

I helgen var jag ju även på ladies night. Inte alls så illa! Det var riktigt underhållande och inte alls sleasy eller vidrigt på nått sätt. Jag skrattade till och med vid flera tillfällen. Och dom framställer snubbarna som är med så att precis varje tjej (eller ja, det va vi 5 som var tjejer,resten var galna (kåta) tanter) ska tycka att dom ser riktigt mumsiga ut, med ljus och kläder och sånt. Men som sagt, publiken var lite för galna tyckte jag, och inte på ett "crazy-fun" sätt, bara lite obehagligt. HA HA.

Annars har jag pluggat en hel del, även om det inte blev så mkt som jag planerat. Sen kollade jag lite agility, helena och Jill tävlade (svensk agiltiychampion numera) =).

Nu är det hell-week på g, har så satans mkt så jag vill svimma av ett tag.....men det ordnar sig och jag är ledig nästan hela helgen, sweet!

Jag måste bara säga nått om detta ämne- ANNA ANKA- I rest my case!!! (hon e crazy fast samtidigt lite skojjig, det tycker alla men vill inte säga det. Alla gottar sig åt hennes pinsamheter, det får oss att må lite bättre på nått sätt) =)

Nu ska jag hämta sista tvätten och sen crasha i säng.....

later





Detta var dock inte från helgen, men ändå, dom e så duktiga!!!


Pluto på kvällen efter att han fått lugnande tidigare på dagen, han var lite ledsen så han släpade med sig herr kanin på kvällspromenaden som tröst...sweet!


update

Tänk att man har så mkt att göra i veckorna, jag börjar ångra att jag valde att gå komvux och så många kurser men jag tror det bara är jag som är överdrivet stressad, det är inte så mkt när  man väl sätter sig ner och tar tag i allt, men ioch med vad som hänt på senaste så har jag inte riktigt varit så fokuserad på skolan som jag borde vara, fast jag är mer fokuserad än förra terminen iallafall. Men det är det här med Matte c!! ibland undrar jag varför jag plågar mig själv med den där matte c-stressen, jag måste ju inte gå den kursen, men det skulle ju vara såååå nice o klara den. Vi får se.

Csn har beviljat mig efter mkt om och men, yaayyyy, nu e jag rik (ett litet tag), ska betala av hela skulden till pappa, sååå skönt!

I veckan började gucci (helenas briard) och paddan o slåss. Självklart över märgben, Dina är så himla vaktig, hon klarar inte av att ha märgben ihop med andra hundar, hon blir som besatt. Aja hur som haver så blev det ett himla tumult och kaos, jag blev biten i tummen då jag försökte dra ur Dinas huvud från guccis mun, jag trodde verkligen Dinas huvud skulle krossas, This is it lixom! Nu dör hon. För även om det var hon som började bråket så ligger hon i fysiskt underläge då det skiljer ca 25 kg i vikt mellan dem. Men nu är hon extremt rädd för gucci och ganska låg till humöret, FAST DET VAR HENNES FEL FRÅN FÖRSTA BÖRJAN! Men så tänker dom ju inte, hon är bara rädd för att hon blev biten, 3 hål i nacken, så nu är hon rakad där ha ha, bra att man alltid har en rakapparat till hund hemma i nån låda, borde alltid ingå i emergency-kitet man har hemma till hunden.

Det var mitt fel oxå, jag borde anat oråd när hon var så himla manisk med det där benet, aja, man lär sig den hårda vägen....

Igår kväll vare kräftskiva på hundens hörna, så mysigt och GOTT!!! Och jättetrevligt! Jag som inte fick fylla min kräft-kvot förra året tog verkligen igen det igår! Sjukt gott!! Det blev rätt sent, till slut var det bara "järngänget" kvar, just like old times. Nu när Ninnie slutat så är det sällan alla ses tillsammans, så det va nice. Jag slutade ju för över ett år sen men det märks ingen skillnad, jag är nere på dagis typ varje dag  ändå ha ha.

På lördag blir det "Ladies night" med ovannämnda. Jag hade glömt bort det då det var så länge sen vi bokade biljetter (Ninnies födelsedagspresent från oss i våras), vilket tur att jag bytt bort denna jobb-helg, för jag har 3 prov nästa vecka och jag är hundvakt till Pluto och ladies night och lite agility på sosu som jag vill kolla på, så jag har fullt upp som det är.

Näää nu ska jag plugga matte, usch!!

later


work

mmhh spännande......jag vill typ inte......alls! Vissa dagar trivs man mer på jobbet än andra, denna dagen känns inte som jag kommer trivas...

Jag känner mig lite nere och deppig över all stress med skolan, det är naturligt när man läser 400 poäng men det är lik förbannat inte kul.

Mina csn pengar har fortfarande inte kommit, fast vad gör det, dom ska ju gå direkt till pappi ändå, betala av den där jävla skulden så jag blir fri ha ha.

Ska ut nu i skogen med hundarna innan jobbet, det blir skönt!

Jag är irriterad över att jag inte blir frisk riktigt. Ska det ta så här långt tid. Jag hatar att inte känna att jag är frisk och stark för livet är så energikrävande som det är så jag behöver inte vara sjuk och ha halv energi för då är allt dubbelt så tungt ju. Mmmhhh vi får se vad jag ska göra åt saken. sova, äta bra och inte stressa.

Näää later

Back on track and off the wagon

Jag har hämtat mig någorlunda från begravningen. Men något sånt här kommer man ju aldrig att glömma, minnena av daniel kommer alltid finnas kvar.

På fredagen gick jag upp svintidigt, sov inte många timmar fast jag var sjukt trött. Iväg till tingrätten i stan o kolla rättegång på uppdrag av rättskunskapen. Det var väldigt intressant, jag älskar brott och straff. Jag gick tillsammans med 3 andra från kursen. Vi skämdes lite när vi satt o kollade, det kändes så fel, typ så privat men vem som helst får ju kolla, men jag hade skämts ihjäl om jag suttit där o blivit iakttagen av massa nyfikna människor.

Det var en 17 åring som hade misshandlat en poliskvinna inne i polisbussen, SMART!! Han hävdade att han var full och inte minns. Ja fy fan, jag skulle inte heller vilja minnas om jag gjort nått sånt! Inte bra! Han dömdes iallafall, fick dagsböter. Han valde bort ungdomstjänst. Dom borde inte få välja, låt ungen lida. Hans försvarare frågade polisen om killen förstått att de var poliser, typ att han använt våldet i form av självförsvar. Polisen svarade: Vi var fullt uniformerade, med mössa, bälte, hela kittet (mina ord), vi sa "hej vi är från polisen" och förde honom till polisbussen och sa att vi ska ta honom till polisstationen" så jag tror inte det kan missuppfattas!!! Ha ha, ja fast vem vet när man är full, eller?

DOmaren var en sjukt het kille, typ max 35, jag blev helt besatt, ska börja stalka så fort vi får tag i protokollet och kan se vad han heter ha ha. Han avslutade med att han inte ville se killen där en gång till och att han hoppades att han hade lärt sig sin läxa och att inte päronen skulle behöva betala av bötern, sweet!! (Fast stackars päron som satt där och behövde genomgå det där, man måste ha respekt för sina päron och sköta sig och inte göra dem besvikna).

Sen åkte jag o jobbade senare på kvällen, men då började tröttheten kicka in och jag åldrades typ 20 år, ögonen blev helt knallröda av trötthet. Satt i kassan oxå och då får man en fin huvudvärk som kronan på verket.

Hämtade tjejerna och drog hem till Micke och kollade film med honom och kristian, kul!! Fast hade varit roligare om jag inte varit så bränd i huvudet, jag blir ju så otroligt pantad när jag är trött. Men det var ett tag sen så det var nice och ta igen lite.

Vaknade bitter, kände mig bakis. Promenader och städning men inget plugg, jag har totalt tappat lite motivation. Sen en till mörker promenad på lovön, det var lite annorlunda, vi såg inte ett piss, bara Dina och Alda som små ljusa prickar framför oss, CHili så man typ inte alls. Sen åt vi hemma hos annie och hon healade mig. Det var sjukt nice, jätteintressant, funderar om jag ska studera det lite mer, det var så befriande på nått sätt.

Jag är off the wagon igen med ciggen, har rökt sen i torsdags, illa, men jag ska försöka styra upp det , jag faller ju så lätt in i ett pack om dagen mönstret. Sen blir jag inte av med denna hostan om jag inte slutar röka. Nää nya tag imorrn.

Nu måste jag sova

later

:(

Satan vad jag har ont i huvudet, måste sova, men kan inte. O inte äta heller, åt lite nudlar sen gick jag runt i 2 timmar och undrade om dom skulle vända tillbaka dit de kom ifrån =( . Hade ont i huvudet innan hela kaoset idag, och det gjorde ju inte saken bättre, att gråta tills man inte har nått kvar.

Imorrn måste jag upp svin-tidigt och iväg till tingsrätten och kolla rättegång med en grupp från rättskunskapen, fuck, fuck, fuck!!!!! Och sen jobba, i kassan dessutom...då kan man ju inte gömma sig bakom slevar och värmeskåp lixom, då är man helt out in the open, känns inte som jag ska klara av det.....

bilen är tebax över helgen, hi hi. Det är så kul o köra....

Chili kommer oxå imorrn. Chili inte chilli! Det är noga med det, detta är 2 helt olika pärlor =)


chili-briard


chilli-Rottweiler

så Chili kommer alltså och ska hänga med mig och paddan över helgen =)


En tung dag...

Idag begravdes Daniel.

Det känns fortfarande helt sjukt. Jag vill bara att han ska komma tillbaka så allt blir bra igen. Vi är så många som saknar honom så stört mycket.

Mycket kan sägas om själva begravningen men jag orkar inte berätta allt här, det får finnas i minnena hos oss som var där.

Men det var i princip lika tungt som jag förväntat mig. Men det flöt på smidigt om man tänker på själva rutinerna runt själva cermonin. Och det kändes bra att verkligen få sörja honom tillsammans med de andra.

Har levt på cigg, kaffe och tårta idag, jag är helt pajj i kropp och själ. Men imorrn kör de vanliga bestyren igång, allt rullar på, tiden stannar inte och man måste ta sig samman och gå vidare även om det enda jag vill göra nu är att ligga o sura tills evigheten tar slut.

Några av låtarna från begravningen.....




 

Jag hoppas du har det bra var du än är.......<3


Obama rocks!



I just love obama!

//

....


livet rullar på

skolan hela förmiddan, men pallade inte att gå på Naturkunskapen och kolla på en film som jag redan sett på biologi b förra terminen, fuck that! Jag måste få sova istället, det kommer bli sjukt intensivt resten av veckan.

Va o hämtade begravningskläder hos Emelie, dvs svarta kläder. I can´t believe att han begravs på Torsdag, jag får ångest av att tänka på det. Idag började jag åter tänka och gråta över detta. Tungt!

Denna förkylning jag släpar runt på är helt cepe. Först mådde jag dåligt, sen kändes det helt ok, och jag hade verkligen energi att jobba hela helgen och så men nu igår och idag känner jag mig vissen igen. Jag misstänker att den flyttat ner i lufrören för det känns väldigt tungt och andas och jag brukar inte få så vanligtvis. VA FAN jag röker ju inte ens längre, sucky!!! Så nu låter jag som ett rostigt gångjärn när jag pratar och det värker.

SKit samma.

Imorrn ska jag ha matte (som jag inte fattar ett piss av och nästan vill hoppa av ifrån, derivator, why is there such a thing?). Sen iväg till Stjärntassar och jobba stängning, det blir nog bra.

Enda tvätttiden jag fick tag i är på torsdag 07-10, kul, men jag måste tvätta mina jobbkläder för jag ska jobba i helgen, jobbigt!

Rest in peace Patrick swayze a.k.a "JOHNNY CASTLE" . Nu blir det dirty igen för att få en nostalgi-tripp.

Kollade på matporr med Nigella lawson tidigare, mums!! Hon e matdrottning, Jamie oliver e matkung. Dom borde få ett eget land att styra =)

Började kolla på en brit-flick med Danny Dyer nu ikväll. Han e en brittisk skådis som brukar spela hårda och trashiga roller såsom fotbollshuligan och knarkare, han hade även en doku på discovery då han åker världen runt och studerar och intervjuar olika fotbollshuliganer. Jag tycker han e fantastiskt skön snubbe =)


ha ha =)



Sååå jävla illa

KANYE WEST! E HAN TOTALT VÄCK ELLER?

Såg klippet när han stormar upp på scen precis när taylor swift ska ha tacktal för att ha vunnit för "bästa video". Sjukt taskigt, jag tyckte sjukt synd om henne. Vi vet att han tycker om beyonce och han typ e halvt smygrasist, men det är inte ok o förstöra någon ung tjejs stora ögonblick. Hoppas han kvävs av sitt eget ego.

Hon stod där helt snopen med sin staty i handen.....ett badkar fullt av dålig karma till kanye, tack!

aja, se själva....



CEPE......I REST MY CASE!!!

cleaning

Det har blivit en fråga om städning här hemma. Jag börjar vantrivas hemma i plejset. Det är typ värst av allt, det får en o känna sig ännu mer rotlös. Jag kände så i Akalla oxå, men det var för att möblerna var så satans fula och att jag bodde på 10 våningen. Men det blir mkt stök med 3 hundar, och jag vägrar att bo i smuts o skit bara för man har djur. Men man måste ju inte städa jämt men man kan göra saker för att det ska se fräscht ut ändå. När man är två måste man ju mötas halvvägs, nått som jag inte gjorde när jag bodde med danne, då var det bara mitt sätt som gällde, hemskt! Jag vill inte ha det så heller, men jag hatar känslan av sand och grus under mina bara fötter förutom när jag är på beachen.

Vi kanske ska ha fille här nu i vinter, då blir det ännu viktigare att ha ordning och reda, med fler hundar och sen chilli, gaaah jag vet varken ut eller in, vill hjälpa båda.

Filles husse har cancer, och har kämpat på så länge. Han måste genomföra denna behandling som betyder att han inte kommer kunna ha hand om fille på 2 månader typ. Fille är väldigt trams-flattig men vad gör man inte när någon är sjuk, det är ju inte så att han VILL lämna bort fille, utan han måste, annars kanske han kommer att dö. Vi måste helt enkel hjälpa honom. Jag hade velat det om jag blev sjuk, att nån hjälpte mig. Man får lägga ifrån sig sina pedantiska I-lands problem och vara en hjälpsam medmänniska.

Fatta att du inte orkar ha din hund i typ 2 månader, du längtar varje dag men du har inte kraft att ens ta en kissrunda med den, och när du ligger och mår så dåligt och tycker livet är piss så har du inte ens din håriga kompis som oftast är det bästa stödet i världen hos dig. Fruktansvärt!

Va i stan och pluggade och skvallrade med Lottie idag. Underbar människa! we are a match made in heaven =). Jag är way exited över våra nya planer.

I helgen jobbade jag: så jävla irriterad på systemet (ledningen alltså). Dom hade dubbelbokat mig överallt och allt blev struligt och konstigt och stressigt. Och sen jobbade jag lite i restaurangen för dom hade sjukt mkt folk där på kvällarna. Men det är ju helt störda förhållanden dom jobbar i. Pinsamt av Ica, man får inte jobba så länge och mkt, INTE OK!! Näää bättre struktur ska jag kräva (om jag vågar).....

later


Lördag

Inga spännande planer. Men jag har iaf varit ute på en långis i skogen med Dina och hon var hur pigg som helst. Så då är dagens uppdrag utfört eftersom det inte alltid hinns med skogspromenader i veckan. Kanske ska åka ut nästa helg i nån djup trollskog bara hon och jag o typ plocka svamp, det är ju höstigt och vuxenpoängit ha ha!!

Mår iaf mycket bättre idag än igår, jag som nästan kände att jag inte skulle orka jobba ikväll för jag kände mig så dålig igår. Men jag tog lite av ett pulver (som man löser upp i vatten ,inte snortar)  jag köpte på Boots i glasgow och seriöst det gjorde verkligen skillnad, toppen!!

Nu ser det ut som jag ska vara i charken på jobbet massa helger framöver, kanske hela hösten. Visst är det kul med omväxling och nya saker och så men jag fick lite separationsångest från kassan, vet inte om jag är redo att lämna gänget där lixom?? ha ha, men det ordnar sig nog tror jag. Jag jobbar ju bara varannan helg ju, det är inte hela världen.....

Nää nu ska jag väl styra upp mig och fixa lite innan jobbet...

later

Bara så ni vet....

så är euroshoppers mat-ris mkt godare om man inte följer deras tabell för kokning. varför tycker dom man ska ha 2 dl ris till 6 dl (?!) vatten. Inse hur blaskigt det blir. Om man gör det på sitt eget sätt (2 dl ris, 4 dl vatten) så blir det faktiskt helt ok. Bra tips för fattiga, en påse kostar inte mkt alls.

Jag har även kommit på ett eget kaffeknep. "Student latte". Eftersom latte är svindyrt och studenter är svinfattiga så brukar jag gå till Mcdonalds och beställa en liten kaffe med mjölk och sen ber jag om MKT möjlk när dom står där och häller upp (sen skäms jag över hur snyltig jag e). Den e både god och billig. 10 kr istället för 18 för typ samma sak.

later

Underbart!

Nu har jag blivit sjuk! Det va väl bara en tidsfråga eftersom jag trängs med diverse snoriga människor på tunnelbanan och i skolan. Men det är såååå drygt eftersom det är min jobb helg och jag MÅSTE ha pengarna. Eviga dilemmat "karensdag" eller inte??!! Jag jobbar ju bara ett par timmar varje kväll men det är så jävla äckligt och respektlöst att gå till jobbet när man är sjuk och smitta ner andra lixom. O andra sidan kan man smitta utan att veta om nått, innan sjukdomen bryter ut. Jag vet inte.....

En sak är säker, det är INTE SVININFLUENSAN!!! Jag hade vanliga influensa förra vintern, man VET skilldnaden mellan det och en förkylning, believe me. Då skulle jag inte ens orka sitta här och skriva detta inlägg. Näää än så länge är huvudet fyllt av bomull och halsen är svullen så jag har inte ens trätt in i stadiet "vidrig" än. Läste att man kan kräkas o så av S.V, det vill INTE jag!! Blää, nu vill jag verkligen slippa den skiten......'


Sitter och kollar på tv4 sport där det är nått vägpolis program. Man får se folk som tokkrockar och allt sånt, ger mig sånna jävla skräckkänslor, folk som kör så fort att de inte inser att bilen framför står stilla, usch. Berättar rösten är nån ultra-brittisk snubbe som Uttalar L.A, LOS ANGELIIIIIS ha ha.

Ska väl släpa mig ut med Dina snart.


Autumn

Japp, den känns i luften. Jag älskar hösten. Det gjorde jag inte förr men nu är det min favvoårstid, iaf när det inte regnar ha ha (vílket det gör typ hela hösten). Hämtade Paddan från dagis och strosade hem och kom på att hösten är bäst  för luften är frisk och lite kall men all grönska av sommaren är fortfarande kvar. Sen är det toppen när bladen blir gula och så men sen äre inge kul längre, då kan det bli vår igen, eller typ en veckas snö och kallt och sen vår.....

äh vilket trams. Det är för jag är så trött efter denna dag som fortfarande innebär en sista tur retur till Skanstull för o gå på naturkunskapen. Hade prov i rättskunskapen idag. Jag kunde egentligen, men kom på massa fel i efterhand, och många frågor jag kunde i efterhand ha ha, men så är det ju alltid. Hoppas jag får G iaf, och nästan gång ska jag inte sitta 5 tim kvällen innan, då blir det bara mos  i huvudet istället.

Just det, va på Agility tävling med Helena och Jill (och paddan) i måndags. Bilder kmr snart. Det var sjukt kul iaf, vi va där hela kvällen. Jag skulle ju ljuga om jag sa att jag inte blev sugen på en lite mer smidig och pigg hund att tävla lite med, men det kanske kommer senare i livet, who knows.

I helgen är det jobba som e på kartan. Jag har inte jobbat på 2 veckor men är ändå sjukt osugen, vilket är ovanligt för mig, jag är ju den som gärna jobbar. Men jag känner att det är rätt mkt annat som jag skulle kunna göra. Och nu har jag hört att jag ska stå i charken, jaha men det är ju kul. Men det skulle vara roligare om jag själv vetat om det. Vet inte om det är jämt eller bara i helgen. Jag vill inte lämna mina älskade darlings i kassan ju, inte för gott iaf. Men skönt o slippa sitta i kassan och vara monoton som en robot.

Såg på Perez (hilton men det behöver jag väl inte säga, perezzzzz räcker) att en ny vamp-serie drar igång snart (iaf i usa). Den verkar bra, fast på ett mer typiskt amerikanskt sätt. Jämnfört med trueblood som håller sig utanför ramarna med alla knull-scenerna som kan vara rätt råa ha ha, så sweet och kontro för en poppis amerkansk serie. Så är den här lite mer vanlig. Jag älskar ju vampyrer i alla former så jag är inte ledsen att de ploppar upp som svampar.

Den nya heter "Vampire diaries" och superheta Ian somerhalder spelar en av huvudrollerna. Bara det gör det värt att kolla in den iaf!!


Mums!!

Eh

har typ ingen rubrik i huvudet som beskriver hur det känns när man gått upp 6 på morgonen. Inte när man slutat skolan 9 igår kväll iaf. Och inte direkt kan gå hem o sova då det är stort prov på rättskunskap imorrn, hmmm. Aja, en liten stunds vila sen kanske.

Fick VG - på naturkunskapsprovet. Jag e nöjd! Det verkar gå bättre på prov om man inte pluggar. Köpte boken 12 tim innan provet och hafsade igenom kapitlena och hoppades på det bästa ha ha.

Igår klippte helena paddan. Inte så mkt, typ svans, byxor, öron och tassar/ben. Jag tycker hon e superfin och söt. Jag hämtade henne på dagis och ojjade mig hela vägen hem om hur söt hon va och vilken fin liten svans hon fått ha ha, såån jävla mupp-varning! Insåg nu att hon är oacceptabelt FET, här ska bantas, men det är lite svårt då hon vägrar att gå längre än till näcken-grillen när det är mörkt. Gaaaah, men jag ska skära ner på mat o godis och försöka kämpa på med minst en timme om dagen om inte mer......hon ser ut som ett klot, särskilt när hon är klippt.....

Näää nu ska jag dra till skooooolan

later


trött

La mig alldeles för sent

Låg vaken och tänkte alldeles för länge

Klockan ringde alldeles för tidigt och det var svinkallt i rummet.

Underbara Måndag.......


Later


mayhem!

ha ha, jag kommer till den punkten.

Igårkväll hängde jag med Lottie och Jonas från Ica, vi satt o softade lite bara, skulle väl kanske blivit nån fest men jag har varit dålig på att ta tag o styra upp saker så det blev bara lite häng helt enkelt. Nice!!

Hundarna var ju ensam i några timmar. Det tyckte inte jessie var kul. Hon hade varit tyst enligt grannarna men inte nöjd. Hon hade släpat ut alla skorna från skostället (det är rätt mångar skor där). Typ 6-7 par, plus att hon hade fått tag i en rulle toapapper från hyllan och slaktat den i vardagsrummet.

Ni skulle ha sett paniken i mina ögon när jag kom hem och såg mina röda converse liggandes på sängen bland allt toapapper,NOOOOOOOO!!!! Men dom klarade sig, hon hade faktiskt inte bitit på så många, bara dragit ut sulorna på några sunkiga hundpromenad skor. VILKEN TUR!!! Annars hade det blivit slakt på något annat än toarullen.......

så här ser ensamhetsproblem ut:




jahapp. Jag är iaf glad att Dina inte gör så här när jag är borta, då hadel livet blivit lite mer komplicerat.....

Idag: plugga matte!!

later

Egbert

Världens sötaste sködpadda som jag och Helena hittade idag på akvarielagret. Dom kan tydligen inte ta hand om honom på rätt sätt då vi hittade honom liggandes på skalet, kämpandes, svettandes och desperat försökte han ta sig på fötter igen. och liggandes under den varma lampan for god know how long? Han började kämpa och bita i sanden för att få fäste så vi sa till dom att komma o vända på honom ha ha. Sen blev vi tokkära i honom och döpte honom till egbert och nu funderar vi på att ta hem honom. Han e sjukt liten så han kommer inte att ta mkt plats förrän om ett par år.

fortsättning följer....

skldis070922002.jpg image by Artlink

movies and such

Ikväll var jag på filmkväll hemma hos päronen, fast bara med pappa. Det var nått nytt, så har jag aldrig spenderat min fredag, film med pappa!! Men vi har haft lite dispyter så det kändes som jag ville bli vänner igen så det var en liten fredsgest från bådas sida. Självklart var paddan med och låg och vräkte sig mellan oss i soffan.

Filmen var stieg Larssons "Män som hatar kvinnor", denna hypade film som det pratas så mkt om. Jag tyckte den var skitbra . Men man känner verkligen att det är från en bok för storyn är väldigt komplex och invecklad så den blir bäst beskriven i bokform, men jag ser framemot nästa film. Båda huvudrollsinnehavarna var kanon, jag tyckte denna Lisbet salander var en skön brud!! Hon gjorde en del coola grejer som man verkligen kände satt så fint!!


(Jag har ingen aning om varför halva detta inlägg är stor text?! )

Så nu har jag lånat boken och ska bli lite besatt såsom alla andra verkar bli när de läser denna trilogi. Fast jag håller ju på med Svenska maffia och jordan och jag har inte hämtat mig från saknaden efter Nikki sixx bok.

Folk jag vill ska skriva en självbiografi:

-Steven Tyler (aerosmith)
-Mick jagger (rolling stones)
-Johnny (ska jag ens behöva skriva hans efternamn, ok då....depp för er alla som inte har nån koll.)
-kat von D (eller snubbarna i Miami ink, helst garver)
-Robbie williams (he´s one fucked up dude)
- BONO!!!! (NEED I SAY MOORE)

Näää nu ska jag sova....later




 


Long time no see

Oj vad jag har haft fullt upp denna vecka, helt sjukt. Mkt skola, jobba extra på Maries hunddagis plugga till prov och hålla på med Dina och lite annat smått och gott. Jag ljuger inte för folk när jag säger att jag nästan aldrig har tid att ses. och de stunderna jag är ledig planeras alltid in långt iförväg för att jag ska hinna träffa nån så det kan inte bli det där spontan träffas för då har jag oftast lovat bort mig nån annanstans. Och sen älskar jag ju att bara hänga hemma själv oxå en del så man måste ju få den tiden oxå.

Har fortfarande hudutslagen värre än nånsin så jag känner mig faktiskt inte så sugen på att vara social och gå ut typ alls. Ha ha, vindarna vänder nog snart. Skulle ju va kul o va full nån dag, fast det blir jag troligtvis på lördag, även om jag ska jobba 14-20 oxå.

va på museum med en snubbe från naturkunskapen. Nej, ingen dejt, bara research för ett arbete. Men wtf, 80 kr för o gå in o titta och sen ändå inte hitta nån information av värde. Jag som inte direkt är rik, 80 kr är mkt pengar då. Tur att jag inte röker iallafall. Fast Helena (me jill) berättade att en kompis till henne fick lite problem hy efter att ha slutat röka, men jag kan ju lixom inte börja röka igen efter typ 5 veckor (minus några snedsteg) bara för att inte ha crazy complexion, eller kan jag....?!

Har inte varit så ledsen över daniel på flera dagar, inte så att jag börjar spontangråta på olika ställen, sjukt hur tiden läker sår, eller får en att acceptera läget kanske det snarare är. Marre sa att hon tyckte det kändes lättare för att Marie mår bättre, det håller jag med om, innan var jag ledsen rätt mkt för hennes skull oxå, nu när jag vet att hon är stabil så kan man gå vidare lite mer.

Jag och en av Maries anställda satt och snackade på dagis häromdagen, jag pratade om daniel och lite minnen, och plötsligt är det släckt inne på dagis! Lampknappen hade blivit tryck på utan att varken hund eller person varit nära den, det krävs ändå lite tryck för att släcka och tända på en sån där stor knapp. Så vi tände, men sen lite senare när vi tittade dit så var det släckt igen!!!! Scary, det kändes som han hemsökte dagis, fast jag hoppas inte det, jag hoppas han har gått vidare =)

nää nu orkar jag inte prata mer om vad jag pysslat med.....

later..

RSS 2.0