Tisdag i mitt hjärta!

jahapp. Inte hänt mkt. Gick upp halv 7, HALV 7. Vet inte när jag var vaken så tidigt på hur länge som helst. Jag var tvungen o hiva upp persiennen och kolla in hur halv 7 såg ut, det va vackert iaf!! Skulle till läkaren men det blev flyttat till next week, så jag åt frukost på donken och halvdog på soffan innan pluto kom. Sen iväg till biologin, satt o såsade där och lyssnade på massa snack om hormoner och blodomlopp. Sen hem till solna och shoppa lite hårfärg och mascara och ansiktsmasker, nu ska här styras upp. Gick förbi hundens hörna. Skvallrade och kollade in Annies hår (hon var hårmodell igår). Det var så sjukt jävla snyggt. Jamenar jag har långt hår, men det är bara skabbigt, detta var tjockt och slingrande i en skitsnygg färg. Sen blev jag kvar där väldigt länge. Passade på att hämta Dinas mat samtidigt. Mötte upp Helena och drog till hagaparken där vi hade en toppen promenad och sen köpte jag pizza och hon sallad som vi käkade hemma hos mig. Sen såg vi en hemsk men otroligt bra film om den sjuka hundaveln som gick på svt i söndags. Den går att se på deras hemsida till och med 5/4. Passa på, den var värd det, fast om du är känslig så kolla inte, jag började nästan grina lite.

Var ute i underbart regn. Det var så milt. Jämnfört med vad man är van vid så kändes det som sweet summar rain ha ha. Fatta att en tung säsong är på väg mot sitt definitiva slut??!! Timmar av pulsande, halkande, vindpinande, slaskande, isande och svärande är snart över. I like it  a lot.

kanske utgång imorrn, ganska så definitivt, ha ha, fast jag har fortfarande onsdagsutgång som en dålig känsla efter att jag var ute med Annika och hon söp ner mig, men skit samma. Gonna be funny!!

Jag e helt inne på Whitesnake.


Hur slaktar man en måndag?

Recept:

-SLÄPA dig ur sängen halv 10 ungefär. Svär över du har sovit oroligt i en sandlåda.
-2 tim i hagaparken, du får gärna mer än en gång under promenaden drabbas av känslan att du har gått vilse. (glöm inte att följa med en liten hund ut på varenda brygga för att stå o stirra ut på isen ett tag).
- Hem och parkera dig på soffan under filten MINST 4,5 tim. Du delar upp  tiden i lika delar sova och glo på teve. Du ligger minst en kvart och filosoferar om hur bra "House" faktiskt är. Glöm inte heller att du måste småäta på något varje vaken minut på soffan.
- Du SLÄPAR dig ur soffan och tar en liten städ stund av lägenheten. När du diskar så inser du att disken i botten av vasken är minst en vecka gammal, så allt är alltså i sin ordning!
-Om du har en hund så kan du gå ut en kvart o rasta den, om inte rasta dig själv eller nått.
-Inse att du måste ha lite grejjer från affären, försök styra upp dig så gott det går från slappar-helvetet och inse väl på Ica att du ser ut som en säck med rutten potatis. Ignorera denna känsla, du är INTE på hemköp för att ragga, du är där för att du ska överleva!! Mkt viktigt!!
- Sen äter du och såsar lite mer, självklart framför teven.
- ett av slutmomenten är att du trycker i dig 4 tragiskt gjorda våfflor.
- Avsluta med ytterligare 4-5 timmar av såsa, teve eller dator, valet är ditt!

Och sen glömde jag att nämna den där känslan av totalt slöseri av mitt liv, och en agressiv känsla av att jag ska tok rycka upp mig imorrn och resten av veckan.

Fick totalt för lite sömn i helgen....men som sagt, har tagit igen det mesta.

Denna vecka ska jag färga mitt tragiska hår, slitet (har inte råd o klippa mig, sådan lyx lixom) och en utväxt som är långt över icke-godkänt........hmmm, jag vill göra något nytt med håret, men jag vet inte vad, ska jag ändra på färgen eller formen?? hmmmmm

Nog med I-landsproblem.

song of the week


I need some sleep

Jaha, så sitter jag här ändå framför datorn, fast jag har precis svullat i allt jag hade hemma, mat, chocklad, snacks och ska snart koma och försöka att sova minst till 12 mohaha.  så trött o sliten som jag varit idag vill jag inte känna på imorrn igen, jag hade yrsel första 3 timmarna på jobbet, OCH jag såg ut som en tornado dragit in över mig och spottat ut mig igen.

Grannarna har fest! Luktar chips-fylla i hela min lägenhet, undrar hur det luktar inne hos dom? Osmakligt. Men väldigt ljudisolerat, då vet jag att jag kan va lugn när jag vill slänga ett litet partaj nån gång.

Jag är fortfarande enormt besviken över att inte kunnat delta till fullo i Earth hour. Jag fick nästan panik för jag ville släcka nått, så jag blev extremt nöjd när jag fann omklädningsrummet nedsläckt, det är iallafall något så det känns lite bättre nu =)

Hade ju planerat garbos ikväll, men tyvärr slutade jag så sent och var så trött och hungrig så det blev inte så. Hade ju varit så kul, men min kropp har sina gränser den med, tråkigt nog ha ha.  Men det blir nog flera gånger hoppas jag.

Nu ska farmor anka sova......................zzzzz

daze

svintrött. Kom hem 4, sov 5 timmar, ikväll är det ut igen. Garbos ikväll, it´s gonna be great!!

Igår, nykter på tegeln med ica familjen, mer om det senare. Körde hem i modden.

Jag gjorde en god insats igår, min karma är nytvättad!

later/

200

Så många inlägg har jag skrivit, 200 bitar av mig själv och mitt liv. Plötsligt känner jag mig sårbar. Fast jag har ju alltid varit öppen med det mesta jag går igenom, jag skäms inte, jag är bara människa, vi är inte en perfekt art, VERKLIGEN INTE!!  Men det är ju nästan som att nån läser ens dagbok eller nått. Hittade min dagbok från jag var 15-16 år, ojoj vilka triviala problem jag hade då om man jämnför med nu. Om jag bara hade vetat  vad som väntade mig i framtiden. Nån dag kanske jag sitter och läser denna blogg och tänker samma sak.  Det mesta av innehållet i dagboken innehåller velande ang diverse killar (eller kanske en viss kille), och tramsande om förbjudna saker, jag var inne i min lilla experiment-fas just då. Jag fattar inte att man gjorde hälften av det där buset?! Man verkade ju inte ha något som helst konsekvens tänkande då.

Nog om det. Idag: Låg kvar länge i sängen, låg som fastklistrad, hade jag fått välja hade jag legat kvar hela dagen, resten av livet........Aja hade sånt jävla obehag i njurarna så jag var tvungen o lida lite innan jag klev upp. Jag är ju hypokondrisk men jag har pissat så mkt idag utan att ha druckit nått alls nästan, jag brukar aldrig pissa tänkte jag säga men det är ju självklart inte sant, men inte så mkt som idag. Nojjig!!

Till lovön, till brommazoo, till blåkulla, till banken, till skolan, till hundenshörna, till blåkulla, hetsäta middag innan jag for till kista, fick skjuts tillbaka till blåkulla, åt en hel toffifee ask i soffan och babblade med Em i mobilen.

NU ska jag betala räkningar.........ve och fasa

Har  jag kollat klart på arkiv x säsong 4 så nu känner jag mig tom för jag har inga fler och har inte råd o köpa heller, aja, livet är inte lätt.

Imorrn är jag ledig men jag har inte mindre stress för det. Plugga, aktivera 3 hundar och städa så in i helvete..... kanske en dejt oxå, inte för att jag e sugen direkt för tillfället.

//


Våffeldagen

japp, snart är det våffeldagen.......bara sisådär 20 min kvar.

Men jag har minsann redan skapat 2 våfflor alldeles själv OCH ätit dem, alldeles nyss!!! Grädden orkade jag dock inte vispa och sylten var marmelad, men vem klagar?

Jag missade semel-dagen, jag åt inte en enda jävla kräfta förra året (blev fan inte bjuden på en enda kräft skiva......inte för att jag bryr mig.......så mkt ) så nu har jag iaf firat en av dessa tramsiga dagar med mat/gottis tema!!!

Nu mår jag dock lite illa (mkt) av att ha tryckt i mig våfflorna, nu kommer jag inte kunna sova på flera timmar.........värt!!

Va förresten o hämtade buren jag köpte på eniro köp och sälj. Klockrent, nu ska här skaffas fler husdjur, man kan aldrig ha för många.


stupid II

 Har varit sååå trött idag, fattar inte varför? Jag gick upp vid 9 och tog emot shane men sen var jag tvungen och ta en timme till innan vi gick ut på långisen och då kändes det som jag skulle tuppa av i snön, fast det blev ju bättre under den uppfriskande promenaden. Sen kom jag en halvtimme sen till matte lektionen men som tur var så hade hon inte gått igenom dom sakerna jag tyckte var svåra, fatta att jag hade tur för en gångs skull?! O sen gick hon igenom exakt det talet jag fastnat på....högre makter var på min sida idag.

Grön är min färg, grön som i avund. Och nu talar jag inte om den vanliga önskan att se bra ut och allt vad man annars avundas. Utan intelligens! Det är något jag kan vara så otroligt avundsjuk på. Dessa personen som bara lyckas i allt dom tar för sig på diverse områden, de som med lätthet får högsta betyg och samtidigt är otroligt kreativa och omtyckta. Jag kan verkligen anstränga mig tills jag e blå i ansiktet men är dömd till ett mediokert resultat. Jag försöker lista ut hur dessa människor ser på uppgifterna, vad är det dom ser och tar in som inte jag fattar. Som Natta på min bio-A förra terminen, Mvg i alla ämnena och hon tog allt med en klackspark ändå och chillade rätt mkt. Det enda Mvg:t jag fått var i Praktiken i 3:an, och det var ju en djuraffär så det va ju inte så konstigt, tydligen är jag mer för att jobba än att plugga, och så har jag alltid tyckt själv. Jag är ingen teoretiker, utan en praktiker.....men det skulle va kul att nån gång känna sig nöjd och inte så jävla fucking stupid. Fast det där har nog mkt med vad man har för personlig press. Och jag kan få enorm prestationsångest att göra bra ifrån mig, fast ändå saknar jag vinnarinstinkt, jag blir aldrig arg om jag är sämst på t ex bowling, fast det är nog mer för att jag är van vid att inte vara duktigast. Jag undrar vad min grej e?? Har jag någon talang eller naturlig fallenhet för nått lixom? Man får ju helt enkelt jobba på att förstärka andra kvaliteer man har, vad nu det kan vara........när vi frågade oss själva under en kurs i gymnasiet om det var något man var extra bra på så satt jag och en tjej och funderade på vad det skulle kunna va. Hon kom fram till att hon var duktig på att suga k** och jag var duktig på att rulla jointar......vi sa aldrig det högt. Det är dock definitivt inte så idag, men det får man väl hoppas efter 9 års tid. ha ha.

Kollade på familjen annorlunda, hur toppen e inte jörgen 10-barns pappan, såååå fantastiskt positiv och mysig, vilken man!!!

Idag lagade jag riktig mat (visserligen hade pappa donerat kycklingen till mig och sås och potatismos fanns i skåpet sen helena bodde här, but still) jag kände mig så multitasking när jag bollade sås och kyckling i ugn och ja.....hmm pulvermoset kanske inte var en sån jättestor utmaning i detta projekt. Gick igenom kryddorna (även de som helena lämnat kvar) och det visade sig att 90 %hade datumet gått ut på, jag hittade en som gick ut 2004??!!! ha ha, knasigt. Men gott blev det.

Sen har jag och Dina busat och tränat. Fördelen med en liten hund är att man kan träna riktigt bra inomhus. Hon har nästan lärt sig en ny konst, vi ska bara finslipa lite. Och hon kan gå förbi en godis och komma o sätta sig fot, hon blev riktigt taggad på slutet. Ska börja spåra lite när snön försvinner och sen även gå en gratis "rallylydnadskurs" för tess, får se hur det blir med lathunden!! Sen har jag frågat Helena (agilityexperten nr:1) om hon skulle kunna hjälpa mig att motivera Dina att prova lite agility.......man måste ha projekt och mål.


stupid

Dumma, dumma jag!!! Jobbar ju under earth hour på lördag!! Tror ni Ica vill släcka ner under en timme så kan vi sitta o dricka cider vid pastahyllan under tiden?? Nää men seriöst, javisst min lägenhet kommer vara nedsläckt och mörk men det blir inte samma ståndpunkt ju. Fan........

Har varit ute o farit idag. Eller rättare sagt suttit i baksätet medans pappa har kört, söndags nöje! Han har ju en stor och tung koloss till automat-volvo. Så han körde min bil som vi var med i en rally-tävling. Jag satt o gnisslade tänder när han körde på 2:an i 30 och 3:an i 50, miljötänket ligger mig nära hjärtat och växellådan! Pappa tycker dock det är en sport o växla, han lever verkligen upp då =). Och jag fick dödsångest när jag vid en sec trodde vi skulle plöja in i nån, hjärtat hoppad upp o la sig i min luvtröja. Jag antar att jag är lite nojjig fortfarande att bilen inte ska kunna stanna och samma sak som tidigare ska hända. Sen att paps har haft körkort i typ 42 år är inget jag noterade för stunden. Vi var bl.a o fikade vid ridskolan, och Dina fick följa med in till och med, hon var en snäll groda. Hem till päronen och sen städa bilen medans det snöade, fick åter känna på pappas rallyfärdigheter hela vägen till blåkulla.....

Sen låg jag åksjuk i min säng hela kvällen, tydligen har jag sånna tendenser, inget som märks när man kör själv av någon vetenskaplig anledning. Släpade mig upp vid 21 tiden, usch!

Nu ska jag plugga matte, kul det ska bli vid halv ett på natten...........

/

Funderingar

Jahapp, då sitter man här efter spöktimmen och har inte ens orkat krypa ur Ica-uniformen. Jag kom hem till päronen och gled in i vardagsrummet och frågade mamma vad jag kunde servera för läckerheter (Ica kläderna ser ut som typ en servitris klädsel), hon tyckte det va skojj och hon tyckte kläderna var snygga. Jag har även namnskylten på mig om mamma o pappa skulle bli osäkra på vad jag heter.......=)

Dagen på jobbet och i charken blev en lyckad dag. Även om det känns som smågrus i huvet och cepe-benet e.....ja cepe så är jag nöjd. Visst jag blev ingen mat-mästare men jag gick av passet med fler kunskaper än jag hade innan. Det var kul tycker jag, tiden flög förbi och det är ju såååå mysiga tjejer som jobbar där, Linda, sara o christine, skulle vilja jobba i charken bara för att dom e så toppen. Även kunderna var förstående och jag kände mig inte bortgjord typ en ända gång. Så jag jobbade 12-18 där och sen 18-21 i kassan, o där vare oxå skojj för det är inte de tjejerna jag brukar jobba med oftast för detta är ju inte min helg. O sen jobbade jonas (från min vanliga helg) xtra så då blev det ju ännu mer skojj.

enough said.......

Jag har kommit ur min risifrutti-hysteri. Dina tycker det e tråkigt för det var det enda hon fick sista skeden av, hon får typ aldrig snask av mig men det där blev vår tradition, fast hon e sämst på o få in de jävla riskornen e munnen så det fastnar i hennes öronpäls och överallt lixom.

Jag vill bara Uppmana om Eart hour  (jord-timmen) nästa lördag (28/3 kl. 20.30). Man släcker ner i en timme som en manifestation för klimatet, en enkel handling för att visa att du stödjer strävan om att rädda denna slitna planet från människans "hugga-av-pinnen-vi-sitter-på" filosofi. Jag kommer delta i detta! Det var nån kärring på teve som sa att "näää men det gör varken till eller ifrån så jag tycker inte vi ska göra detta" men va fan, inte kan det göra saken värre lixom. Jag tycker sthlm ska ställa upp på detta, vi e sånna svennebananer, usch! Jag ska ta mig en fin långpromenad med Dina och hoppas att det inte blir storm den kvällen. För tanken på att jag ska sitta själv i mörkret i min lägenhet e totalt otänkbart, jag och min vilda fantasi, jag vågar inte det helt enkelt.

Jag o mamma pratade om elekricitet och så, och hur det skulle bli om den försvann för gott. Man tar den så himla för givet. Jag minns när vi hade strömmavbrott i kista för många år sen, hela 54 timmar, samhället blev totalt laglöst och obeboeligt på en sekund. Hela vår civilisation bygger på el, läskigt o spekulera i.

Jag har blivit hooked på Lugna favoriter, radiokanalen. Jag började lyssna för att lugna mina skärrade nerver när jag började köra igen, och nu skrålar den för jämnan, ha ha. Rocken i mig rinner av och samlas i en pöl vid mina fötter, men det är nog bara en fas, hoppas jag hi hi.

favvon just nu:

Fast jag tycker han james blunt e en mupp egentligen =)


gonatt//


Fredagskänsla

FÖr första gången på 100 år kändes det som.

Åter en lyckad dag med shane. Vi åkte buss, bil, hälsade på hos stjärntassar söder om stan, åkte till medis till en vet.klinik o kollade när valpar fick sprutor, åkte till stjärntassar igen, åkte till aspudden, åkte till bromma zoo, till kymlingeskogen..........o sen hem.

Jag är ganska nöjd med hur jag fyller en hel dag med inga pengar alls. ha ha.

Såå kul o hänga med marie, hon är en värdefull relation för mig....och världens bästa guide att förfölja när man kör i stan, om jag hamnade en bil bakom så svängde hon in och väntade in mig.

Bak på hennes bil står det, "Four rings to rule them all", hon har ju en audi (märket är 4 ringar) så coolt.

Imorrn har jag knipit en extratid på ica. Ska stå i charken halva passet, ska bli så spännande, jag tycker om omväxling. Fast jag är oxå nervös. För imorrn går jag till jobbet som om det är min första dag, för jag kan ju inte något av det jag ska pyssla med och det är ju alltid jobbigt. Hoppas jag kommer in i det fort och inte är ivägen för mkt.

Förutom attt jag ska sitta uppe o plugga matte tills ögonen blöder så måste jag bara säga att det känns som jag injicerat våren, jag har så mkt energi och förväntningar på denna vår o sommar så jag knappt kan sitta still, min dipp i humöret smälte bort med snön.






Pluto, Dina och Shane

Shane the pain

Fast jag tycker inte det har varit farligt alls. Han e ung så han är väldigt busig o har inte lärt sig riktigt hur man beter sig i alla situationer men jag känner inte alls att jag sliter mitt hår, isåfall va plutten jobbigare när han va okastrerad.

Vi plockade upp honom på dagis och gick en långis på 1,5 tim, såå mysigt att gå ut på morgonen sådär långt. Pluto och shane fann varandra och busade, tanken är att Pluto ska vara en stor resurs för shane då han har en tendens o vakta. Dina tyckte inte om pojken alls!! Men det får va så, det e ju ingen fara för nåns liv lixom.

 Sen hem o sova. Jag släckte ned hela lägenheten o la mig under täcket så att det skulle bli lugn o ro vilket det blev i hela 2 timmar, aaaahhhh =)

Sen hare varit tjo o tjim o snart ska vi ut igen.....life goes on!!


tiden rinner...

Underbart väder har det varit idag. Jag släpade runt hundarna 2 tim i Hagaparken idag o njöt.

Njöt inte lika mkt av matteprovet vi fick tebax idag. Jag som tyckte det gått bra för en gångs skull, 17,5 p. Godkänt va 17, fy fan va sunkigt. Jag har tappat mitt plugg-huvud i en snödriva bak i december typ. Det e bara o kämpa på, jag e van vid bakslag lixom!!

Sen nu ikväll vare roadtrip dax igen me Annie såklart. VI skulle till östermalm o hämta en möbel som annie köpt. Börjar resan bra med att köra fel 2 ggr för gps:en mongade ur totalt. Sväng vänster när vi körde på motorvägen, jo jag tackar ja, men nej!!!! Annie e så underbart duktig på o hitta rätt väg och vart man ska ligga och när man ska svänga. Jag hatar ju o köra i stan så det var en jättebra träning och coachning av annie. jag gick inte ens upp i stress denna gång, helt ofattbart. Visst blev det lite fel men inget allvarligt. Yaaayyy. Vi hittade, tråcklade in möbeln som såg mkt mindre ut på fotot o körde hem smärtfritt. Dina betedde sig dock som ett as när hon fick va lös utanför annie medans vi baxade upp möbeln. Hon sprang iväg o sket i mig, sprang upp mot tågspåren med mig älgandes efter, hittar hon en öppning stor nog så kryper hon in, jag kände hur blodet lämnade hjärnan och hjärtat hamnade i munnen. Men som tur var fick jag tag i henne och stängslet var inte så genomträngligt som jag trott. Fy fan, nu e det hårdträning med DIna, hon måste börja lyssna på mig. Jag har varit slapp nu på sistone men nu jävlar e det klicker o långlina och omstrukturering som sätter igång!!!

Ställde bilen hos annie (gratis parkering) och tog bussen hem till blåkulla......

Jag tycker om att göra saker på kvällarna, måste inte vara avancerat, bara jag inte sitter o ugglar som jag gör 90 %av dagen redan.

Imorrn ska jag prova och ha shane hos mig. Det är Ninnies valp. Han trivs inte på dagis och e lite lättstressad  så han kanske tycker det är skönare hos mig. Det får vi hoppas.

Så jävla tråkigt jag har o skriva om nu, vad jag gör alla dessa meningslösa dagar, som om någon orkar registrera det. Knappt jag själv. Jag tror jag e manodepressiv eller nått, jag har sånna Highs and lows och nerverna och samvetet hänger på utsidan. Näää nu är det kanske min hypokondri som spökar ha ha.

Jag drömmer konstigt nu. Jag drömmer om vännen som svek, som jag inte ens saknar men som jag möter i mina drömmar rätt ofta. Jag skakar om denna o skriker allt  jag ville säga.......varför e det så.?? Jag bryr mig verkligen inte. Det va ingen vän ens, bara en ljugandes energitjuv. Jag antar att jag har svårt att förstå mig på folk som inte har nått samvete för jag själv har så mkt så det förtär mig! Jag mår dåligt efter dessa drömmar, vill inte göra det, men jag känner ilskan!

Drömde att jag hade trekant för några nätter sen, med vilka vet jag inte. Jag vaknade när jag låg emellan, fan.......

I need to get.......................






Bästa duetten!! Kanske har gissat att jag älskar Amy lee, inte helt otippat =)

Småplock

Idag har jag gjort allt och ingenting. Har inte gjort nått konkret men ändå varit all over the place. Många vändor till bilen, idag har jag verkligen börjat få tillbaka lite av självförtroendet för bilkörning.

Va i skolan på förmiddan, skogen på eftermiddagen. Tryckte i mig en påse plockgodis emellanåt och undrade varför jag hade ont i magen och ångest under promenaden (inte ångest för att jag ska bli fet utan jag får ofta oförklarad ångest av plockgodis, lakrits och färgämnes förgiftning tror jag).

Jag måste bara brinna av på ämnet som stör typ alla oss hundägare. Människobajs i skogen. Jag kallar det för JOGGARBAJS för det är i 99 %av fallen deras skit och 1% är typ uteliggare (men det finns inte så många sånna ute i kymlingeskogen). Om jag någonsin ertappar nån i action så blir det inte vackert, jag ska genera dem tills de kräks ner sig själva. Ja jag vet, mina hundar e oxå cepe som äter bajset (och ibland rullar sig, thank god att jag inte har nån sån för tillfället, det e fan värre). Kan dom inte börja sälja joggarbajspåsar i butikerna eller sätta upp skyltar "plocka upp ditt bajs när du rastat dig själv".?????? Nu var sagan så att jag gjorde ett fint sök med pluto som jag alltid gör på promenader. Jag gömmer min vante, går en lång stund och sen låter jag förvånad o säger "oj, jag har ju tappat min vante" o sen skickar jag tillbaka honom o hämta vanten, han e helt fantastisk på detta, så sjukt duktig så han borde tävlas i den grenen. Jamen visst, han kommer tillbaka o jag tar vanten, sätter på mig den, går en låååång stund och sen inser att lilla pluto har smaskat på joggarbajs innan han hämtat min vante........Jag slänge vantjävlarna i skogen (kostade bara 10 kr *snål*)!!! Blää, som tur va fick jag inget på mig tror jag. Sen jagade Dina ett rådjur, skrämde livet ur mig när jag trodde hon skulle krypa upp på tågspåret vid kymlinge, jag blev så upprörd så jag nästan fick en hjärnblödning, JAG SKA ALDRIG HA HENNE LÖS NÄRA TÅGSPÅRET, hon älskar o krypa in på ställen hon inte få va på, satans hundjävel!!

Sen hem o sova hos mamma o pappa en stund.

Sen ikea och rusta med Em, vi hade jättemysigt som bara kloner kan ha!!

Sen hem till blåkulla o äta skräp, sm vanligt.


Hittade denna supersjysta matta på rusta, tyvärr står det en joggar-bajsätande hund på den!!

suck!!

Hmm gissa vem jag pratade med på F.B chatten. Ofrivilligt mannen i mitt liv. Han är stökigt o svår men det verkar som jag e fast med honom. Nu frågade han om jag ville komma o hälsa på!! Ska jag eller ska jag inte??? Inte för att det kommer hända snart. Det gynnar mig säkert inte. Jag önskar han inte hade så mkt skräp i sin ryggsäck, o andra sidan har jag oxå skräp i min ryggsäck, fast kanske inte lika mkt. Men hade han varit normal hade vi kanske inte haft sån kemi?! Om han jämnför sig med mig så känner han sig misslyckad, jämnför jag mig med nån annan känner jag mig misslyckad. Jag kan inte förstå att han tycker jag e så oskyldig och oförstörd när jag själv känner mig som fallna löv i rännstenen ibland, så fuckad på alla sätt. Men jag har fortfarande mina värderingar kvar, vilket gör att folk står ut med mig, jag älskar genunint de relationer jag har just nu.  Förutom en, men det ska jag ordna upp, hur sakta får man fatta, vad ska krävas? 

Nu ska jag sura lite.......

(tänk om han skulle läsa denna blogg, hmmm, fast det tvekar jag starkt på. Jag tror han vet allt detta ändå)

som jag säger alltid när jag blir deppad över honom. Det finns andra fina fiskar i sjön.........

the weekend, again

Då vare måndag igen. Jag ruschade från jobbet igår o åkte till Annie i bromma för o kolla beck o äta underbara chips (roasted garlic o salt, rekommenderas). Sen var jag för trasig för att orka åka hem, sov över i min gamla säng, med Ixi som tog upp hela min sida som vanligt, härligt! Så nu när alla är o jobbar eller i skolan o gör vettiga saker så sitter jag hemma o såsar (fast jag har lektion vid halv 4 men det är ju ljusår tills dess). Ska styra upp denna dagmatte-grejjen idag hade jag tänkt.

Jag jobbade ju hela helgen. Igår jobbade jag 12-20, med tanke på att jag kom hem 4 på söndag morgonen så var jag toksliten, ögonen försökte abortera bort linserna från mina ögon vilket inte var så skönt. Men om man e på fest o har skojj till sent får man skylla sig själv, eller hylla sig själv...vilket va det nu??

Åkte iaf direkt från jobbet i lördag till Rågsved (drogsved) där kära Marie och kära Daniel bor. Daniel fyllde 35 så det var anledningen till festen. Det var ganska mkt folk so it was a good party.  Fast hälften av snubbarna visste jag inte vilka det var eller vem dom kände. Det var en askonstig tysk snubbe och en snubbe i typ hawaii skjorta som bakade "special"brownies. Marre var ju där, med christoffer och ELVIS (världens underbaraste hund) önskar jag hade tagit med Dina för hon älskar ju elvis men men. Det var tillräckligt med folk o fä, jag tror det var runt 9 hundar. Det var iaf jätteskojj att det var det "gamla" gänget från "horforum" som ändå håller ihop efter 6 år, man blev nästan nostalgiskt.

Precis när jag kom så hade Adonis vittrat kanin från djurrummet och tagit sig in och slaktat Maries nya angora kanin. Shit happens, jag har oxå haft en mördar-podenco så jag vet vad som kan ske med smådjur när man inte är uppmärksam. Men det va lite trist och tråkigt faktiskt....
Jag höll mig ju nykter hela festen trots påtryckningar. Jag hade ju bilen och skulle jobba, ekvationen var solklar.
Jag kände mig faktiskt lite tråkig i lördags, det är inte så ofta och jag brukar kunna va skojj nykter oxå men jag antar att engergin va på nedgång helt enkelt. Rökte lite vattenpipa och fick KOL på en sekund, och inte så gott var det heller....tråkmåns jag e, Im telling you.

Usch va flummigt det blev nu....kul va det iaf!!

enjoy!


3 valpar e kvar, dom fick självklart va med på festen. Sötaste e Daniels favorit "walter"som e till höger.


Elvis








Självklart körde jag fel från högdalen när jag hade släppt av M och C, irrade runt med gps:en (hur är det ens möjligt?), jag e så mongo...

seriöst!!??

Jobbet (ica) håller på med en "hälsoundersökning" som man ska fylla i.

Dessa frågor ställdes:

1. Har du haft diarré under mer än 4-5 dagar de senaste månaderna?

2. Har avföringen den senaste tiden varit lösare än vanligt?

3. Har du varit utanför Norden den senaste månaden?

4. Har du haft ont i halsen med feber mer än 3 ggr det senaste året?

5. Brukar du ha hosta mer än 3 veckor efter förkylning?

6. Hostar du upp mycket slem varje dag?

7. Har du eller brukar du ha rodnad, svullnad eller ömhet vid nagelbanden?

8. Har du eller brukar du ha utslag eller eksem?

9. Betraktar du dig som frisk?


.............................!!!!!

Seriöst, det va askonstiga frågor, för att inte tala om pinsamt o fylla i lappen som sen alla chefer kan typ läsa eller ens lägga den i brevlådan på jobbet som alla har tillgång till.

Om dom undrar om man har nån parasit som kan spridas, gör som Mc donalds. Alla måste lämna "sånt där" prov när dom varit utomlands, drogtester med mera, om man gör det obligatoriskt så behöver inte dessa enkäter delas ut. Hur svårt e det och ljuga lixom. Prover ljuger typ inte!!

Vart vill dom komma??? Jag hoppas inte folk ljuger och sen smittar ner alla med nån konstig parasit sen, skulle va så irriterande.

Bara för jag svarade ja på fråga 4 så känner jag mig som värsta sjuka människan, men hallå, 1 år!! 

ha ha ha............................

piss-poor mood!!

Jag vet att jag sagt det förr, att jag varit off o nere under att jobb-pass. Men idag slog alla rekord. Jag är ju alltid hystriskt glad fast jag ligger på bottnen o krälar, sånt visar man ju inte offentligt. Men vid middagen var jag så sur o irriterad att jag inte kunde äta upp min gratis-bulle jag hittat i lunchrummet. Nääää fy fan, jag har verkligen hamnat i den djupa delen av bassängen för stunden. Hoppas jag är lite gladare imorrn, fast det tror jag inte för imorrn ska jag lämna ifrån mig chilli för gott!! Min rottis-klump. Har man spenderat i princip varje stund i 6 veckor tillsammans så växer man ihop. Suck!!

Nu har det dock börjat trilla in lite förfrågningar på annonserna jag satte ut. Bra för jag e despo för tillfället, tror det är pengar (ja asså bristen av det) som gör mig till en riktig bitterf-itta för tillfället.

Jag fick lite panik idag när jag tänkte på mig och Dina. Hon blir bara äldre och äldre (jag med för den delen, men jag har lite längre livslängd för hoppningsvis, oj nu fick JAG dödsångest oxå). Vi lever vind för våg o hankar oss fram med o sälja tjänster (ja asså, hundpassning, så despo e jag inte). Flyttar runt på olika ställen,  som två små luffare. Hon måste leva detta liv, jag med tyvärr. Jag tänkte på den gården jag ska skaffa sen. Med stora ytor att springa runt på. Det jobbiga är att det lär inte hända snart och jag tänker på att den dagen det händer så kanske inte min padda är kvar för att uppleva och njuta av detta. Det gör ont, jag önskar hon alltid var min wingman (dog), att vi kan stadga oss tillsammans. Jag kommer stå där en dag o tänka på allt som Dina missar, och jag kommer sakna henne tills alla tårar har runnit ur mig.

Jag har sagt det förr, jag säger det igen. Du kan aldrig förstå om du inte upplevt en sådan relation med en hund. Att det kan vara så starkt, det är verkligen kärlek, inte jämnfört med en man eller ett barn eller en vän, för kärlek är kärlek, nothing less, nothing moore!! I rest my case.

Kul att det luktade rutten kyckling i hela lägenheten när jag kom hem. Och att jag haffade absolut sista park-platsen, fast där log ödet mot mig lite denna piss-dag.

Nu ska jag äta o sova.

Imorrn e det jobb och sen fest såklart, dock i nyktert tillstånd för jag ska köra (och jag e fortfarande så osugen på att dricka). Det är Maries Daniel som fyller år.  Jag ska nog dra dit direkt efter jobbet, det e ju i rågsved så det är ju en bit lixom.

Dilemma 1: Hur mkt fyller daniel, jag har ingen aning??!! Han är tidlös, men jag tror fan det e typ runt mitten av 30....
Dilemma 2: Ska jag köpa nått, o isåfall vad??
Dilemma 3: Vad ska jag ha på mig? Allt ser ut som ankbajs i min garderob, det e iaf inte vinterlämpligt!

Nu ska jag imundiga en risifrutti (just det micke, jag har löst det dilemmat som jag har bollat fram o tillbaka med dig, om jag skulle tycka om det eller ej) Resultat: I like. Jag åt första för ca 3 veckor sen, sen dess har jag nog proppat i mig ett 30-tal  he he. Men namnet  låter fan inte så gott!!

Ha ha, nu kom jag i fest-i-rågsved anda!!

Man lär sig aldrig....

Idag har jag varit i koma, bakiskoma. Jag träffade Annika (från ica) igår i stan, vi skulle ta några glas vin o snacka lite skit. Sen kom hennes granne jimmy oxå o vi hade toppen trevligt. Annika är verkligen en jättegullig tjej, vi klickar jättebra, så det va skojj. Det blev dock många glas vin. Omedvetet slank det ena efter det andra ner och jag försökte hålla samma tempo som Annika (aka svampen). Hmmm, det slutade med att jag vacklade zick-zack hela vägen hem + att jag spydde i vasken när jag kom hem, oops!! Jag har ALDRIG spytt på alkohol eller droger, ALDRIG, och jag började dricka när jag va runt 14. Nu är det rekordet brutet + att jag är rätt så osugen på vin för tillfället.....o va full för den delen med!!

Vaknade imorse, halvnaken insnärjd i en filt med en knäckebrödskiva klistrad på kinden, eh, what the hell!! Mådde som innehållet i golvbrunnen. Aja, nya tag, att sova halva dagen och sen 2 timmar promenad i hagaparkens underbara vinter/sago landskap så blev jag normal igen.

I helgen blir det jobb för hela slanten.

Nu ska jag toksofta framför teven, o käka godis, ostbågar och dricka cola ligth. Vardagslyx!!


jag ser det snöar.....rakt i ögonen

jahapp, jag som tog på mig conversen igår o tänkte att det minsann började torka upp lite. När jag drog upp persiennen imorse vare en liten chock. Det blir väl vinterskor ett tag till. Fast hundarna tycker om snön, man halkar inte så mkt och det blir inte skitigt hemma, så det e rätt mkt positivt med snö. Men jag gillar inte när det snöar rakt i ansiktet o ögonen som små nålar o sminket rinner ha ha.

Hade lite flum biologi idag där det gick ut på o sticka sig i fingret o kolla vilken blodtyp man va, ha ha. Vi stod alla som små sjuksköterskor o stack varann. Sen sa han att vi kanske skulle få dissekera, yaayy, det vill jag verkligen göra!! Men annars hatar jag läraren, nu har han tappat bort hälften av klassens labbar + att han har inte gett oss stenciler och hemtenta o halva terminen har fan gått, framförhållning tack!! Ack o ve jag känner mig så pantad i allt jag tar mig för när det handlar om utbildning, hur ska jag lyckas bolla universitet när jag inte ens kan bolla 2 st 50 poängs kurser på komvux, fast jag har ju rätt bra viljestyrka o då brukar det gå.

Nu är det bara 3 dagar kvar med chilli. Jag satte ut en annons igår o hoppas jag ska få tag i en ny daghund pronto. Fast ingen kommer va lika mysig o bra som chilli känns det som.

Nu ska jag plugga matte, har prov imorrn......zzzzz





Long story short

jag ska va kortfattad för igår hände det så mkt så det blir överflödigt att berätta allt i detalj som jag har en tendens att göra.

Jag o helena åkte till hennes kompis Ivan som hade en mottagning/hejdå-fest eftersom han ska åkte till kazakstan o jobba på en oljeplattform i 3 år!!?? Thats so odd o coolt!! Anyways så vare massa släktingar o vänner där. Jag o helena åt ihjäl oss på supergoa snittar.

Allt va toppen, fast jag inte kände nån där förutom helena men Ivan va typ en sjukt trevlig kille, han har karisma så man blir bländad. Sen drack jag ett glas champagne o fick svåra svimmings känslor (säkert för det va fjärde dagen jag drack o inte sovit mkt) så jag la ner drickandet o höll mig till vatten o då kändes det bättre.

vidare till söder, pubhäng, helt ok.

vidare till Göta källare, absolut ok, inte så mkt folk o sjyst musik. Det var jättesvalt där inne så man blev inte så skabbig o svettig o slapp trängas o stå i toakö, kanon.
En av snubbarna fixade vip-hörna så vi satt i mysiga soffor o hade kul. Sen ballade det ur när en av snubbarna frågade mig o helena (vi båda har ju hundar o e väldigt engagerade i dessa) en helt totalt vidrig fråga. jag tänker inte upprepa den för då blir jag bara äcklad o besudlar denna blogg. Men det hade anspelningar på sex o djur. Han frågade helt uppriktigt o lät typ tänd på rösten. Jag blev apatiskt, helena flippade ur o sen flippade Ivan ur o slängde in killen i en vägg till slut o sen vart han (ivan = knight in shining armor) utkastad o tappade sin mobil o kamera, men han brydde sig inte, han ångrade inte att han tagit strid mot sin ytterst störda kompis (exkompis nurå). Sen flippade hans flickvän, sen flippade alla, sen åkte vi hem. Jag klickade upp för mams o paps uppfart vid 4 på morgonen, ändå totalt nöjd över kvällen.

Orkade inte köra hem så jag sov kvar, vaknade sliten o har hur mkt plugg som helst idag. Fast jag hann med en 2 timmars med Annie o hundarna i skogen. Nice!!

enjoy!


ja asså dom hade gigantiskt badrum, det va sjukt stort o fint. Vi va tvunga o spexa, vi e ju bara 25 ha ha.







världens bästa Ivan har precis bitit i huvet på pappersfågeln han fick av David.




VARNING! Om ni träffar killen i röd t-shirt, spring  åt andra hållet, han e sexuellt störd o fantiserar om hundar!! Blää




o lite skogspromenadbilder








Kinamat o nostalgi

Idag har jag ju praktiskt taget legat klistrad i soffan.

När jag väl vaknade till liv kom Em förbi o vi skvallrade lite o sen tog vi med hundarna till centrum för att lämna hem chilli. Dina var piggelin men vi latade oss med att ta bussen (kvasten hade dock passat mig bättre=) hem till blåkulla. Sen åkte vi till Sollentuna o mötte upp en kompis från gymnasiet, Jeanette. Vi gick till gamla Monte cristo som nu e ett kina-hak. Shit jag har inte varit där på år o dagar. Monte cristo var krogen som alla i rudbeck hängde på innan de fyllde 18, haha, jag tror inte en enda person som va där var över 18 faktiskt, konstigt att dom fick stänga igen sen, 16 åringar har ju inge pengar så att stället ska gå runt, vi blev ju fulla på 2 öl. Det kom tillbaka så mkt minnen, fina minnen.

Vi satt där ett par timmar o bara snackade minnen o nutid o hade hur trevligt som helst, kul att Em va me oxå för hon o jeanette har inte träffats på jättlänge.

Sen drog Em hem o jag o jeanette åkte vidare på nostalgi trippen till Kruttornet (eller e det kruthornet??!!) där en kompis till nettan firade födelsedag. Denna tjej har inom loppet av ett år helt otippat gift sig o skaffat kotte, värsta u-svängen från hur hon var förrut. Dom har dock döpt ungen till..............wait for it.................DETTEMAR!!!!!!!!! Hur tänker man då?? Det låter som jag vet inte vad o även om han kallas DETTE så e det riskt att han mobbas i skolan, fast o andra sidan kommer alla i hans generation ha udda namn.

Det var iaf öken där på krutan. En rund äldre kvinna som va karaeoke ledare o sprang runt o skrålade o en massa gamla alkis gubbar o gummor. Vid ett bord satt "de coola" killarna o drack bärs, o sjöng svenska karaeoke låter, då undrar jag hur cool man e egentligen då, det e faktiskt mer en tjej-grej om jag ska va den som e den.

näää vi drog hem

Imorrn e det fest igen, kul =)


party II

Igår var det fest igen dårå. Ekonom fest på ambassadeur (hatar den stavningen, sara kallade stället amadeus, ha ha dom borde döpa om det till det). Anyway, sara o susanne kom hit o vi satt o förkrökade lite (ok mkt) innan vi drog in vid tolv snåret. Det var typ inte en kotte på gatorna i stan men det va ju trots allt bara en simpel torsdag. Vi kom in smidigt med våra biljetter yaaayy. Väl inne vare typ matrix, det va likadana killar i likadana kostymer o dom kryllade överallt, dock vare lite stroppig stämmning o de flesta höll sig till sina klickar dom känner genom skolan. Sara (från Ica) pluggar ju första året som civilekonom så det var därför jag hamnade på denna fest, det va lite kul o se blivande bankfolket of sweden. Killarna var ganska heta men lite överklassiga tyckte jag, äh jag vet inte, det var hursomhaver ganska sjyst musik, ekonomer vet hur man röjjer o dansar loss.

Vi var väl inte där så jättelänge, det blev ju nattbuss hem o då måste man välja mellan att åka halv 3 eller halv 4 så jag tog den tidigare. Jag somnade på bussen o höll på o missa solna,  sen släpade jag mig hem hela långa vägen o imorse vare rätt tungt att stiga upp vid nio när pluto kom. Jag gick ut med dogsen o sen har jag jag legat fastklistrad i soffan ha ha. Snart ska jag iväg o käka med Em o Jeanette, mysigt o lagom på en fredag.

Imorrn e det fest igen.....NICE!!


Susanne o sara


fint  =)




Vi hittade Daniel (från Ica) i kostymvimlet, han va glad som vanligt.

x

Jag vet att jag är en mupp men jag har tittat på  nästan 100 avsnitt av Arkiv-x på senaste tiden, I love it.


Mums!!

mohaha...

Jag sitter här o e inte alltför bakis för en torsdag. Faktum e att 2 tim i hagaparken med hundarna fick mig att må lika bra som jag typ gör annars, frågan e om det är positivt?! ha ha.

Igår va så jävla kul. Det va så spontant o lättsamt,  vi bara flummade runt o garvade. Va inget extravagant men det är verkligen vilka man är med som gör hela grejjen!

ok, vi tar det från början.

Stack till Johanna (Ica) som bor precis vid jobbet i täby. Va där vid nio. Hemma hos henne var lotta, matilda o tomas (alla från Ica) o lollo som inte e från Ica ha ha.

vi förade lite (ok, mycket) o babblade o hade askul. Sen såsade vi till bussen, delade en liten flaska med sprite (?!) och hade kul a´la förr i tiden när man va ung. Sen hamnade vi i stan till slut. Berns tänkte vi, nähä!! Där vare någe jävla band som skulle spela så det va bara "gästlista", och jag citerar den butchiga vakt-tanten (som va jättelik "berta" i 2 1/2 men)
-"IDAG ÄR DET GÄSTLISTA SOM GÄLLER FÖR VI HAR ETT BAND SOM SPELAR O MAN MÅSTE HA BILJETTER. TRÅKIGT FÖR ER MEN KUL FÖR OSS, SOM VI BRUKAR SÄGA!!!"

Säger man så???? Det ska jag börja säga till kunderna på Ica när dom glömt sina kuponger ha ha, klockrent.

vi garvade o gick vidare. Till cafét!! Helt emot mina principer att lilla jag ska trippa runt på ett sånt muppigt snobb-mainstream ställe. Har aldrig varit där tidigare o det är jag inte ledsen över. Stelt folk som dansar som pinnar o så dåligt dansmusik. Men sällskapet gör ju kvällen som tidigare sagt.

Hursomhelst så slutade kvällen med att Lotta låg o spydde på den fina café toaletten (förstår det efter en kvarting på förkröket), Johanna fick gummiben o rasade runt.

Johanna står o har precis tagit på sig sin kappa o ska åka hem, stirrar tomt framför sig o skränar:

"DET HÄR ÄR INTE MIN JACKA!!...eh jo johanna, det är din jacka....."................JAHA OKEJ!!


Men hon var iaf skitrolig o glad trots att hon var det fullaste jag sett på länge.


Matilda var fortfarande taggad så vi ville inte riktigt gå hem, det blev donken. Där vi satt o flummade lite mer, sen åkte vi hem.


Ikväll blir det mer fest, ekonom-fest (det e ju typ ekonomernas dagar nu tror jag) . Hmm man kanske ska hooka med en blivande ekonom. Ska dit med sara som börjat plugga till civilekonom. ska bli jätteskoj.

pics from last night:


Johanna



matilda o lollo


tomas




Lotta o Johanna har kul o dricker sprite med lite sting!!










Trappan va lite jobbig i slutet av kvällen =P

 //


Resa

Nu är det bestämt, jag o em ska till skottland i sommar o hälsa på vår syster och kanske gå på Bruce springsteen. Fy fan va kul det ska bli. Äntligen har jag en lite morot  framför mig. Jag ska försöka styra upp lite fler små resor men nu har jag iaf en klar. Jag måste åka utomlands minst en gång om året har jag bestämt mig för.

jiiipppiiieee

Nu ska jag käka o sen ut o festa

Min kamera e fixad av världens bästa expert kille i solna centrum!! Min dag e räddad!!

%&#()&#¤ kamera-helvete!!

Nää nu har min jävla kamera sjungit på sista versen tydligen, jag som trodde/hoppades att det bara va minneskortet (så jag köpte nytt häromdagen) men nu verkar det dock inte vara fallet,. Efter 3 bilder står det memory full!! Jag måste ha kamera ikväll när vi ska ha crazy-wednesday partaj på stan.

Ja vi ska återuppliva lill- lördag. Jag e ju ledig imorrn tills på måndag så jag tänkte sysselsätta mig med utgång the rest of the week. Men jag vill gärna ha kamera nördig som jag e.

whatever, nu ska jag plugga lite matte, yaaayyy!!

that feeling

jahapp, dagen började med biologi och en labb som gick ut på att vi skulle analysera någons spott!! Om man känner mig väldigt väl så vet man att jag i princip saknar kräkreflexer o är inte så lättäcklad men 2 saker får mig att vända mig ut o in o det är 1. Spott (även mitt eget när det väl hamnat utanför mig) och 2. Luffar/uteliggar/otvättad människo lukt. Där har ni det, svart på vitt. SJälvklart ojade jag mig som en wuss ang detta spottexperiment, men det gick bra så länge jag inte tittade på koppen med dreglet i. Sen fick jag reda på (som väntat) att jag fick IG på provet. Men det var verkligen som kinesiska för mig, jag fattade noll o  hade pluggat på helt fel saker. Först blev jag knäckt men sen tänkte jag att det inte är ett ämne jag kan så mkt om så hur ska jag kunna få bra betyg, man kan inte allt lixom. Jag har för höga krav. Jag ska bara slacka mig igenom denna kurs för läraren är alldeles för flummig och ouppstyrd när det gäller betygssättning o så. Jag ansträngde mig så jag fick andnöd förra terminen men blev ändå bara mediokert, nu orkar jag inte slösa energi på skiten.

Sen svängde jag in i solna centrum o fixade en usb kabel till min ipod så jag äntligen kan lyssna på nya låtar istället för de 155 jag har haft i ett år, jag kan alla utantill o lite trött på dem.

Var en sväng förbi hundens hörna oxå o skaffade lite tugg till hundarna, gu va jag kan sakna det stället ibland =(. Men men vad ska man göra.

Sen en såååå skön promenad i Hagaparken med flickorna o pojken. Pluto var så jävla duktig o va lös o allt, hans kastrering har verkligen kickat in med bra resultat. Det var rätt tidigt så det var i princip tomt i parken och lite sådär skönt fuktigt o milt o inte så jättehalt, det var toppen verkligen.

Jag längtar dock till våren, då ska jag bo ute i skog o mark all ledig tid jag har.

Varför måste killar vara så störda ibland,  varför ska man behöva be om ursäkt för att man inte är intresserad o inte känner nån kemi. Blir så jävla trött!!

//


<3


padda + jag = evig kärlek


waddap??

Som ni ser så har jag agony över vilken mall som jag ska ha, blommor blev det, får en o minnas en tid som kallades våren, o som skall komma åter.....hoppas vi.

Vad har skett på senaste då?? Inte för att nån kanske bryr sig så markant.

Jag jobbade hela helgen, fina kvällspass. Kände mig rätt risig o sliten för jag e lite sjuk fortfarande men det va skoj o träffa folket från jobbet igen, när det bara e varannan helg så blir det intensivt då.

Det där nya nässprejet dom gör reklam för är magiskt. Nu behöver man aldrig känna sig vidrig in public ha ha.

Jag har sakta men säkert börjat få tillbaka denna energi-våg jag ridit på sedan jag o Danne gjorde slut, den är som jag injicerat sol o skratt o styrkan av 1000 vilda hästar. Den försvann lite nyligen, men jag tror den kan va i rullning igen.

"Bättre o leva själv än o leva med någon man inte är lycklig med"

Jag har fortfarande ganska mkt "måsten" kvar men jag försöket o se lite casuall på det hela, för att undvika hjärtklappning o muntorrhet!!

Nu har jag fått reda på att min klump (chilli) bara ska stanna i 2 veckor till. Va tänkt att jag skulle ha henne april ut oxå men nu skulle hennes husse komma hem tidigare. Fan, jag har fäst mig nått stört vid denna skojjiga figur. Men hon ska få va med sin pappa hela dagarna o det unnar jag henne.

Där kom nästa magsår, nu måste jag ha tag i en ny hund illa kvickt, för som det ser ut nu så e det i princip till bashyran jag har pengar till nästa månad. Aja det ordnar sig. Jag ska annonsera i veckan så får vi se vad som dyker upp.

I veckan blir det massa fest, det e skojj, hade tänkt o köra ons-tors-ev fre- lör. Ha ha, sweet!!


Jag är mkt glad att Maries vovve  tequila klarade sig relativt bra efter att ha blivit påkörd och sen i panik irrat runt flera timmar i den kalla lördagsnatten, hon e ju naken lixom!

Denna dag har varit så stökig som en måndag kan va, men avslutades med god middag med mli. Nu stryker vi ett streck över denna dag o tar nya tag.

näää nu blev det massa loose ends. Nu tänker jag börja om på nytt blad.

E DET NÅN FÖRRESTEN SOM HAR EN DJURBUR O GE MIG? IT WOULD MAKE ME VERY HAPPY.

//


RSS 2.0