Holy smoke

Nu e jag trött....................................så jävla trött. Det är flera saker som spelar in i det. Dels för att jag gick upp 6 imorse, jobbat från 9 - 18 och nu ska jag snart tillbaka till jobbet och inventera från 22 till i värsta fall 05 imorgonbitti!!! Fatta grejen, när man är så fucking tired så man sluddrar och tappar minnet. Var och hälsade på Emmie på hennes premiärdag på mcdonalds, hon stod i DT:n o såg så söt ut. Jag fick nostaligi om back in the days då donken bakgård var mitt andra hem och alla intriger och öden. Mmmmhhhh.
 

.........................och dels för att det finns vänner som suger energi från en, aldrig kan uppskatta och uppmuntra, där allt kretsar runt denna person, ge och ta finns inte, lögner är vardag, fy fan, jag ska fan aldrig ha en sån vän igen, du finns inte för mig, du har aldrig varit där för mig, du tar och tar och tar, och innerst inne är du skadeglad varje gång jag snubblar, du e smustig i mina ögon, jag fattar bara inte att jag lät det gå så långt. Jag vet så jävla mycket mer om hur du beter dig, när du tror du gör det diskret, stan har ögon och jag känner dom, du är en dubbelperson, jag vet inte vem du är längre och det var längesen jag gjorde det.

"%%/(()==##""#"""##¤"#(//)(=)?%%% så känner jag just nu, det kanske kommer svalna men en till chans.......det får du aldrig!!!!!!!!

Neee nu ska jag fixa mig lite och dra iväg, godmorgon allihopa.

kraaaaaam

HB vs Hamstrarna!!!

.......Eller Hammarby och Aik if u like. Igår vare derby minsann ,med råge. Jag tänker inte spy nån galla över alla stökiga människor som kaosade under och efter: Det är så det går till på sthlm:s derbys, always has, always will. Det är en del av fotbollskulturen, så ser det ut överallt i världen, vi e inget undantag!!! Vi är inte mer civiliserade. Folk går igång på att slåss, att kriga, agressioner släpps lösa, det blir en sport, we feed on the adrenaline. Vi är djur, dom värsta oxå.!!

Vi hade kul, det var jag och Annie som gick, vi hade sjysta platser i klacken, och det var en jättespännande match oxå, verkligen.

Klacken var lite tam dock, ibland var det helt tyst, kanske var folk så koncentrerade på spelet, I dont know.

När vi skulle till bilen som stod utanför Dagis så ligger det 8 killar på marken med en miljon poliser runtomkring, Bakom min bil!!!!! Jag bad till högre makter att den inte skulle trashas ( den fick ena vindrutetorkaren trashad häromdan, jävla pack det finns). Det var folk som sprang överallt, rök och smällar (bomber) och polisbussar som körde som galningar hit och dit.

Jag fattar inte hur det kan bli så uppstädat efter en match, för 8 tim senare så kan man knappt se ett spår efter the mayhem!! Dom e duktiga på att städa i solna, men sen betalar jag ju deras löner och då vill  jag slippa pulsa i gamla biljetter och hamburgare.

Ixi har blivit sjuk, nu ligger hon på Albano för andra dagen i rad, troligtvis livmoderinflammation men det är inget som är fastställt än. Vi åkte in i går morse då hon var väldigt dålig och men 40.3 i feber (det är mycket för en hund). Nu hoppas vi alla att hon ska bli bra snart och få komma hem till oss igen.

Usch det har hänt så mycket så jag blir galen men det får jag ta sen, vi håller på o fixa nätet hemma nu, så snart får ni 5 inlägg om dan, ha ha.

Håll till godo: Här är paparazzi -mirre live från matchen:


AIK klacken, ha ha det ser ut som det brinner en del, ändå hade dom hundar som letade pyroteknik vid ingångarna, dom kanske ska se över dessa hundar (näää dom va duktiga).


HB klacken

Das is derby, jaaaa!!


Den oranga pricken är Aik:s målis som har blivit träffad av fyrverkeri ( Ni ser rökmolnet, där stod han 3 sec tidigare) men han gjorde sig inte illa. Look at him running!!


små apor som klättrar på staketet.


Här träffas poliser av smällare, dom har precis kastat sig undan smällen. Aja dom har skyddsgrejer på sig.


hmmmm, det går åt väldigt mycket polisresurser......


Här är alltså dagis (huset i bakgrunden) och min bil står där framför, och jag och Annie står och ser på spektaklet bakom en bil på andra sidan.

aja, skit händer//

fett gott?!

Roligaste produkten vi har på jobbet:.................FRUKTKVARG!!!!!!

Det är alltså en youghurt från Danone. Den registreras som Fruktkvarg och sen blåbär lr jordgubb osv. Jag är ganska säker på att kvarg är typ nått äckligt, låter fett äckligt. Kluckar när jag ser det på kassaskärmen.

Tråkigaste är att jag brukade älska denna yoghurt..................well not anymore. Psyket är ett mysterie.

//

skooooooooooolan

Idag tvättade jag bilen o glömde antennen på. -"josefiiiiiinaaaaaaaaa hur ser antennen ut??", svar: he he he den e sne!!!!

Nu när jag inte ska använda bilen så mycket så är den städat och fixad och tvättad, fulltankad och spolarvätskad.

Skooooooooooolan e soft, matten är svår, biologin är skoj. det e summan av kardemumman!!!

En kund kommer till Ica: Han är i ca 25 års åldern, ser ok ut. Han ska köpa enbart ett paket kondomer!! Jag blir svettig och fnissig för det bara är så när nån köper kådisar. Men jag spelar cool, kunde lika gärna varit en tidning han köper tänker jag. -"vill du ha kvitto"?? Han svarar högt och framför alla tanterna i kön: _" Eh nääääääääää.....det är inte så att jag tänker lämna tillbaka dem" Sen ler han stort och drar därifrån: Jag sitter faktiskt och skrattar och tyckte det va råkul, tanterna oxå!!!

Nu ska jag dra hem//puss

crazy nights

Carpe nocturne...........fånga natten............det har jag upptäckt nu när jag inte går upp i ottan och lägger mig innan mörkret faller. Nu har jag upptäckt att dygnet har massa spännande timmar att insupa, fast man kan inte shoppa på natten.......

jobbade i veckan, ledig nu i helgen. Ut och röja med Jeanette och sara igår. 2 hemma fester och en krogsväng. Det var galet, måste varit fullmåne.

Fest i blackeberg hos natasha m sambo. Trevligt och skoj. Sen drog vi vidare till sumpan och en konstig fest hos konstiga snubbar som jag tror (vet) var lite påtända. Sen vidare till Garbo, dansade och tramsade och stötte på massa man kände, jag tycker verkligen om det stället. Dock bor Danne i sumpan och han var där med sina vänner och sin nya tjej, dock så jag inte henne men det blev väl rätt pinsamt stelt när jag och D upptäckte att vi båda var där. Aja.

När stället stängde kröp avskummen fram och fy fan va skabbiga folk är utanför, raggar och håller på och letar efter ligg. Jag säger det, ingen tjej som vill ha ligg blir utan om du är utanför garbos en lördag vid 03.00!!!

Sen var det nån snubbe som vart sjukligt otrevlig och hotfull när jag och bea stod och snackade, skaffa ett liv, pack!!!

Nu börjar skolan imorgon, spännande, jag har fått en karta av em och allt (eftersom jag inte hittar till själva skolan dårå), snott ett litet block från pappa, pennor ska jag sno av annie sen är jag "all set" för att bli seriös student eh??!!

Jag börjar må bra som fan, jag känner mig nästan lite sinnessjuk som faktiskt känner att jag njuter lite eller till och med en hel del av mitt liv just nu. Det är så mycket nytt, för första gången på flera år så känner jag mig faktiskt levande. Jag tror min tid är inne nu, jag har nått nån slags personlig mognad känns det som. Jag är nog rätt sen, dom flesta brukar vara vuxna vid den här åldern, jag har bara börjat.

Shit jag måste fixa internet, jag har så mycket som jag vill skriva så jag spricker nästan, jag har så mycket att fundera över.

vem är jag??? Vem vill jag bli?? Vad är det som egentligen är viktigt i livet och för mig?? Varför har vi så svårt att acceptera folks olikheter och hur kan man älska nån så mycket att det gör så ont från mitten av bröstet??? Visst känns det som själen sitter där, jag tror det??? Man undrar mycket om stora saker. Samtidigt kan jag sitta och fundera på hur jag ska plocka mina ögonbryn och vilket smink jag behöver, när jag ska raka benen och om jag ser ok ut när jag ler på ett visst sätt, hur fan kan man pendla så mycket?? I ena stunden är man glad att man bara lever och andas och har tak över huvet och i andra jävligt besviken att man inte har allt man vill ha av lyx och flärd.

aja, nu ska jag dra hem och kolla film..................och plocka ögonbrynen

väl vare med er

Kvällen börjar hos Natta och Tommy


me maaaaaaaaaaaaat, svingott


dricka och lite singstar och diverse.


fest nr 2: alla är galna (Sara, Jeanette och christian) på väg till garbo.


åhhh  vad vi är glaaaaaada


Äkta hår, från vem?? Ùsch!!!

Och resten av kvällen låter vi vara "ej i bilder" hi hi.


Här vare utgång i visby, tro att det var fett mörkt ute. Fatta att det ändå sättet att ta sig till krogen är 45 min i bil längs mörka vägar. Ha ha vi gick bara ut en kväll!!


Guteland.....



Har vi (Annie, Emmie, Dina, Ixi och prada) avnjutit hela helgen (fre-mån). Det var för kort för man ska kunna supa in allt vad ön har att erbjuda men vi hann med rätt mycket för vädret var inte någe vidare så det blev inte många sol och bad timmar på stranden för våran del. Men det gööör inget för gotland e så himla mysigt och det är toppen att cruisa runt där.

Det var mardrömm att åka i fredags då någon fick för sig att hälla stilla havet över stockholm i fredags morse. Jag som hade jobbat och sen hämtat grejer och Annie + hundar i bromma på kvällen, sen tanka sen äta...and so on fick 3 fina timmars sömn. Och sen upptäcka att det spö regnade hela vägen + vägarbeten kan ju göra en oerfarenförare svettig i brallan, jag är inget undantag men det gick fint efter att vi nästan glömt biljetterna och gjort några trafikförseelser. Att åka på båten var smidigt och vi var i princip själva i djursalongen, dock inte så skönt att sova i dessa jävla stolar. Dina och prada fick ett eget säte att knoppa i.

summering av aktiviteter:
Sova, gå på stranden, promenader, kortspel, utflykt till blå lagunen (dock så regnade det, bad under skrik och fasa), Visby by day, Visby by night ( inte så hett som man trott), Raukar, saffranspankaka (ej att rekommendera), fina utsikter, Roadkills, getingar och myggor, sand i väskan, hundar som har slappat på en stor tomt, Emelie körde min bil, jag körde pappas (kors i taket), mat och fika i allmänhet, bara så himla mysig ö, dit ska jag flytta en vacker dag =).

Hemvägen var stökig och jobbig och man var rätt trött, tillskilldnad från ditvägen så var det fullsatt I djursalongen på vägen hem, folk till och med bråkade om platser och var allmänt fientliga, vi fick en hel rad för oss själva, jag och annie hade med oss täcken och försökte sova en stund på golvet mellan raderna, dock var det inte så tyst och lugnt att man kunde sova.

En kille på jobbet tog mitt pass idag 9-18, så himla skönt, jag hade typ inte klarat det och både jag och Dina behöver en softardag. Vi ska snart åka och promenera runt ulvsundasjön =). Imorrn e det jobbe i några dagar och sen är det SKOLA på måndag, fan vad det har gått fort.

kram på er alla


Emmie sov gott i stolen konstigt nog!!


Dina och Pradi myser med varann.


Dina med sand i ansiktet. Hon har aldrig varit på en sån stor strand lös och fullkomligt älskade det.


Annie och Ixi


stugan


utsikten, man kan se havet.


Mamma på en rauk


Annie och Prada kikar fram i en rauk


så jävla fint


RINGMJOOOOUUUUUREN!!!!!


Sambos

Mer biler kommer senare......

ungar på brädan

Föräldrar som låter sina barn sitta på brädan i slutet av bandet i mataffärerna borde skämmas, att dom inte kan vara ett steg före, FATTA ATT DOM KAN SKADA SIG. Dom kan klämmas, ramla baklänges eller så kan brädan fan ge vika eftersom barnen även är större och fetare och dunsar upp där som små valar och alla dessa barnen sliter ut brädan.  Citygross har förbudsskyltar där, med belägg may I add.

AJA, nu har jag spytt lite galla över sånt som stör mig på jobbet.

Nu ska vi dra till gotland, c ya. bilder kommer garanterat....


vad hände med den bästa sommaren i mitt liv??

WHAT!!??? Det e redan augusti, vad hände? Detta skulle bli den bästa sommaren i mitt liv, jag hade bestämt det i förväg ju, paxat den. Och så missade jag den, satan!!!!!!!!!!! Har mest jobbat, inte ens blivit brun. Aja jag lever på denna sista månaden, snart e det ju gotland, jag vet inte ens vad det är för dag lr nått. Jag jobbar mest nu, ändå klämmer jag in fest och museum besök och baduflykter. jag har äntligen hittat perfekta antalet sovtimmar (9tim) + att jag äntligen har kommit ikapp med sömn från åren 1999/2000 då jag var lite för vild och blev kroniskt stekt/trött/ångestfylld. Nu har jag inget behov av dag-sussande, jag har massor av energi och jag håller inte på att somna på jobbet. Jag är "on top of my game".

Hatar facebook, eller ja det är hat/kärlek. Hatar att läsa om allas underbara och äventyrsfyllda liv, jag får komplex och ångest, men det ligger ju bara hos mig, jag är för jävla gammal för att vara så himla osäker och självkritisk, men jag e det ändå. fuck fuck fuck!!

Jag och Danne har sagt upp vänskapen nu(jag ville det), helt och fullt, vi har inget att bidra med i varandras liv. jag är glad för det, jag tycker inte om honom alls, jag är cold as ice,always has, always will. Jag är rätt säker på att det är nått fel på mig.

" Darling when I hold u, dont u know I feel the same? Nothing last forever and we both know hearts can change"
Guns N rose´s//november rain.

Jag ska minsann knåpa ihop ett tragiskt "sommaren 2008" special i slutet av denna sommar, då ska jag låtsas att allt är frid och fröjd och att jag har ett sånt underbart liv och allt händer runt mig, he he.

äh nu är jag för neggo för att andas, så nu ska jag dra till Ica och ragga på alla snygga killar som jobbar där.

Lagunen på ekerö, om ni vill dra till grekland för en dag// everybody loves "the laguna"

RSS 2.0