Kloning

Jag läste om nån som hade klonat sin hund!!! Javisst, makabert kan man väl tycka, men jag kan inte låta bli o spåna på hur det skulle va att klona Venca, att ha henne från valp, hon skulle vara så annorlunda utan alla trauman från spanien. O Breeze, min älskling, tänk er henne som ung o busig o välmående?? Näää men usch, det e fan inte okej, men kul o tänka tanken. Jag som inte ens kan tänka mig o skaffa en till tibetansk spaniel eftersom jag skulle jämnföra för mkt med Dina o det finns ju bara en av av henne, min pärla.

hmmm..........

satans påfund....

...den nya "snabbkassan"/självscannern på "nya" urdåliga skitkonsum i kista centrum. Om du inte känner dig som en idiot någonsin så gör du det första gången du trixar med den. Jag skulle bara ha min jävla nudlar o vad hände, jo allt tog sjukt lång tid, jag började svettas o rodna o fick hjälp av en konsum snubbe med otvättat hår o som luktade smuts. Så förnedrad man känner sig när man inte fattar grejjen. Sen hittade jag inte Ica-butiken som dom flyttat på så jag fick ringa em o fråga. Att det ska va så svårt att överleva i detta samhälle.

I´m stupid =(

BTW

min bil e död. Fick beskedet igår =). Jag kommer sakna fanskapet men mest av allt e jag sur över att jag inte får tillbaka de splitternya vinterdäcken, gaaaahhhhh. Fast jag fick en sjyst summa för den ändå, så nu ska jag ut o leta efter en ny bil........utan hundhår mohahaha (som om den inte kommer bli hårig efter en minut i min ägo). Pappa vill att jag ska fixa en ny punto, fast inte lika trasig, men jag e snål, hade jag fått bestämma själv hade jag tagit en för 10 000 o levt gott på resterande, men det lönar sig ju inte, en bil för 10 000 kostar ju mycket i längden eftersom den e slitnare (ha ha that´s not even a word...I think). Men bilen ska dricka lite o va halvcombi med 5 dörrar, annars e jag inte så kräsen. Mamma hittade en guldfärgad punt.........meh jag kan ju inte ha en bil som e i GULD ju!!!!! Mamma undrade varför inte, jag hade ju silver innan, men va fan jag e ingen guldmänniska + att jag skulle se ännu tramsigare ut med den rosa rattmuffen, den lilla fluffiga hunden och min wunderbaum me melonlukt,  jag skulle bli ett spektakel.......ha ha det lät faktiskt ganska skojj nu när jag tänker efter, kanske blir guld....hmmmmmm.

Time will tell, ganska kul med ny bil, det gäller bara att jag ska våga köra den, jag har ju inte kört en cm sen olyckan, som sagt, time will tell.

Klicka för att se nästa bild

så off

...jag e idag, energin har verkligen runnit ur mig. Har fått nått knas med magen igen, så nu spelar det ingen roll va jag äter, känner mig ändå hungrig hela tiden o mår lite illa o så, ja jag vet, magkatarr (o det skulle inte va konstigt med tanke på hur jag stressat på senaste) men jag vet hur det känns, det här känns annorlunda. Fast jag har ju varit hos läkaren och dom hittade ingenting, INGENTING. Så jävla udda.

Igår hämtade jag den nya veckohunden för att prova henne. Chilli heter hon, rottistik på 9 år. Gick jättebra utomhus med Dina o så, o på tuben. Bara det att hemma hos mams o paps blir Dina så himla vaktig, av allt. Hon försökte ta chillis kex under nosen på henne, o i soffan när chilli nosar så ska hon fräsa o hoppa mot henne vilket inte va så poppis för chilli blev skitarg så jag fick gå emellan, suck vi får se hur det går. Jag känner ju inte den här hunden och man sätter ju alltid sin egen hund först o sen e ju Dina så liten så hon kan ju bli skadad. Men idag har det funkat. Känns lite som matten inte har sagt allt lixom, bara för att hon typ e desperat efter att ha chilli nånstans. O sen med pluto idag så känns det som som ett dårhus, fast vi tog en morgon prom på typ 1 tim så nu e det reltivt lugnt. Måste hålla dem trötta för att inte huset ska rivas. Mina päron e sjukt snälla som tillåter detta i sitt hus, bara sådär!!! Så jävla snälla.

Nääää nu ska jag sura/deppa lite.

//


hallååå

Jag älskar Kings of leon, jag skulle vilja ligga med den här snubbens röst......kanske han oxå ha ha.

Jag tänker på en speciell person när jag hör denna, en vän, en av de bästa, hon är den här låten =P



synd att inte jag kunde klippa in riktiga videon, men ni får väl youtuba era latmaskar. "Kings of leon, sex on fire"

spread out

Idag kände jag verkligen för typ första gången riktigt starkt att jag är trött på o bo i påsar, omkringflyttandes som en liten nomad, jag kände mig nästan ledsen o sliten av det. Kanske är lite after-burns efter att ha bott hos Helena o Daniel, jag har nämligen ganska lätt o få separationsångest, jag har inte ens bearbetat flytten från Annie, men jag hade  ändå inte kunnat bo hos H o D för alltid, så nu mellanlandar jag för att samla ihop allt på ett ställe o få ihop lite pengar ha ha. Jag redan skinnad o jag har inte en betalat hyran, aja, sånt händer. Det e så mkt som ska styras upp o det finns för lite tid o jag vill bara få iordning så jag kan slappna av lite.

äh, näää nu ska jag väl kolla på den där dokumentären på femman snart, om han som ser ut som ett träd.....trädmannen lixom, jag älskar sånna dokumentärer, om konstiga sjukdomar o missbildningar, det e så man blir allmänbildad gott folk, jag kan lite men om allt möjligt.

Pluto ska kastreras, det är äntligen bestämt,. Bra, för jag va fan nära på att slänga upp honom på köksbordet o göra det själv, han har blivit ett monster efter att den kemiska kastreringen ebbat ut. Han kommer bli en pärla efter ingreppet tror jag. Jag skulle aldrig ha en okast hane, eh ok marre men du har ju en guldkalv, klart du inte klipper hans "golden balls" men detta är en simpel knas-flat =)


I need

Jag efterlyser någon som har:

En släpvagn man kan flytta en säng i att låna ut till mig.

och:

När Lilla stockholm, hundmässa är????

tacksam för svar//


Modebloggar

Fan jag tycker inte det e ok asså. Jag surfade runt lite på alla möjliga söta pinglors bloggar, så värdelöst med modebloggar, sen har vi en med bara bebisar o barn, den tyckte inte jag va så bra heller. Det gäller ju o balansera lite.
Vem fan bryr sig om vad folk har på sig. O kläderna de har ser lika-jävla dana ut, alla ser ut som elin kling meets Gossip girl. Så är det, på min teen-tid va vi kickers i mjukisar o fila var ett hett märke, nu e alla små gossip girls. Jag undrar om folk typ klär sig som dom i bloggarna,??!! Nääänäää man ska va lite individ tycker jag, inge fel o följa modet, men det e tråkigt om man inte kirrar sin egen prägel på skiten.

Fast vem fan vet om jag skriver så spännande heller, inte folk som inte tycker om onödigt surr om Ica o komvux o massa hundprat ha ha.

Jag saknar, jag oroar mig, det gnager i mig, tickar som en bomb.................

mohahahaaaaaa

Igår va sinnessjukt. Jag öppnade på Ica, började 10 i 7 ,gick upp vid 5, fick skjuts av pappa eftersom buss hade tagit alltför lång tid. Jag var så sjukt trött så jag ville gråta. Jag hade sovit 5 timmar så när klockan ringde så trodde jag inte det var sant. Jag kan inte jobba morgon lr dag på jobbet, jag blir så trött o utttråkad o frustrerad. Hur ska jag göra i sommar när jag får mitt sommarschema, eh, jag vill bara jobba kväll, jo tjena, jävla prinsessa kommer dom tänka.

Sen när jag hade som mest ont i magen o var som mest trött så kom sebbe med en underbar idé om att jag skulle hoppa in i färdigmatsdisken för dom hade kris med personal, o jag den lilla nöten som vill va alla till lags säger självklart ja, fast bara till kl 18, inte 21 som han ville, hallå, 14 timmar pallar jag inte faktiskt. Det var så kul o stå där med all mat o fixa, o jag fick till och med en liten hatt så jag såg ut som en liten sjöman, yyaayyy,tiden bara flög förbi, även om jag oxå kände mig väldigt mycket som en börda för de andra så var det absolut roligt. Näää sen drog jag hem till päronen (som jag flyttat hem till igen bara denna vecka, spara lite pengar o så får jag förhoppningsvis flytta till solna snart, jag e trött på o leva som en bag-lady). Em va redan där så vi åt skitgo mat innan vi drog på bio o i kista centrum.

Vi såg twilight. Jag o em gillar sånt, vampyrer i alla former. Så vi va totalt psyked eftersom vi hört mycket om den. Jaaa men visst, vi fixade biljetter o surade lite över att "vårt gamla" centrum har blivit nått jävla tillhåll för massa pack som e asjobbiga o störiga. Annat vare förr. Väl inne på bion så började allt bra.....tills denna snubbe som har huvudrollen uppenbarade sig o alla småbrudar började sucka o stöna o fnissa o kommentera o alla kunde replikerna utantill för dom har typ sett den 4 ggr innan. De 2 tjejerna brevid Emelie typ satt o grina hela tiden så fort denna kille kom i bild,  vilket var typ hela tiden, som att det va nån popkonsert med deras älskade idol. Så jag o Em satt o garvade åt dessa tjejer hela tiden o va allmänt irriterade. Ok, han va inte ful, o han e väldigt spännande i filmen, men hallå, såååå snygg va han inte, han e ju inte gjord av chocklad lixom. Ja så vi tyckte faktiskt att detta förstörde filmen lite, ett tips om ni vill se den, se den hemma, så slipper ni stönande fjortisar. Själva vampyrfaktorn va oxå lite tam, inte en huggtand i sikte, men den va absolut ok.




Bra vamp-serie e Kindred!!!


Sjysta ögon!!


Buss e soft

ha ha, jag har åkt kommunalt till jobbet idag för första gången. Det började med att jag o Dina gick hemifrån till hallonbergen, sen åkte vi till husby o gick hem till päronen, lämnade av lilla fettot o gick till Kista centrum, missa en buss, fan. Ok åkte till Danderyd o där skulle jag ta en annan o slutgiltig buss, ah men den susa förbi mig när jag klev av den första, fan. O sen hade jag så fint skrivit av från nätet hur jag skulle åka o vilken buss o ta, men jag hade glömt o skriva bussnummer, så jävla smart jag e. Aja, inser att denna buss bara går en gång i halvtimmen, men ojdå, då går den 3 min i 3, o jag som börjar 3. Ringde till stina o sa "jag har missat bussen, nästa går vid 3, så jag kommer komma sent, e det ok??" ja sa hon, va fan ska det annars va, inte mycket o göra. "eh jaaaa, jag kan ju inte flyga direkt ha ha ha", o inte trolla för den delen heller. Men hursomhelst, fram kom jag o det va förutom dessa missöden helt ok o åka kommunalt. Fast jag har ju aldrig haft problem med det innan bilen heller, jag tar typ aldrig taxi, nännäää här åkts det nattbuss lr natttub o alledehanda skattebetalda medel när jag ska ta mig till o från saker............eller ok, jag e fattig o snål. Minns en gång när jag fick en lysande ide mitt i natten o åka till tungelsta där marre va husvakt åt sin mama. Japp, jag kom fram 2 på natten, o icke glömma att jag hade 3 hundar i släptåg, men kul vare när jag väl kom fram. Sånt där va inget hinder, nu tycker man plötsligt att allt e långt, omständigt o stånkigt. Man har blivit bitter helt enkelt.

Nog om detta surr o SL vackra vyer.

ska typ upp om 5  tim, öppna ica för första gången, jag kommer va trööööötttttttttt!!!!!!

Igår åkte jag med Helena ut till Almunge o skulle kolla in när hon vallade  med sin Jill. Ok lång historia kort, såååå jäääävla ballt!! Det går inte o förklara, det e bara så häftigt o se när hundarna jobbar. Mysig gård, fina hundar, trevliga människor, ja, det va ett litet vardags äventyr. Jag e ju inte osugen på border collie nu efter detta kan jag ju säga. Men jag vill ha tid o det har jag inte riktigt nu......men sen. Dina tyckte oxå om fåren, fast av helt andra orsaker än jill kanske. Undrar va hon skulle göra om hon fick träffa den, tål o tänkas på he he

nääää nog babblat

Svennebananer

Det finns det verkligen fullt av i denna stad, inte så konstigt men fan svenskar e så tillknäppta o kalla av sig, jävla mesar o alltför traditionella, man ska inte visa för mycket....av nått. Varken glädje eller ilska eller sorg. Det blev ett jävla liv när dom sände Englas begravning på teve, who the fuck cares, e det nått fult med en begravning, vad e det som e så tabu med det lixom????

Igår kände jag på denna banan-stilen. Det kommer en man på tunnelbanan som såg lite sliten ut, bärandes på en kassa, inte stökig inte otrevlig, inte ens full eller illaluktande, men man såg uppgivhet o sorg i ögonen o desperation o skam i rösten. Så ställer han sig inför en lite bit av vagnen o tigger 40 kr till nån avgift till ett härbärge lr nått, o om inte det funkade skulle han iaf ha mat för kvällen. Jag står upp typ bakom honom. Han förklarar länge o jamenar det måste kännas så skämmigt att stå där. Han har hamnat fel o gjort fel val i livet men varför är vi så motvilliga att hjälpa andra???
När alla sitter o tittar på sina skor så sliter jag "fattig student som har typ 50 kr att leva på kvar" fram en 20-lapp o ger honom den, nu i efterhand önska jag att jag gett mer, men så kan man ju alltid tänka. OK, då vet jag om jag blir hemlös, i detta land hjälper vi inte varann, så jävla svennigt =(.

När man va liten så sa folk att man inte skulle ge pengar för "då kan dom köpa knark för pengarna" men jag undrar vilken typ av heroin man kan köpa för 20 kr???


//

eh ok.....

Jag e lite off idag med, men det blir ju så när man slutar röka varje måndag typ, en dag av sura o sen e det som glömt............tills helgen, då e jag nere i träsket igen, jag lär mig aldrig.

Jag orkar faktiskt inte skriva egentligen, ska ut snart med Pluto O Dina men vädret ser så omuntert ut, bläääää.

Jag måste bara berätta om att jag FYNDADE igår. Jag är ju inte emot second hand kläder o grejer, det e nice o hitta nått sjyst o lite udda att trä på sig, särskilt kul är det när det e så billigt. Jag hittade ett par stövlar med klack, typ lagom hög så man kan gå i dem till vardags utan att känna sig mongo. Dom e s söta, o dom var i rätt storlek oxå, och dom kostade......................125:-, nypris 800:- o e från din sko och jag tror jag såg dom i butiken för inte så längesen. Jag e så nöjd över dem, yyyaaaaayyyy!!!!

later


grått ute o grått inne/inombords

Jag e lite låg idag, hjälper inte att jag måste ha matte i 4 timmar. Jag sov jättedåligt o hade kallsvettig ångest o konstiga drömmar, dock inte om bilar o olyckor.

Väntar med spänning på domen!

Det ryktas på jobbet att jag fick klippas ur bilen o det stämmer ju inte som ni redan vet ha ha, sjukt hur "viskningsleken-fenomenet" kan balla ur alla rimliga ramar, he he. Jag ska ringa jobbet o säga att jag e ok. Jag är ju inte skadad, bara psykiskt. Hjälper inte att det e folk som hånar lite, neeeej det skämtet e inte kul riktigt än!!

Mitt ex hade tydligen sett mig köra förbi när jag stod där med mosad bil, kul att han kunde stanna. Det är väl det man får efter 5 år tillsammans det jävla svinet. Han hade innebandy träning!!!!! Ok, men hur stört e inte det, jävla cepe. Han sa att om bilen var mer mosad hade han självklart stannat, ok, så då vet ni, om ni ser ett ex eller en kompis lr dylikt stå krockad vid vägen, bedöm skadorna o kör sen vidare vid mindre allvarlig skada. Hur fan kunde jag vara med en sån jävla lirare, USCH!!

Fast jag är inte bara arg, jag e besviken o lite ledsen oxå........

Nu ska jag till skolan igen, suck.

Dina har varit seg idag, hoppas det är en tillfällighet.

Carcrash!!

Ja idag krockade jag med bilen, min fina bil, som nu kanske kommer avrättas, hoppas inte.

Jag hann inte bromsa när nån idiot några bilar framför fick för sig att tokbromsa. Som tur va så va det en 30 väg men det var ändå sjukt traumatiskt. Jag e ok, Dina (som va med i bilen o satt i sin bur som tur var) e oxå ok, bilen...not so much. Vi krockade med en dragkrog, hela fronten pajjade, registreringsskylten så ut som ett L o kylaren sprack, plastbitar o vätska o hela paraden. Den andra bilen...inte en skråma!!! Det blir så när man kör runt i en plastbit från Italien =(. Dom var supersnälla dom i andra bilen, jätteskönt. Jag blev chockad o det kändes jättejobbigt, fick ont i benet men jag vet inte om det beror på krocken dock. Sen skulle det skrivas papper o allt sånt o sen bärgning o jag kan bara olyckligt se på. Jag försökte få tag i jobbet i typ en timme för det var till jobbet jag skulle. O så krockar man 2 min hemifrån, suck.  Jag hade aldrig kunnat ta mig till jobbet o suttit i kassan efter allt detta, no way. Men jag fick tag i en tjej till slut (som inte ens jobbade) och hon var en gullig ängel o hjälpte till så det kändes jätteskönt.

Nu vet jag inte vad som händer, får se hur mycket det kommer kosta, om jag någonsin kommer våga köra igen, och när och om bilen kommer tillbaka. O mitt i flytten och tråcklandet att ta sig till jobbet nu. Jag har sån jävla pissig otur så jag vill äta upp min hand.

känns bra att man har vänner, familj o roomies som fångar när man faller.


orolig

Jag känner mig jätteorolig för att det e så mycket jag måste fixa med de närmsta veckorna. fattig e jag oxå, så in i helvete fattig, but thats no news.

Nu har jag bott här i sumpan i snart 2 veckor, har gått fort o e jättemysigt. Både att bo med helena o daniel o sen att uppleva lite av sumpan. Man får verkligen mycket stadskänsla av gatorna här omkring. Nice. Dina trivs oxå bra och har skött sig klart godkänt. Jag va ju lite orolig att hon skulle göra bort oss totalt men allt har flytit på. Hon e väl satans van så mycket som vi flängt runt senaste åren o i olika konstellationer.

Idag var vi på äventyr. VI ÅKTE TUNNELBANA!!! Ja asså jag åker ju tuben varje dag o beblandar mig med vanliga dödliga ha ha. Men Dina e ju så bortskämd sen jag fick körkort så jag tänkte, let´s make a field trip till bagarmossen o hälsar på stjärntassar när jag ändå inte har nån bil och Dina måste socialisera. Hon var rabiat först mot en gubbe, när jag lyfte upp henne så skrek hon i högan sky o alla glodd e ( ja asså jag ville bara prata allvar o samla henne lite, inte lyfta upp o dalta som vissa gör) , jag blir röd o svettig o täckt av hennes jävla päls o började ångra resan, men fy skam den som ger sig. sen flöt allt på bra, hon var jätteduktig resten av vägen, jag blev stolt. Sen satt vi o skvallrade med tess på dagis. Sen kom marie förbi o vi drog till enskede hund o katt med alla valpar, tequila, puzzel, qhiquita o Dina, ha ha, vi e lite galna av oss. Det var mysigt att hitta på nått o skönt att ta med Dina på äventyr, hon ska ju inte behöva ligga o ha tråkit lixom.

Nu i helgen ska jag jobba, hmmm kul, eh neeej, jag måste plugga lite matte. Ja just det, jag började ju skolan i måndags, det va ju nått nytt, men det kommer jag tjata om det närmsta fem månaderna så enough said.

Jag ska försöka träffa en poteniell daghund på lördag innan jobbet. En rottistik, funkar hon o Dina e det 3 papp i månaden, jag måste ha pengar. Hoppas inte skatteverket läser min blogg.

Ska hälsa på min kusin på söndag även detta innan jobbet. Hon e i sverige med sin docka till unge, så sööööt. Det finns 2 barn jag tycker om, denna unge o josefinas zacke. Det e alltid nått. Men annars har jag inte så gott öga till barn. Blir lätt uttråkad av dem o tycker det verkar lite jobbigt o underhålla dem o grejjer. Men jag är ju så inte redo för barn o då e det klart man känner så. Jag måste få springa fritt ett långt tag till, jag har ju dessutom ingen man o inga pengar, enough said about that too.

Bilen har varit på semester hos mams o paps i veckan då jag ändå inte änvänder den i veckorna o det kosta o stå här i sumpan. Känns lite jobbigt, man e så van vid att ha bilen, imorrn ska vi dock återförenas.


//

det e så mycket.....

..........det står mig upp till halsen känns det som. Jag vill göra så mycket, träffa så många, jag vill inte att saker ska rinna ut i sanden som dom tenderar att jämt göra.

-Måste fixa pengar, måste jobba mer, måste fixa en till daghund, för det e så mycket som jag måste ha pengar till, särkskilt bilen, fy fan.

-fixa med skolan, böcker ska fixas o mattekursen verkar det vara nått knas med o då måste jag försöka få tag i dem för att ordna det. Dessutom får jag inget bidrag denna termin för jag pluggar så lite poäng.

-Måste fixa bilen innan besiktningen, det ligger verkligen o flåsar mig i nacken.

- Måste kolla upp SLU ang att söka till höstterminen, fast jag kommer inte komma in, o samtidigt blev det lite läskigt, e jag redo att flytta till skara i 3 år!!??? Jag har ju allt här o trivs med det. Men man måste ha mål o visioner o det kommer med ett pris o uppoffring.

-Ska kolla upp högskoleprovet, ska göra det nu i vår, vill inte, vill inte, vill inte, men måste.

-Måste ta tag i mig själv när det gäller dejtandet, nu är det för många trådar att hålla isär, hur fan lyckas jag?? Jag har ju knappt tid till mig själv ibland.

-ska köpa den där massagemaskinen till Dina, hon måste få behandling regelbundet så hon inte har ont, men 2300 e ju inget jag har bara sådär, men för henne rånar jag hellre en bank än skiter i inköpet, man gör inte en operation på 30.000 och sen kämpar i ett år för att falla på mållinjen när hon faktiskt börjar visa resultat. nänääää.

Usch, nu ska jag lägga mig ner med elefanten på bröstet, den står o väntar otåligt brevid mig nu.

//


...........

hmmm man kan tro att jag e på uselt humör när jag bara kan göra prickar som rubrik, men så e det inte.

Flyttade igår, till sumpan o Helena o Daniel, det e så mysigt än så länge ha ha, tror det kommer fortsätta så. Dock hade jag Pluto över natten o han e så stor o klumpig o blir för glad ibland så det va lite jobbigt. Dina e jätteduktig o skällde bara lite när daniel kom hem sen har hon accepterat honom, tror hon fattar att det e hans hem o inte hennes (riktigt än).

Jag lever för tillfället som en lodare, med allt i sopsäckar, tänker inte ens packa upp, man vet aldrig när det flyttas igen.

Idag sov jag länge o sen drog jag ut till kymlinge skogen o gick med pluto o Dina, dom va jättepigga, kul. Jag tyckte att det var för kallt o blåsigt däremot men vi gick en timma iaf. Jag vet inte varför men jag känner mig som jag inte kan röra mig, det e så stört, ungefär som mardrömmen man kan ha när man springer o springer o inte kommer nånstans, så känns det nu fast jag e vaken, som att kläderna stryper mig lr nått, o nej jag har inte gått upp så mycket i jul. det känns bara jobbigt. Ha ha, det där va ju inte diffust berättat!!

Nu ska jag åka till rotan o hälsa på em i hennes nya lägenhet, det ska bli nice o se den nu när den e lite mer fixad med. Sen hem o ta det lugnt bara, kanske styra upp den sjukt höga teleräkningen jag fått, 2300 på en månad, eh , jag förstår inte hur det ska ha gått till riktigt???

imorrn e det jobb, gu va spännande, usch, särskilt som jag hade sån ångest senast jag jobbade, vet inte riktigt varför där heller.

//

Helgen

Helgen som gått e en dimma, jag typ tappar räkning på vilken dag det e, men allt tickar på, i vanlig takt även om jag e helt lost i huvet.

Jag har jobbat större delen av helgen. Hjälpt Emelie o flytta (till rotebro) och idag ska jag själv flytta till sumpan,det e så mycket hela denna månad, usch.

Jag vill egentligen inte säga det, men jag ska göra det ändå, det känns inte bra att ha startat året på det sättet men........jag fick en till böter (parkering alltså), jag råkade stå lite länge utanför arlanda. 900 KR!!!!!!! Han sa att om jag kommit 10 sec tidigare hade han kunnat skita i det, surt, javisst, jag e ju inte rik. Fy fan, jag måste skärpa mig ju. Nu e vi typ 3 som ska dela på summan men ändå, jobbigt.

I lördags jobbade jag stängning på ica o sen åkte jag förbi solna krog o sa hejdå till en kille som ska åka iväg till australien i ett år!!! Jag e inte avundsjuk =(. Där va massa skojjiga människor så det var toppen. Blev lite sent o sen var jag tokdöd igår på jobbet.

Varför ska det va så kallt, det e helt ofattbart nästan. Dina fick typ köldkramp i tassarna igår så jag fick bära henne, det e ju helt ologiskt egenligen, men sen e hon ju ingen uthållig o härdad polarhund heller.

näää nu måste jag styra upp saker.


Ninnie, Daniel (han som ska åka), Emma, jag och Maria. sweeeet!!!!

nytt år...igen

jag har sagt det förr, jag säger det igen, det går fort som satan.

År 2008 blev ett bra år. Det blev ett år av förändring och självinsikt, även om jag har mycket kvar att inse.

-mitt långa förhållande tog slut och jag upptäckte att jag trivs med att va singel, nu kan jag leva för mig själv och ta tag i vad jag vill ha ut av livet. Det är klart ingen vill vara ensam men just nu så trivs jag med det. Sen e jag ju inte ensam. jag har ju mina vänner och min familj som e underbara.

-jag har funnit både nya och gamla vänner och e jätteglad över det.

-slutade på Hunddagiset och började plugga o jobba på Ica, förändring kan vara jobbigt men det kan oxå hålla en utanför ekorrhjulet som jag e så rädd att hamna i.

-bott med Annie i ett halvår, det var en skön upplevelse och kändes jättebra.

-Dina opererades och den långa vägen tillbaka har börjat visa resultat, hon känns jättepigg nu. Skönt.

-åkte till älskade gotland och det är jag nöjd över, en dag ska jag bo där, med hästar o hundar o bara ha det gott =)

Näää nu vill jag inte skriva mer om det, nu e det ett nytt år och ett nytt kapitel.

Igår vare ju nyårsafton. Jag och em tog bilen till Rågsved och spenderade kvällen med de skönaste människorna, Marie, Daniel, Tess och 14 hundar och massa andra djur. Underbart mysigt var det. Vi petade på valparna och både jag och Em blev störtkära i en av dem. Hon var så söt, hon såg så tjock o klumpig ut för hon är den enda i kullen (mexikansk nakenhund) som har päls, vilket gjorde att hon såg typ 3 ggr större ut än alla andra. Jag klämde på henne hela tiden, älskade tjockisen!!

Det e helt underbart att det är nyårsdan och man inte e helt fucked up i huvet o kroppen. Så skönt o ta bilen, slippa åka tuben som blir nerspydd av alla fjortisar. O nu ikväll ska jag inventera på ica och kommer säkert va fräschast av alla  ha ha. Men jag ser inte framemot det, det e så tråkigt så klockorna stannar. Ska skjutsa Annie o kattis till arlanda först, dom ska till thailand, inte alls avundsjuk =/.

enjoy bilder från förra året hi hi.


Dom e 7 st, 6 tikar. Pojken hade en kal fläck på huvet, ha ha jobbigt o ha 6 systrar


Zelda tyckte valparna var spännande, dom va ju i hennes size.


Chiquita ville oxå ha uppmärksamhet.


proud mother "tequila". Check out the rack!!!




Em med "tjockisen", såååå sööööööt!


Hon e min, bara min.




Marie har alla möjliga djur, detta är en afrikansk jätteråtta som kan hamstra, hon heter sessan, det kanske inte syns så tydligt på bilden, men hon e stor!!


Den här fina (men skrämmande) insekten vågade jag peta på, hon väste när hon blev arg.


Dina fick stanna hemma med mina päron, min lilla pärla! O skotträdd e hon inte heller =)

//

RSS 2.0