ångeströra

Kom aldrig iväg till stan igår kväll. Luften gick ur mig efter allt flyttande o fixande. What a fucking waste of make-up!!!! Sminkade mig, duschade, bytte om.....och slocknade. Mkt jobb för o gå ut med hunden på en kvällskiss och sen avrunda med att läsa en bok.

Imorse när jag vaknade så visste jag för en stund inte var jag var. Jag såg bara massa brandgula väggar. Men sen förstod jag att jag var tillbaka på ruta ett än en gång. Men det är ju självvalt så jag får bita ihop. Jag kom ju fram till denna lösningen just för att jag inte har en aning om vad jag vill göra och att jag nu ska göra något radikalt med mitt liv. Dags att välja.

Men det känns ändå jävligt tragiskt att vara tillbaka i barndomshemmet. Fast dagen var ju mysig, kändes faktiskt bättre när jag släpat mig upp ur sängen och förträngt ångesten. Gick en underbar promenad med Dina och mamma och sen käkade vi våfflor och grejer.

Imorrn ska jag styra upp säckarna med kläder, skor och annat trams. Blir nog asbra.

Snart blir det london. Ska bli totalt skönt o komma bort och bara livsnjuta.mmmhhh starbucks coffee =)

later

snabba cash

ja, jag kmr till det. Men först vill jag berätta att jag flyttade idag. Lämnade Solna för gott (kanske). Kändes lite konstigt. Jag har ju aldrig älskat solna direkt. Det är väl ok men det är nån känsla jag inte tkr om där och jag har aldrig nödvändigtvis drömt om att bosätta mig där men självklart har man fäst sig vid en del av det. Men nu är det alltså slut mellan oss. Allt gick bra men det tog mkt längre tid än jag trodde att städa och fixa. O det va ju inte bättre att det var typ en av de kallaste dagarna.
 
saker jag kmr sakna med Solna:
-Nära till Hundens Hörna.
-Nära till tuben
-Nära till Bion (även om jag varit där 2 ggr på hela tiden)
-Nära till Helena och Daniel (som nu flyttar in i lägenheten efter mig)
-Nära till sumpan (även om jag varit där typ 3 ggr på hela tiden)

och lite annat. Jag kan ju varje skrymsel och vrå i solna.

Inte sakna:
-dyrt o parkera
-dålig snöröjning, finns ju ingenstans o parkera.

that´s it typ!

Hursomhelst så hanna jag klämma in lite bio mellan varven. Eftersom bion ligger över gatan och em och martin skulle gå så hakade jag på o kollade "snabba cash". Men hallå!! Hur spännande som helst ju!! Har inte läst boken men det lär jag ju göra nu. Jens Lapidus är ett geni! Vet inte när jag såg en svensk icke komedi på bio och tyckte den va svinbra. Det var skönt o förtränga alla tankar på flytt o städ ett tag.

Imorrn blire packa upp o fixa och styra upp. Ska försöka att göra mig så lite hemmastadd så möjligt, jag tänker inte se detta som mitt hem, bara en mellanlandning typ. Det enda jag äger nu är, 1 köksbord. 4 stolar, massor av köksgrejer, massa kläder. massa skor och lite dvd:er och annat trams som jag tror mig vara beroende för min överlevnad. För mkt enligt min mening. Saker tynger bara ner mig. Jag vill vara glad utan någonting. Fast det funkar ju aldrig i praktiken.

Nu blire lite fest på stan med Jeanette och co =)

later




produktiv dag

Hann med allt, eller ja nästintill allt som jag tänkt mig. Men det tog från10-21 innan jag var klar. Har packat, slängt putsat och kört runt saker till höger o vänster i denna snöstorm.

Varför är det bara jag som kryper fram i 20 km/h och alla andra svischar förbi och kör om o har sig, jag e skitnojjig. Känner ju att bilen halkar fram o till baka. Det behövs bara en snösträng för att bilen ska halka ut framför körfältet brevid och nån kör på en. För o inte tala om att vägarna är mkt mindre, fatta att man inte kan köra om hur som helst då, alla vägar krymper lixom. Men jag är ju extremt nojjig för o göra mig själv eller annan illa. Särskilt nojjig när jag har Dina i bilen och jag e fan rädd om bilen oxå, och mig själv. Jag ska nog fortsätta krypa fram ha ha.

Idag har Dina varit med mig överallt. Märkte att hon blev lite orolig och pratig nu när jag höll på o stöka. När jag sorterade kläderna så skulle hon ligga på högen jag skulle packa och hela tiden följa mig som en skugga. Känns trist o flytta för både Dina och jag har verkligen trivts som fan här. Hon fick hursomhelst följa med både o slänga kartonger, till återvinningsstationen och till kista och rotebro o lämna saker. Om man kan ta med henne så why not?!

nää nu ska jag sova. Upp imorrn vid halv 5 , snark!!

later

wasteland

"Men need only four things: Food, shelter, pussy and strange pussy"

plockade citatet från mli:s blogg ha ha (inte hon som hittat på det). THere is no hope......  jag vill inte ens börja på min teori om män. Inte nu iallafall.

Trött. Ska sova snart för imorrn är det packa, slänga, tvätta och städa för hela slanten, allt ska bli klart imorrn inför flytten.

Jobbade idag 7-16. Trodde inte det va sant imorse när jag åkte till jobbet, gjorde allt i en dimma. Tänk att jag jobbade den tiden  5 dgr i veckan i typ 4 ÅR!!!!!! Vanesak helt enkelt.

Jakten på de perfekta tryfflarna (chocklad) fortsätter.....hittade på öb men de var en besvikelse. Hittade en annan sorts jaffacakes där som hette orange softcake, men jag lät bli. Om en vecka njuter jag av the real deal i london hihi.

tycker inte om att vara ifrån padda så mkt på dagarna nu, huva för ett riktigt jobb där vovven inte är med. Näää jag ska nog bli matte på heltid ha ha. Men jag tog en underbar men iskall prom runt sjöarna efter jobbet med henne, chili och ginza. Fattar inte hur en prom med 3 hundar varav en har flexi kan kännas så enkel, som att gå med en typ. Inte ett enda utfall eller skall, jävla mönsterbarn var de =).

nu ska här payas billar

later

bra idé

att så glatt tacka ja till 3 pass nu i veckan som går ut på att gå upp svintidigt ha ha. Ovant. Nu jobbade jag till halv elva ikväll och ska upp halv 7. Sååå jag borde inte sitta här o knappa meningslöst trams!

Var mobillös halva helgen för jag är så klantig och glömmer luren på jobbet. Men vi är återförenade nu.

Lönen har precis kommit in på konton =).

ska sussa nu.

later

"more is never enough"

..

Ingen media karriär för Paddan (eller mig själv ha ha) då vi inte dök upp i skavlan men vi är lika glad ändå (och jag är nog gladast).

Jobbade ikväll. Men det såg snärjigt ut där ett tag.  Jag hade nämligen planerat in att jag och Dina skulle gå ner till dagis o hämta bilen medans Ica uniformen låg i tumlaren.så en timme innan jag börjar så inser jag att bilen inte vill starta. Den står bara o hackar o låter för jävlig och det luktade lite bränt. Som tur var så var Emelie och Helena där som är vettiga och tok-stabila i sånna här tillfällen. Dvs min totala motsats. Min puls låg på 350 typ ha ha. Ibland känns det som dom tar hand om mig lite för oftast är jag lite för spattig för o klara av att ta hand om mig själv i kriser. Dock inte andras kriser, bara mina egna. anyhow. Em hade startkablar men vi var lite osäkra, man vill ju inte göra fel o slå ut hennes bil eller att det börjar brinna o grejer. Som tur var så kom det några snubbar förbi och den ena killen klickade på kablar och instruerade och inom typ 5 min hade Punton återuppstått och sen knallade snubbarna vidare som inget hade hänt. MAD SKILLS! Sen fick jag åka runt i solna ett tag för o värma upp bilen så den inte skulle dö igen innan jag kommit till jobbet. Men som tur var funkade den till och med nu när jag slutade. Orka stå i täby på kvällen med en död punto. Ska åka till pappi och fixa lite med den nu i helgen för det där får inte hända igen, jag har massor av jobb nu hela helgen o veckan ju.

later amigos.


eh?!

Ännu en dag på dagis idag. Toppen men ändå ack så tungt, tror jag var ute sammanlagt närmre 5 timmar. Galet mkt motion. SOm o gymma ha ha.

Måste få bort mina tider på jobbet. Det är det som är trist. Och det är inte lika många tillgängliga i charken som i kassan, jag lägger mitt sista hopp hos någon vänlig själ så att jag kan få åka till london med Lottie. Det sura är att jag missar massa jobba pass aka pengar i drivor , men jag får slava runt i veckorna på vakanta pass. Det är ju värt det för o komma bort en stund.

Hände en sån konstig sak idag med en kund idag på dagis. Denne person förväxlade mig med Annie som jag xtra jobbade istället för. Men när jag sa hej och ställde mig framför honom så inser jag att han inte fattar att jag inte är Annie!! Typ hur pinsamt och chockerande som helst. Han bara började babbla om nån passning till sin hund eller liknande. Och inte ens när jag säger att "jag är Miriam" så sjönk det in, typ efter flera sekunders oförstående stirrande och upprepande "Miriam?!" och en blick som "har Annie blivit galen" så hajjade han läget. Sååååå jävla pinsamt. Jag typ blev tomat i ansiktet åt hela situationen men slätade över det hela. Men denna person är faktiskt lite lost, eller det måste man ju va om man inte för det första känner igen folk man träffar varje dag och som passar ens hund och sen faktiskt inte hajjar att man sett fel förrän ljusår senare. Ja jag och annie är båda smala och typ lika långa och ljusa ögon och så men jag har fan svart hår och är vit som ett lakan medans hon har brunt hår och inte alls är blek. Bara för man har dagiskläder så blir man inte en flock får ha ha. Tokigt!!

by gone ha ha.

later

Mitt liv som hund

idag var det jobb på nästa hunddagis. Nämligen Hundens hörna, mitt kära gamla jobb som jag spenderade all min tid på i nästan 4 år. Underbart o kunna xtra jobba då och då och det får mig verkligen att inse att det absolut är djur jag vill hålla på med och gärna då hundar. Men visst, jag kände av ryggen redan på andra promenaden så dagis kanske inte är det optimala för mig. Paddan hade halvkul, hon tycker alltid det är lite jobbigt med så mkt hundar så tätt inpå. Hon kräver space ha ha.

Vi kanske ska vara med på Skavlan som sänds på fredag kl 21 i svt. Eller jag hoppas bara Dina är med och inte jag själv, jag är ingen linslus eftersom jag kan vara rätt osäker på mig själv. Men Dina var toppensnäll när den tokiga reportern störtade fram. en fråga: Om man ska intervjua utanför ett hunddagis kanske man ska ta reda på hur man ens närmar sig en främmande hund, det kunde han inte. Han kom älgandes som jag vet inte vad o tryckte upp mikrofonen i ansiktet på en. Sen frågade han tokiga saker om paddan brydde sig om sitt utseende och sen sa han att hon va väl rätt sött, o undrade om hon var stroppig och massa annat konstigt ah ha. Han hade ju sagt till en ägare som har en kakmonster-hund aka Briard att "varför väljer man en sån här ful hund?" eh, crazy!!

Visste faktiskt i förväg att det skulle va lite filmning men det är inte första gången, det är alltid lite repotage och sånt och reklamgrejer som det behövs hundar för så jag tänkte väl att det var väl nån gullig film för barn som visas på typ Utbildningsradion eller nått. Men sen när jag frågade vilket program det var så fick jag panik. Folk kollar fan på det, det är prime time. Fan min pappa sitter typ bänkad varje vecka o han kollar typ aldrig på teve.

Men jag är iaf stolt att Dina inte fick ett av sina Bitch-fit som hon kunde få förr i tiden på alla som närmade sig. Och jag var glad att jag blivit förvarnad så jag hade sminkat mig  ha ha.

Näää nu måste jag gå o sussa

later

 


sova

galet trött idag. Slocknade 2 tim på soffan och avrundade med en långis i vinter-solna och lite häng med Helena och lite wii spel, va kul ju. Jag som inte är så road av sånna grejer annars.

Vinsta va som vanligt soft idag, fast helena inte jobbade där idag. Dom andra tjejerna är ju sweeta dom med.

sweet dreams....

London BABY!!!!!

Jag och Lottie gör London winterstyle 4-8 Februari.

And it´s gonna be legendary!!

woohooo =)


Sunk

Jobbat hela helgen o slaggat hos päronen/nya hyresvärdarna to be. Kommer hem till en tom lägenhet och det känns fan inte ku. Dock hade ingen varit o städat efter sig idag som lovat så det är jävla skithål till bostad till råga på allt, jag som ville börja packa o fixa med mitt imorgon, det är helt omöjligt som det ser ut nu =(

Ny vecka nya tag. Jobba på vinsta hundcenter mån, tis och Hundens hörna ons, tors. Hundar för hela slanten. Sen ännu en helg på Ica. Blir inte mkt ledigt inför flytten men jag kmr fixa på kvällar o köra skräp o tramsa. Nu ska allt ut, alla mina saker tynger ner mig. Ska göra mig av med massa kläder, dvd och vhs:er och praktiskt taget alla mina möbler (förutom typ matbordet och stolarna). I gonna leave this apartment without nothing but my dog and my fucking name!!!! (drama queen =)

later

Potatismos och lingon

Måste bara prata lite om Potatismoset på Ica stop, det i färdigmatsdisken där jag mest håller till. Det är gudomligt. Jag drömmer om detta mos. Jag blir glad varje gång någon väljer att köpa detta mos för det innebär att dom oxå kommer att smaka på världens bästa potatismos. UNDERBART!!! (okej börjar bli lite arbetsskadad men det är magiskt på nått sätt).

Ikväll var det inne en snubbe och köpte just Potatismoset och köttbullar i gräddsås, precis det som jag åt till middag och det var mums. Sen frågar han om jag kan sleva upp lingon i en burk. Så jag tar lite granna för let´s face it, så gott är det inte. "Du kan ta rätt mycket. Jag är ganska besatt i lingon" säger han sen. Ha ha, jag kluckade inombords, jag tyckte det var sött! Vem e besatt i lingon? och vem säger det högt? Toppen =)

stängde själv idag, eller ja, sista 45 min själv. Man e ju nojjig o glömma någon grill på o så bara. o det var inte så kul o stå där själv o putsa lixom. Men det gick bra så det är huvudsaken, man kan inte få allt.

Nu måste jag sova

later


I made it

Ryggen dödade mig inte, nu känns den faktiskt helt ok, bättre än innan, det var bara lite Ica medecin jag behövde. Fast jag jobbade som en tvååring. "Miriam gå o tärna ost", -"ok"! Hade ingen intiativ förmåga och pallade inte o styra upp nått men det var ett skönt team så det var ok.

Ibland undrar jag hur man kan vilja bli ledare utan att veta vad ledarskap egentligen är? Ställ dig själv frågan: vad är ledarskap? Och sen ställer du dig frågan:vem vill du följa? och då inser man definitionen av ledarskap. Rätt många säger bara att som ledare ska man tycka om att bestämma men det är inte det ledarskap handlar om tycker jag. Du kan vara chef utan att vara ledare, du kan vara hård och hota och skrika men du blir inte mer ledare för det. Ledarskap är någon man förtjänar genom att vara ödmjuk, bestämd och faktiskt bry sig om gruppen du leder bland annat.

Är inne i en dålig period nu, är ledsen ofta och gråter på nätterna, tror min rygg bara har med mitt humör och göra, det är sorg som sitter och biter mig i revbenen bara för jag pressat undan den så länge. Vill inte tänka på att jag återigen ska flytta om 2 veckor, vill inte inse att jag ska flytta in hos päronen igen även om det är självvalt och mer ekonomiskt samt bara tillfälligt, vilket jävla nederlag dock. Tycker det känns tråkigt att jag o helena flyttar isär. Återigen slits jag upp i rötterna som jag inte ens anlagt. Som jag tidigare nämnt så har jag svårt att handskas med separation och avslut.

Har kommit på att jag verkligen saknar någon att älska. När du inte älskat någon på länge blir du annorlunda, mer hård som sten, rastlös. Men jag har kommit fram till  vad jag letar hos en annan person. Jag vill ha någon som jag kan vara rotlös tillsammans med. Någon som oxå har visioner och drömmar utanför denna stad och land. Någon att dela min passion för djur och miljö med. Någon som är lika otraditionell som jag. Min största skräck är att hamna i svensson-facket, även om jag inte föraktar detta fack alls, jag vill bara inte vara där.

"inget varar för evigt, förutom du och jag" =)

laterrrrr


Pain!!

Jag vet inte vad jag har gjort men jag har sträckt baksidan av ryggen på höger sida. Det gör så jävla ont, sov inte en blund i natt och när jag ska vända på mig så måste jag hålla andan för att stå ut med smärtan, som att ha nackspärr i revbenen, så jävla painigt! Jag har faktiskt väldigt hög smärttröskel men när det gör så ont att man ofrivilligt kvider och skriker och nästan spyr då gör det typ ont på riktigt. Sträckte mig på samma vis runt nyårsafton oxå, vad gör jag egentligen? Blir på sjukt dåligt humör oxå och jag har inga värktabletter hemma och nu ska jag iväg snart och jobba i charken till elva, hur ska detta gå. borde ha sjukanmält mig men nu är det försent att back ur, man måste ställa upp för teamet!!

later if I survive

Ut i världen

Ica systrar



Matilda (till vänster) har nu lämnat landet och gett sig ut på äventyr i asien i 3 månader. Det är alltid både kul och tråkigt när en vän ger sig av. Hoppas du får en bra tid därborta =)


....

RIP Gucci

Ses på andra sidan

later


Dagens bästa..

Denna dag startade bra....

Var på vinterns bästa promenad ute i ursvik. Dimman låg så tät och tjock att det kändes som det var bara jag och de tre hundarna jag hade med mig som existerade i världen. Hade klätt mig så in i helvete varmt och frös inte en nano sekund, allt var bara toppen. Chili, Ginza och jill hade jag med mig, Paddan fick hänga med emelie och Ernie då snön är typ lika djup som hon  är hög och de stora dogsen behövde verkligen lite seriös terräng att skutta i.

Om det aldrig blev vinter igen så är det denna dag jag kommer minnas, seriously beautiful....

Fast det var så fuktigt i luften så av nån konstig anledning så frös allt i päls och hår och gjorde det vitt, jag och jill så ut som gamla gummor, Chili såg ut som Ginza och Ginza såg ut som.....ja som vanligt....en grådvärg hihi. Helt galna såg vi ut.

dagens upptäckt!!

Border Collie är inte en hund......it´s a fucking force of nature!!! Kan inte fatta att 16 kg hund kan vara så fruktansvärt uthållig. Jill är typ smartare än vissa människor. Hon har spexat och manipulerat mig hela dagen med sina söta tricks och konster. 

Nu ikväll åkte jag till stan och fick nagelförlängning! Min vän jeanette har utbildat sig hela hösten och nu var det examensprov och då ställde jag upp som test-person. Gick galant och var jätteintressant upplevelse då jag aldrig brytt mig/kunnat ha långa fake naglar pga av jobben. Hon var så nervös men det blev verkligen toppen snyggt och hon fick Mvg av handledaren, yyyayyyy! Vad har jag gjort för o förtjäna sånna fina naglar som jag har numera? Och helt gratis oxå =)

Om nån vill så fixar hon naglar hemma hos sig för ganska billig penning, let me know!

Sen gick vi och drack vin och snackade skit. Kom hem full som vanligt ha ha.

Imorrn är jag ledig men det kommer bli en lite tung dag tyvärr.....tell u more when the time feels right.

enjoy

Snygga tjejerna från jobbet =)

Sara, lisen, Matilda, Johanna

Eftersom jag sitter bakom tjejerna så ser jag ut som jag är mini-liten hihi.




Syns inte så bra här men dom e verkligen fräscha, inte så långa dock, måste ju kunna jobba och stöka med hundar och flytt närmaste tiden.


later

feeling sick

Har mått så jävla illa sen i lördags. Börjar tro att det var nån av cheeseburgarna vi köpte vid 4 tiden på söndagsmorgonen. Fuck!! Måste den myten vara sann, jag har vägrat tro på att det bara finns skabbig mat så sent/tidigt på morgonen men jag har varit totalt off sedan dess. När jag skjutsat hem sara o körde mellan bromma o solna trodde jag nästan att jag skulle spy över mig själv medans jag körde och igår och imorse var jag hungrig/mådde jävligt illa, typ värsta magkatarren. Det värsta är att när jag mår tillräckligt illa så chockar min kropp sig själv så jag nästan svimmar av skräck, ytters jobbigt fenomen men jag har aldrig sagt att jag är normal. Det jobbiga var att jag såg att en kille från jobbet som var på festen var sjuk idag och då frågade jag var han var för sjuk och då hade han tydligen ont i magen, hmmmmm, jag ser en röd tråd här. 

 Nu ska jag visserligen softa med hundarna till fredag om man bortser från att jag ska agera jeanettes examensarbete på nagel skolan imorrnkväll. Press får mig oxå o må illa så jag hoppas att det kommer gå bra och att hon blir godkänd med glans =). Fast jag skäms över mina fula naglar men om dom var fina så skulle hon inte kunna visa vad hon kan ju.

later...

tick tack.....tick tack

Klockan rullar på. Sitter själv i vardagsrummet (fast jill och Dina är ju här oxå iofs). Ganska nyss hemkommen från jobbet. Va så lugnt ikväll, vilket var tur för jag fick ont i magen efter middagen, jävla magkatarr. Bara för jag skulle ta den där kaffen efter för o bli lite speedad eftersom jag kom hem halv sju imorse (söndag). sova till ett och sen iväg o jobba 16-22, yaaayyy...not. Det var fest hos tomas från jobbet men mer om den festen senare + några bilder haha.


Tycker inte om o sova själv. Jag blir direkt en mjuk degklump som har halllampan tänd och ligger o svettas av alla ljud vilket är oundvikligt eftersom vi har 13 råttor hemma och dom stökar uppe på nätterna såklart.  Tror alltid att nån har tagit sig in i lägenheten utan att jag märkt det. Har sån livlig fantasi, störd ju!

Därför ska jag ha en liten lägenhet om jag ska bo själv, typ 25 kvm, nu känns alla dessa rum bara läskiga.

Tycker det känns piss att Helena flyttar om en vecka. Vi har såklart haft dispyter och gått varann på nerverna titt som tätt men vi har oxå växt ihop på ett sätt som bara 2 främlingar som flyttar ihop gör.....

Tycker det är helt underbart att Helena har träffat Jocke. Kollade på bilderna från festen vi hade där hon träffade honom och det är sååå himla kul o tänka att man inte hade nån aning om att det skulle bli dom två. Jocke har i princip bott hemma hos oss nu senaste veckorna. Vi sitter o käkar frukost och skrattar åt simpsons, sweeet! Dom brukar sticka in sina huvud på morgonen efter jag varit ute och druckit och skratta lite medans jag kvider , if that´s not love then I don´t know what is? hihi.

Fan det har blivit rätt mkt sena nätter nu på det nya året =), I like!!!

Näää nu ska jag slagga.........

later

Dear deer

E så segt att jag tar en hel jävla dag på mig att förbereda mig på att jobba. Känner mig alltid lite stressad. Det är samma rutiner som jag har 1,5 tim när jag går upp och jobbar tidigt på dagen, fast väääääldigt utdraget. oj, bara 6 timmar kvar. Då ska jag sova, ut med Dina äta ect, som om jag inte skulle hinna med och vara tvungen o tokstressa, vilket jag aldrig behöver göra när jag börjar 16 eller 17, gaaaahh.

Har inte hunnit med mkt hundpromenader i veckan. Eller om jag ska vara ärlig så har varken Dina eller jag varit sugna. Man dör för fan när man traskar nere på slätterna i ursvik, som att befinna sig på ryska tundran eller nått. Helt obarmhärtigt kallt. Men ska jag skaffa mig en rånarluva o ha på mig? Det är det som krävs just nu. Om det bara var 5 minus eller nått. Paddan får ju tokkramp efter 20 min. Paddis har börjat bli fetto-kisse igen, det märks så fort jag inte håller henne uppe i 2 tim prom om dagen, tråkit att man har en hund som är lika hög som snön på marken och inte är anpassad för 20 minus.

Nu ikväll när vi stängde o skulle byta om blinkade det blåljus utanför fönstret, vid motorvägsavfarten. Sen när vi kom ut så var infon att det var något som blivit påkört. Satt en polis på knä i snön över nått. Trodde det var dött men nu i efterhand förstod jag att han höll fast den. För sen när en till polisbuss kom så släpade dom ner den för slänten och siluetten av en pistol syntes och sen sköt han den i huvudet, mitt framför oss!! Det hade jag absolut inte väntat mig när man nyfiket står o tittar,nyfiken som jag e. Det var en liten Bambi (ok inte en liten). Sen såg vi hur den fick dödsryckningar.

Det där skottet.....ljudet av ett riktigt skott...så spetsigt ljud, inget eko nästan, skarpt och kraftfullt, it will haunt me a while..

När svarta plastsäcken drogs fram så gick vi , usch. Fast jag inte har så svårt med sånt här, då jag är van vid djur, och skador och sånt. och att jag har hållt på med jägarexamen. vet väl att detta rådjur måste ha känt en sån ångest där den låg, först påkörd, sedan fasthållen och i smärta i den kalla snön och att det bästa är att avliva, men det är ändå tungt o se.

Nu ska jag slagga......


eehh?!

Hemkommen från Täbylandet efter snabbvisit hos Ica broder med annan Ica familj (och andra random people),särskilt härliga Ica syster Sara som fick hem mig oxå =). Blev full på en cider och jävligt otaggad av nån konstig anledning? Men det är väl att jag ska jobba imorrn som tryckte på, inte lika kul när man måste hålla igen.

Husdjursmässan hela dagen med päronen. Agilityn var kul o se, resten var bara profit, inge kul. FÖrr fanns det djur, nu finns det bara tramsiga prylar som knappt har nått med djur o göra. Dock är det ju en mässa främst för barn så det var nog det som gjorde det oxå.

Lite depressed för tillfället...........I don´t want to talk about it!

later

Tech Noir

Måste bara ägna en varm tanke till denna underbara klubb. Och särskilt att dom har den igen på Koolingsborg (fast dom gjorde värsta hoolabalooet om att det var slut med det förra året och alla gick vi dit och sörjde) Sista Tech Noiret med Daniel blev det oxå. Men nu är vi back on track so to speak.

Marre och Christoffer, Em och Martin hängde på. Det kändes lite spontant o nice. Och jag hade fan en sweet time. Musiken var sjukt bra igår faktiskt, vi dansade typ hela natten kändes det som. Det sög lite att stå i 45 min i garderobskö (för o inte tala om kön i svinkylan innan vi kom in) men det var det värt. Enorma huvudvärken imorse var det oxå värt. Fatta att jag kan dricka 3 stora, vara full en hel kväll och bakfull dagen efter (dock inte kräk-bakfull vilket pekar på att kroppen tackar hjärnan för dens låga toleranströskeln ha ha).

Idag blev en soft dag. Skönt. Imorrn ska jag styra upp mitt liv.

enjoy

Tech Noir 2/1






Och pyttelite nyår eftersom jag inte hade världens lyckade kväll som ni vet redan. Ville inte fota mig själv åkandes genom alla zonerna i tunnelbane-nätet. Not hot!!!







later


citat



"when you love someone, you gotta love it all. Otherwise it ain`t love"

Jason Stackhouse


2009/2010

Shit, another year has passed!! Fattar inte varför det ska gå så fort.

Nyåret blev inte riktigt som jag tänkt mig. Hade toppentrevligt på middag hos päron och sen styrde jag mot stan med emelie och Martin och mitt misslyckade afro (som skulle vara fint o lockigt) burr till hår. Firade tolvslaget på topp på en balkong med världens grymmaste utsikt,  över vattnet och stadshuset, Sweet! Sen vidare mot årstaberg för lite mer fest med Marie och tess men eftersom jag inte rör mig i dessa områden vanligtvis så var jag totalt lost. Fick inte tag i taxi, inga pengar, isklumpar till fötter och ett dött mobil batteri, kul. Jag drog hem och tur var väl det, kom ändå hem halv 4 och då hade jag spenderat tiden sedan 00.30 med att åka diverse kommunala medel, fucking funny (not)........ Aja jag ser det som att året kommer betyda mkt resor, jag började bra iaf ha ha ha.


Jag måste säga några väl valda om 2009.

Träffade massor av nya och fantastiska människor, både inom jobb och skola.

Flyttade 4 ggr och även om jag inte hittat någonstans att lägga min hatt så har jag trivts ändå, vind för våg är bara jobbigt om man vill lägga ankare (måste sluta med metaforerna).

Slutade röka med bästa resulatat sedan 2005 =), kampen forsätter, men jag har lärt mig att man inte lyckas bättre med ett dåligt samvete.

2009 blev dödens år med älskade Daniel och sedan Per (och fille). Gick på min första begravning av någon som var alldeles för ung för att dö.

....men det blev oxå året jag gick på mitt första bröllop, Josefina och Robin. Och en liten flicka blev till av dessa och anländer nu i mars =)

Flyttade från kassan till charken på Ica och trivs med detta.

Åkte till glasgow med Lottie och Emelie vilket var helt underbart, förälskade mig totalt i skottland, och toppen att umgås med storasyster och hennes craig =)

Läst många kurser på komvux och blev klar med kompletteringarna jag behövde. Fick smaka både vinst och förlust.

Träffade inte mannen i mitt liv men jag och hunden i mitt liv växte oss stabila tillsammans.

Krockade min första gång med min första bil. Ny bil och nytt sinne för körning har jag numera.

Lärde känna mig själv och mina begränsningar och resurser bättre, även om vägen är lång.


2010 hoppas jag ska bli ett år fullt av resor, äventyr och att få mata den ständigt rastlösa själ av en skytt.


//


Lite bilder från senaste:












later




RSS 2.0