Greetings from Karlstad

Eller ja, nu är jag ju visserligen hemma igen efter helgens roadtrip. Det var toppen, asskönt o komma bort en stund, kändes som man verkligen lämnade sina problem bakom sig, ville nästan inte komma tillbaka.

Vi var på en camping utanför Karlstad där det var Briardspecial (då emelie som jag åkte med har 2 briardtjejer).

Dina har varit i sitt esse hela helgen, hon älskar roadtrips och campingar, ligga utanför stugan och spana på allt.

Dock satt jag lite för länge i solen under utställningen igår, resultatet är RÖD, i mönster som ett linne. Snyggt!!

Enjoy


This is where we lived. Den va lyxig med Air-condition, platt teve and the whole lot!!


Dina låg gärna i den stekande solen och höll koll.

Nyss anlända, skönt o komma fram.


Som sagt, vaktpass i stekande sol.

Marie med tjorven och saiva

Maria med sin saiva.

Dina var som fisken i vattnet bland alla tält och briarder, min lilla pärla.


Dina med Ginzas pappa Queno. Dina kände av hans pondus och blev en liten försiktig boll så fort hon va nära honom.

Det gick bra för Marie och Tjorven, det är inte lätt o ställa en 7 månaders briard (studsboll) men dom såg jätteproffsiga!

Ginza, utställningsposé och uppfluffad, jättefin!!

Tjejerna vid hundbadet. De stora plaskade glatt medans den lilla höll sig på säkert avstånd.

Briard folket =)



stressen släpper taget, yaayyy

idag gjorde jag provet, typ bara ngr timmar sen faktiskt. Skönt. Jag tänker inte spåna om hur det gick för då jinxar jag allt. Men jag hoppas på godkänt, det finns iaf en chans för det kände jag. Men shit va nervös jag va innan. Satt uppgiven o rökte  utanför skolan o kände mig som jag va på väg mot dödsdomen. Sen skulle jag tvätta händerna på toan innan jag gick in. Då tog jag fel jävla kran, en mongokran som sprutar vatten rakt upp. Fick i hela ansiktet och i ögat och i luggen, ja överallt faktiskt. Suck!! 

Nu är det skönt o va hemma, har handlat lite och ätit potatis, rökt lax och gräddfil. Nu sitter jag bara och suktar efter ostbågarna jag skulle haft kvar om inte min kombo åt upp dom till middag igår. Hmmmm. Ska nog ta en mysig prom sen ed ronja o Dina o inhandla detta äckelgoda snackset.

Känner mig så jävla sugen på att supa nån dag, typ närhelst, bara fira att denna tunga termin är slut. Det var inte tungt pluggmässigt men det va tungt på andra vis, i samband med plugg men nu är det nya tider som stundar.

Jessie har pissat i min säng igen...........................hon har utsett den till nån slags rastplats, hon behöver inte en va pissnödig, hon klämmer ut det hon har, moooorrrrrrrrrrr!! Fast jag kom ihåg när jag bodde i akalla för massa år sen, Dina va typ runt året. Då pissade hon i min fotända varje gång jag hade folk som sov över, bara i protest, den lilla räkan.

Nää nu ska jag zappa lite teve, kolla lite fotboll faktiskt, jag är inte helt emot detta. Jag brukar ju gå på sthlms:derbyna till och med. Det är ett imorrn, fast jag kan inte gå.

later

imorrn gäller det

Jag ville inte skriva meningslöst pladder i förra inlägget, det var tillägnat shane och ingen eller inget annat.

Imorrn är matte omprovet, sen kan jag slappna av och vara glad förhoppningsvis. Men jag ska plugga ett par timmar till imorrn på dan. Provet är ju vid 17.

Imorrn kommer även en amerikansk cocker tik som vi ska passa i ett par dagar. Jättesöt, men det blir lite pussligt med en ny hund som har andra vanor men hon verkar rätt okomplicerad.

ha ha, jag har ju kallat helena för min sambo i inläggen men nu har en vän förslagit KOMBO (typ kompis som man bor med). Det tyckte jag var en strålande grej. Många kanske tror att jag har en sambo (typ en pojkvän)och det har jag inte, jag är fri som en fågel för tillfället , eller så kanske folk tror att jag och helena är lesbian-lovers och nu är inte fallet så heller. Så helena är nu min kombo officiellt.

idag har Dina varit pigg men jag ska fortfarande boka vet-tid för 99 % av tiden är hon en slokande och tragiskt liten padda, fet har hon blivit oxå, jävla helvete. Hon vaknade till liv när vi åkte hem till annie för att få studiestöd,. Hon gillar att vara hos annie, det märks. Hon sitter och vaktar på den lilla balkongen och släpade runt på lite tuggben. Sen ställde jag bilen vid hh och gick hem, och till och med då pinnade hon på. Det är bra med tanke på att vi ska på roadtrip i helgen.

jag har fått så jävla lite tider i juni på jobbet, nu börjar vakanta tid-jakten. Blev lite stött då min paranoida hjärna fått för sig att jag inte fått några tider för jag är kass på nått sätt. Men jag fick en bra förklaring så det är väl bara att gilla läget helt enkelt.

näää nu måste jag gå o sussa. Ska bara läsa liiiite  av traci lords självbiografi innan jag slumrar. Den är jättebra och jag gillar henne skarpt, vilket liv lixom. Jag tycker om att jag börjat läsa igen efter typ 5 år, det är jättegivande. Men helst självbiografier och sånt som typ snabba cash tilltalar mig oxå. Jag läste ju jack osbournes bok innan tracis, den va oxå bra men inte lika bra. Fy fan va han har knarkat, helt sjuka beskrivningar.

crybabypubg.jpg Tracy Lords Crybaby image by det442


En själ har fått ro....

Idag fick Shane somna in efter ett kort men intensivt liv. Smärtan blev för stor och han skonades till slut. Han gjorde intryck på alla, på både gott och ont. Nu leker han i hundhimlen med Prada, sushi, skilla, nea och alla andra av de kära som finns där redan.



Kosmiskt problem

det verkar som flera har sagt som att det är något kosmiskt fuck-up som vilar över denna stad för tillfället. Oturen löser av varann.

Nu har jag dock inte haft otur idag. Inte om man inte räknar att jag återigen står pank fast jag fick en fasligt massa pengar i lön. Men sånt försvinner iväg fort när man har bil och diverse annats trams och dessutom har blivit lite skuldsatt till familjen (min familj alltså, inte "familjen" (maffiagänget från Borlänge). Ve och ack elller vare tvärt om, dont know, dont care. Det är svårt att vara en glad stjärna i dessa hårda tider. Jag måste ju fixa fickpengar till scotland oxå lixom. Och jag måste gå till veterinären med Dina, misstänker någon fästingsjukdom, hon är så jävla seg. Man ska väl inte behöva bära henne runt en fjärdedel av råstasjön, näää klumpen i min mage är enorm för min lilla pärla, och pinsamt att vara så fattig att man inte kunnat ta henne tidigare, aja, ingen ide att älta.

Nu ska jag plugga matte och sova, i den ordningen. Imorrn blir det lite jobb på Hundens hörna och sen mkt plugg, på onsdag är provet, hoppas, hoppas!

ur balans

de senaste dagarna har jag mått så jävla konstigt! Särskilt idag, jag trodde jag höll på o bli sjuk för det kändes som jag fick feber ett tag, allmänt ostadig och trött, mådde illa och va yr. Men nu är det ganska ok, fast jag är svintrött, men det är ju inget nytt. Sen har jag 2 dagar i rad upplevt att jag får ångestattack när jag ska köra till jobbet, så jobbigt och konstigt?! Och sen kändes det som lillfingret på högra handen tappade all motorik och känsel, fast domnande har jag upplevt förr i samband med stress så det är nog bara det. Inte MS som jag upplyste mamma o pappa att jag trodde jag fått, jag e ju  lite sjukdomsnojjig som om det inte räckte med dessa konstiga symptomer.

Nu måste jag sluta röka, börja äta, sluta stressa och sova mer, men troligtvis kommer inte mkt av detta bli av.

Nu i veckan blir det lite smått o gott, ganska mkt plugg. Imorrn ska jag dessutom jobba ett par timmar på Vinsta hundcenter, ska bli najs =). I helgen ska jag iväg, återkommer med vart för det har ramlat ur mitt minne i skrivande stund. Ska bli skönt med en roadtrip med Emelie (från hundenshörna) och hundarna. Sen att jag slipper Inventeringen på jobbet oxå är ju inte helt fel för det tar verkligen kol på en att inventera från 22-05.

nnääää nu ska ja invänta min sambo, sen blir det flumma runt på hög nivå här hemma, som vanligt. Ibland kan man tro att vi är fulla, men det är vi inte (för vi har inte råd med sprit). Jag känner spontant att jag aldrig vill att Helena ska flytta. Visst, hon älskar inte att städa och Diska men det är ok, jag gör det och har inte direkta problem med det, allt kan inte vara precis som man vill. Jag uppskattar hellre det roliga när vi bor ihop än att ha disken blänkande varje dag i min ensamhet.

flumm, flumm, flumm


Jag gillar cervello, ska bli spännande att se om dom håller någon kvalite på kommande låtar. Stay and bleed får mig att tänka på den ljuva ungdomstiden på Mcdonalds, det va så jävla kul. Jag måste kryptiskt skryta med att några i cervello var med på festandet back in the days så det är nog därför jag tycker att det är extra kul om dom skulle bli nått.

Ingen entusiasm!!

h aha, stavas det ens så, ser helt galet ut.........skit samma.

Forsättning på den fina borttappade-nyckeln-i-skogen är att pappa tydligen fixat en klant-försäkring om man skulle tappa bort den. Skitbra tänker ni då. Mmmhh den gäller ju bara om man har på en liten bricka där det står lite info och att man ska lämna in den. Fast jag trodde det va nått onödigt och fult krimskrams som pappa hade hittat i en låda och satt på nyckeln för att den skulle ha nått. Jag tog bort denna viktiga lilla bricka o ersatte med en sushi-bit i plast, snyyyyggt!!! Att jag alltid ska få ångra mina beslut. Men om pappa hade betonat att det var viktigt att jag hade denna grej på nyckeln hade jag ju självklart inte tagit bort den. Skitsamma, allt ordnar sig ändå antar jag. Men måste jag vara så fruktansvärt klumpig när det gäller vissa saker och beslut. Nu är det typ 5 gången i år jag tänker "nu har jag lärt mig denna läxa och nästa gång kommer jag vara på min vakt och aldrig göra om det". Livets läxa är skoningslös.............

Igår vare jobb, idag äre jobb, och jag är typ mer sliten än någonsin. Äsch, det ordnar sig.

E fortfarande så jävla arg på denna person på jobbet, varför måste man gå och prata med precis ALLA på jobbet om vad jag tycker om denna person??!! Jag hade fan fått en polisanmälan och en psyko-stämpel om jag betett mig så mot en kille på jobbet, man gör bara inte så!! OCH SLUTA VARA EN SÅN JÄVLA GLAPPKÄFT!!!

Näää nu ska jag styra upp mig o sticka. Först lite te och en mums mums.

later

EN förbannat DÅLIG dag!!!

Det har denna fredag varit. Borde aldrig stigit upp ur sängen. Borde legat längst ner i fotänden i en boll och surat.

Först till Albano i ett par timmar för att stötta Ninnie då Shane har blivit extremt dålig, fått ont och dom hittar inget konkret. Det var i princip avlivning som stod på schemat men vi ska kämpa på ett tag till. Men jag o helena kände verkligen att vi ville vara där på denna svåra dag. Det är så vi gör, klart man kommer och deltar, lite som en familj med våra håriga barn och är det kämpigt så är det skönt med lite uppbackning. Både Emelie och Ninnie har hjälpt mig med mina hundar när det varit fara o färde och det har varit jätteskönt, då vill man ge tillbaka när det behövs.

Sen hemåt och får den smarta iden att vi ska svänga förbi ursvik o gå en snabbis med våra hundar. Dina kändes opålitlig så jag hade henne kopplad. Men väl vid bilen så kopplar jag av henne och ska böjja mig ner o ta upp henne o sätta in henne i bilen....DÅ sticker hon!!! Jag jagade henne i säkert en kvart, inget lock och pock hjälpte. Jag kokade av ilska och oro, hörde den stora billeden brusa i närheten och blev vit i ansiktet av tanke på att hon skulle kunna springa ut där. Jag sprang som en tok när jag märkte att lugna tag inte gjorde någon skillnad, ramlade ner för en slänt och tummlade runt, skorna blev smutsiga så in i helvete. In i hästhagar, förbi hästarna i denna vilda goosechase. Till slut omringade jag o helena henne i en lerig hage och hon gav upp. Jag tog upp henne, inte ett JÄVLA ord sa jag, men jag hade kunnat strypa henne på riktigt (men bannar jag henne då, kommer hon aldrig vilja låta sig fångas nästa gång). Jag bar henne e bit, helt tom i sinnet av sorg, varför gör hon sådär? Varför går hon inte när hon får, då ska hon bara vägra och va snigel och sen kan hon springa runt som en jävla ekorre, hur smidig som helst. Jag som känt att nu när hon är 6 år och det är 2 år sen venca flyttade så har vi ändå fått en sjyst relation, så  pissar hon på mig på det där sättet. Man känner sig ju helt jävla överflödig lixom. Nu är det tillbaka på ruta ett igen!! Men skam den som ger sig.

Nu till det riktigt jobbiga. Under denna vilda adrenalin jakt har jag TAPPAT min bilnyckel. Vi letade i över en timma på alla ställen vi varit på men den återfanns inte. Ringde pappa som fick komma med extra nyckeln och sen stressa iväg och komma en halvtimme sent till jobbet, då hade jag inte käkat sen tio imorse, galet sliten, trött, smutsig, blöt, hungrig. O sen jobba ett sent pass på ica, inte så underbart men det gick. Nu ska jag sätta upp lappar om nyckeln, och sen bita i det sura äpplet av att fixa en ny, man måste ju ha extranyckel till bilen.

När jag kommer till jobbet går mitt passerkort i 2 delar, fuck, fuck, FUCK!!!  Inte det oxå, man vill ju bara äta upp sin hand så jävla irriterande denna dag har varit.

Inte hann jag plugga idag heller, men imorrn är det en ny dag, och nya tag, så får man se det.

.......later, I guess.


TILL SALU: TIBETANSK SPANIEL/OLYDIG BITTERFITTA SÖKER NY MATTE DÅ HON VARIT SÅ MONGO ATT MATTES HUVUD EXPLODERADE AV ILSKA. HON ÄR 6 ÅR MEN BETER SIG SOM 160, ÖVERVIKTIG LITEN SÄLKROPP OCH EN STROPPIG MUN. LÅTER DETTA ATTRAKTIVT?? SÄG TILL, GRATIS VID HÄMTNING, SLÄNGS PÅ ÅTEVINNINGSSTATIONEN ANNARS. DÄR ÅTERVINNS HON TILL EN LÄSKBURK.

(NÄÄÄ min lilla padda=)


Glasgow here we come

Nu är det bokat o klart!! Glasgow 12 - 17 juli.

Målet är:
1: Hälsa på storasyster och hennes snubbe craig. Hon har ju ändå bott där i 3 år nu och jag har inte varit där en enda gång.
2: Bruce springsteen konsert, yaaayyy.
3: Hitta mig en het skotte och bosätta mig i skottland resten av mitt liv. mohahaha.

Jag, Emelie och Lotta, its gonna be great.



"på senaste" i bilder.....

Nu har jag äntligen fixat in senaste tidens bilder på datorn, inte för att jag har varit den paparazzin jag brukar vara då jag inte varit ute o festat o fixat så mkt.

enjoy!!



















Vi hittade en död men äkta kobra(!?) utanför porten!! Världen är konstig.


Jessie, the new addition to the pack!

//

Meningslöst blajj

Jag känner mig inte ultimat nöjd med allt just nu men jag flyter, absolut! Men på senaste har det varit så mkt drama o konflikter som har fått mig att verkligen analysera mig själv och andra. Funderat på om jag ska låta mig behandlas dåligt. Jamenar vi går inte i högstadiet längre, jag är för fan 25 år, jag ska tydligen vara vuxen nu lixom (fast det är jag inte) men jag har fått en gåva som heter självständighet, att välja mina egna vägar och då har jag även valet att välja bort folk som ger mig dålig energi. Jag försöker att undvika att ge andra dålig energi, särskilt om det är pga mina egna jävla problem. Jag känner mig ofta off men det är inte bara jag som existerar i denna värld och det får man inte glömma. Samtidigt är det inte fel att smälta ihop och luta sig på folk när man verkligen behöver det, det är en svår balansgång mellan nyttja och utnyttja.

Funtar på att söka till nått annat Ica, efter detta stökiga så vet jag inte om jag tycker det är så kul längre, denna person har tillfört  pissig energi till hela stället..........

Nu är det officiellt att säga att vi har fått en liten bebis hemma hos oss. Hon heter Jessie och är en border collie/labbe på 6 månader. Söt som socker och väldigt behaglig. Det är Helenas hund men som en liten familj så faller det sig naturligt att man fixar och petar på valpen en hel del. Kul!!!

mer om allt senare


Vad gör jag av min tid?

Jag har så mkt tid över nu när skolan slutar och jag inte fått så mkt tider på Ica, men ändå så känner jag mig stressad. Känns som jag vill hinna ta igen massa tid, göra massa saker o träffa härliga människor jag inte träffat på länge. Jag har inte gjort nått skoj på hur länge som helst. Inte festat så mkt som jag velat och inte dejtat som jag jämt planerar att jag ska. Varför kan jag inte leva lite mer i nuet istället för att jämt stressa vidare och tänka att "det blir annorlunda/bättre/roligare snart?? Carpe diem for fuck sake!!! Ska det va så jävla svårt lixom?

Idag har jag umgåtts med mamma och Emelie och Dina. Varit ute i skogen och bara softat. Städat bilen.  Vet ni hur svårt det är att få bort hundspya från skrymmslena i handbromsen?? Det vet jag. Jävligt svårt men jag tackar gud för att det inte va people-pjuke. Hundspya luktar ju typ bara hundfoder eller ingenting alls. Denna spya luktade dock lite pepparkaka??!!

Igår jobbade jag, det blev lite konstigt pga av detta struliga som har varit på senaste, men jag tror det är löst nu. Innan det var jag och träffade Jennie med sin hund Diana i hagaparken. Vi gick en prom och sen satt vi o snackade flera timmar i solen, supermysigt!. När jag kom hem så såg jag att jag suttit med bara halva sidan av ansiktet i solen. Resultat: massa fräknar i bara halva ansiktet, eh okeeej, kanske inte så jättfint.

Nu ska jag fortsätta fundera på livet och återkommer när jag kommit på nått av värde.

Lata dagar

åhhh idag känner jag mig avslappnad men ändå stressad. Ska hinna ta en promenad med shane och Dina innan jag ska jobba på dagis vid 4 och då ska jag gärna hinna bada Dina innan jag börjar för det behövs av förklarliga själ. Sen är det hem och hämta maten vi gjorde igår och sen iväg till Annie. Men just nu vill jag bara såsa framför datorn och glo på jay leno.

Måste färga mitt hår igen snart, min utväxt är cruel. Helt galen. Om jag hade pengar hade jag kanske gjort nått nytt med färgen men det får väl bli i sommar när jag tjänar pengar, om jag får mitt sommarschema nån gång detta århundrade.

Jag tror till och med att jag har gått ner i vikt av denna matbristen, känner mig späkt lixom.  I sommar hoppas jag på mkt grillad mat, jag drömmer om kött på nätterna......och sushi. Det sistnämnda har jag lärt mig att tycka om för inte så längesen men det är verkligen något jag kan få cravings efter. Eftersom jag alltid kunnat äta vad jag vill men ändå väger lika mkt som jag gjorde när jag var 17 så är jag ovan vid att inte ha tillgång till att äta god mat, mat är verkligen något som jag alltid har unnat mig, utan att tänka på vad det gör med min kropp. Klart man tänker lite på hur det ska gå när man blir äldre och ämnesomsättningen blir långsam men jag tycker det är skönt att vikten inte är något jag har haft problem med, varken åt det ena eller andra hållet, jag har ju lixom tillräckligt med problem som det är, man kan ju inte straffas med allt.

nu ska jag såsa vidare

Husliga bestyr och allmänt fullt upp

Sooooom vanligt alltså, ja asså inte det där med husligt för det är tyvärr inte riktigt jag om jag får säga. Men jag ser inte det som en större bedrift eller brist, alla e bra på olika saker (tyvärr är det inget annat jag är speciellt duktig på heller), men man har ju många år kvar att leva och lära. Jag tror det är mer viktigt att vara en god och förlåtande samt ödmjuk människa och att man hellre då ska jobba på sin personlighet och hur man är mot andra människor än att vara bra på en viss materiell sak eller talang. Det är iallafall det jag strävar mot, fast vägen är lång men det är bättre att vandra på den i sin egen takt än att inte gå den alls.

Veckan har varit som tidigare nämt fullt med plugg. Men nu är sista arbetet inlämnat och jag kan äntligen börja slappna av lite. Fast nu är det den ständiga ångesten för pengar som tar vid, då jag har all denna fritid och ambitioner men inga pengar att förflytta mig med eller uppfylla nått med. Men samtidigt vet jag att jag inte alltid kommer ha så här knapert så jag försöker suga ur alla intryck jag får från att få känna på hur det är att ligga o kräla på botten av en tom pool. Att leva på ingenting alls, att knappt ha mat för dagen och tycka att ett wileda-mopphuvud är lyx inköp. Jag har i princip svultit i 2 månader och har skuldsatt mig hos vänner och familj men det kan aldrig bli värre. Jag gillar att leva hårt för då känner jag att jag iallafall lever (fast inte länge till om jag inte får råd med mat snart). Men i sommar blir det jobba och betala skulder, i höst blir det csn för jag kommer åldras i förtid av att leva såhär. Tack o lov att jag inte tar till flaskan lika ofta som jag känner att allt är hopplöst.

Ikväll så var Emelie från hundens hörna hos mig, vi lagade mat som vi ska ha med oss på annies födelsedagsfest imorrn. Ha ha, det tog typ 3 timmar men det blev fan bra. Ingen av oss är gordon ramsay men jag är väl till det extrema åt andra hållet. Började svettas när jag nästan höll på o fucka upp att steka lök  lixom. Men allt löste sig med bra samarbete + att det va ganska kul o hänga och göra nått. Sen är det ju vi så då var det självklart fullproppat med hundar i köket, det är så vi jobbar helt enkelt =).

Appropå jobba så ska jag jobba ett par timmar imorrn på Hundens hörna, ska bli kul. Jag är ju där varje dag ändå o hänger så då kan jag lika gärna göra nytta då och då.

Det har varit mkt strul om diverse skitsnacks-rykten på jobbet senaste veckan. Folk har missuppfattat, misstrott och anklagat varandra i en liten härva som uppkom efter valborg. Saken är väl i princip löst nu men det känns ändå inte bra att de blir sådär. Och att folk som jag inte vill ska misstro mig gör det, jag vill inte bli stämplad som någon som vill såra eller vara elak mot folk. Så har jag aldrig varit, jag har aldrig mobbat folk eller är allmänt otrevlig och jag vill absolut inte att folk ska tro att jag snackar skit. Alla snackar väl på ett eller annat sätt men det är så vi funkar vi människor. Men folk har olika motiv för sitt skitsnack. Detta snack vände folk emot varandra totalt, så snabbt, och det kändes obehagligt. Jag vet att jag har öppnat upp mig mkt och för många på Ica men jag vägrar tro att andra bara vill andra illa. Jag kommer nog att tona ner mig lite för det är uppenbart att jag inte tänkt igenom vem jag pratar med och hur de uppfattar mig. Jag skyller inte på andra när skit leder tillbaka till mig. Jag frågar mig bara vad gör jag för att detta har uppfattats såhär? Och hur vill jag att andra uppfattar mig. Och en sak är säker, jag vill inte uppfattas som jag tror att jag uppfattas just nu!

Näää nu måste jag sova. Shane har klämt sig ner i Dinas lilla korg, sött!!

Back from the dead..

Det är så jag känner just nu, det har varit extremt mkt stök, stress, kaos och drama på senaste.

Hade nationellt matte B prov imorse, det va tungt! Jag hoppas på ett g men räknar inte med det. Efter nästan 3 timmar av hard-core matte så började jag tveka på att jag skulle kunna ta mig hem utan att svimma. Nu ska jag plugga i ca en dag till sen är det över. Fast idag anmälda jag mig till höstens kurser så det tar inte slut här lixom. I höst blir det, naturkunskap B, Engelska B, Rättskunskap, Psykologi A och Matte-c. Jag kommer helt enkelt ha häcken full! Men det är rätt najsa kurser tycker jag.

Nää nu ska jag tokstäda här hemma........skönt (faktiskt).

later

nu börjar det ordna upp sig

Har fått igång datorn och internet, yaaayyy!!! Det va inte så krångligt, lite sladdar o fix men helena hjälpte mig så nu sitter jag åter som klistrad framför skärmen. Dock är detta trådlösa internet inte det snabbaste, även om dom sa att det skulle va det. Får se hur det blir annars får man ju kontakta dem och styra upp nått. Det ska ju möta deras lovord helt enkelt.

Idag va jag på en totalt muppig o onödig lektion i biologi. Börjar bli sjuk oxå så det kändes ju nu i efterhand som jag kunde ha sovit hela dan istället för att va i skolan. Min lärare e så konstig. Det ska bli så skönt o bli klar med denna kurs så jag slipper honom. Betygssnacket va typ, jaha, kolla lite i sina papper. Kolla lite på provet som han inte hunnit rätta än och mumla att det är nog godkänt, jaha. Ok jag tänker inte anstränga mig på hemtenta o växt -testet för han kommer knappast läsa igenom det ens. Jag vill bara ha ett godkänt sen är jag nöjd.

Sen har jag mest packat upp o städat en del, börjar få styr på sakerna nu. Men det är mkt som ska ner i källaren och mkt jag sitter o funderar på vart det kan ha tagit vägen. Men det dyker väl upp.

Jag har varit så stressad och trött av allt detta (inte konstigt att jag blev sjuk, för det blir man ju när man behöver som mest energi och hälsa och absolut inte kan va hemma). Har massor i skolan och jobba hela helgen. Det sociala livet har lidit lite men jag har inte haft tid att nätverka och åka runt o träffa massa folk som jag skulle velat träffa. There´s a time and a place for everything.

Nää fy fan va trist. Det har säkert hänt massa konstiga saker o knäppa observationer men det är inget jag kan komma på just nu. Booooring.

Dimma...

Ha ha, känns som mitt huvud e en gröt. Har haft så jävla mkt o stå i de senaste dagarna.

sitter här med Helenas laptop o latar mig, fast jag vet att jag behöver stå i princip hela natten o packa upp mina kära svarta sopsäckar med mina saker, få undan lite saker o förbereda för golvslipningen imorrn......hmm bara lite till ha ha.

I onsdags var det skiva med Ica familjen, lotta, Jocke o tomas, vi skulle hylla ica-syster matildas studentskiva. Det va så kul, tog ett tag för oss gamlingar att komma igång ha ha, sen smälte vi in som en smörklick på en duk. Way fun!!! Man skulle vara utklädd så jag klädde mig som en naughty schoolgirl. Tyvärr va jag tvungen att åka in till stan med alla dessa aik supportrar eftersom det var match, lite pinsamt.

Sen gick jag upp tidigt och skrev ett föredrag som vi i grupper skulle framföra på biologin, halvt bakis o sliten, men det gick ändå, fin fint till och med. Sen firade jag och Em valborg någonstans ute i täby-landet. Liiiite krångligt att ta sig dit o hem annars hade jag jättekul. Tyvärr va jag ju tvungen o hålla igen lite då jag skulle upp tidigt, skjutsa hem Em och Dina till rotebro o sen flytta och flyttstäda i 12 tim. Men det gick bra ändå. Vi va väl en 8 pers så det gick förvånansvärt snabbt.

Nya lägenheten är toppen, känns otroligt bra, o sen är ju allt omkring inte illa heller. 1 min till t-bana näckrosen. Bio på andra sidan gatan och consum=asfräscht bara ett par minuters gångavstånd. i like it.

Firade mammas födelsedag igår, mysigt o hänga med päron o Em.

Idag vare Ikea, och hämta o lämna lite saker på lite olika ställen. till blackeberg för att skjutsa Josefina o Robin. Nu är jag så förstörd, jag har inge hjärnceller kvar typ. O som sagt, inget stannar upp. Men jag är ändå nöjd, känns som fina vindar blåser in.

Tyvärr finns det oxå dåliga saker som hänt. Min daghund pluto fick i sig glykol nu i fredags. Glykol är farligt o förtära men det är sött så hundar och andra djur lapar gärna  i sig detta och tycker det smakar mums. Det kan ge njursvikt bl a. Han fick komma hem men nu hade han fått åka in igen bara efter ett par timmar hemma. Jag tycker det känns jättejobbigt nu för pluttis har kommit att betyda väldigt mkt för mig då vi spenderar större tiden av veckorna tillsammans och jag vill itne att det ska hända något med honom.

Näää nu har jag uppdaterat lite av denna röra som pågår. Mitt liv går i 180 för jämnan känns det som.

Imorrn är det jobb på vinsta hundcenter med helena o jill. ska bli kul. Sen är det skola, mindre kul då jag inte ens vet vart jag packade ner matteboken.

ska återkomma med bilder.

later

RSS 2.0