sås i huvet!!

Hey, dagar flyger förbi. Hela helgen har jag jobbat, kvällar så det har inte varit så ansträngande, dock har jag ju varit sjuk sen i torsdags men inte fan tänker jag sjukanmäla mig när jag bara jobbar 3 dagar varannan vecka, suck it up bitch!! Fast ikväll tappade jag rösten en aning och det är jobbigt när man måste prata med alla möjliga människor. Det e så kul att jobba ibland, timmarna går jättefort och det e en massa skojjigt folk. (ibland, ibland är det bara surkartar och drygisar).

Kommer till jobbet, ska byta om, oh no, mina nycklar!!?? Mitt lås fick sågas upp då jag var säker på att jag låst in nyckeln i skåpet och Ica äger tydligen inte en stor avbitartång. Det flög gnistor och stank tomtebloss och jag kände mig väldigt besvärlig som hade klantat mig. Nu hör det till saken att jag faktiskt inte hade nyckeln inne i skåpet heller, fast det sa jag ju inte, fan om den ligger i väskan ändå. Jag måste sluta ha så mycket skrot i väskan.

Min stalker har hört av sig igen, ja, jag har en stalker på Ica. Han är dock harmlös (hoppas jag) och inte så gammal, kanske 19-20 och ser ut att va en snäll pojke (annars spöar jag skiten ur honom, jag är inte att leka med). Men för det första har han fått mitt nr från nån på jobbet, bara det e ju inte så sjyst, man ska inte ge ut folks nummer. Men men, och sen så ser han mig ganska ofta, men jag ser inte honom. Typ så får jag sms "jag såg dig stå och plocka varor, såg inte du mig??", sånna saker. Och idag hade han handlat frukt i kassan mittemot och skrev till mig igen. Men va fan, du får väl handla i min kassa om du vill prata. Jag känner alltså igen denna kille, vi har pratat förr så jag vet vem det är. Men det e kul med en sån stalker, han e gullig.  Men om jag skulle försvinna nån gång så vet ni vem ni ska prata med ang den saken, ha ha ha, skojja bara, usch, peppar peppar.

Näää nu vet jag inget mer, blir så när man bloggar sällan, vissa saker glömmer man, vissa förtränger man.

Måste klippa och fixa mitt hår, det är för långt och slitet just nu, blir galen, det tovar sig som crazy. Jag funtar på en annan färg, får se hur det blir, nått coolt vill jag ha, men framförallt, topparna och luggen måste klippas.

Nu ska jag plugga resten av veckan för jag har massa prov och grejer (ok, 2 men ändå). Nästa helg ska jag åka till Klahammar, världens bästa ställe och bara mysa och va i skogen och sånt. Great.

Nu vill jag bli frisk, hatar o va sjuk, det fuckar upp mig, det är dock inte så ofta tack och lov. Men mer nu kanske när jag måste umgås med människor, ha ha, jag låter som vargpojken lr nått. Näää men jag tror att jag fick detta från Annie, svårt när man bor så tätt att inte smitta varandra.

hej hej//
ha det gott//


Bio lördag

Nu när jag är svin-svin-svin pank såhär i slutet av månaden så bestämde jag och Em och Em att vi skulle käka och gå på bio. Nått vill man ju göra på en lördag kväll särskilt när man har tok-slappat hela dan. Det blev i Kista för det är ju nära och bra. Orka åka in till stan lixom.

Vi käkade god lax på O`Learys och sen såg vi filmen "Patrik 1,5". Och den var så himla bra, kan verkligen rekommendera den. Det är sällan jag kollar på bio och särskilt inte en svensk film. Men den var sjukt rolig, a la magkramp av skratt samt fin och sorglig så man ville fälla en tår. Go and see!!!

Imorrn blir det hemgång efter några dagar hos päronen. Det är kul och så, jag kommer bra överens med familjen och det kan va skönt att vara här, även om jag blivit internet beroende till max. Men jag vill verkligen inte bo hemma. Mitt hjärta har lämnat boet för längesen tyvärr så är omständigheterna här i stockholm sånna att en egen lya inte är något lättvindigt att hosta upp. Jag vet inte vart jag ska ta vägen när jag inte bor hos Annie längre, usch vill inte ens tänka på det, men hem till päronen känns så himla olockande. Aja den dagen den sorgen. Jag varken kan eller vill köpa nått och om jag inte ska bo kvar i stockholm sen så vill jag inte binda upp mig på nått. Och jag vill definitivt inte bo själv, jag känner mig bara isolerad då. Fast nu ska man inte tänka att det blir som i Norrviken all over again men ändå.

//

Hej och hopp

Nu har jag käkat så mycket godis och mat så jag spricker snart.

Det är skönt att jag har daghund nu, nu blir det motion om dagarna igen. Jag va lite nojjig att allt stillasittande på Ica och i skolan ska få mig ur form då jag har sånna fruktansvärt dåliga matvanor, jag är en vandrande kexchocklad.  Jag hade planer på att börja träna men nu tror jag att det kompenseras med allt promenerande, fast jag skulle behöva stärka lite muskler. Ryggen är fuckad vid svanskotan och ena benet hakar upp sig och blir kortare vilket resulterar att jag haltar ibland och får en skärande smärta i svanskotan och sen är det sjukt mycket broskbildningar i högra axeln, den knäpper obehagligt, det är för att jag kämpat med alla hundarna så länge. Arbetsskadad javisst. Det var väl en av komponenterna till att beslutet om att sluta. Jag har aldrig reflekterat i vikt och sånt. Jag har vägt mellan 45 och 50 kg sen jag var ca  15 år, det är snart 10 år. Men man ska fan inte tro att det ska va så jämt. Jag hade många stunder under min skoltid då jag önskade att jag kunde bli lite fetare, för på nått sätt är det mer acceptabelt att kommentera öppet en smal kropp på ett negativt sätt. Jag trivs med min kropp nu, men jag kan fortfarande tycka att fan om man vägde lite mer, jag ser ju ut som 15 fortfarande och det är lite konstigt ibland. Många på jobbet (kunder) ska vara lite extra dryga, vuxna överhuvudtaget. Jag har bara lust att skrika i deras ansikten, "jag har  5 år till 30, jag har jobbat de senaste 8 åren, jag betalar räkningar och kör bil, ni ska fan inte tro att jag är naiv och inte fattar nått. Men jag tror att många fattar att jag inte är 15 när man pratar lite för det skiljer mycket på en kropp och en hjärna.

Jag älskar att analysera folk, inte på ett ont och skadeglatt sätt utan för att jag är intresserad av olika dynamiker och mönster i beteender, vad dom egentligen säger, menar, utstrålar, vilka dom är bakom masken. Jag vet att jag tjatat om detta tidigare. Det är därför jag älskar Ica med så många människor, och egentligen är jag ingen riktig people-person men alla dessa olika individer, samverkar, sociala spelet är underbart att iaktta. Bara det att man blir obekväm med en kund så fort man har skojjat och snackat lite och sen de sekunderna tills kvittot kommer ut och det blir EN PINSAM TYSTNAD. Har man inte pratat så blir det inte så, men så fort man fått en relation på nått sätt är det som att det förväntas nått av varann. Lättnad när kvittot kommer ut och man ropar trevlig helg lr, ha en bra kväll. Det är kul att prata men man har bara ett visst antal saker att säga till en flyktigt bekant?? usch vad stökigt det blev i raderna nu men aja det är sånt jag tänker på.

Folk på jobbet är inget team. Det har tagit mig ex antal månader, men nu har jag kommit fram till varför det är så konstig dynamik mellan arbetarna på min Ica. Dom har ingen "team" känsla!!, Det är ett hårt klimat där. Om det är för att det är en rik och väldigt svensk (= lite tillknäppta) ort eller om det bara är att ledningen inte har gjort tillräckligt mycket för att interagera de anställda mer??? Det sägs att ledningen inte är så sammansvetsad och hur ska då resten av länken va stabil då.

fy fan vad  jag babblar, trist. Nu ska jag typ ta och ruttna. Ska börja på p-piller igen, kanske sväller upp av alla hormoner, who knows??

//

today...

....har det blivit mycket bloggande, det är för att jag är i Kista hos mina päron nu tors-sön och jag har tillgång till nätet. Det kan dock vara skönt utan för det tar en massa av ens tid att sitta på nätet då tiden går så fort man surfar.

Va helt ledig idag, skönt och lyxigt. Jag gick upp vid halv 7 och kissade hundarna sen kröp jag ner i sängen igen och kollade lite tv och okynnessov till 10. Då ringde Emelie (min gamla chef tillika bra vän) och vi bestämde att vi skulle dra ut i skogen och spåra samt käka frukost (i skogen oxå dårå). Jag städade lägenheten och vi drog ut på ekerö, de var så skönt, att va ledig, va med hundarna, tiden bara flög iväg. Spårandet gick jättebra oxå. Och HÖR OCH HÄPNA, Dina spårade sitt första personspår!!! Jag har aldrig spårat med henne, hon är lixom inte en sån hund., och spåret va ju bara ca 4 meter MEN ÄNDÅ!! Jag blev stolt över henne att hon ens va intresserad. Så det va lyckat.

Jag kan inte beskriva hur jag känner för tillfället. Jag vågar knappt säga att jag trivs  för då kommer korthuset rasa. Men jag trivs med att ha börjat plugga, skönt att det är bara 2 ämnen så jag kan fokusera, jag har massa tid för Dina, jag jobbar bara varannan helg och har fått kanontider då så allt klaffar för tillfället. Och sen trivs jag jättebra i Bromma, det känns jättebra, det är alltid kul och spännande att bo med nån, att veta att när man kommer hem kan man ligga på sofflocket och snacka om dagen  och skvallra. Jag vet att inget varar för evigt, men jag får njuta för stunden. Jag börjar verkligen trivas i mitt skinn, för tillfället iallafall.


Jenxo spårar. Ser jag inte proffsig ut med gummistövlar och hundjacka?


seeeee what I meeeeaaan!!


Ginza e uppspelt, hon tycker det är jättekul och spår


va ere här för skogsmonster, chili e het på gröten.




Här spårade vi i söndags, tjejerna med "mormor och morfar", dock var det en joggar tävling i Ursvik denna fina dag, inte idealiskt direkt, Dina kan få för sig att skrämma joggare, inte alla men vissa.

//

..........

//

mitt hjärta...........

............mitt ankare, stöttepelare. Livet kommer aldrig bli lika mörkt sen du kom in i mitt liv på mjuka tassar. Aldrig sjunka i ett bottenlöst hav, aldrig ge upp och stänga in mig, känna mig ensam.



Jag fattar inte att du har varit min skugga i ett halv decennie redan, det går för fort, vi ska ju ut på massa äventyr tillsammans, kanske hamnar vi utomlands till slut, men det är du och jag, vi gör det tillsammans!!

Dina/padda/panini/anka/fetto/daninino, the list goes on....

Dina har lyckats under 5,5 år:

-Blivit påkörd (fast bara väldigt lätt)
-sprungit framför buss 517
-korsat Kymlingelänken (alla filer, på båda sidorna, the lot lixom)
-Fått ögat utbitet (neeej det hängde inte i en nervtråd men det blev utstående och omöjligt att stänga, jag tror hon ser ok på ögat)
- opererat bort ett ljumskbråck.
- opererat bort ett navelbråck.
- opererat knät.
- Fastnat i en långlina upp på en kulle och sen sprungit i glad ilfart nerför backen tills det tog stopp!! fy fan.
- Blivit biten av diverse hundar.
- Klivit ut på en frigolit bit och flytit iväg en bit ut på en sjö.
- Jagat häst och rådjur.


Mycket har hänt, nu framstår jag som den sämsta matte samt hundägaren men det skiter jag i , shit happens...a lot.
Men främst har hon gett mig mycket glädje och roliga stunder.

puss på dig paddan //

Here we go again

Jag saknar min blogg när jag inte har en dator, har så mycket i mitt huvud som vill komma ut.

Mycket har hänt senaste veckan, det blir aldrig en lugn stund, nu när jag har tappat min kroniska trötthet öppnas alla möjliga slags dörrar.

Förra helgen var jag och em i Uppsala och festade med J och J (Josefina och Josefin). Det var en krånglig väg dit då vi körde fel och jag var inte riktigt på g, jag kämpade men kom aldrig in i stämmning till 100 %. Det var varken fel på sällskapet lr stämmningen. Kanske var för jag inte drack så mycket, jag vet inte. Sen började jag och em bråka lite när vi skulle åka hem (som vanligt, fast vi ska fan skärpa oss har vi bestämt). Slutade med att em tog en natt sightseeing i uppsala, jag tog en bulle till studentkorridoren vi skulle slagga i. Tog mig faktiskt en korv på statoil (som vanligt kändes den rå) och bad om att inte få kolera lr nått. Summan av kardemumman är:

- Em sov en timma i min bil. Jag skrämde livet ur henne med att väcka henne, vildsint knackandes på rutan och tjatande"du hade blivit mer rädd om det inte var jag som knackade" em höll med!!
-Jag somnade i Martins säng (kille som J känner)
- En full tjej i rummet brevid levde rövare.
- Jag sov på en snubbe som hette David:s soffa.
-J och J kom aldrig hem och sov, kul, eftersom jag och em inte kände dessa snubbar, fast dom var ju snälla såklart.
- Jag fick lyssna 5 ggr på Mickael Boltons: Said I love u but I lied som david maniskt spelade som gonatt sång. (I hemlighet tycker jag den är bra)
- smög upp och iväg lite för tidigt för promillen, fast man inte känner sig full kan polisen ändå ta en.

Aja, mycket hände, det var en skojjigt upplevelse, Uppsala har verkligen grymt nattliv det kan man inte neka.

Sen kom venca på söndagen, det är alltid mysigt att ha henne, ska ha henne i 10 hela dagar. Vi har haft ca 5 hundar hos oss den här veckan, det är galet, man får inte plats och de ljusa hundarna fäller så mattan ser för jävlig ut och vi måste dammsuga varje dag, men kul ändå.

Jag har ju skaffat en daghund nu som tar upp min tid, engagemang och uppmärksamhet dagtid bortsett de få timmarna jag är i skolan. Han e en flatcoated retriever som heter Pluto, det är lite roligt för han är så himla snäll och duktig, han är dock stor och energin och gladheten rinner över ibland, ni som vet tänker nu "typisk flat" och ja det stämmer.
Så mycket motion har det blivit. Det är oxå ett plus att man får betalt för man är ju inte rik som student. Jamenar har man 1 hund kan man ha fler. Paddan tycker nog oxå i hemlighet om att ha en till hund att dela dagarna med, hon vet bara inte om det än.
 
Har haft de första proven i Matte och biologi denna vecka, hade pluggat en hel del och jag tror det gick bra.

Citat från joggare: "Måste ni ha era jävla hundar lösa bland människor, JÄVLA KOSSOR!!"
Detta var förmodligen nån snubbe med bra jobb och familj som häver ur sig detta. Han får väl inget hemma lr så är han bara en vidrig hundhatare,  Vem säger så till folk, min hund  är inte nästa seriemördare men din unge kanske e det!! Har han tänkt på det!! Kossor...eh.........jag och helena bara garvade. Våra hundar var insamlade och duktiga, Dina var kopplad (jencan syntes inte ens till, hon jagade inne i skogen he he,)

BTW det gick bra att köra bil halvblind, men inte att rekommendera, inte heller att sitta i kassan på Ica,man känner sig helt ofokuserad.

Det är ett äventyr att bo med Annie. Hon skulle öppna dagis imorse och eftersom jag gjort det i 4 års tid vet jag att man sover rätt ytligt och konstigt då det är katastrof om man kommer sent så förstår jag att Annie som drömmer och pratar och trixar och fixar i sömnen självklart skulle påverkas. Det är som att känslor sitter på utsidan av henne, hon är en typisk känslomänniska, och det speglas mycket i hennes drömmar och sömn, facinerande. Hur som helst så väcker hon mig mitt i natten med det vanliga klingade skrattet som hon ofta gör när hon sover och drömmer, och då menar jag KLINGANDE. "nää nu får ni lägga av" och "schhhhh" med bestämd dagisröst som man känner igen så väl, japp, Annie har redan gått till jobbet, i drömmen, hon styr och ställer och hyschar på de busiga hundarna. Hon sa en hel del väldigt tydliga grejer men jag var ju rätt lost, men lite kluckade jag, helt sjukt att det kan va sådär. Jag sa till henne imorse att jag inte tror det är så nyttigt för henne att öppna ha ha.

USCH, rörigt det blev, skitsamme

håll till godo:

 
När jag öppnade Biologi boken och skulle plugga låg det en galen, rabiessmittad vildhund i den, hmmmmm.!!!???


J & J, dom e sexiga..........


..dom e kaxiga och råa....


...till och med på toaletten.


em is maki´n it happen


Korri är "the center of attention" med lite dans och spex....


...som här till exempel.


jaha, e det sådär J och David ser ut nakna!!!


oh yeah, jag är i en studentkorridoooor!

//


blindo

ha ha har laddat med bilder som jag ska bjuda på. Det enda som står ivägen för dessa mumsiga bilder är ett litet kvälls pass på ica. En vecka utan internet och jag är kallsvettig av alla bloggar och grejer som måste läsas och kollas.

Jag har fått nått knas med mitt vänstra öga, det bränner som eld och jag kan absolut inte ha lins i det ögat OCH jag är totalt för fåfäng för att ha GLASÖGON på jobbet, det finns ju massa snyggingar där. Japp det får bli halvblind, dvs lins i enbart högra ögat, jag har gjort så förr............jag har dock inte kört bil i det tillståndet......................hmmmmmm.

Mumsiga flickor:

'

//

this week

Har varit fullspäckad som vanligt med skola och plugga hit och dit på diverse läxor, jag är så himla ovan vid att  ta sånt ansvar, att skapa tid och ha dealines, ha ha men det går bra känner jag, jag ligger inte efter och jag tycker det är småkul faktiskt, kanske för att det går bättre nu än när man va oinspirerad och omotiverad tonåring.

Jag började ju veckan med att komma hem kvartöver 5 på måndagsmorgonen från inventeringen på jobbet, shit jag var så stekt, jag orkade inte en köra hem till bromma utan åkte till kista och slocknade med paddan i soffan med kläder och smink på. Sen gick jag nästan in i koma, telefonen ringde, och emelie satt och kollade tv och käkade i soffan på morgonen, inte fan märkte jag det.. Sen upp och iväg och plugga matte, he he, abitiöst värre.

I helgen blir det fest, jag är så himla sugen och jag är ju ledig för en gångsskull, skojjigt värre.

Var på rehab med Dina idag, hon har gjort framsteg och var inte alls lika spänd i ryggen, jag börjar se ljuset i tunneln, äntligen, till vintern bör hon vara mycket bättre, det tar ju typ ett år och fixa och trixa efter en sån operation.

snart har vi nog internet hemma igen, hoppas hoppas. då ska jag blogga tills ögonen blöder.

RSS 2.0