Nudist javisst!!

...........eller inte när jag tänker efter.

This is how it went:

Jag satt ju o surade igår och ugglade framför datorn till typ 4 för jag ville att alla människor som låg o solade o badade skulle typ åka hem o äta söndagmiddag. Tänkte dra till lagunen men när jag satte mig i bilen som stått i solen typ 10 tim så insåg jag att även om jag vädrade så kändes det för plågsamt för hundarna, Dina är väldigt värmekänslig har jag kommit fram till under obeservationer.

ANyway, jag var ju iaf på väg mot ekerö så jag tänkte att om jag svänger av vid kärsön efter bron så skulle det tydligen finnas sjysta klippor att bada vid har jag hört. Ja, det va ju bara det att det var en lång och smal stig och massa mötande människor och hundarna blev tröttare och varmare och chili var väldigt badsugen. Jag hoppar ner vid strandkanten på vägen för att svalka hundarna, då ser jag att det står en naken gubbe (!?) med sin grej out in the open och the whole lot....jag låtsas som ingenting och låter chili bada, jamenar det va inte så att han skämdes, utan han stod där o skrattade åt chili som plaskade o for, men okej tänker jag när jag ser att en annan man oxå ligger naken lite längre bort. "Det är dom som har lagt sig lite avsides för att få köra sin nudistgrej. Jag går vidare. Men när jag närmar mig mitt mål och stöter på fler människor så inser jag att ALLA är nakna, jag har kommit in i en koloni av NUDISTER!!! På ett berg låg det säkert 20 gubbar och tanter och solade och gick omkring och hävde sig upp ur vattnet, med allt hängandes ut och omkring......

Jag var minst sagt förstummad. Jag är inte så kinkig annars och nakenhet är väl inte en big deal sådär men jag blev så upprörd att jag ville gråta. Varför sätter dom inte upp nån jävla skylt där det står "här är man naken" så man vet vad man har att vänta iallafall. Eller är det helt enkelt underförstått att man är naken där, det har typ alltid varit så eller?? Dom glodde ju på mig som jag var en alien för jag hade kläder på mig. Näää jag blev faktiskt lite upprörd. Jag har aldrig sett så mkt oattraktiva kroppar och pungar och what not på en o samma gång. Jag gick besviket tillbaka, satte mig vid brostugan och läste och tjurade nästan ännu mer än innan. Jag drabbades av tillfällig NAKENCHOCK! hi hi.

Sen på kvällen lämnade jag hem chili och jag och micke drog till Lagunen (mitt mål med dagen blev uppnått till slut). Där vare mysigt men vi kom dit ganska sent så det var ju inte alltför varmt o bada. Jag doppade dock nästan hela mig under gälla skräckfilms-skrik. Typ käkade lite.  Dina hittade gamla matrester i buskarna. Men det var helt underbart där ute. I love that place....

Nu ska jag ta  itu med dagen, jobba ikväll, yaayy (inte så mkt).

enjoy;


Chili klämde sig ner i Dinas korg..




suntrip

....fast jag sitter inne o surar för tillfället. Känner mig ensam och isolerad, känner mig som alla växer upp och ifrån mig, lever i en helt annan sfär........it kills me för till fället, jag har nån slags livskris, som vanligt. Så jävla avtändande och vara så neurotisk som jag är ibland. Fast alla e typ såhär, fast dom säger det inte högt bara, doh!!

Vill åka till "lagunen" men vet att det kommer vara stört mkt folk och jag vill att hundarna ska få plaska o röja så jag funtar på o dra dit typ ikväll, sola i kvällsolen, läsa bok och leka med hundarna och kanske bada (fast jag har fortfarande skräck för kräftan jag såg på botten förra sommaren, den höjde sina klor så hotfullt) och bara umgås med mig själv och tycka lite synd om mig själv för jag är så känslomässigt avtrubbad.

Lyssnar på kings of leon, I looove.......

Det här är ju då en remix med lykke li, men den lät bra tyckte jag.....


Im just a sad sod!!

Jag gillar inte alls det negativa inlägget jag skrev ang Michael Jackson härom natten, jag har funderat mkt på det och kommit fram till att jag ibland är så jävla bitter så jag måste spy galla över sånt som jag inte ens har någon anledning att rakka ner på. Jag vill inte va sån, jag är inte sån.....bara ibland.....tragiskt. Bara för att jag inte var ett MJ fan av nått slag och tycker att han förstörde sig själv, han var ju så mkt snyggare när han va brun. Så jag behöver inte gå runt o säga så för man ska respektera andras intressen och det gjorde inte jag nu ialla fall.

Man kan säga att han var ett offer för sin talang, alla ville ha en bit av kakan och jag vet inte många som skulle vara normala i den situtionen och från sån ung ålder.....

Åter till det vardagliga tramset:

Idag jobbade jag i färdigmats disken på jobbet. Det är andra gången nu och det va kul!! Det kändes inte som jag var på jobbet och tragglade, tiden bara flög fram och jag kände inte den panikartade trötthet/tristessen jag brukar känna. Jag lärde mig lite mer idag, det går långsamt men det går framåt, i slutet rullade det på ganska bra faktiskt. Det var några människor som inte hade så bra tålamod med mig, båda hade solglasögon, så de kan skälla och slå ner på mig utan att min sårade blick ska lyckas genomborra in i deras bittra själar. Smart drag det där. Men jag bryr mig inte speciellt mkt. Jag skriker ändå trevlig helg med den ljusa och tillgjorda rösten, man måste döda folk med trevlighet. Den som inte fattat det hör typ inte hemma i serviceyrket. Du kan inte skrika "jävla runkgubbe" efter nån så då kan du lika gärna va trevlig och få folk o skämmas för att de betett sig så illa mot nån som är så glad och tillmötesgående. Men hade det varit jag privat,.......då kanske jag hade skrikit "runkgubbe" för jag är ju så satans hetsig och hämdlysten ibland men jag skulle aldrig dra in mina personliga problem i ett jobb där man ska vara professionell.

Så summan av kardemumman är att jag inte alls var lika sliten i huvudet som jag brukar när jag slutade. Åkte hem till päronen och hade en underbar stund på uteplatsen. Sen tog jag Chili och Dina och drog tebax till täby och plockade upp lotta och sen tog vi världens mysigaste roadtrip till djursholm där vi gick en hundpromenad. Det var helt sjukt fint därute, helt SJUKT!!! Det var som en helt annan värld, typ som man kommit till the OC eller nått. Lyxvillor och lyxbåtar överallt, det är verkligen något utöver det vanliga.

Nu är jag tillbaka i verkligheten.....

Jakten på ungdomens källa går vidare. Idag vägde en statoil-gubbe upp min ålderskris på pressbyrån.
Jag stannade och tankade, sen går jag in o betalar. Han tittar på mig och undrade om det var jag som körde bilen? "jaa sa jag", ojdå, värsta babyfacet ju!!! sa han. Jag skrattade o sa min riktiga ålder och då skrattade han oxå o sa att det e ju bara o va glad dårå.

nääää nu ska jag sussa bort huvudvärken. Får se hur länge jag klarar o sova imorrn när jag skedar med chili, och Dina ligger vid mina fötter. Varmt e bara förnamnet och Chili känner sig extra klängig nu när hon sover över här och inte känner sig riktigt hemma än.

later


udda

eller jag vet inte. Denna dag har gått så fort men ändå så långsamt. Hann städa och vara i hagaparken o kl e bara 7. Ska nog dra in till stan o ta en uteservering, kan vara lagom. Passar Emelies hund chili oxå nu i helgen men hon o Dina e lagom såsiga av hagisturen. Vi får se vad som sker. Imorrn fick jag ett kort pass på ica, i färdigmatsdelen, ska bli skojj med omväxling. Päronen tar hundarna och sen kmr jag hem lagom till att dom lagat middag, he he freeloader!!!!

Undrar om det är pollen som fuckar upp mina ögon så mkt? Dom rinner inte men dom är så jävla torra, har inte ens haft i linserna länge lixom.....det stör mig enormt.

Idag skulle jag köpa cigg på pressbyrån i solna. Då var jag tvungen o rabbla mina sista siffror och hon studerade kortet väldigt länge. Sen sa hon typ "du ser helt annorlunda ut", jaha sa jag, det va ju bara 2 år sen, men jag ändras ju hela tiden så varför inte men blev ändå lite halvirriterad/generad av detta förhör. Sen sa hon typ att "du ser så ung ut på fotot" och då ville jag bara lämna tillbaka ciggen och gå o köpa morotsjuice och botox istället. Fast jag ser ut som en jävla mupp på fotot och jag hatar den bilden men om jag leggar folk på Ica så e det många som ser unga o fräscha ut på fotona och som sopsäckar i verkligheten men inte fan säger jag det till dom. Och om jag var 17 år så inte fan lånar jag en 25 årings körkort och gå till pressbyrån (nää då tar man en nyss fylld artonårings legg och går till nån liten sunkig kiosk i nån hörna).

Jag funderar på att göra mig av med min mobiltelefon, jag blir bara stressad av den. Jag kanske sätter på den en gång om dagen lr om jag behöver ringa mig. "I can always reach you, but you can NEVER reach me", fast så e det typ nu, jag e jättdålig på o svara i telefon och sen tänker jag att jag ska ringa upp men det glömmer jag oftast bort och får magknip för att jag är en sån dålig vän. Men jag vet hur irriterade folk skulle bli då, det e skitirriterande att inte kunna få tag i folk, men jag ska nog prova ändå, fast inte just nu kanske, det får bli ett projekt.

later

hmm

Läste nu på aftonbladet.se att "The king of  (barn)porr, nej förlåt, pop menar jag,michael jackson, har gått o dött. Jaha, visst alla ska vi väl hädan en vacker dag och jag vill väl inte säga att jag inte är förvånad med tanke på allt tokigt den mannen utsatt sin kropp för. Ironiskt att ryktet förr va att han sov i syrekammare och skulle frysas ner och leva för alltid inte ens blev gammal alls. Kolla bara clintan (eastwood), han e typ 120 år och ser för djävlig ut men ändå känns det som han kommer hänga med ett tag till.

Jag är inte som ni märker så förtjust i varken Michael Jackson eller hans musik, och absolut inte i dessa rykten om pedofili och what not. Och med tanke på vilket spektakel han gjort sig till så känns det som han inte gick av med flaggan i topp direkt, aja, så kan det gå..................

Nu kommer säkert en viss vacker vän till mig med långt brunt hår ge mig onda ögat för detta nedlåtande inlägg, jag hoppas hon har överseende med mig och mitt dömmande =p

the days gone by

He he, megasliten idag, fast alkoholmängden inte var överdriven så vare nog kombination mkt sol på dagen, lite sömn och mkt cigg. Fick göra "the walk of shame" från lotta som jag crashade hos i ett ställe i täby som heter gribbylund. Jag slockande när vi kom hem vid 4 tiden, vaknade vid 8 och undrade var jag var nånstans, vilket börjar bli en standard grej för mig nuförtiden.

Hursom, vi träffades ngr från jobbet på det lokala haket i täby, fast jag kom sent som fan till täby för jag spenderade hela kvällen på en gör-det-själv mack i Handen där min kusin meckade o servade bilen. Förfestade lite hos Ica syster Johanna Elensky, niceeee. Fick konstigt ont i mellangärdet av cider helvetet (som jag hetsdrack av nån konstig anledning) jag fick hänga lite på jonas cykel medans han sköt på vilket gjorde susen för mellangärds-smärtan, dock var jag inte så strålande på att handskas med fodonet i det skicket men det gick ju bra, fram kom vi. 
 
korta drag:
-vi kom dit
-vi drack
-vi dansade
-vi minglade
-vi rökte
-vi blev irriterade av att alla knuffades så man fick sin cider/vin över hela sig (iaf jag o lotta)
-vi surade för de stängde 2 istället för 3, finns inget mer tragiskt än o sitta full och jävlig när lamporna tänds.
-vi drog på efterfest och slocknade nästan där, obligatoriska repliken "jag mår fan illa" sas och sen drog jag o lotta hem till lotta.
-hämtade sverre på dagis vid 9, utklädd till panda (asså sminket utsmetat runt hela ögonen som en crackhora)
-kändes lite jobbig att Dina varit ensam hela natten, inte för att hon bryr sig, det är bara jag som är blödig.
-sova minst 4 tim på soffan mitt på dagen. sova eller äta??!! sova, för att orka äta blev slutsatsen.....
-Hann ändå vara på 2 utflykter.

enjoy:








Sverre
Världens sötaste lilla ansikte!!

//


Härligt!

så skönt, kom precis hem från stan, jag o lotta och Emelie fördrev tiden på ett fik o snackade och hade supertrevligt. Allt e så lätt på sommaren, man får så mkt energi, lovely!!

Ska nog ta mig en powerwalk runt råstasjön snart och ragga på killar som joggar förbi ha ha.

Planer på o dra utomlands och bo o jobba har börjat ta en allvarligare form, troligtvis blir det i början av 2010, skulle va kanon, har ju varit en dröm så länge, men efter denna termin har jag inget som riktigt håller mig kvar, ingen lägenhet, ingen skola, inget speciellt helt enkelt. Jag kanske ALDRIG kommer tillbaka mohahaha. who knows.......

Vid karlberg spärren kom det 2 väktare och pratade med spärrvakten (tydligen hade det varit nått stök med ngr människor nere vid perrongen). Då säger han högt "det va en neger som stökar" och väktarna nickar förstående o gör tummen upp och rusar iväg. Men SÄGER MAN SÅ!!!?? Mitt huvud flög nästan av så irriterad blev jag, o jag kollade på emelie och hon mimande "man säger inte så". Jaha då vet man vad dessa människor anser om folk och dom ska ju vara till för alla och få folk o känna sig trygga o då tycker inte jag man ska ha fördomar mot vissa folkgrupper för det kan leda till särbehandling. Jag AVSKYR när folk säger N-ordet, det klingar så jävla illa. Det får mig att se folk i ett helt annat ljus om de säger så, e dom rasister eller inte, varför säger dom så? Sånt undrar jag över.

Hur många utländska har man känt då  ? O varför ser man inte så på en amerikan eller engelsman eller till och med tysk. Är det verkligen så störande med en hud i ett annat färg som gör att det blir så läskigt och främmande att man måste tycka illa om folk. Nääää så trångsynt......

Konstigt att Dina aldrig vill ligga i soffan med mig och bara ligger under sängen i mitt rum och vara osocial när de andra hundarna är hemma? Jag måste börja analysera detta, det är inte alls bra........inte alls, jag vill ju att hon ska må bra och va glad när hon är hemma och man vet ju aldrig vad de kommunicerar till varann som man inte ser.........


later

Varför måste jag lära mig allt den hårda vägen?

Japp, nu har det hänt igen, jag har fått en parkeringsböter!!! Bara en av många sedan jag fick körkort. Helvetes jävla skit!!!! Jag har lärt mig att  kolla vart man får stå och vad som kräver p-skiva och vad som kräver avgift. Jag har lärt mig att inte parkera på arlanda hursom helst. Och varje gång så blir jag mer uppmärksam. Jag lär mig av mina misstag. Jag lärde mig att hålla ännu mer koll och avstånd efter krocken. Men igår var jag trött o hungrig och glad att det fanns en p-plats mittemot porten på råsundavägen. Varför kunde jag inte fickparkerat på andra sidan, då hade jag sluppit denna böter. Det stod nämligen att man inte får parkera var fjärde tisdag och det missade ju jag såklart, hmmmm då vet jag det, då ska jag vara ännu mer uppmärksam i framtiden, återigen lärt mig en läxa den hårda jävla vägen, surt, surt, surt som fan..........

Imorse var jag hurtig som fan, gick upp o diskade och sen ut i skogen o promenera med Pluto och Dina. Snart ska jag iväg till stan och träffa Lotta och Emelie och planera inför vår glasgow-resa, It´s gonna be great!!!

Imorrn är det meck med bilen och lite sånt halvkul=ännu mer pengar som flyger iväg =(.

Men hur skönt e det inte att det är varmt o skönt äntligen?? Sweet o kunna gå i linne och att inte frysa ihjäl på kvällarna......underbart hi hi.


bye

Midsommarnatts(mar)dröm

he he, nääääääääääääää inte riktigt så var det , men jag har jobbat rätt mkt nu sen i onsdags och jag sov väldigt lite mellan torsdag och fredag och sen jobbade jag 8-17 vilket resulterade att jag blev totalt stekt i huvudet i slutet av passet. Tydligen är jag känslig för vätskebrist för jag fick liknande symptom som jag fick förra året. Totalt yr när jag skulle köra hem, och svinont i huvudet, bilen kändes som jag körde i 50 när jag låg på motorvägen för jag var så svävande i huvet och ONT som in i helvete. Fick tvinga på mig de fula "emergency" solglajjerna jag har i bilen för att kunna se vägen och sen satt de på i princip  resten av kvällen. Fy faaaan vad jag inte pallar trycket! Vad ska det bli av mig, jag kan inte ens jobba ett vanligt 8 tim pass utan att gå under lixom, så jävla bortskämd jag har blivit.

Aja, jag hamnade hos mams o paps där jag samlade lite krafter. Hade sagt att jag ABSOLUT inte skulle ha nått o äta för jag skulle ju äta hos annie. Hmmm det slutade med att jag åt mest av alla, men LAX är ju så satans gott!!!! Jag åt helt enkelt upp mina egna ord på ett sätt. Sen jordgubbar o skvaller och titta på ösregnet och konstatera att det alltid regnar på midsommarafton, kanske därför jag aldrig känner mig hypad då, för minnet bara kommer ihåg regn och rusk o stånk. näää det är en lite familjegrej man ska ha denna dag.

Sen mådde jag bättre så jag åkte förbi annie en stund o käkade lite paj, sen hem o gick o la mig TOLV!! Det har inte hänt på flera månader typ, sov 8 tim och kände mig nästan som ny. Drack asmkt vatten idag och det höll faktiskt huvudvärken (som jag alltid får när jag jobbar av nån konstig anledning) borta.

Sjukt mkt planer inför veckan. Jobbar inte men ska hinna med en massa och träffa massor av folk och sen kommer jag jobba rätt mkt tills skolan börjar + att vi snart åker, jiippiiieeee!!

Varför sitter jag o planerar så mkt och långt framåt, vad väntar jag på, varför lever jag inte i nuet lite mer, vem fan måste veta allt så långt före??? Fast det är mest hur jag ska slösa min tid på  för sätt. Det är så mkt jag vill göra och så lite tid lixom. Eviga dilemma.

Ett annat dilemma är min fin-fina utväxt. Vad ska det bli av den, jag är helt råttfärgade uppe på huvudet, ser galet ut. Om jag har uppsatt ser det ut som min hästsvans inte hör till mitt hår, ser ut som en clip-on lr nått. Ha  ha, jag vet att det ser galet ut men jag bryr mig typ inte så mkt som jag brukar. Men jag funtar på vad jag ska göra med det. Ska jag göra nått annorlunda. Fast det vill jag ju inte göra hemma och frisör är ett projekt som kräver pengar jag inte har just nu. Näää det får bli svart som vanligt. Vet att det e många som inte tycker det är den mest passande färgen, men jag älskar den starka kontrasten och jag skiter faktiskt i att det är fult, det är ju jag ändå. ha ha

Nu ska jag gå o sova, ska bli så satans skönt så det finns inte..........

pics















//

mongo-data

Jag avskyr verkligen teknik ibland. Nu har jag fixat aslänge med bildr från festen i lördags och sen går datorn o hänger sig, så nu kommer det ta skitlång tid o fixa upp dessa bilder igen, det gör jag fan imorrn. Ska lägga mig tidigt idag ha ha, före halv 2 iaf....

Anyways, good night!!

Livet är en fest....

...Ialla fall vare det igår....................idag.....................not so much.

Har mått jävligt illa hela dagen. Kom hem 5 (gick från duvbo), vaknade halv tolv, håret hade inte ens hunnit torka från himlens försök att dränka mig på vägen hem.

Men så satans jävla kul igår, det vare helt galet roligt, som vi hade räknat med.

Det va först lite släkt-häng vilket var superskojj. Sen hem och sen styra upp oss lite (jag och Em) och sen iväg till Tess. Vi sa att vi skulle vara där 9-halv 10, vi va där vid halv tolv, men det var bara o slänga sig in bland världens skönaste människor.

Vi hade vin, dom hade lustgas, vi tryckte i oss både och. Och massa cigg......och sen blev jag bunden till händer och fötter med handbojjor i plast ha ha. Sen hade vi the time of our life, sen åkte vi hem. Allt roliga tar måste ju ha sitt slut.

Jag vet att man inte ska hålla på o berusa sig med massa saker egentligen, men de flesta dricker och det är faktiskt ganska skojj o va full. Och sen har vi det här med lustgasen, kanske inte rekommendrat att använda sådär sjukt mkt men det är inte olagligt och det håller bara i sig ganska kort stund. MEN FY FAN VA KUL DET VA!! Jag typ mådde som en drottning, kändes som jag hade fått vingar........sen ville man bara ha mer och mer, det är bra att jag ändå kunde lägga band på mig själv, annars hade jag suttit där fortfarande.

enjoy



I like

Jag älskar texten i denna låt från papa roach. Så taskigt men så bra.



Best movie ever....

Jag är lite wacky, jag tycker om saker som river och sliter i mitt liv, allt ska va i nästan misär för att jag ska veta att jag lever, fast jag tycker det är extremt jobbigt oxå i många stunder. Jag är ganska dyster ibland, och andra stunder sjukligt taggad. Allt ska va mörkt o konstigt, alla detaljer ska klirra och hud ska gärna va genomborrat av metallföremål. Min drömman får gärna vara tatuerad över hela kroppen, typ som jag kommer vara en dag, bara jag får asset ur vagnen. Jag skyr allt som är svennigt och allt som är romantiskt, inget smörigt och traditionellt går hem. Jag är så detached från mig själv så jag nästan svävar.

MEN när jag ser på DIRTY DANCING så smälter jag till en pöl. Den är min absoluta favvo film ever. Jag har nog sett den 100 ggr och varje gång drömmer jag mig bort. Önskar jag var baby och hade en man som johnny castle ha ha. Jag blir en romantiskt nörd. Det är skönt o veta att man har en sån sida bland denna misär som ska kallas miriam.

Jag och Dina kollade. Vissa stunder under filmen var jag tvungen o kasta mig runt Dinas hals och skräna "den e så JÄVLA bra"........inte för att jag fick så mkt respons men då fattar ni min entusiasm över "dirty".

Det bästa är...........wait for it................jag har den på  VHS!!! Japp, jag lever på stenåldern, men det blev bara ännu mer pittoreskt när den va lite scratchig kvalite på den. Åhhhhhhh jag är såååå nöjd och lite känsosam nu.

hi hi



Lite mer positiv

.....fast vädret inte är någe vackert så känns det som en sjyst dag. Jag somnade jävligt sent (halv 3) och gick upp halv elva men det blir så ibland. Idag blir det en utflykt med Emelie och hennes hundar, ska bli nice. Blir nog lagunen, så hundarna kan plaska lite.

I helgen blir det fest. Eller först blir det 70 år fest, min fasters man fyller år. Det ska bli lite skojj  för det är längesen jag träffade den sidan av släkten.

Sen blir det fest hos tess, ska bli SÅ JÄVLA kul!!! Hennes fester brukar vara så roliga med massa sköna människor. Em ska med oxå och vi har köpt vin och ska vara busiga =).

Nääääeeeee nu duggar det ute, vi som ska iväg ju!!


schools out

Igår kväll bar det av till täby-landet. Lite häng och bara ha det nice med några från Ica familjen. Lite skönt att kunna göra sånt mitt i veckan. De flesta av oss har precis slutat skolan inför sommaren och Matilda har tagit studenten så vi tyckte att vi förtjänade att dricka lite och glömma bort tid och ansvar.

enjoy!

Jocke

Lotta och Jonas sjunger sing-star

Fokuserade



Matilda, jonas, jag, lotta =)

Daniel löper amok med min kamera och jag tycker inte det blir någe bra

...kan jag få min kamera lixom =)

Daniel med sitt kaffe

fulla....eller?!

Hemma hos daniel o kolla när matilda och daniel spelar "mario-cart". Typ 10 min innan jag slocknade.

Dagen efter.........

Hem vid kvarti elva på förmiddagen, då är det TE som gäller, det enda jag behöver vid bakfylla!!!!
//

skumt

-Tittar ner på mina händer och inser att jag har blivit gammal, man kan se på händerna om man är ung eller gammal. Mina har blivit gamla.......anledning till denna insikt är att jag precis fått reda på att Danne (mitt ex) ska få barn om en månad och flytta till radhus i höst. Exakt 1 år, 6 månader och 11 dagar sen vi gjort slut så har allt detta hunnit ske.

Jag ska väl inte säga att jag bryr mig speciellt, eller det är klart jag gör nånstans, Im only human, it´s what we do! Men det är inte så jag saknar honom eller det livet jag hade med honom. Men det känns som att han har kommit typ 100 mil framåt och jag står kvar o chillar vid rastplatsen......

Men en sak är jag säker på, jag är glad att det INTE är jag som ska ha barn och radhus med honom, det passar inte mig, inte än iaf, om någonsin. Svensson livet är inte min grej känns det som. Kanske säger så oxå bara för att jag inte har en snubbe, kanske skulle kännas annorlunda då, vet inte.......

Detta är ju då jätteroligt för honom. Men lite chockad e man ju.


what a day!!

Idag har varit craaaazy känns det som.

Jobbade igår o sen svängde jag förbi annika efteråt. Så det blev att jag kom hem vid halv ett då jag skulle hämta pluto och Dina hos päronen. Jag höll fan på o somna framför ratten (eller är det bakom ?!). När jag kom hem upptäckte jag att grannarna dörren brevid våran på vår lilla våning hade VÄRLDENS FJORTISFEST!! Seriöst, jag tror dom va typ under 18 allihopa, förmodligen fest utan föräldrarnas vetskap. Jag är inte den som är den, jag älskar fest och störs aldrig av sånt. Men vi har en vanlig gammal ytterdörr som låter dom har festen vid vårt brevinkast. Det va tjo och tjim i trappan och utanför på gården på en sketen tisdag, tycker synd om de som ska upp o jobba idag lixom. Jag slocknar ju till de flesta ljuden så jag stördes inte.

......fast jag försov mig typ 2 timmar imorse. Vaknade en kvart innan jag skulle va på vinsta hundcenter, och med en fet huvudvärk som kändes som man druckit 2 flaskor sprit kvällen innan. Fick hjärtattack (hatar o försova mig och behöva stressa) och Jäktade iväg, dock går det inte o jäkta när man ska rasta sina hundar och sen plöjja trafiken bort till vällingby. Men jag kom halv tio, ha ha, starkt jobbat, not!

Det va kul som vanligt att jobba där, jag o helena (med jill) har ju inte setts så mkt på senaste så vi kunde ta igen lite skvaller =p.

Men just det, på vägen till vinsta, typ nästan framme så la det sista fungerande torkarbladet av!!! FAN, jag såg ingenting sista biten fram till dagis, jätteläskigt! Lyckades inte styra upp det själv, hela axeln hade lossnat på torkarleden, jag ser min skuld till pappa växa då allt med bilar kostar pengar. Bilmekken i närheten kunden inte fixa den så jag ringde min kusin som jobbat på fiat och fick honom o komma o hjälpa mig lite. Han glodde, bankade, skruvade och nöp på dessa leder och sen funkade dom bra igen, fast dom måste bytas ut ganska så snart, det där fixet kommer inte hålla i alla evighet. Men det va hur sjyst som helst han han hjälpte till. Som tur var så är jag inte i jättebehov av bilen precis nu, men ändå, det va skönt att slippa lämna den där.

Näää nu måste jag sova.

later

Paddan är okej

Var hos veterinären imorse. Vaknade med kallsvett o ångest kl 6, dels för att jag var orolig för Dina och dels för att jag visste att jag skulle bli skinnad på alla mina pengar 3 timmar senare. Torkarbladet gick sönder igen, stannade 2 ggr i solna och fixade det men lik förbannat funkade det inte när jag väl kom ut på E 4:an. Gpsen ville inte heller funka, den tyckte inte att det fanns nått som heter månskärsvägen. Jag vet hur man åker dit, typ, jag har åkt dit massor av ggr men jag blir alltid osäker av nån anledning , har tappat bort mig och kört vilse för många ggr för att känna mig säker ha ha. Kom en halvtimme för tidigt. Dina började skaka när hon insåg var vi var, hon satt tyst o lång i ansiktet i väntrummet, och självklart känns det som man skickar henne till slakt eller nått liknande. Men veterinären klämde o kände och tog blodprov och höll på o peta i rumpan (usch) och Dina skrek som en gris och klängde på mig. Sköterskan var en kompis till helena som heter Emma, jättegullig och duktig tjej, inte för att Dina kommer känna sig trygg i att softa framför teven i emmas knä under någon snar framtid efter det här =p.

De vanliga proverna visade hursomhelst inget utöver det vanliga, så det kändes ju toppen. Ska bara vänta på Fästingsjukdomsresultaten i en vecka så kan man ju slappna av sen utan att gå runt o va nojjig över att hon ska vara dolt sjuk på nått sätt. Jag vet att folk tror att jag ibland är lite överdriven, men dom måste förstå att jag har tvingat med min lilla älskade hund ut på 4 timmars långpromenader med ett klickande knä i FEM JÄVLA ÅR! Jag har så otroligt dåligt samvete över det, jag borde kollat upp det tidigare men jag visste inte att det var så vanligt eller ens vad patella luxion var förrän Dina fick diagnosen. Så jag blir jätteupprörd när folk bara säger att hon är envis. FÖR DET VAR PRECIS DET JAG OXÅ TRODDE! Sen hade hon ju ett ljumskbråck och lite sånt som åtgärdades i samband med knät. E det nån som känner att dom vill gå mkt o långt med inre vävnader eller  tarmar som kläms åt när du går. Inte jag iaf. Jag borde inte ha skämtat bort det och lyssnat på alla andra som bara trodde jag var hönsmammig, fast man kan ju inte tänka så nu. Men jag vill inte att hon ska behöva gå runt med saker nu om det skulle va nått. Vill hitta och åtgärda i tid lixom.

Men 3020 kr svider rätt hårt. Nu är jag åter fattig och utan mat, men men, bara 2 veckor till löning......eh he he......eeeeeehh...............fuck!!!


)%&#¤%¤)

Dessa svordomar kommer inte så mkt från att jag är bitter på mitt liv utan på att denna "lilla" smärta jag hade i örat tidigare idag har vuxit till outhärdlig. Det är jättesvullet nu och bultar, hmmm vad ska man göra. Jag har baddat med koksaltlösning och jag tänker INTE ta ut den, den har redan blivit en del av mig och jag tycker om den.

Skulle inte ha krökat, glömt o badda nu i helgen när jag jobbade och ätit lite bättre så min kropp hade mer motståndskraft........ah well, time will tell!!

Idag har jag såsat, städat, varit i centrum, hängt på Hundens hörna, suttit i bilköer, varit på långis på lovön, varit på ÖB och ica maxi och sen ätit riktig mat till middag.......och jag tycker att jag aldrig gör nått, men tydligen fyller jag dagarna med nått.

Helena hittade en rullator på ÖB (endast typ 595 kr) som hon rullade runt mig på medans jag försökte prata i telefon ha ha. Det va ju nice ju, jag vill fan ha en. Jag e ju gammal nu, jag behöver en. Vi kollade på ridkläder och drev runt och handlade toapapper o tvättmedlet som de lesbiska lovers vi framstår he he.

Va aspeppad på o handla mat idag men sen när jag kom till Ica maxi kände jag inte att nått var av värde att stoppa i korgen, kände mig snål och fantasilös lixom. Hade dessutom handlat krämer och lite sånt i solna centrum men den påsen glömde jag såklart på Hundens hörna. Och dessutom glömde jag att jag skulle prova att ha Sverre hemma hos mig och paddan idag, mitt minne blir såsigt av stress tror jag.

Läser Marian Keyes: sista chansen. Fick rekommendation av Em och gillar den starkt redan fast jag inte hunnit så långt.

gonatt

New week

Känns som jag vill och har hundra saker att göra denna vecka men jag sitter fastklistrad i soffan och kan inte förmå mig att styra upp nått. Jag ska. Tänkte börja med att storstäda, det får mig alltid att känna mig nöjd.

Har ont i örat, det är det värsta, att piercingen är upprörd varje morgon då jag råkat ligga på den under natten. Måste styra upp lite koksalt grejsimojs.

Kom fram till att vanlig sandwich är den goaste, straticciela (eller hur fan det stavas) gjorde inte att jag dansade i taket direkt. Så nu kan jag sluta fundera på det och hålla mig till orginalet.

Stånkigt folk på Ica igår, alltså kundmässigt. Ibland vill jag bara  krackelera och bli aggressiv. Sen funderar jag lite på varför jag blir upprörd över kunderna över huvudtaget??!! Sånt jävla slöseri på engergi men jag kan inte alltid låta bli ibland. Men folk är så nollställda. Jag fick lite skäll över att jag hade sagt "personal till pant-huset". -"det heter faktiskt returstation" upplyste denna man mig om, han var ett sånt där orginal så jag brydde mig inte så mkt. Jag sa att vi alltid säger pant-hus och så är det med den saken!!!

Jag har fått major identitetskris. Fast det känns som jag har haft det mer eller mindre i flera år nu, men nu är det så mkt så jag knappt kan hålla huvudet över ytan. Jag har totalt tappat energin för stunden, det e så pissigt. Jag ser felen i allt jag gör, jag är aldrig nöjd utan alltid kallsvettig av analysering. Det blir så när man har sjukt bra minne och sjukt stort sinne för detaljer. Om inte tiden ägnas åt att suga in alla dessa intryck så går resten av tiden åt att analysera dem. Varför gjorde jag/den så, varför blev det si, hur kan det bli så. Det är min förbannelse, det + dåligt samvete.

fuck fuck fuck.

Såg sista jay leno reprisen nyss. Blev helt ångestfylld och tom för en sekund.

Nu ska psykfallet gå  ta en cigg och börja diska.

Tungt på alla sätt o vis

Jag ville inte skriva om detta i det tidigare inlägg. Jag vill inte att negativt och positivt ska mixas. Man ska njuta av goda stunder fullt ut. Därför ska man inte berätta glada nyheter samtidigt som dåliga.

Vet inte ens om detta är nått dåligt egentligen men det sitter och har suttit som en tagg i sidan på mig ganska länge.

Nu har jag bokat en veterinär tid på södra djursjukhuset (kan rekommendera det stället). På tisdag ska jag och Dina dit. Jag ska gå till botten med varför hon bara är 6 år men inte har någon vidare livsglädje och aldrig vill gå i princip. Dock kostar det multum (för att vara jag som aldrig har pengar). Men jag måste göra det, jag äter hellre gröt hela dagarna än att prioritera fest, äta ute och kläder före Dinas välmående. Det muppiga är att jag ibland tänker att jag bara nojjar över ingenting, att det kanske bara är så hon är. Jag måste veta, jag måste ha på papper. jag kan inte leva med mig själv om det skulle vara nått problem som jag bara struntat i att utreda, att hon på nått sätt skulle gå runt resten av sitt liv och ha ont eller må dåligt. Och jag känner på mig att det är nått, man vet bara. Hon och jag har varit ihopklistrade sen dag 1 och nu har det gått över 6 år, vi har växt samman och när man har en sån relation med en hund så märker man minsta avvikelse eller minsta känsla. Hon har varit ett enormt stöd  för mig med tanke på allt jag gått igenom och det minsta jag kan göra är att ge tillbaka så gott jag kan. Vet faktiskt inte vad jag hade gjort utan henne.

Hursomhelst. Hon har en väldigt hög självrisk (if-försäkrad), den är på 4000, ja jag vet, lite dumt men det var ju toppen när hon var så mkt hos veterinären förra året. Jag betalar ju inget utöver självrisken, så det är ju positivt om det skulle bli ännu mer utredning. Men just nu är det bittert. Försöker samla ihop pengar till skottland samtidigt som jag har skulder och måste leva lite oxå.

Min plan är att ta blodprover och allmän koll på tisdag. Ganska omfattande blodprov där värden kollas upp och som man får tillbaka på en kvart, fästingprov (erlichias och borrelia), tänkte jag börja med. Om inget hittas där kommer jag gå vidare med att röntga henne (fast inte på samma gång). Detta kommer nog gå på 2500-3000 kr, ouch!!

Jag tänker att det bara är jag som överanalyserar men samtidigt är jag sååå rädd att det ska vara nått. På senaste tiden har jag märkt att livet är flyktigt och att det händer saker med vovvar oftare och lättare än vad man tror. Man hör dessa människor som fått avliva sina hundar för olika orsaker och det känns som "det där händer ju inte mig" men nu med tanke på shane och så så är det klart jag har en skugga över mig, tänk om lixom...........

Nää så ska jag inte tänka......

jag återkommer ang detta ämne.

GLAD!!!!

Jag glömde ju berätta en stor nyhet!!

Jag fick GODKÄNT i matte-B!!!!!!

Jag hade inte hört av läraren så jag mejlad och fick tillbaka mejl som jag läste häromnatten, jag blev underbart glad. Hade jag haft vin hemma hade jag firat storslaget. Så jävla glad, klumpen i magen är helt borta nu.

Matte-B är viktigt för att:
1: Den utbildning jag är intresserad av kräver matte.B.
2: Jag har redan anmält mig till c kursen i höst (mest för att utmana mig själv) och jag vill verkligen gå den och det får jag ju inte om jag hade fått IG i b kursen.
3: Jag har varit "matte-analfabet" hela mitt liv. Alltid gått på specialmatte, alltid legat efter och aldrig fattat nått alls (=känna sig urdum). Fick IG i slutbetyget på gymnasiet och accepterat mitt öde som en matte-nolla. Men inte nu längre, nu ser jag allt detta i ett nytt ljus. Jag tycker till och med att det är kul!! Fatta den grejen!!

Så nu känner jag att jag kan chilla resten av sommaren, utan att oroa mig.


orka

Ofta skriver jag ideér om hur jag ska orka eller hur jag ska göra för att peppa mig själv. Men denna överskrift syftar på klippet som jag hittade på Veronica maggios blogg. Helt galen tant som är missnöjd. Tror det ligger nått mer bakom detta än dubbelmottagning på radiokanalen (2 på natten?!). Men orka bry sig. Inge bryr sig ju om nått i det här kalla och ogästvänliga land, man kan ligga blödande på gatan utan att nån bryr sig, men när tevesändningen strular blire ett jävla liv. SLUTA VA SÅ SVENNIGA O BÖRJA BRY ER OM ANDRA OCH VIKTIGARE SAKER ÄN HUNDPISS PÅ LYKTSTOLPAR ELLER ATT TV VISAR SÅ MKT REKLAM!!!!


Enjoy!!


vin is the shit!!!

Sitter här lagom bakis-svettig på en torsdag. Va hos Annika och hennes roomie Jimmy och drack vin o käkade god bakpotatis med tillbehör samt flummade runt o lyssnade på ebba grön, alphaville och annan nostalgi framkallande musik. Det va kul. Jag blir verkligen fantastiskt bra på vin, fattar inte varför jag envisats med detta vodka drickandet jag hållt på med alla dessa år, vin är mysigt och inte så tungt i kroppen o knoppen dagen efter. I LIKE!!

Va tal om utgång sen till tegeln men eftersom det är knepigt o ta sig hem (särskilt på en vardag) och jag inte riktigt hade planerat övernattning så åkte jag hem istället. Jag var inte så sugen heller på o gå på krogen med min "maggie simpson" t-shirt haha. Hmmmm. Jag tycker jättemkt om Annika, vi har fått bra kontakt tycker jag och det känns skönt och okomplicerat när vi hänger, en bra relation helt enkelt. Det finns jättmånga tjejer på Ica som är supermysiga och som jag fått bra kontakt med, det är jättekul =).

Glömde berätta om min senaste piercing. Jag älskar ju piercings och tats (fast har inga tats, än) och nu har jag ju fått lite pånytt fött piercingsug igen. Grejen va att jag hade ett presentkort på east street som jag dragit ut på, skulle använt det förra sommaren men då blev jag hundbiten så det gick ju inte. O sköna som dom e fölänger dom inte typ en månad tills bettet läkt utan 1 år!!! Dom e så sköna dom där figurerna =). Men sen innan helgen insåg jag att shit, det går ut 2/6. Så jag rusade iväg i måndags, för klart jag ville använda det, det va ju 600 kr lixom. Det blev en tragus (tror jag det heter, lilla brosksnibben i örat) och ett nytt navelsmycke med en liten panda (dock såg den vit ut i montern men sen när den satt på mig så varen gul, skitsamma,) mkt najsare än den andra, svartoxiderade skräpet från glitter för typ 2 år sen. Jag bryr mig ju inte om naveln för den e så tråkig ändå, men jag skulle känna mig naken utan oxå så den får va. Lite fräscht med nytt iaf.  Hon som gjorde va skittrevlig, hon hade coola implantat av små gröna stenar på armarna, jag blev svinsugen på det, tror kanske jag skulle kunna göra det, typ i nacken kanske. Själva piercingen gjorde ju ont eftersom brosket är så tjock, men jag visste typ vad jag hade o vänta. Men jag har ju en väldigt hög smärttröskel och jag tycker faktiskt om smärta till viss del + att jag tycker det är nästan skönt att pierca sig ha ha ha. Det ger en liten kick lixom. Men först ska ju nålen igenom, så det knastrar o knakar o sen ska ju smycket i så Det kändes ju som o bli piercad 2 ggr. Tog en stav i nu, men tror jag ska ha ring sen, men det är skönare när det läker att inte fastna i ring o så. Jag glömde typ bort den sen när jag for runt efteråt, sen undrade jag varför jag hade lite ont i huvudet på vänster sid. Men nu gör den inte ont förutom om jag legat på den på natten. Dom har ju läkningstid på 3-12 månader, men det ska nog gå bra, jag brukar inte få komplikationer med piercings.

Nu ska jag planera nästa kroppssmycknings projekt he he.

later


livets slappa dagar

skönt det känns nu, jag glider runt, har fortfarande pengar kvar från lönen, inge jobb-tider (fast jag hade hellre jobba, no  money, no funny). Inge skola och läxor vilket betyder att all fri tid är som det låter. Kolla film med kombo, ut i skogen o ta sköna promenader.

Denna vecka ska jag mest hinna med sånt som man inte alltid hinner. Tänkte ta den där svängen till enskede hund o katt o köpa det där exklusiva glukosaminet till Dina. Köra lite spår eller sök om regnet tillåter.

mumsar "cheez balls", det nya snacket jag jag upptäckt. Ja det är ju inte nytt men jag har aldrig ätit det förrän i helgen o blev lite såld. ha ha.

har blivit mer seriös i mina planer på att skaffa en greyhound. Det är något som förtrollar mig med denna ras, jag är så såld som man kan bli på "greys". Kollade lite på olika hemsidor. Kan tänka mig en äldre grey, breeze va ju typ 7 när hon kom in i mitt liv och det kunde inte bli bättre, hon är fantastiskt!! Jag är även rätt sugen på en hane, KASTRERAD SÅKLART. Hanarna är så kraftiga och känns lugna och milda.

Jag vill helst inte har nån som jagar men man kan inte få allt ha ha. Såg ju på whippet-race i karlstad i helgen, helt jävla galet men likvärdigt ballt, men dom va ju totalt galna när dom skulle in i boxar och sen jaga efter trasan. Men lure-coursing är något jag skulle kunna pyssla med med min grey, om den visar sig ha mkt jakt i sig, annars vill jag nog inte uppmuntra det, dom är rätt nöjda ändå att bara va med och få rejsa av sig lite.

fast jag tror jag kommer avvakta ett par år, men det är bra att ha starka planer.

RSS 2.0