suck!!

Ska fan aldrig ha kids och hund på samma gång. De flesta ungar kan ju inte handskas med djur. Satt o softade i hagaparken då det självklart kommer fram ungar i 8 års åldern. Ja, dom får klappa pluto för han tycker om o spexa men då ska dom fram till Dina och det slutar alltid med att dom ska pajja hennes psyke genom att hålla fast henne.  Och en av småtjejerna ska hela tiden säga "sitt, sitt, sitt,sitt",för så sa hon till hunden hon brukar gå ut med.Jaha stackars den hunden då!! Sen när hon gick så klappar hon hundarna OCH MIG på huvudet!!!!! Jävla miffo!!! Tur att jag inte va på dåligt humör, och sen kan man ju inte överreagera hursomhelst på barn.

Nää mina hundar ska inte behöva stå ut med nån unge som sliter o slänger med dem, vet fan inte ens om jag  vill ha barn, jag älskar min egen tid och frihet för mkt. Hund är lagom ansvar. Får se hur livet utvecklar sig.

Nu ska jag ha matteprov snart, o sen är det studentskiva ikvälll!!!

packad

...eller packa, skit samma, I dont really care för jag är så osugen på allt detta stök. Jag har ju tidigare lidit av diverse tvångstankar och allt detta stök, med mina saker som liggar i en röra är väldigt upprörande för mitt tvångstanks-jag. Om jag inte kan kontrolllera mig själv eller mitt liv så kontrollerar jag saker eller städning eller u name it. Men det går bättre än väntat. Helena o jill va här nu ikväll o packade lite i köket. Imorrn ska vi hämta nycklar till lägenheten, yaaayyy.

Jag undrar varför folk ska hålla på o hålla skenet uppe i sina bloggar? Klart jag vet att alla inte har så dåliga dagar som jag men det känns som att det inte är nån tävling om vem som har bäst o stabilast liv. Be yourself. O andra sidan har jag nästan varit klumpigt öppen med alla dessa neuroser och grejjer jag har för mig. Jag hoppas inte min blivande man läser detta för då är det väl kört ha ha, psyko lixom.

Jag blev inspirerad samt irriterad över en annan blogg som kom ut i ljuset. Att ens ångest kan vara en annans tröst. Måste va livets ironi. Samtidigt ska man vara ärlig och att fler vet om saker man tror man dolt så väl. Jag läser folk, då läser folk mig, jag tror dom inte vet, men samtidigt vet jag. Alla har inte intresse av andra människor. Det har jag. Jag vill inte vara den egocentriska personen som bara ser mitt eget intresse.  Och jag tycker dessutom att man ska acceptera folk precis som dom är, försök inte ändra eller tvinga dom till nått, försöka att inte leva så strikt och allvarligt, acceptera andras egenheter. En vänskap är precis som ett ledarskap, du måste förtjäna det och aldrig ta det för givet.

Min roomie är i norge, lägenheten blev plötsligt lite ångestfylld bland alla kartonger.....

later

Toppen

Somnade sent igår natt. Låg o mådde svinilla för jag hade käkat kyckling, potatis o bearnaise vid halv ett på natten =), medans jag kollade på "stuck with you" som är en superrolig film. Upp tidigt och fixade bestyren med hundar och mig själv. Spence och helena låg i en boll o sov, spencer märkte inte att jag fixade hans mat och petade på honom att han skulle ut o kissa, så han fick sova vidare så tog Helena honom, han vägrar ju ändå o kissa me mig typ ha ha.

Jag och Em hade planerat en liten shopping tur i vårat favvo centrum =), vi blev inte besvikna men inte heller ruinerade. Vi hade det sååååå underbart, tog igen massor. Jag är verkligen lyckligt lottad som har en sån som em, som man kan prata om allt, o tycker samma saker e skojj.

Åt o drack lite för lite idag och nu får jag betala med huvudvärk lagom till pluggandet. Är väldigt nojjig för att få värmeslag/vätskebrist som jag fick förra sommaren på Ica, usch.

Kom hem o hämtade hundarna och åkte till en hundkurs i aspudden, alla 3 fick följa med så det blev mest att lyssna, men var superskojj som vanligt.

I veckan blir det kaos, varje timme är planerad för att jag ska hinna med allt, och sen ska jag hinna med en studentskiva och en valborgsfest oxå.

Jag måste bara meddela att den som uppfann "Haremsbyxan" borde få ett nackskott. Och att Gina tricot valde att köpa in dessa är ett ännu större mysterie. Alla har väl typ häpnat över hur fula dom är och vem som faktiskt har på sig sånna. Självklart ville jag och Em kolla upp dessa. Så hon valde ut ett par rosa byxor som jag tog o provade inne på Gina. Men gud, jag har aldrig skrattat så mkt, helt galet. Vi fotade och spexade och sen smugglade vi tillbaka dem till ställningen så inte nån såg att vi beblandade oss med detta jävla tygstycke.

Slutsatsen:

JAG SKULLE INTE ENS HA DESSA PÅ MIG SOM MYSBYXOR HEMMA, SKULLE SKÄMMAS SÅ MKT. Dom är dessutom i princip genomskinliga, jaha, varför det lixom??

Fugly-ass pants!!!!!!




yes, man ser mitt ass på mittenbilden, men jag är skyldig o visa hur dessa funkar....

later...

stök inne, stök i sinne...

Jag tittar runt i lägenheten som är sjuuuukt stökig just nu, har inte haft så mkt tid nu de senaste dagarna att städa, känner mig för rastlös, rotlös och stressad för det. Det är så mkt saker som ska ner i dessa jävla kartonger och säckar, fattar inte hur jag kan ha så mkt skit?! Det är typ vitala saker som jag inte kan klara mig utan, men ändå bara massa överflöd...... Ska försöka bolla flytt och rå-plugg + en kurs och lite häng med em imorrn. Jag har så mkt på gång så min hjärna stänger av sig, den pallar inte o sortera allt.

Ikväll jobbade jag, päronen va snälla nog att ta hand om alla 3 hundar (pluto, Dina, spencer). Sen var tanken att jag skulle gått ut med annika, garbos eller tegeln men jag va så osugen på att gå ut så det blev inte av helt enkelt. Ibland måste man följa sitt hjärta, kanske ett omen?!

Lilla spencer har suttit o gnällt medans jag har ätit mat nu i soffan, jag blir så stressad, jag får ont i magen. Jag kan inte äta med honom i rummet, jag vill bara kräkas upp all mat igen typ (inte för att han är äcklig utan för att jag blir stressad av gnället). Han kissvägrar oxå och till slut så blir det kiss på golvet, varför kan han inte kissa när chansen ges, han driver med mig så himla mkt.

massa på g i veckan. Men nu blir det ut med spencer, cigg och sen sussa.

later


Finally!


Fick tag i videon till KINGS OF LEON: Sex on fire. MUMS!!!!!

vänner

Ibland är man den mest deprimerade och ensammast på jorden och sen ringer en vän och man får huvudet över vattenytan igen =)

Sånt är värdefullt......

så illa..

jag gjorde ju det fruktade omprovet imorse. Hade pluggat asmkt verkligen och kände mig on top of my game. Vad hände, näää det va ändå skitsvårt och jag fick tårar i ögonen och en klump i halsen. Jävla skitprov. Jag skrev på allt och jag vill ju bara få godkänt men inte ens det kändes självklart. Gick därifrån o grät vilket jag inte gjort på så jävla länge. I don´t cry anymore, I just accept defeat......

Åkte hem och läste 30 sidor i boken inför nästa prov.........jag ska inte misslyckas denna gång.

Kände mest att "varför har jag satt mig själv i denna situtation?". Jag MÅSTE ju inte plugga. Jag känner mig ju bara värdelös och dum, varför kan inte jag få in informationen som alla andra? Har dom nån speciell studieteknik jag inte kommit på än? Och hur fan ska det gå på universitet sen? Jag har inte nerverna för att skriva prov och få prestationsångest.

Har bara ont o en njuren idag.....det är alltid nått.

Jag skulle ju sluta se allt grått i vardagen, men det verkar inte gå så bra för mig,  allt är ju så jävla grått i min tillvaro., iaf för tillfället.

//

Allt snurrar runt..

Nu är allt up in a twist. Mkt har hänt senaste dagarna.

Jag har fått en inneboende dårå, jag ska flytta igen....

Allt händer på en o samma gång. Jag har fullt upp med skolan nu oxå de sista veckorna på terminen. Jag känner hur den där flytt-huvud värken jag har fått alltför ofta de senaste året börjar krypa sig på. Det ska bli jättekul, don´t get me wrong. Men jag är så trött på flytta o packa o fixa.

Nu lämnar vi blåkulla och styr mot en mysig 2:a på råsundavägen/näckrosen. Den va jättegullig, tror det kommer bli kanon.

Jag är glad att vi är så många denna gång som ska hjälpas åt med flytten......

Jag börjar bli lite mano igen känner jag. Tror det är fuckade hormoner för jag (som jämt e så fattig) kunde inte ta ut nya p-piller vilket resulterar att jag är lite konstig och har konstig värk i magen/njurarna ha ha. Eller så är det bara såhär jag är. he he

Omprov imorrn................finally.

Nu ska jag plugga, suck.

later

cirkeln är åter sluten

...nu är min andra halva hemma igen, efter 2 veckor i Kina som verkade ha varit fantastiskt lyckade. Fast det är klart att efter ha haft så kul i ett så spännande land med martini så var det sååå tungt o slita sig från varann kan jag tänka mig, men snart är han hemma igen ( bara typ 3 månader ju)

Hon hade med sig gåvor från det stora röda landet. 2 par converseskor, en nyckelrings-sushibit, en regnpåse, en cool liten bag och lite annat smått o gott. I like, a lot. Sen hävdade hon att hon inte shoppat så mkt kläder men hon hade ju massa söta saker i väskan.gulliga toppar och klänningar, lätt att jag ska låna av henne ha ha. Det bästa med att ha likadana kroppar, allt passar som smäck!!

Tidigare på dagen var jag på massa långisar med hundarna, idag hade jag 4 st. Sen åt jag lite tårta på Hundens hörna för emelie fyller år imorrn och Annie och helena hade bakat en superfintårta, ett stort rosa hjärta, I like!

Jag och Helena gick hem till mig o planerade inför hennes inflytt, det kommer nog bli jättebra tror jag. Känns som en börda lyfts från mig då jag har haft det så knapert. Klantade mig ju med kurserna och hade för lite poäng för att ta csn lånet, där står man med byxan i brevlådan eller vad man nu säger. Men nu kanske jag kan spara till flygbiljetten och betala av till pappa, och shoppa...och.......ok så rik har jag inte blivit ha ha. Ska bli kul o bo med nån oxå, har känt mig ganska ensam på sistone.

Jahapp, så det blir mkt att göra i helgen, och jag måste se till o plugga. Jag har dessutom bokat tvätttid och jag ska jobba kväll på söndag istället för nästa söndag.

hmmm, det ska nog gå ihop på nått sätt.

later

Hej hopp!!

Idag blev det inget omprov i biologin, för min lärare är för flummig för o säga vilken tid och plats ha ha, han är så konstig, men huvudsaken är att jag gör provet innan terminen är slut, men jag vill ju få det överstökat även om det inte finns en chans att jag misslyckas då jag har pluggat tokmkt.

Istället blev det sammanlagt nästan 4 timmars prom med hundarna, det var så underbart. När jag kom hem var jag inte ens trött. Det var den där känslan man hade som barn, när man har varit utomhus hela dagen. Annars kan ens dag bestå så mkt av samma plats, hemmet, jobbet, skolan. Men när man är ute o går i 4 timmar så har man fått lite mer mångfald.

Att ha 3-4 hundar hos sig om dagarna är allt annat än en walk in the park. Det är ett jobb som allt annat. Ibland känner jag kanske inte för 2 timmar i hagaparken men gör det för jag vet att hundarna behöver det och tycker det är kul. När hundarna är glada är jag glad och allt blir lugnare i lägenheten ha ha.

Imorrn ska jag hämta Em på arlanda, fan va fort dessa 2 veckor gått. Ska blir toppen o höra om allt som hon upplevt.

I helgen flyttar en inneboende in hos mig. Ska bli spännande!! Jag har ju bott själv ett tag nu och har hunnit väga för och nackdelar och kommit fram till att sååå skönt tycker jag inte det är o va själv o det är skönt att kunna dela på hyran eftersom jag levt väldigt snålt senaste tiden. Nu får jag iaf allt att gå ihop. Det är en tjej som heter Helena och som xtrajobbar och trimmar på hundens hörna + att hon är min gamla sambo Annies gamla sambo, ha ha hänger ni med.

Hon har oxå hund så det är ju jätteskönt för oss båda att hjälpa varann med passning och sånt.

Jag har själv varit i den sitsen att inte ha ett boende och då tog annie in mig under hennes vingar och det var jag väldigt tacksam för.

Så länge jag inte bor med en pojkvän så funkar sambolivet utmärkt........

//

fruxo

varför är inte fruxo på tablettask lika gott som när det är påse eller lösvikt??? Dom fastnar i tänderna, det upplever inte jag att dom andra gör.


//

new me

nu ska jag sluta va så bitter, så sur och så irriterad på en massa triviala saker. Jag har blivit så taggig på senaste tiden. Det suger för mkt energi att gå runt o sura hela tiden.

Nää ny dag, ny jag.

idag:

va i skolan, lyssnade på flummig biologi lärare och kollade på en fantastiskt film om "savanter". Det e så himla coolt. Våra hjärnor är sådana resurser så det finns inte, sånna grejer vi kan göra om vi får tillgång till rätt del i hjärnan. Fast det är ju inte så toppen för savanterna då de har dessa gåvor men saknar oftast andra färdigheter som social kompetens och sånna saker. Jag kallar dem mutanter (som i x-men). En snubbe kunde rita av från sitt minne så det bättre än ett foto!! WOW.

Messade med Marie´s daniels kusin Eric som bor i vancouver imorse, hallååååå jag måste typ flytta till kanada snart känns det som. Han va ute o krökade (10 på morgonen för mig, 2 på natten för honom). Hans lilla ishockeylag hade förlorat en viktig match, hur klyschigt är inte det, att alla kanadensare gillar ishockey!!

Var i hagaparken i 2 timmar med Dina, pluto och jill (helenas border collie). Summering: Underbart!!


Jill-O

Sen måste jag stolt visa bilder på mina älskade och viljestarka kaktusar som har flyttat med mig i 5 års tid snart. Jag fick dessa växter av Marie och Marre när jag slutade på Hundforum 2004. Dom betyder mkt för mig då det var gåvor från 2 underbara människor (som jag tyckte var jobbigt att skiljas ifrån när jag lämnade det stället). Dom har bott ifrån mig vissa perioder då de är ganska jobbiga att transportera då de är satans vassa, men jag har alltid kollat att dom mår bra och är väldigt nöjd med att ha återförenats med dem nu här på blåkulla.


Ja dom har blivit långa och taniga och ser kanske inte allra bäst ut för stunden, men det spelar ingen roll, lever gör de.

later

tragic kingdom

Jamen visst, fick klart förberedelser inför alla dessa biologi grejer som ska hinnas klart till snart. Och det har varit en allmänt ok dag.

Tragiken ligger i att jag svälter för tillfället.................

På den tidiga kvällen ringde jag en gammal vän från gymnasiet, och ooops det blev typ 3 timmar vi snackade.

Vad upptäckte jag sen, jo att det är röd dag idag och alla mataffärer i omnejd stängde tidigt. Bara att jag upptäckte det när jag spurtat ner till solna centrum och Ica kvantum vid halv 9, hmmm jag svettades och magen kurrade. Men sen upptäckte jag att jag inte bröt ihop fast jag bara imundigat en skål gröt på hela dan och att magsyran frätte hål på min mage så hungrig va jag. Men inte ens en JÄVLA TÅR!! Då vet man att man har vant sig vid dessa motgångar, förr hade jag fällt x antal tårar men livet har nu gjort mig ännu mer hårdhudad. Det fanns i princip inte en smula hemma förutom massa pulversåser och ngr cider men det fick bli makaroner och ketchup, bara man äter nått. O lite dum känner jag mig som inte låg steget före eller handlade tidigare.

Hade ett så underbart snack med denna gamla vän iallafall. Kan inte fatta att vi har blivit så vuxna så vi kan ha sånna ljuplodade samtal om allt som livet för med sig. Han hade oxå lite motgångar men av annan kaliber. Hoppas det löser sig för jag kom på att den relationen vi har är ganska viktig.


//

milconejos.blogg.se

Det är emelies blogg (hon inspirerades av "tusen apor", mil conejos betyder tusen kaniner. Conejo här typ vårt favvo ord på spanska).

Jag vill bara säga att nu har hon satt upp bilder från kina, några stycken iaf.

-jag ÄLSKAR bambumannen!!
- Jag VILL HA en sån där regnkappa, jag ska göra det till trend he he!



puss

stört

ibland hatar jag denna blogg, det känns som hela mitt liv och väsen har tryckts in i dessa avsnitt. Man blir typ "is this it", fast jag vet att jag är så mkt mer, men ibland läser jag bakåt i tiden och undrar va fan jag håller på med. Det är upp och ner, in och ut. Jag säger ju det, jag är störd på nått sätt.

Idag ska jag plugga, plugga tills ögonen blöder. Sen ska jag handla mat, för jag har inte en smula hemma, som vanligt. Jag har inte haft mat sen jag bodde i norrviken känns det som ha ha, blir så när man är ett fattigt löv i vinden.

Sommaren börjar närma sig, älskar ovissheten och förväntan av vad denna sommar ska bjuda på. Jag blir nog aldrig riktigt besviken, däremot är den verkligen för kort. Fast jag har ju börjat älska hösten oxå. Jag älskar nämligen tempramentsfullt väder och det är det på hösten. Olika klimat överhuvudtaget impar på mig.


idag ska jag försöka att inte inta för mkt socker, och jag ska försöka att inte röka för mkt heller. Jag är starkt sugen på att ta hit min cykel och börja cykla. jag älskar att cykla, kan göra det i timtals. Jag är lite sugen på att tona min kropp lite, den har en bra grund för träning tror jag. Jag tror inte det tar så lång tid innan man ser resultat. Men jag har inte råd o gå på gym så det får bli situps i vardagsrummet och cykla och gå så in i helvete.


peppad


Em

Jag saknar Em såååå mkt. Hon har bara varit borta i typ 1 vecka men jag längtar tills hon kommer hem och kan berätta om allt coolt hon upplevt i Kina. Känns så tomt att inte kunna ringa henne närhelst och skvallra. Det är verkligen fantastiskt att ha någon som man kan säga vad som helst till utan att känna sig speciellt sårbar. Att lita på någon helt och fullt och utan krav. Samtidigt känns det tråkigt att hon kommer hem för att hon måste lämna kvar Martin i Kina och kommer tycka det är tung ett tag efter hemkomst Im sure. Men jag ska stötta henne!!

kquam

På Ica har vi skojj

På jobbet hör man mkt roligt och underhållande, det är ju trots allt mat och människor vi jobbar med. Allt kommer man inte ihåg, men detta har hörts på senaste.


1. Ica-bror + gubbe:

-Har ni tändstickor?
jaaa, det finns *förklarar ingående*.
-ja men är dom gratis?
-Näääää här finns det inget som är gratis!

(det enda som är gratis på vårt Ica är kvittot ha ha)

2. Ica-bror + jag lämnas med en unge i en kundvagn som vi ska passa en liten stund, båda sitter i varsinn kassa mittemot varann o stirrar på den smårädda ungen.

efter en stunds tystnad vill ica-bror lätta på stämmningen.
-vilka fina skor du har, är dom nya?

3. Ung tjej går ut från kassan. När hon passerar detektorerna blir dom helt crazy och tjuter. Hon tycker det är jobbigt men blir knappt generad (hade det varit jag hade jag varit tomat  med extra ketchup på), Ica-alfahonan + Ica-surkart går igenom allt hon har, men lyckas inte hitta problemet, hon får till och med följa med och bli scannad med nån stav för att det som satt igång larmet ska avaktiveras så hon inte piper längre. Inget lyckas  dom hittade aldrig orsaken, såsom hennes kompis garvade när dom till slut gick och hon fortfarande pep.

jag och Ica-syster misstänkte att aliens har opererat in ett chip i hennes nacke........





"Vurp-ollon"

ha ha, ni trodde jag skulle va dirty nu eller hur? Detta är, har jag fått förklarat för mig av päronen, en hjälm som gubbarna hade på sig när de åkte moppe förr i tiden. Jag skrattade så jag dog, hur fan får man hjälm till VURP-OLLON??!! Den brukade bäras med tillhörande vind-strut, så jävla galet. Men om typ 30 år kommer denna vardag vi lever i nu vara rena rama stenåldern, fast jag förstår inte hur moderna vi kan bli. så himla freaky när man tänker på det. Vi kommer bli mer och mer som robotar. Mamma berättade att ungarna nuförtiden (hon jobbar med ungdomar) knappt kan uföra de enklaste sociala handlingarna. satt vi o hängde med grabbarna och fnissade och var ute på alla möjliga prylar. Nu sitter alla på internet och lär sig "allt dom kan" därifrån. När dom väl ska interagera med varann såsom tonåringar bör så kan dom inte det. Killarna fattar inte hur man beter sig mot tjejer och det slutar i ofredande eller att de helt enkelt låter bli, men hallå vart tar allt testosteron vägen? Tror datorer reducerar testosteron eller nått. o sen har vi tjejerna som läser tidningar om hur man suger av killarna, hur man blir uppraggad av gubbar på nätet, samt hur man klär sig som en naughty school girl (egentligen inget fel med det, jag har många sånna kjolar) . Nu är det jag som låter gammal o grå, men vad hände med den där galna tonårsrevolt perioden, då vi umgicks och inte ens hade mobiler. Man ringde hem till nån om man ville få tag i den. Bestämde tid och plats och hoppades på det bästa, sen hängde man, och hade den bästa tiden i sitt liv (ja med lite krydda av alkohol och allmänt bus), utan nått jävla internet.

Det var bättre förr.................

Jag är inte bättre själv....................

Idag såg jag en tjej i 10 års åldern på Ica, som hade Mascara and what not!! Hennes päron borde få spö eller nått (om dom ens har så mkt koll så dom vet om det, för hon struttade runt själv på Ica och shoppade), people beware: Wasp in the making!! Fatta att du är typ 10 år och kommer att avsky ditt ansikte som osminkat. Du måste "ta på dig ditt ansikte" när du ska ut o leka kull, eller förlåt......det gör dom ju inte nuförtiden, dom har för höga klackar!!

Nu har jag surat klart.

igår jobb.
idag, hundmässa och sen jobb (helt stekt men tjänade 1100:- efter skatt, vem klagade på Ica??)
Imorrn, ledig och ska ha mysig påskafton (passande när man är ateist) . E mkt nöjd över att vara ensam barn nu när jag har båda systrarna utomlands, he he.

Hundmässan va skojj, hann ju inte se så mkt då jag började 11. Jag och päronen gick omkring och spanade på diverse hundar jag/dom kan tänka sig i framtiden. Jag blev sugen på petit brabancon, vavva, och svart tibbe. Pappa föll för japanese chin och Terveruens (vet fan inte hur de stavas) men dom drömmarna slaktade jag lika fort som han uttryckte dem, terv är satans påfund.Orka ha en hund som måste miljötränas på olika underlag och som trippar på nålar och bits. Mamma håller hårt på sina vavvor, sen petit, sist svart tibbe.  Jag ser ett mönster. Sen lämnade jag dem i hundhavet, dom hade dock behövt mig som guide kändes det som (ja eftersom pappa kom hem o ville ha en terv!!). Träffade Marre som ställde sin Rakk (lakenois), såg inte slutet men dom vann troligtvis. Var så snygga i ringen!  Hade velat vara där så mkt längre men det får bli en annan gång.

nog tramsat.

later


sött!!

Visad 123 ggr
Hittade denna bilden på min profil på "zoonen", mamma med Dina, hon måste ha varit runt året där, hon va så fin med mörkt ansikte....


På uppgång

E lite gladare idag, suttit o kämpat med biologin. Varit o köpt ny ansiktskräm och blomjord !!?(till det växtfysiologa experimentet jag ska göra). Strosat runt på råsunda vägen med dogsen och varit sunkig men inte ångestfylld iallfall.
E lite arg på bio-läraren för han har kluddat en bild på hemtentan och sen är det en miljon frågor ang denna kludd, OCH JAG VET INTE ENS VAD DET SKA FÖRESTÄLLA!! Jag mejlade, men han är ju en gåta den gubben så jag blev inte klokare för det. Det ordnar sig. Nu ska jag plugga till omprovet som är på torsdag, suck.

Skickade in mina betyg till antagningen idag oxå. Jag satt o studerade dom, och kom fram till att jag måste varit såååå flummig i gymnasiet för det finns hur många kurser som helst som jag inte hade nån aning att jag gått. T ex Naturkunskap A som jag tänkte söka och läsa till hösten......no need, har jag redan gått. Men inte fan kommer jag ihåg vad vi pratade om där, meh, suck igen. Såg oxå att jag bara gått engelska A, nu måste jag gå B i höst, för nr 1:Jag har alltid trott att jag gått den kursen Och nr 2: engelska är mitt favvoämne. Sen kluckade jag åt körsången jag gick på, en 30 timmars kurs som var värd 80 (!!?) poäng,  Katchiiing!! Ahhh memorys.

Vem ska jag bli när jag blir gammal? Jag hoppas jag blir gammal iallafall (nu fick jag dödsångest igen). Men jag ser på alla dessa gamlingar och undrar, hur har dom varit en gång i tiden? Alla gamlingar känns som dom har nån slags psykisk störning, blir elaka eller sura och helt ovissa eller ignoranta mot världen och folket runt omkring dem. Det är en värld man inte vet något om men som kommer komma allför fort (åldersnojja). Jag vill inte sitta ensam på hemmet, men jag vill fan inte att mina kids om jag får några ska släpa runt på mig. Fast om mams o paps vill att jag släpar runt på dem skulle jag nog göra det med nöjje. Tänkte på att pappa fyller 60 år snart, wtf, tiden går.

Runt påsk: 

-får jag enorm längtat till dagis, sitta o fika o äta godis och stänga tidigare. Känns ju inte sååå speciellt när man jämt är ledig. The grass is greener.......

- Blir fantastiskt valpsjuk. På påskafton är det 6 år sen jag hämtade hem en liten fluffig boll som jag kallade Dina. Nu är hon en sur gammal padda he he. Näää men det var en underbar tid =)

-nostalgisk och familjekär, och festsugen.......eller nej, det är valborg förresten. Undrar om jag ska ha valborgsfest........hmmm!!

Nu ska jag jobba tors, fre, och söndag. Hade en mardröm om att jag skulle börja 11 på fredag och missade lilla sthlm, kastade mig av o an av denna tidspress. Och vad fick jag reda på sen idag,  JO JAG BÖRJAR 11, precis som i drömmen, usch. Ska ändå gå lite på lilla.......måste.

later

uneasy

......kanske är för att jag suttit och pluggat massa matte idag som jag inte ens förstår hälften av. Nu börjar jag känna att jag kanske inte klarar matte B när allt kommer omkring. Jag har lagt ner alltför lite engagemang denna termin. Med filosofin "det ordnar sig" så tror jag inte jag kan dra lasset ända hem till stugan. äh vi får se......

Nää det e nått annat. Det är en tung känsla, som om någon pressar ner mig mot marken, jag kan inte gå, känns så tungt i varje steg. Imorrn måste jag åka tuben, faaaan va stånkigt och omständigt. Brukar jag aldrig känna men nu känns det som ett projekt, ett jävla stånkigt projekt. Jag har verkligen kommit ur fas. Självklart märks det inte så mkt då jag gärna pressar undan den när jag är med andra. Mitt mål är inte att tynga någon annans vardag för att jag har det piss!! Det ordnar sig, det gör det ju alltid. Men det starka begäret av att krypa ur sitt eget skinn är fruktansvärt jobbig. Ska det alltid vara såhär? Det har varit så här av och till sedan jag var 5 år. Tänker jag för mycket, är det det som är problemet?? Kanske är mitt extremt bra minne, jag kan ju aldrig glömma, så jag ältar istället, det bryter ner en, bit för bit.

Nu ska jag sura.........och plugga, isolera mig och dra för persiennerna. Låtsas som våren inte finns....... jag kan ändå inte ta mig framåt med denna tyngd på mig.

//

"This must be where pies go when they die!!!"

Jag blir ju manisk av att sjunka in i nån tv-serie box. Sitter varje ledig stund o dumstirrar och njuter.

Nu är det en av mina absoluta favvo serier " Twin Peaks" som jag åter igen har blivit förtrollad av. Och ganska mkt skrämd av, för den är så freaky. Men det är kult på hög nivå, PÅ HÖG NIVÅ!!!!

Fantastiskt!


produktiv dag!!

Vaknade halv tolv...................lite sent dårå, skulle gått upp vid 10. Det blev lite stress, huvudvärk och käka en cheeseburgare i bilen till frukost.

Målet med denna stress var att jag med mams o paps skulle göra en liten söndagsutflykt till Aquaria (vattenmuseet vid grönan). Där väntade en VIP-tour av Annie som jobbar där då och då. Det var verkligen en upplevelse. Vi fick titta bakom kulisserna och kolla in alla coola djur med Annie som förklarade proffsigt om allt. Va med på matning och fick ge en räka till en haj. Hajarna var jättefina, förstår att Annie tycker om dem så mkt.  Vi såg fiskar som spottar, sjöhäst bebisar, klämde på en orm, och massa annat.  Det var en väldigt lyckad dag och jag är glad att det äntligen blev av och att päronen hakade på och fick ändorna ur vagnen, dom är hemma o såsar på tok för mkt ha ha. Pappa blev jätteglad när han fick 2 taggar som fällts från en stingrocka att ta med sig hem, så nöjd att han skickade mess och tackade för dagen, det har typ aldrig hänt tidigare ha ha.

Sen ringde Josefina mig när jag kom till blåkulla och frågade om jag ville komma över, så det gjorde jag. Kom hem precis, smått döende av trötthet. Men det var så längesen vi sågs så det kändes som ett bra söndags-slapp och ta igen lite i skvallret.


sjöhästbebisar!! Jag blev typ jättesugen på o skaffa sjöhästar nu.



Malte, GIGANTISKT!!




Sååå underbart söt när denna rocka åt. Jag ÄLSKAR rockor.


Olga och Lilleman







Zacke (josefinas barn)


Det blev lite fest helt enkelt....

Finns inte så mkt att säga mer än att det var en toppenfest ikväll.....

Tog det ganska lugnt, man måste ju ha ett liv imorrn oxå.

enjoy






 
Det va tommys fest....
 
Ahmad va där...såååååå längesen, jättekul o ses.









Tjejen som spydde o somnade i en hink
















ljuva 80-tal






> 

Jag ÄLSKAR 80-talet. Kunde jag inte få vara 25 år på 80-talet istället. Vilka fester man skulle gå på då, dom va så skönt trashiga då. Undrar hur jag skulle sett ut?? Jag gillar musiken, stilen och filmerna......så fult men ändå så fint.

Inte en jävel hade rakt hår på 80-talet känns det som ha ha. Jag hade varit en total misfit.

what´s goin on

Känns som jag gjort en miljon saker på otroligt kort tid. Men jag tror det är för att jag är en sån slacker annars så när jag gör typ 3 saker på en dag så känner jag mig som the most multitasking person in the world. Oj, lite engelska smet in i meningen oxå.

Igår:

Skjutsade Em till arlanda, allt klaffade. Jag hade sovit ca 4 timmar då jag mitt i natten fick den briljanta iden (så stavas det nog inte?) att färga håret  hi hi. Blir alltid så känns det som. Vi hade skoj på Arlanda. Tycker att 40 kr/halvtimmen för parkering är lite saftigt, men det är ju bättre än 900:- i böter, touché!!

Det kändes typ otroligt konstigt att säga hejdå, mest för att det är Kina hon ska åka till och inte typ spanien eller nått som är mindre främmande och närmre........jag var lite ledsen och ångestfylld på vägen hem men det är ju kul för henne oxå, så måste jag ju tänka.

Hann precis hem till plutos ankomst, åkte sen och plockade upp Shane, sen blev det att jag tog med Chili och Ginza oxå och åkte ut med de fem hundarna till underbara lovön. Vi var typ ensamma där ute. Det var fullt ös på de stora. Dina trippade efter som den lilla prinsessan hon är. Ju fler hundar desto bättre när man är ute i storskogen. Jag funderat på vad som skulle ske om det kom en älg eller det värsta scenariet  VILDSVIN!! Undrar vad denna flock av hundar hade gjort då? Som tur var hände det inte. Men hörde hoande och var tvungen o ringa till pappa o fråga om det fanns risk att Dina skulle kunna bli plockad av nån slaguggla eller nått. Fatta om det skulle hända. Hon ser ju ut lite som en kanin med sin fluffiga rumpa. Paranoid much???

Hundarna var såå trötta, vi var ute i ca 2 timmar. Shane ville typ inte kliva ur bilen.

Sov 3 timmar när jag kom hem. Sen på kvällen var jag med Emelie, Ninnie och sara på fondue boden i stan o käkade. Maten var himmelsk. Jag älskar verkligen fondue och det finns ett manligt tvillingpar som jobbar där som är otroligt mumsiga, jag rekommenderar stället varmt =).

Sov över i kista och nu har vi varit och besiktat bilen, den gick igenom utan anmärkning, peeewwwhh. Jag hade blivit otroligt besviken annars. Hann till och med dammsuga den lite innan. Jag hatar att det är hår i hela bilen jämt, det är en evig kamp.

Jag måste börja äta bättre. Jag kan inte äta frukost 3 ggr om dagen. Måste börja äta lagad mat för i helvete. Jag kommer bli undernärd vilken sekund som helst.

Ikväll är det fest. Ska bli kul=)

frukost arlanda-style:





Em is leaving....


saknar redan....



Mer om allt sen.............nu ska jag styra upp mig och åka till stan o äta fondue med mysiga människor.


countdown

Om ca 8 timmar är jag i Rotebro och plockar upp Em för att skjutsa henne till Arlanda, hon ska åka till KINA. Det e en sån jävla cool grej så det e beyond!! Vi ska käka lite frulle på Arlanda och mysa innan hon drar. Jag kommer känna en enorm separationsångest, inte bara för att vi delar dna men för att vi har kommit varandra väldigt nära de senaste månaderna. Men hon ska träffa sin älskade Martini och ha skojj och shoppa. Jag är avis för att det är ju inget land som många åker till så det är väldigt exotiskt, det kan man sätta upp på sitt cv nästan.

Fast vi ska ju ut o åka massa i sommar och i höst, så jag ser framemot det.

Ska nät-deklarera men jag är ju så pantad så det går åt helvete......nytt försök imorrn då jag inte har så begränsat med tid.

Gordon Ramsay har det roligaste skrattet OCH den finaste brittiska accenten (riksbrittiska ha ha). Han har verkligen pondus den mannen.


//

aaahh

en totalt uppfriskande Låååång promenad från Akalla och hem till mina päron i Kista. Hundarna var superduktiga men väldigt busiga, plöjde stora vattenpölar på åkrarna och nu ligger dom i mams och paps soffa och luktar grisgödsel. Jag ska nog se till och vara här ifrån innan nån av dem kommer hem he he.

Ska på denna kurs ikväll dårå, ska bli kul! Sen hem och spa:a mig själv i timmarna många, färga, plocka, lägga ansiktsmask osv.

Några saker jag funderat på:

Pengar: Hur är det möjligt att det blir finanskris och att folk är fattiga när vi SJÄLVA tillverkar pengarna??? Jag fattar inte det, kan dom inte bara trycka mer pengar om det saknas??!! Detta irriterar mig och jag vet att jag inte är tillräckligt insatt och att det säkert finns en jättebra förklaring till detta störda dilemma. Nån ekonom kanske kan upplysa mig så jag kan sluta tänka på detta!

eh det va nog det ända jag funderat på......för tillfället, jag funderar ju rätt mkt typ jämt, om allt möjligt.

have a nice day

Berusad blogg

hmmm fingersättning när man är berusad.......bokstäverna blir extra mkt fel när jag fösöker mig på denna konst.

Jag har precis varit i stan med Ica systrarna Lotta och Johanna E och ica brodern Tomas. Vi satt mest och softade och snackade om allt möjligt på ett ställe som hette.......hmmm fan jag har glömt, nånting med vaipo.......det var ett bra mat och drinkställe iaf. Jag hade mkt trevligt iaf. Det är kul att göra saker med folk på jobbet, men jag känner att vi har blivit ganska duktiga på att styra upp saker och ting.

Imorrn blir det alla möjliga saker jag ska pyssla med, b la en kurs med Dina. Grundkurs, om hon inte är svinduktig på det så måste jag ju dö av skam, hon e ju fan 6 år, nått måste jag ha lärt henne. Tess ska ha kursen, ser framemot detta mkt.


Nu har jag börjat fatta min gräns för vin. Nu är jag full på 2 glas, så 3 verkar vara den totala summan innan det blir totalt fucked up lixom..........det är ju inte så mkt, men vem är ledsen över det lixom??!!


puss och kram nu ska jag äta delicato boll och kolla natt teve i min ensamhet.


RSS 2.0