kris

jag har fått kris över det här med min hälsa. Jag är väldigt paranoid och hypokondrisk ibland men nu känns det som det är nått fel på riktigt.....kanske diabetes. Nu tänker alla "fan va hon överdriver" men allt kan hända och mkt stämmer in på hur jag känt senaste veckorna. Jag måste hursomhelst gå till botten med vad det kan vara.

Jag vill inte skriva på ett tag för jag har riktig jävla kris.

Much later blir det denna gång

=)

Nu har jag blivit godkänd av s.hem och flyttar till edsberg den 1 juni, xiting. Fast jag e ju i spanien då så det blir officiellt inflytt runt den 5-6 juni. 2 toppengrejer o se framemot =). Har semester till 24 juni så jag ska minsann hinna pimpa lilla lägenheten i lugn o ro. Gu va härligt det ska bli (hoppas jag, har ju tänkt så förr och misslyckats).

Kommer fått ihop 20 jobbdagar denna månad oxå, det är galet, känns inte som jag jobbar så mkt lixom. Fast man blir sliten av dessa kvällspass, rutinerna blir helt natt-uggle lika.

Hade ju tvättat bilen häromdagen. Och sen igår efter jobbet när jag ska åka hem ser jag att det regnat lite OCH att dom samtidigt håller på o blåsa vägdammet från parkeringen. ERGO, allt damm hade fastnat i vattnet på bilen och nu ser den värre ut än innan (eller var det vulkansmuts kanske?!)

later


ny dag

igår var jag ledig och jävligt produktiv måste jag säga.

-åkte till hässelby o fixade med det sista i Dinas pass.
-åkte och lämnade kompletteringar till sollentunahem. Nu hoppas jag att jag godkänns så jag får flytta till edsberg om 1,5 mån.
-Gick långis på 1,5 tim med mamma och padda.
-städade insidan av bilen. Hur skitigt som helst efter vintern!!
-Åkte till o tvättade bilen i gör det själv-hall.

Nu hoppas jag att bilen inte luktar hund längre =)

Var o tvättade bilen på en mack i rinkeby. Insåg att det var alldeles för längesen jag var i ghettot ha ha. Dom e fucking mad over there!! snabba-cash-jugoslaver som står o röker medans dom tvättar bilen. Visslar och skriker när man går runt och ska handla glass. Snor grillkol, slänger in i bilen och bränner iväg. Det är mkt shady-stuff going on men det är liten del av charmen, annars skulle det inte vara ghetto ju ha ha! Jag har helt enkel spenderat för mkt tid ute i täby på senaste.

mådde lika dåligt igår, magkatarr så jag nästan dog. Men vad ska man göra? Det är bara o leva vidare.

nu är det jobb tors-mån.

later


what´s wrong?

Tror fan det är nått allvarligt fel på mig!

Mår så jävla dåligt hela tiden och har gjort det i ca 1 månad. Jag får massa blodsockerfall och hjärtklappningar, magkatarr och annat konstigt. Har jag blivit förgiftad av nått? Jag har skitsvårt o äta, inget är gott men ändå blir jag svimfärdig om jag inte äter varannan timme? Idag på jobbet så svartnade det för ögonen och benen skakade och jag höll på o pissa på mig för jag inte ätit på 3,5 tim. Fan, folk måste tro att jag e nån jävla Diva som ska klaga om att jag vill äta och gå på rast o grejer. Men jag mår verkligen sjukt dåligt. Detta har blivit ett stort problem för mig, måste styras upp.

Jag fattar inte, ska jag behöva ta semester eller nått. Är det stress? Men hur fan kan jag vara stressad när jag är schemalagd 8 dagar i månaden??! Jag borde vara den minst stressade personen i hela min umgängeskrets.

Är det psyket som spökar? Jag vill fan inte det!!! Det har hållit sig borta i så många år nu.....jag vill inte få tillbaka ångesten....

Imorrn är åtminstone en dag ledig, får se hur det känns då.....

later

Bitter

Oj vad jag är kreativ, 2 inlägg på samma gång..

Jag ville bara berätta att jag funderat på förhållanden och insett att jag av någon anledning blev väldigt avskräckt efter mitt och Dannes förhållande. Såpass att jag faktiskt inte släpper in någon, vilket inte heller gör mig lycklig men jag har hellre bara mig själv än att leva med någon så separerat som vi faktiskt gjorde, vi var aldrig ett team, det var aldrig vi mot världen. Det var jag och mina hundar, och sen var det Danne.

Jag är inte direkt arg på honom. Jag är bara skräckslagen för att träffa någon där jag kände som jag kände med honom, så instängd, så kvävd. Vi passade aldrig ihop och vi var inte tillräckligt starka för att klara problemen vi stötte på tillsammans. Nää jag e över det, totalt. Men samtidigt finns det en bit som inte är det, annars hade jag inte varit så vaksam för någon ny i mitt liv. Inte för att jag inte kan glömma Danne, det är bara att jag älskar att vara fri och jag har fått för mig att jag ett föhållande är ett fängelse. Så jävla skadat!!

Blev sviken av honom:

1. När han körde förbi min mosade bil när jag krockat förra året, utan att stanna.

2. När han snackade skit om Dina på nån fest med sina kompisar. Faktumet att han alltid ogillat Paddan sen hon var 10 veckor till 5 år då vi gjorde slut är nog det värsta. Jag kan inte smälta det sveket. Hur skulle jag kunna leva vidare med en sådan man? Som såg hundar som ett problem. Mitt liv kommer alltid bestå av hundar och det är prio 1 när jag träffar någon. Ingen djurhatare tack!

3. När hans kompis skrämde hundarna och gjorde mig illa, knuffade ner mig i marken när jag försökte försvara flickorna och min egen kille inte gjorde ett skit. Det var FLERA den jävla kvällen som borde ha odlat lite stake och satt ner sin fot. Jävla ryggradslöst pissbeteende!!

4.knullade 20 tjejer inom loppet av 90 dagar efter vi gjort slut, och gjorde den 21 med barn. Men varför inte, vi petade ju inte ens på varann med tång de sista månaderna.

annars var han en bra snubbe....

Så där, det är därför jag kan yttra mig bittert mot honom ibland. Men jag ska inte säga att jag tänker på honom ofta.

No worries......


Bad fucking day!!!

oh no, denna dag styrde rakt ner i skiten. Jag har varit lite nere nu i helgen och har massa jobbiga känslor som jag tryckt ner och lagt ett litet lock på men jag tror inte locket håller tätt för jag vill bara gråta typ närsomhelst av förtvivlan.

Och det gjorde jag lite på jobbet ikväll. Men det var för jag blev jävligt arg, och oftast när jag blir arg så börjar jag gråta istället, inte alltid, ibland blir jag elak och svinarg och inte ett dugg ledsen men så blev det inte idag alltså.

Jag gillar helt enkelt inte att folk läxar upp mig inför kunder, ska det vara så svårt o relatera till. Det var inge big-deal men det var typ 10:onde gången. Jag är för fan en vuxen människa, prata normalt med mig!!!!

...och jag tycker faktiskt att jag är för gammal för att behöva stå ut med att ha ont i magen när jag är på jobbet för att jag är rädd att någon ska dyka på mig och slakta mig verbalt......jag skapar min vardag och detta vill jag inte ha med...

jag var faktiskt nära på o säga upp mig.......Im such a dramaqueen!! ha ha









vad är planen?

ikväll ska jag jobba, denna jakt på tider är stressig, jag är så sjukt pengakåt just nu för jag måste ha pengar till alla mina drömmar jag ska uppfylla.

Ska även ha något slags "utvecklingssamtal" på jobbet idag oxå. Shit, scary! Känns alltid som jag ska få skäll. Man får lixom flashbacks från skol-dagarna. Men dessa samtal ska ju mer vara ett tillfälle att kolla läget, jag får ju oxå säga vad jag känner o tycker om saker. Jag tänkte jag skulle vara seriös o skriva ner saker men sen så tänkte jag att jag gör som jag alltid har gjort, tar det som det kommer.

Kollade böcker i mängder på nätet igen och greyhounds, jag är besatt....

jag undrar: varför vill Dina inte gå? Hon är så långsam och motsträvig, känns som jag inte ens har en hund ibland. Vi gör ju inget tillsammans, hon vill ju ingenting. Fast.......

If you love someone, you gotta love it all, even the bad parts.......

ska bli härligt att få lön snart. Jag har 385 kr på kontot och planen är att snåla såpass att jag inte behöver låna pengar innan löningen. Fick en bra lön nästa månad och ska verkligen lägga undan så mkt jag kan. Men jag måste ha lite nya kläder, typ sommargrejer.....och böcker......och lite dvd, gärna en piercing till, en dator, en mobil, sen vill jag festa och sen ska bilförsäkringen betalas och spanienresan.....och sen ...aja ni förstår hur det är, man vill ha så mkt, det är en curse to humanity så att säga.

kram på er alla älskade människor som jag känner, som jag alltid säger, vänner är det bästa som finns!!!

off knappen är intryckt!

idag är det en bra dag, inget fel med denna fina söndag. Men det känns som min *se överskrift*.

Har ont lite här och där i min kropp och framförallt en jävla bakfylle huvudvärk som faktiskt inte vill släppa taget. (jag var inte full igår)

Det måste finnas dagar som denna oxå, annars skulle man inte kunna skilja på när det är en bra dag. Jag gillar dock inte det här halvbra/halvdåliga. Jag vill att det ska vara total misär, eller total lycka annars får det vara. orka gå runt o känna sig halvneggo.

Ska nog gå o kolla blodet igen. Jag gör det minst en gång om året, ibland oftare. Jag kollade hjärtat när jag var 21 ha ha (det finns en bra förklaring). Om man är lite xtra vaksam så hittar man om det är fel nånstans innan det går totalt åt helvete. Jamenar jag har ju inga uppenbara problem men jag har alltid ont nånstans eller mår illa. Mår illa skulle jag vilja säga dagligen, eller jämt i olika grader. Men det är nog mer stress och psykiskt så det är jag inte speciellt bekymrad över.

gu va jag längta efter o flytta, nu har jag varit här i ca 3 månader och nu är jag uttråkad, I need to move on!!

gnäll-gnäll


vad ska man säga?

Jag vet inte, jag använde allt jag har i huvet tidigare idag, och nu är den lixom tom! Nää men seriöst, har man skrivit prov i 6 timmar så är man rätt förstörd. Jag hade inte laddat bra med mat, sömn eller kunskap. Jag fick ont i magen, ont i lederna och benen och ryggen av dessa jävla stolar och bänkar. Jag rökte 5 cigg för o dämpa provångesten vilket bara gav mig bakiskänsla ha ha.

Men det var intressant, inte så svårt som jag trott faktiskt, är man förberedd så är det nog rätt enkelt. Men man måste vara taggad.......hela tiden, och det är jättesvårt när man gör så många delar under så lång tid. Nästa gång, då jävlar, ska nästan bli kul. Men då ska jag se till o tvinga i mig mat, och inte bara cigg......

Jag kom hem o käkade sen slaggade jag i nästan 2 tim, vaknade 20.45 med oro och ångest. Jag ville verkligen gå ut ikväll men jag har så extremt lite pengar, typ 400 kr på 13 dagar, ska fan gå, ska snåla så in i helvete nu. Men jag hatar att vara ledig en lördag och bara sitta hemma, jag vill ut och festa ju. Så då kände jag mig ensam och övergiven, som att jag inte har en vän i världen, det var bara massa jobbiga känslor som kom upp utan anledning, jag e knäpp ibland.

Messade med min kompis micke. Bara det att jag har flera nummer till honom och ett visade sig inte vara hans så jag började messa någon stackars anonym.

-Hey man! What´s up? kram
-vem frågar?
-he he, oj, det är Mirre. Har inte du mig inlagd?
-Mirre? Nej, det har jag inte
-VA FAN INTE DÅ FÖR?
(va trevlig jag mot mina vänner ha ha)
-vet inte vem du är. Jag har bara haft telefonen ett par veckor. Inte speciellt många som har numret.

oops....

Efter lite research så börjar jag messa den "riktiga" micke och inser mitt  misstag, att det faktiskt inte är han som vill jävlas lite med mig utan att det är nån helt annan ha ha.

-oj förlåt! Jag tog fel på nummer. Ha en bra kväll.

later peeps


vuxen?!

Nu har det skett! Jag är på G att fixa mitt första 1:a handkontrakt på en lägenhet (den på ungdomsboendet i edsberg). Jag 26 år gammal ska ha en egen lägenhet!!!ooohhh. Fatta att jag bott i andrahand så mkt. Men det har varit kul oxå. Men det ska bli nice med helt eget nu ett tag. Tills man kommer på vad nästa steg blir. Spännande!!

Ska säga att jag först fick skräck när den nuvarande hyresgästen i lägenheten visade runt mig och in i det GEMENSAMMA KÖKET!!! Men som tur var så finns det plattor och kyl o liten frys i rummet, om man vill köra nått i ugn får man väl bita i äpplet o släpa sig iväg till det andra köket. Sen finns det större frys i det andra köket, men jag tänkte mest ha Dinas frysta komage-mat och blodiga märgben där. Om du vill sno? Be my fucking guest!!!

Ska bli spännande att bo därborta. Och det ska bli kul att bo nära kompisar. Irma och Tina bor där, Martin (kanske Emelie oxå snart =), det blir nice. Och bra med hundpromenadstråk.Nära till affärer och Närmre till jobbet ect.

Ikväll blire jobb, det känns som jag varit ledig i 100 år men det är bara 2 dagar, känns sjukt långt!

Igår var jag och DIna först på bögs gård (gays farm) och gick, och det var mysigt. Sen var vi hemma i 2 timmar och då ringde Helena (med Jill och Wick) och vi begav oss till härliga lantmiljön i Akalla. Helena hade även en passningshund från dagis, en whippetpojke som var jättesöt. Det var toppen, och Dina tycker det är sååå mkt roligare när det är andra hundar med. Hon var typ lös nästan hela tiden och hängde på.

Sen middag och skvaller på Burgerking, sweet times!!

Hittade en fästing på paddans rygg/nacke idag, hon kliade så himla mkt så jag blev nästan glad att det va fästing och inte löss eller ännu värre, loppor eller skabb!! Men sen blev jag bitter på dessa jävla fästingar, nu börjas det, det är det värsta med vår och sommar. Det hade blivit svullet och rött och huvudet sitter kvar litegrann, satt sjukt djupt.  Iväg och köpta scalibor dårå.

lmorrn, HÖGSKOLEPROV!!!! Skräck!! Vill inte!! Men jag kör på och testar, ser hur det funkar. No pressure. Bara det att jag går upp i så hög stress av sånna här provgrejjer, samma sak med teoriprovet, nationellaprov ect. I värsta fall funkar det inte alls, vi får se.

JAG SKA KÄMPA PÅ IALLAFALL!

later

why the face?

idag var jag hos frisören. Blev inte så dramatisk skilldnad som jag tänkt men jag tar det next time. Men det blev fint, blankt, utväxtfritt, toppat en 7 cm och en lugg klippt. Jag har alltid lite ångest över luggar för jag känner mig så självmedveten och ovan efteråt, men jag trivs ju egentligen i det och gillar att ha lite "hår i ansiktet".

Dom e så jävla duktiga och proffsiga på mohair i solna.........men nu är jag typ pank som ett as. Fatta att jag gjorde det där varannan månad när jag levde gott på heltid, det blev typ 9000 om året ha ha. Fuck!!!!

Var och snokade på jaktstigen 3 i edsberg efter frisören. Asså jag e typ störd. Hur som helst så fick jag ingen bra vibb av detta hus och jag slår vad om att det är sollentunahems berömda plastgolv i varenda lägenhet i detta hus. Nej tack. Jag kommer tacka ja till ungdomsboendet på ribbingsväg. sweeeeeet!!

På vägen hem kör jag full fart med självförtroende i högerfilen straight towards Coffin. Jag var nöjd att jag låg så långt mot räcket för när jag kör där från jobbet ibland på kvällen så blir jag så paranoid att jag ska köra in i räcket så jag ligger och kramar körfältslinjen med vänsterdäcken.

KANSKE var därför jag inte ser att längre fram så står en bil stilla (bensinstopp).............var tvungen och tvärbromsa och be till en högre makt för jag hann inte ut i den andra filen eftersom alla andra bilar som svängt bort från ytterfilen tog upp alla körfälten. Helvete tänker jag, fan va pinigt, hur ska jag starta härifrån lixom? Åh det värsta är att mannen som har bilen rusar fram och är överlycklig att jag "stannat" och tänkt hjälpa honom. Tänk att jag inte ens tänkte den tanken. Men när han sa det så tänkte jag SJÄLVKLART ska jag hjälpa dem så jag ber den andra snubben som inte pratar svenska att slänga in reservdunken i bak och så drog vi till akalla och fyllde på. Sen tänkte han Gå tillbaka till motorvägen men det tyckte inte jag så jag överla en strategi med Emelie på telefonen om hur jag skulle få tillbaka honom på motorvägen och sen bar det av. Det var skitlångt o gå ju!!!! Han började babbla om hur snälla svenskar va och jag sa "yeah sometimes, but mostly not" med tanke på att ingen hade stannat och att jag typ stannat av misstag (skäms på mig). Jag valde iaf att kärringköra i andra filen och sen svänga in framför deras stillastående bil, släppa av snubbe och dunk och sen köra vidare, det är fan läskigt att stå stilla i en fil på e:4 an när bilar och bussar blåser förbi i 100 km/h. Men jag var duktig med varningsblinkers och snubbarna var väldigt tacksamma och glada över min hjälp. Next time it might be me (fast inte på länge för idag drog jag i full tank i blåbäret).

later peeeeeeps


Dilemma

Åh jag har magknip för jag har sån beslutsångest!

Va o kollade på en lägenhet i Edsberg nu ikväll. Det är en 1:a på 22 kvm som kostar 2900 kr/mån. Den ligger centralt, det är gott om ungdomar så det är ingen som störs av lite fest eller en hund. Lägenheten hade inte det fula sollentunahems-plastgolvet, byggd 1970, renoverad 2007 + att hon som bor där nu ville sälja sjyst soffa och matobord billigt samt skänka lite hyllor som redan satt uppe. ljuslila hall, passar mig. Och det bästa av allt, man får behålla sina köpoäng i s.hem för detta är ett ungdoms/rivningskåk så dom kan ju inte garantera livslångt boende där. Perfekt tänkte jag för jag vet ju knappt vart jag är och vad jag gör om ett par månader, och jag vill inte använda upp 1509 köpoäng (alltså dagar jag köat, det är typ 4 år snart) för att sen vilja sticka utomlands i höst.

Måste svara senast den 8/4

However.......

Nu har jag även intressenanmält på en lght även där i edsberg, på 28 kvm och 2500 kr/mån. Dock inflytt 1 juli. Bottenvåning, både positivt och negativt när man har hund, men det skulle va skönt o inte ha alltför långt till kvällskissen (det är faktiskt en stor del av attraktionen). problemet är att denna hinner jag inte se innan jag måste tacka ja till den första. Och jag vill inte ha nån annan lght på ungdomsboendet som har äckligt plastgolv och ligger på våning 8 ist för våning 1.

gaaahhh, im going insane.........

Imorrn ska jag vara ledig och fundera hela dagen. Och kanske åka till Edsberg och snoka runt den andra lägenheten, (jaaaa, vara psyko stalker som vill kolla främmande folks lghter).

nu väntar en natt av kastande av och an och ha svettiga drömmar om lägenhetsångest....

Jag vill bara inte slösa en sommar hemma hos päronen. Det är ju helt ok men jag lever lixom inte, allt står på paus. Jag orkar inte att denna sommar ska bli sommaren jag inte levde fullt ut....igen.

later peeps


påsktråk

påsken-en enda töcken av trams. Jag är ateist, jag ska inte fira påsken, punkt slut!

Jag skäms inte för att säga att jag är ateist. Inte heller säger jag det för att verka speciell och rebellisk, inte heller är jag satanist eller dylikt. Jag tror helt enkelt inte på gud som det står i bibeln, och då jag tror på högre makter av nån form så kan jag inte kalla det en specifik religion. Jag är tillhör inte t ex buddism eller katolism så därför är jag då ateist. Det är bara något som får det att krypa i skinnet när jag hör kyrkopredikan och prat, jag kan inte förstå hur man kan tro på sånt när det finns så mkt skit i världen. Vi har ju typ 98 % skit och misär i världen. Jag vill inte ens påbörja listan för den e fucking long och deprimerande. Negativ, javisst, men jag är positiv i så mkt annat.

Jobbat hela helgen, varit tungt.

ska åka o kolla på en lägenhet i edsberg nu på tisdag

pretty much it

imorrn ska jag styra upp mitt liv, ansöka skolor, städa, promenera, tvätta, allt sånt man inte hinner när man jobbar.

på onsdag ska jag till frisören, I hate my hair right now!!! Jag är inte redo för våren förräns jag varit där.......I hate it, hate it, hate it.

later


RSS 2.0