månday

http://www.textsfromlastnight.com/view/55700  är dagens textfromlastnight som jag är sjukligt beroende av.

Hade plågsam mattelektion imorse, va tvungen o sova med Dina på soffa i 2 tim när jag kom hem ha ha.

Skulle vaccinerat paddan på drop in vet kliniken nere vid dagis nu ikväll. När vi tragglat oss ner dit så har jag inge cash, bara kort. Orka gå till bm, nääää vi får ta den där jävla sprutan på torsdag tror jag.

Cyklade till LIDL i jakt på fake-jaffacakes, på vägen sviker min jävla cykel mig, kedjan hoppar av. Fick gå till ankdammsrondellen för att upptäcka att lidl har stängt. Går till Ica maxi i sumpan och hasar runt som en hobo. Resultatet av detta besök, typ precis de sakerna som går och få tag i på konsum vid lägenheten. Köpte inte mkt för jag skulle ju bära hem det hela vägen, kunde knappt gå för jag inte ätit på länge och kände att jag skulle kollapsa på golvet inne på Ica. Ha ha, det går bra när jag handlar. Im never getting married, jag är bara alldeles för disfunktionell ha ha (and I like it).

vägde hundarna gjorde jag förresten idag. Dina: 4,9 (2 hg från sin målvikt men håller hon sig precis under 5 så är det ok oxå). Chilli 34,5 (trodde inte hon hade gått ner nått mer, nu vet jag inte hur långt jag ska sträcka mig, men hon ser ju fortfarande fet ut).

Pluggade gjorde jag idag oxå, 3 timmar typ =).

later


Good bye weekend...

Ännu en helg har passerat. Jag är hemma framför min dator för första gången på 3 dagar. Fick bara en sån stark känsla av hur skönt det är att komma hem även om jag har haft fullt upp och en trevlig helg, samt sovit sjukt bra i gästrummet hos päronen. Jag har ju börjat sova jävligt illa och det är inget bra tecken för att vara jag, jag kan sova genom typ en jordbävning och nu på senaste har jag varit tvungen att hoppa över lektioner för jag inte sovit nått, men imorse, aaaahhh vaknade tillfredställd (på sov-planet iaf ha ha).

I fredags jobbade jag

Igår lördag vare möhippa för världens bästa Josefina som gifter sig den 19 december. Jag tänker inte ens försöka berätta, det var bara SUPERMYSIGT och kul helt enkelt. Jag ser framemot bröllopet så jävla hårt (fast jag vet inte alls vad jag ska få tag i en klänning nånstans, allt jag äger e ju typ svart.....eller vitt ha ha).

Blir nästan sentimental när jag tänker på att hon ska gifta sig, och igår fick jag känna lilla flickan i magen sparka, aaaahhhh så fint!! Jag kmr grina på bröllopet, så känslig har jag blivit på gamla dagar.

Appropå gamla dar, jag hör 26 års dagen *gulp* tassa sig närmre för varje dag.

Snart är det underbara december.......

later................

  Josefina Och Robin <3

Blääää

Vet inte riktigt varför, jag är bara sjukt stressad idag, har haft ont i magen och mått allmänt illa. Hade förberett Nationella i engelska med banan och vatten men blev så uppe i allt att jag tappade både törst och hunger, men det gick väl ok, gjorde vad jag skulle men om det blev bra har jag ingen aning.

Köpte dock en ny mobil, eller ja, den är begagnad från en kompis på engelskan men den är bra mkt fränare än mina senaste 5 mobiler tillsammans. Det är något jag måste erkänna, jag prioriterar INTE mobiler och annan elektronik, där är jag väldigt  gammaldags, orkar inte bry mig. Fast jag tycker det är sjukt kul när man har nått sånt fint men det är inte det jag väljer att lägga cashen på. Men nu kände jag för att punga ut med 700 kr (som inte ens e så mkt mobilmässigt)  för att få något som man faktiskt kan lita på ett bra tag, som inte stänger av sig själv och som man faktiskt hör vad folk säger när man pratar i den.

I helgen är det en massa hoolabaloo och massa jobb. Tog 13-21 på söndag, catching!! ( 1600 kr på en dag, ca 1000 kr efter skatt, I love Ica). Fast det är jobbigt med all planering och att jag fick reda på idag att förhöret på 75 engelska meningar som jag inte skrivit ska vara klara till nästa torsdag och jag kmr inte hinna nått i helgen, det var ungefär där jag fick ont i magen. Fuck!!

Va i skogen med padda och chihi, det var toppen, dom sprang och levde livet.......när jag kmr hem från skolan så haltar chilli inte bara på det vanliga bakbenet där hon har uttänjt ledband utan på frambenet, typ sträckning, så nu kan hon inte gå alls, både fram och bak på samma sida. Och Dina hade nån konstig hosta (trodde kennel först men det har avtagit nu och hon har ju inte träffat så många andra hundar men jag tar det säkra före det osäkra så hon får vila i helgen).....toppen, vi åker ALDRIG till skogen igen!!

later

=()

ORKA tramsa med överskrift (orka tramsa med en blogg för den delen oxå men nu är det såhär det är).

Bio nu tidigare ikväll med världens bästa Lottie, Matilda och Mli, nice. vi såg New moon of course. Pinigt värre när jag skulle hämta ut biljetterna  förra veckan (ja vi var muppiga nog o boka en vecka före, men bion mittemot min lägenhet är inte så stor o har många platser) aja hursomhelst så när jag kommer till kassan så utropar gubben, "biljetter till NEW MOOON antar jag. Jag svarade med att "nu kände jag mig plötsligt väldigt stereotyp twilight fjortis, japp det är jag nästan 26 år gammal ha ha, äh gubben va sjyst hursomhelst, sånt får man ta.

Den var bra, tänker inte gå in på detaljer, jag orkar inte ens motivera varför jag tyckte om den. Det var ju inte sagan om ringen men absolut sevärd om man tycker om sånt där övernaturligt (vilket jag ju då gör i stor utsträckning).

Har varit med om massa saker denna vecka. Känns som saker börjar lösa sig. Har lärt mig nya saker om mig själv och har sakta men säkert börjat gå framåt.

mobilen gick i 2 delar häromdagen (i helgen), nu imorrn blir det en ny second hand lur, nice!!! Kanske jag hör vad folk säger i telefonen.

later

Irriterad och stressad

Jag hatar min sinnesstämmning just nu. Jag kan fan inte koppla av.

Igår skulle jag gått ut efter jobbet med en komvux kompis och hennes kompisar som hälsar på från Irland men det blev inte av då hon redan var full och trött när jag skulle bege mig in till stan, blir så när jag slutar så sent, då är alla packade o klara. Fast jag tänkte att det skulle va nice o sova länge och vara pigg på jobbet idag. Dina sov nämligen över hos mamma o pappa så jag behövde ju inte tänka på hennes behov, men näää, vaknade runt tio o försökte somna om i 2 tim, hade ångest för allt kändes så konstigt och jobbigt av nån anledning. Det är alltså inte skönare utan paddan, det har jag kommit fram till!!!

Sååå jävla irriterad över chilli-grejen, börjar känna mig så himla stressad och låst av allt detta. Hämta lämna, anpassa mig till tider, vara nojjig att hon ska göra utfall mot nån, inte kunna träna på Dinas problem utan lägga all kraft på att hålla i Chilli istället, bajs!!!!!!! Måste göra nått åt detta, varför hamnar jag alltid i sånna här  situationer?? Mår sjukt dåligt just nu. Kmr få ett nervöst sammabrott närsomhelst!!!!

Nu ska jag åka o jobba snart, sitter bara o väntar på chilli för att sen stressa iväg till päronen o lämna henne =(.

later u guys

DONE!!!

Sista lektionen på Naturkunskap B tidigare ikväll, den enda kursen som jag har kvar för att få behörighet att söka till SLU i skara, får se vart vägarna leder efter detta. Lektionen var flummig, vi satt mest och socialade med varann då vi är det nya pub-gänget ha ha.

Resultat- VG (lite bister blev jag, fick trots allt mvg på senaste provet) . Men jag har verkligen lagt ner zero time på denna kurs, det är nästan löjligt att få vg för ingenting.

Nu ska jag kränga boken som jag köpte för 400 kr och som jag petat på ca 4 gånger.

Idag hade jag världens mysigaste utflykt med chilli och Dina i hagaparken. Tog bussen dit efter engelska lektionen, jätteskön prom, jag tog med flickorna på allt möjligt spännande, vi gick ner till vattnet o busade, satt på bryggor, klättrade runt i ruiner, sprang i kratern och busade med sunkig gammal upphittad tennisboll och jag halkade och blev helt nedsmetad av vidrigt ankbajs (fast det tyckte nog inte hundarna va kul heller). Och till skillnad från igår så gick bussresorna dit och hem toppen (igår fick jag bara skäll, folk avskyr en när man har en sån "farlig" hund tydligen).

Vad är det för grymt öde att dom placerat the F-WORD, Vad blir det för mat? OCH det nya kniven mot strupen  PÅ SAMMA TID??? Kniven mot strupen verkade dock inte så bra och till slut vann Gordon. Älskar när han berättar hur man lagar till nått och när allt är klart, DONE!!! 

"SHEEP-POO PAPER....DONE!!" (Han o hans barn gjorde papper av fårbajset från fåren han hade i sin trädgård och som han senare slaktade, inte papprena alltså, utan fåren). 

Jobba imorrn, o resten av helgen förresten, jag som bara vill ut o festa =(.

later


....

En jobbig grej idag är att Helena hade glömt o stänga Harriets bur när hon matade henne i söndags och nu är harriet borta.....

Hoppas hon bara ligger under soffan och inte blivit uppäten av en hund!

later

peppad idag

ja förutom att istället för att plugga så sitter jag här o knappar och har varit på alla sighter på hela webben förutom de om nordirlands konflikten som arbetet jag snart ska skriva handlar om. Gaaaaahhhh. Idag ska jag få det gjort.

Igårkväll tog jag mig en sväng till en pub mittemot skolan och firade att naturkunskapen slutar nu imorgon. Vi blev några stycken,  vi drack massor av öl och käkade walkers salt´n vinegar CRISPS, mums!!!

Naturkunskap B vet hur man har kul ha ha, tyvärr var jag tvungen o sticka vid halv ett då t-banan slutar gå typ vid ett till akalla, det var synd, jag var full och uppskruvad till max, men så är det ibland.

Idag har jag haft sån sjuk energi, känner mig inte bakis alls, gick upp halv 9, 2 tim i hagaparken, städade o diskade och what not!! Helt underbart, det känns toppen med en dag man vet att man gjort nått vettigt av, inte bara sitta på sofflocket i ett skitigt vardagsrum med 2 uttråkade hundar, nännäää, nån måtta fåre va!

Har bett Marre designa en tattooooo till mig, hon blev nog stressad och svettig och prestationsångestfylld av det men det gör inget för hon är skitbra på o rita så det ordnar sig nog ha ha.

Träffade en snubbe med hans 12 v rottishanevalp vid bussen imorse, valpen var typ lika stor som chilli (ok överdrivet), killen hade såå noll koll, han uppfyllde alla mina steretypa åsikter under vårt samtal.

-Promenerade WAY TO MUCH med en 3 mån valp av tung ras.
-"han sover hela tiden, jag har börjat åka t-bana för om jag tar bilen så somnar han!!" eh ok, dom ska typ sova 20 tim om dygnet om inte mer, det är naturligt för en så ung valp.
-"Han funkar så bra med alla hundar". EH vänta bara tills han kulor trillar ner och han blir man! Då blire lite jobbigare tror jag.

+ fick han för att han tyckte padda var fin och visste nästan vilken ras det var, att han visste att tikarna kunde vara bitchiga (now, where did he get that information from hi hi) och att han inte hade strypkedja på hunden. valpen var dock sjukt lugn (kanske för att han gått så långt) och tjejerna behövde inte värja sig från honom så man kunde prata i lugn o ro.

Jobbigt att jag kollade efter kulor o sen kallade den en "hon", han var snabb o rätta mig, manskomplex, dom kommer, dom kommer, lugn bara.

nääää later u guys,

The new me!

Idag vaknade jag efter 4 tim sömn och önskade att jag kunna stanna tiden, sååååå trött. Bestämde mig för att strunta i sockret i teèt, ingen brownie till morgonfikat och köpte nötter och sockerfri choklad (jag vet, sötningsmedel är fan illa det med) och passerade genom 2 mataffärer svinhungrig utan att köpa nått snask, bara lite ost. Jag ska/måste nämligen ta tag i min hälsa och matvanor, dom e åt helvete just nu. Kan inte riktigt skylla på rökningen längre för det är typ en månad sen och jag känner inget röksug alls, bara sötsug, som alltid.

Jag cavade ikväll framför teven och pressade i mig nötterna och chokladen OCH hade lite (ok mkt) socker i teèt, men som jag sa med rökningen, no pressure, det skapar bara besvikna känslor mot sig själv och gör en ännu mer låg och deppig, näää ny dag imorrn, kanske lyckas jag, kanske inte, bättre att försöka och misslyckas än att göra inget alls.

Promenad 2 tim med mina hundar, 1,5 tim hundlös med helena och hennes hundar (mina pallade inte o haka på den andra vändan). Cykla till och från ica maxi sumpan, till och från helena i sumpan, så jag har varit rätt aktiv idag, svinskönt.

Har sagt att jag ska gå minst 45 min med hundarna per dag och då är det en lat och stressig dag (alla promtider sammanräknade) men helst ska det bli runt 2 -3 tim. Hundarna behöver det, jag behöver det absolut. Sen jag slutat på dagis har mina magrutor nästan försvunnit. Nu ska jag inte säga att jag är tjock eller nått sånt men jag känner mig så totalt osund så det finns inte. vill ändra på det.

Och hundarna......

Chilli är ju 10 år, överviktig och ledbandsproblem, har kämpat med att få ner henne i vikt pga hennes hälta och ja, det är helt enkelt inte alls bra med en fet hund, särskilt inte på dens gamla dagar.

Dina måste hållas lätt pga sin knäoperation och för att förebygga problem nu när hon oxå börjar bli äldre. Hon får massage och glukosamin varje dag och med det kalla vädret är det som en skilldnad mellan natt och dag, behöver inte släpa ut henne på prom längre (bara på tidig morgon och sen kväll, vem sa att det var jobbigt att ha hund?).

På 2 månader har chilli gått ner från ca 38,5 kg till 35,5.
Dina har gått ner från 5,5 till 5 kg.

Har även börjat dela upp maten i 3 så det energin fås och görs av med jämnt under dagen. Oj vad jag känner mig präktig ah ha.


alldeles för lite bilder på senast

enjoy

En slapp dag på sofflocket....


älskat barnbarn......

mysig prom i Rotan


Dina gillar den nyinköpta rosa donuten (fast jessie tycker om den ännu mer, ligger ofta där och kurar =)


Härligt...

Tech Noir (anton, Tompa, marie eh och jag dårå, nån som tycker det är dags o färga utväxten ha ha)

later


hmmm....

luften gick totalt ur mig tidigare ikväll......trodde jag aldrig skulle dra mig upp ur dyn.

Nu tror jag det blir lite tech Noir som är en synth club. Även om jag ser ut som helvete enligt mig själv.

Fick reda på att jag inte behöver jobba imorrn. Hello bläcka here I come.

later

The cove

Såg ett inslag på nyhetsmorgon imorse om "the cove". Det är vad jag förstår någon slags dokumentär/action film om en stad i japan där de flesta av alla djurparkers delfiner köps. Fiskare fångar in mängder, klienter från djurparker kommer och köper och de delfiner som inte blir utvalda hugger de ihjäl. Detta är en stad som har massa statyer av delfiner och valar och verkar vara så himla vänliga. Detta team av aktivister är avskytt i staden, de förföljs och hotas. Allt för att hemligheten inte ska komma ut. Denna slakt är därför väldigt svår att fånga på film. Bilderna jag såg på nyhetsmorgon var helt sickening. Då hade de äntligen klättrat och smygit och kunnat bevittna masslakten. Man ser män som hugger med spjut, halar upp delfiner och hackar random i deras kroppar. Till slut är HELA bukten blodröd, helt sjukt! Man ser döende delfiners huvud guppa och kränga upp och ner, för skadade för att kunna simma, skriken är helt fruktansvärda. Detta sker för att fiskarna anser att delfiner är havets skadedjur som äter upp all fisk i havet! Därför dödar de dem istället för att släppa ut dem efter utgallringen.

Fy fan säger jag bara....

Den goda nyheten är att efter att denna film gjorts så har fiskarna slutat döda delfinerna och släpper ut dem istället. The power of media.....



 


Beautiful ones


Malin och craig

Hittade och snodde denna på Facebook. Det är inte bara de skönaste människorna, de är även väldigt snygga oxå =)

later. Nu är det HELG!!!!!!! =) (fast jag ska jobba lite även på söndag, men inte så länge).

working

ikväll är det jobb. Helt ok, man kan inte glida varje dag. Nu har jag ju läst ut Obama och gjort muntliga förhöret igår + att mitt arbete om nordirland fick dispans till den 24 så det kan ju inte bli bättre. Ganska skönt med tanke på att jag har 3 hundar just nu och jag vill kunna ge dem den tiden de behöver. Har varit ute nu 2 tim om dagen varje dag nu i veckan. Så himla skönt, hundarna är pigga (särkskilt dina, hon har aldrig varit såhär pigg) och både chilli och dina behöver tappa vikt (minst sagt) och pluto är ju så aktiv som alltid.

Imorrn ska jag hämta mina vinterdäck, yaayy och få dem ditsatta, allt för summan av typ 2500, det är toppen o ha kontakter =).

kände mig väldigt off-beat imorse. Hoppas det inte är nån svin-variant...

later

Police

känns halvtryggt att det går poliser med ficklampor nere vid gården och helikoptern surrar med sin spotlight häromkring solna. Tror jag ska ta hundpromenaden lite senare, även om jag har 2 stora hundar med mig. Jamenar här i solna är man ju inte främmande för polisjakter, kom ihåg när vi va tvungna o vara inne typ en hel dag på hundens hörna för att de jagade rånare längre ner på gatan. Ni kan väl tänka er hur 50 hundar blir när de inte får gå ut o kissa!?

later

That´s having a good time!!!(?)

Såg detta klipp hos Lottie, soooooo funny!!


early

ååhh det blev en tok-flummig natt, skulle inte ätit allt godis innan jag gick o la mig =(. Vred o vände på mig och tankarna snurrade som en karusell.

Men linser E bra! Enda e när man är TRÖTT!! Då funkar dom inte alls....

Glasögon e ALDRIG bra! Förutom i stilsynpunkt. Värst är det att ligga o titta på teve och inte kunna ha huvudet bekvämt på kudden (i lands prob).....hmmm the list goes on faktiskt.....

Nu är det prov, sen kommer pluto. Jag ser en dag av promenader, nap-stunder, plugga på engelskan och kolla sesaon FINALE av trueblood.......mums

later


Maybe everything that dies somedays comes back....

Helt flummig dag. Kommer bli en flummig natt och ett jävligt flummigt matte-prov imorrn.

Tror på ett plan att jag gav upp innan jag ens börjat. Som varje cell i min kropp skrek att  den inte gör detta en gång till. Tror att om jag inte känt så så hade det nog gått vägen, men nu är jag på kanten och orkar inte tramsa mer och ha ont i magen för att jag inte pluggat matte varje dag eller försöka förstå något som får min hjärna att bli överhettad. Jag är inte pantad för jag inte orkar fullfölja matte c (försöker jag iaf intala mig själv). Det sura är som sagt att jag tror att om jag hade gett allt så hade jag klarat det, allt handlar om inställning.



later

bus-failure

Glömde berätta om bussen som jag åkte igår, typ motsvarigheten till silvertåget (spöktåget vid kymlingestation, som är en helt annan grej, vem fan kom på o bygga en t-banestation ute i urskogen, vem ska gå dit lixom, fast jag önskar de kunna öppna den, sweet hi hi) anyways. Denna buss har jag aldrig sett eller åkt med tidigare men allt som går till danderyd är värt att hoppa på, såg ut som den va från 70 talet, svinkallt inne i den. Skulle sträckläsa obama under färden men bussen skrapade och lät och växlarna hoppade ur hela tiden, va tvungen o lägga ner boken och fokusera på att se bekymrad ut. Sen ringer han och felanmäler bussen medans vi kör på motorvägen, ok, men släpp av oss vid nästa hållplats tänker jag, asså om den e pajj så ska man väl inte köra folk men men. Sen totalpajjar den på påfarten till e:18 efter bergshamra, eh!! Kul, vi 8 pers satt där o skruvade på oss. Som tur var så stannade en buss framför oss efter ett tag, så vi fick springa ut mitt i alla trafik (som blivit sjukt tät av att bussen stoppar upp ett helt körfält. Som i en film ha ha, det va nästan spännande, jag störs inte av sånna grejer (om det inte är livsfara). Jag skyller allt på kvinnan brevid mig som sa att hon inte heller åkt denna buss tidigare men att hon även satt fast 3 tim på ett tåg från göteborg härmodan, det var väl nån förbannelse som vilade över henne + fordon hon åker med ha ha.

Later

Nattuggla

eh ok, sitter o pluggar, o klockan är 2 på natten. Blir så om man far iväg och har sweet-times med tjejkompisar. Men det var sååå värt det. Hem till Lottie och sen kom Matilda. Vegolasagne a ´la Lottie och märrängswiss o te på det. Dessa tjejer är toppen, så himla glad att jag träffat dem =). Sen film. nICE! Inge vin o cigg o bara vettiga konversationer. Måste göras om, snart och ofta.

Blev dock sent som sagt eftersom jag åkte kommunalt men jag ska bara läsa klart obama och göra massa uppgifter ang boken som ska in imorrn. Men jag har typ ingen lektion men jag måste åka till skolan o lämna in skiten för jag har ingen skrivare och skrev nu då för hand som på 90 talet o orka mejla. Aja, jag måste ju komma upp och iväg. Idag orkade jag inte matten, sov till halv tolv och sen en timme till på dagen, heeeelt off-beat.

Barack Obama, jag vet att jag nämnt det förr men han är TOPPEN!! I JUST LOVE HIM. Hans bok har typ ändrat mitt liv lite, inte på ett jättetydligt sätt men det är bara en känsla, av att leta efter sin identitet och sträva mot ett mål och en lösning. Han är definitivt en förebild för mig. Men även om boken är jättebra så är det inte en bok man läser om och om igen, lite svårtläst då och då oxå. Just so you know!


Jag hoppas denna knut i magen ska lösas upp snart. Senaste dagarna har varit lite jobbiga =(. Vi får se helt enkelt......

 

 


Livet och döden

Fick nyss reda på att Per (filles husse) har gått bort.....

Han har haft cancer så länge vi känt honom. Han har haft sin hund fille på hundens hörna i flera år och är en vän till alla på dagis. Men till slut blev sjukdomen för svår och igår vandrade han vidare till andra sidan. På ett sätt fick jag en chock, jag trodde innerst inne att han skulle klara det, med tanke på att han har både jobbat och varit allmänt aktiv ända fram till han blev akut dålig för ca 1 månad sen. Men det är skönt att han slipper vara sjuk något mer. Han är saknad...

Detta år kommer jag ha gått på min första begravning (och nu kanske det blir 2) och mitt första bröllop, en sorglig stund och en lycklig stund. Folk och hundar har dött, men nytt liv har även skapats.

Det är viktigt att ta vara på livet och folk omkring sig, alla omkrings sig, inte bara dina närmaste utan dina medmänniskor som du passerar varje dag. Försöka att inte vara bitter eller stanna kvar på jobb och i relationer som suger engergi från dig. Acceptera dig själv och INSE att det är inte hur du ser ut som gör dig till en bättre människa, lär dig förstå att alla är vi olika med olika syn på livet. Skjut inte allt på tiden, ta chansen att hälsa på dina päron eller dina vänner, de kanske inte finns kvar så länge som man tror, ta hand om dig själv, du är inte heller odödlig. Men tvinga dig heller inte till saker bara för att vara "snäll", då ger du dig bara in i striden med ett halv hjärta och det ger ingen energi till varken dig eller andra. Stå på dig utan att vara för envis och lev livet såsom gör dig lycklig.

RIP

//

Pondering, as always...

Gick bra med däcken idag. Fast helena kom lite sent tillbaka till sin trimkund, men det va sjukt skönt att hon följde med för annars hade mitt huvud sprängts av stressen. Jag kan inte köra i stan, ska egentligen ta en tidig morgon på en helg o bara köra runt, runt över hela skiten.

Funderar på livet som vanligt, vart jag varit, vart jag är på väg. Det är dags att bestämma sig, vem är jag egentligen och vad behöver jag göra för att känna mig nöjd med mitt liv och mina insatser. Är det ok att inte se barn som det största och viktigaste i sitt liv? Måste jag ha en man (som jag typ tröttnar på efter 4 år, iofs om man träffar nån som passar en så blir det nog inte så, ska inte jämnföra allt med hur dåligt det var med D). hmm inte lätta saker att få svar på.

Har tänkt så sjukt mycket på Daniel på senaste dagarna. När någon dör före sin tid (om man ens vet när ens "tid" är) så är det klart man tänker på allt man gjort och minnena och så, men jag tycker det är det är värre det som aldrig blev. Så många minnen som väntade på att skapas och som aldrig någonsin kommer bli av (eller ja, sen kanske, på andra sidan). Jag tänker på hösten som daniel inte får uppleva, tech noir nästa vecka, bara hänga i rågsved, festivalerna som dom brukade åka på, allt detta ska hända utan daniel...........men sen får man inte glömma att det var hans val att aldrig uppleva detta. Ibland hittar man aldrig frid i detta liv, han kände sig tvungen att gå vidare. Allt har sin mening, det ska bli spännande o se vad som ska komma utav detta.

näää nu ska jag städa lite tror jag, behövs verkligen....

tick tack

Idag när jag satt på tuben så slog det mig att jag snart fyller 26 år!!! 26 JÄVLA ÅR!! Jag ville vika mig dubbel o spy ner mina skor när jag tänkte för länge på detta faktum. That´s old ya know!! Och jag som känner mig som precis fyllda 20 år, med massa drömmar och planer. Jag är snart 30 ju!!!  Jag kan bara inte se mig på det sättet så jag tänker inte tänka sånna hemska tankar igen på ett tag.

Imorrn blire o åka till stan o fixa med mina nya vinterdäck, känner mig fett vuxen, även om Helena måste följa med mig då jag inte vågar köra själv i stan (än). Men fatta, fixa och beställa vinterdäck, släpa och trixa med de gamla, betala själv, ta ansvar för min egna bil, so sweet, kanske är vuxen ändå trots allt....

Läst 200 sidor i Barack Obamas bok, I just love that guy. Vi ska välja ut 2 "qoutes" från boken, LÄTT. Hela boken är full av sjukt grymma och djupa citat.

"Don´t you know who I am? Im an individual."

Älskar böcker där man får en helt ny syn på livet av. Älskar Obama för att han är så god damn mänsklig.....

later


MONDAY

yEEIHH, jag känner mig så taggad inför denna måndag. Har insett att jag inte kan vara ledig, blir nästan mer stressad av allt ansvar över så mkt strötid. Och även om jag ville hoppa från västerbron när jag vaknade så känns det skönt o "tvingas" iväg till skolan ett tag (en lektion, vem klagar?). När ska jag inse att jag är en rutinmänniska, fast inte till överdrift, jag gillar att driva lite vind för våg oxå.

Resultat av lovet: INTE FÅTT ETT ENDA PISS GJORT (typ). Inte sovit ut och inte varit speciellt social, som sagt, ledighet NEJ TACK!

Igår va faktiskt en bra dag, inget ont hände (tillskillnad från alla andra dagar). Hängde med E och M i Rotan, gick prom där, supermysigt (trots förbannat duggregn), fikade med dem o kollade på fotbollshuliganer-International, japp sånt spenderar vi söndagarna med ha ha. Lämnade bilen i kista och fick skjuts hem av paps, nice! Hängde lite med Micke o kollade teve. Läste obama i en hel timme på kvällen, packade in håret, drack te. TOPPEN!!

Hundarna e rätt trötta efter veckan, har farit o flängt och varit ute i skogen varje dag, ser nästan smala ut båda två nu ha ha, det är bara jag som gått upp i vikt under veckan. Sluta röka + mat o godis som om jag är ett svart hål = ingen bra kombo he he.

Nu ska jag gå på matten som jag egentligen mentalt lagt ner, det är bara min kropp där, inte mitt huvud.

later

RSS 2.0