eh...

orkar inte sitta o va fyndig o hitta på nån gullig rubrik. FUCK IT!! ......kanske det borde va rubriken, fast jag sparar den till jag verkligen känner så.

Igår va jag ledig. Spenderade halva dagen Med Emelie och hennes tjejer ute i vaxholm i diverse olika mysiga skogar =).

På kvällen kom Sara från jobbet förbi (saralindholm.blogg.se) o vi åkte o åt sushi i bromma och sen hem till mig och drack vin till sent på natten. Mysteriet är hur fan jag kan bli så packad på 2-3 glas vin, men jag klagar inte. Tog en resorb innan jag gick o la mig o kände mig nästan som ny på morgonen. Men det va ju så mysigt, vi klickar jättebra, så kul o träffa o connecta med så mkt nya människor =).

Åkte sen till jobbet, med feta dåliga samvetet för Dina, trots att vi varit ute i skogen på morgonen, suck...... + att hon verkar vara så nere och låg nu, hon lägger sig gärna och e allmänt omöjlig att ha o göra med. Time will tell I guess.....

Imorrn ska jag jobba i färdigmaten, då ska jag bli en liten sjöman igen med den lilla mössan som de i charken måste ha, he he.....It´s gonna be fun.

later

Deerhunter

Va i solna imorse med Bästa Josefina, madde och Zacke. Dock va alla lite småsura så det blev väl inte världens bästa, men så blir det ju ibland, I dont mind, jag har alltid sånna dagar typ ha ha.

Hittade en jättefint armband för 19 kr på gina, I liked it a lot....

Sen iväg o jobba, med dåligt samvete för DIna som bara fått gå ut o rastas, stackars.

Gick bra o jobba även om jag var svintrött.

Sen hem och gå en lååååååång prom i ursvik med fösummade paddan. Hon var helvild o sprang som en galning. Såg 4 rådjur under promenadens gång, som tur var hann jag koppla henne alla gånger,annars hade hon fanimej jagat (varför ska hon jaga?? Hon e ju en prydnadshund!!). Sen körde vi agility för skojjs skull som vi alltid gör när vi går förbi klubben, hon var jättetaggad och körde, A hindret, vippen, hopphinder OCH tunneln......o slalom oxå faktiskt. PADDAN KAN!!!! Jag blev så glad att hon var så taggad och modig.......lejonhjärta säger jag bara.

later

life is cruel...

Ska jobba extra imorrn, trots min lediga dag.......en tjej på jobbet fick ett samtal på sin middagsrast att hennes vän krockat med sin motorcykel och höll på o återupplivas........hon kom aldrig tillbaka från sin rast.....han som körde kom aldrig tillbaka till livet ...............

Sen så jag nu på aftonbladet.se bilder på den brinnande bilen och motorcykeln, usch.........livet är för skört, man glömmer det så lätt. Men vi är så mjuka, och vi har uppfunnit saker i denna värld som kan krossa det mjuka. Man tänker att man blir överlycklig över körkort och bil,men det är ju ganska farligt att köra bil egentligen, men så tänker man inte ju......

När jag kom in på råsundavägen så var det fullt med poliser, dom hade spärrat av till videobutiken mittemot porten, undrar vad som hänt???

vill bara krypa ner under täcket med Dina och glömma allt ont i denna värld, all sorg, all smärta.........för en stund

later


heavy weight

Det är så jag känner nu, känns som jag har en tvångströja på mig. Känner mig fruktansvärt obekväm vart jag än är, om det är i  sängen, framför datorn,ute med Dina. Såå jävla tröttsamt, varför känns allt så tungt? Undrar om det är för att jag är ensam hemma? Känner mig som ett besatt spöke, osaligt glidandes runt i lägenheten men en nästan sjuklig oförmåga att ta sig ut. Får sjukt dåligt samvete för Dina, som mest ligger o ser uttråkad ut. Känner mig som världens sämsta matte, borde kanske inte ens ha hund med tanke på hur jag är........

fuck it, ikväll är det jobb, förhoppningsvis kommer jag igång när jag kommer ut bland folk.

Imorrn ska jag troligtvis träffa Josefina och ha mysigt. Lite orolig dock för hon har under detta tidiga skede blivit väldigt känslig mot diverse lukter. Ska nog ta bort wunderbaumen och inte ha så mkt parfym. O inte ha rökt innan........jag vill inte få henne att må illa av mig eller min bil ha ha. Men det ska bli toppen, vi har inte setts på så länge och även om vi inte glömmer varann så känns det alltid bra o hänga lite =).

Igår gick jag förbi en par killar som hade nån slags profound konversation "svenska tjejer blir bara fetare och fetare" eh??? Jaha, men killarna då. Kanske inte när vi är unga men om man kollar på äldre killar så är dom flesta fruktansvärt förfallna, alltid ölmage och hår på  diverse ställen och allmänt högt blodtryck o grejer för att inte tala om TUNNHÅRIGHET. Som att vi tjejer är ett litet smörgåsbord som ska behaga deras smala smak till punkt o pricka. sad.....

bitterfitta, javisst...


btw

jag glömde berätta om skräckupplevelsen häromkvällen.

Jag o helena hade varit ute på nattkissen med hundarna, sen kommer vi in och står o snackar i hallen. Då tittar jag ner och på min tröja kryper en sån där långben-spindel (den e ju typ som mitten av handflatan fast väldigt smala långa ben dårå, MEN ÄNDÅ!! )Kryper precis vid brösthöjd, Jag höll på att flippa ur och det kändes som 100 år innan jag lyckades borsta ner den på golvet, hysteriskt slåendes och fäktandes. Sen fick skon sätta punkt för denna spindel, jag vill inte ha den springandes runt och eftersom helena är spindelfobiker och jag inte heller tycker de är hanterbara så blev det så det blev.

Men FATTA!? Hur länge hade den krypit omkring på mig? Jag hade ju stått o messat och fixat i köket och allt, fy fan alltså. Inte sådär stora, det är hemskt.

//

Lush and totally hung-over

He he, jag satt ju o surarde igår som tidigare nämnt. Sen tog jag mig i kragen o styrde upp mig o tänkte att en kväll på stan inte skulle skada humöret. Näää det gjorde det inte heller, det va jätteskojj. 2 sjysta ställen ( en va en irländsk pub!! Underbart=) som jag o några från Ica familjen svajjade runt till. Sen tog jag med Lottie och Jonas hem till Näckrosen där vi satt o drack te o skrålade Bruce ett bra tag. Sen slockande alla och idag var det som vanligt inte lika kul. Särskilt inte som grannarna med balkong på motsatt hus i min våningshöjd satt från 8 på morgonen (till typ 3 på eftermiddagen ?!)och skrattade och tjoade o tjimmade som det va en kräftskiva eller nått liknande, Vi 3 bakfulla "ungdomar" blev ytterst störda o irriterade =p. Jonas fick ta min bil till jobbet medans Jag o lottie åkte till stan o mötte upp emelie och gled runt på götgatsbacken, fikade (i riktig glasgow-anda) och shoppade på lush. Jag älskar deras produkter, e typ det enda jag ska använda från och med nu. O det luktar så himla gott därinne oxå, man blir helt hög ju. Köpte oxå en bok på designtorget "den som inte tar bort luddet ska dö!" en asrolig bok om signspotting, dvs knäppa lappar som folk skriver om alla möjliga saker. Jag kunde inte läsa den på t-banan för jag satt bara o kluckade för mig själv som en crazy-person. Kan rekommendera den......

ikväll är det slappa på HÖG nivå.

I veckan är det jobba och ledigt lite sporadiskt upplagt.


Enjoy

jonas, johanna och lottie


Världens största öl, syns kanske inte här men det VAR DEN!!

En kille som slog hål på mina o lotties fördomar om backslicks. han va skitsoft och va född i skottland och lyssnade på bruce, och glasvegas och var hur trevlig som helst (lotta testade honom lite för o se så han inte ljög ang musiksmaken, He passed the test)

Johanna och NEW HUBBY robin, tisslade o tasslade och va jättefina =), man blir glad av sånt =)

//

Men herreguuuuud

Eller gud är väl fel ord, jag som är ateist. Jag använder gud alldeles för ofta med tanke på att jag inte tror på honom, tänker på det varje gång, men old habits die hard.

Jag tror på ödet, högre makter (kan vara gud iofs men jag tror inte att det finns något sånt specifikt), den andliga världen och lite annat sånt hokus-pokus. Dock inte satan och liknande, även om jag tror mig veta att det finns mkt onda ting och väsen i denna värld, det får vi ju bevisat för oss varje dag så är det inget jag dyrkar på något sätt.

Kan inte fatta varför jag inte kan styra upp mig själv, sitter o såsar och börjar känna att jag inte ens orkar dra in till stan fast jag har typ 10 sec till tunnelbanan och faktiskt har varit jävligt osocial på senaste, behöver komma ut lite och ta mig en drink. Vi får se hur det går.

Idag åkte venca hem, fick hemodlad gurka (världens goaste) och mini potatis och 1000 (!!??) kr av hennes mamma o pappa. För att typ passa min egen hund känns det som. Dom är för underbara dessa människor.....

Känns tomt men ändå ok, inte som förr när jag var ett vrak i veckor efter att jag träffat henne. Dina är dock ganska nere, o ligger o surar under sängen.....´

storstädat ordentligt efter det beiga pälsmonstret. Och allmänt flummat runt med Helena och spelat hög musik

later

slacker...

ska aldrig mer köpa hamburgare o strips på kiosken, 74 kr för en liten sunkig cheese och lite sladdriga strips. Men va gör man när allt annat e stäng?!

Va ute nu på kvällen, kymlinge (på solna/sundbybergs bk sidan). Med roomie och våra 4 hundar. Helt perfekt, det enda som störde va att den enda person som va ute på fälten va en jävla fågelskådare med kikare. Han stod på långt håll och iakttog oss hur mkt som helst. Så typiskt att de 3 stora hundarna fick upp ett rådjursspår och försvann iväg. Och där står han och kikar, skaffa ett liv typ. Vi skämdes lite när hundarna kom tebax med tungorna till knäna, oops. Sen körde vi lite agility, men det va svårt o köra med venca när ett rådjur står o kollar på, jobbigt o köra tunneln med kopplet lixom. Blev inget party ikväll. Jag känner inte att jag kan lämna Venca ensam här, det e ju så ibland. Jag är väldigt tacksam att Dina inte har sånna problem, då hade livet blivit en aning svårare och tråkigare.

Vad ska jag ta mig till med mitt hår egentligen? Ni som ser mig ofta kanske har upptäckt att toppen av mitt huvud är råttfärgat/mörkblont medans topparna är svarta. Jag är en notorisk hatare av ljus utväxt på mörkt hår för man ser tunnhårig ut då, det är inte alls samma sak när det är tvärtom, då är det nästan snyggt. Men jag är i en sån mellanzoon då jag inte riktigt vet om jag ska köra lite annan färg och då vill jag inte göra det svart igen för då kommer det bli svårare att fixa nått annat. Plus att jag skiter lite i det egentligen nu när jag haft det så ett tag nu. Jag har lite svårt som vanligt att acceptera mig som jag är och ser ut, jag balanserar alltid på kanten mellan självhat och förakt och acceptans och mognad för den jag är och varit i snart 26 år. En vacker dag måste man komma över sig själv för att kunna njuta av situationer och människor istället för en yta. Men tänk att det ska vara sååå jävla svårt ibland. Vissa dagar då man känner med hela själen att man avskyr allt med sig själv. Fast på senaste åren har det blivit mer att jag kan känna mig extremt missnöjd med olika beteender och reaktioner jag har och det är väl ganska mogen insikt antar jag i och för sig. Det är viktigare att vara behaglig till sättet än söt som en sockebit. Jag skulle aldrig vägra vara vän med någon pga ett utseende så varför tror jag att andra tänker så om mig? Fast det finns väl väldigt många sånna oxå, men ingen jag vill ge en plats i mitt hjärta. Det är ju allt jag strävar emot, denna sjukliga värld av ideal som får så många att må dåligt........ I won´t stand for it.

oj va allvarligt det blev, men det är ju jag ju.....upp o ner, ut och in, fram och tillbaka, kall o varm.....

Nya favvosar med bruce (ursäkta besattheten men jag har verkligen fått upp ögonen för hur grym han faktiskt e)
-Cover me
-downbound train (very much)
-antlantic city (craigs favvo, och jag håller med)

all time favorite: Dancing in the dark

later


Semester

Eller ja, nu har jag ju 3 dagar kvar på "semestern", med tanke på att jag jobbade mån, ons och tors denna veckan så känns det inte riktigt som semester. Men nu är jag ledig hela helgen.... ska nog se till o parta lite. O sen ha en lush-sunday med Lottie och Em, nice!! Ikväll e den en inflyttningsfest som jag tänkte gå på , men nu under dagen har humöret sjunkit till botten =(. Sen har jag ju venca och hon kan få för sig att yla om man lämnar henne så det känns ju inte så bra när man bor i hyreshus även om hon inte brukar yla länge. Sen vill jag nog spendera sista kvällen skedandes med henne i sängen då hon åker hem imorrn. Snabbt det går =(. Vi får se, man ska verkligen ta allt som det kommer, känner jag för fest senare så får jag styra upp det då. Men jag har fått sån jävla huvudvärk av detta tunga väder, va ute och spårade och svettades på ekerö med hundarna och det tog musten ur mig. Somnade alldeles för sen, gick upp 8 o fixade parkeringslappen och sen sov jag en otroligt obehaglig sömn till 11. Usch....

E så tacksam för att emelie och martin passade tjejerna nu när jag jobbade ons, tors, så skönt o slippa klumpen i magen när dom är själva så länge.

När jag skulle köra från rotebro igårkväll efter att ha hämtat dem så öste det ju ner. Jag kröp verkligen fram och kisade, man såg ingenting typ. Sen i solna blixtrade det och åskade. Jag och flickorna parkerade mittemot porten och sprang men blev ändå dränkta och venca blev stressad av åskan (inte paddan, hon har ett lejonhjärta). Sen när jag skulle gå o lägga mig hade Jessie kissat i Dinas korg och bajsat i vencas och lite grann på min dö-skallematta, suck........ vi som e så noga med att stänga grinden till rummet och ändå behövs det inte lång stund. Kan hon inte bajsa i sin egen säng??

Lönen idag. Bra, för jag hade 6.18 kr på mitt konto igårkväll.  Kunde inte köpa med mig nått hem som jag planerat. Plus att det var en tung kväll igår eftersom vi var en kort i kassan hela kvällen, satt så länge så att till slut kändes det som njurarna hade svällt och tryckte på ryggraden ha ha, eller nått liknande. Sista kunden handlade för 2500 kr vid kvartöver elva, jag var minst sagt sammanbiten då.

Emelie har varit o shoppat idag. messade mig om alla reor o fina kläder hon fyndade, näää jag e inte ett dugg grön i ansiktet..... Men jag vill fixa alla räkningar o sånt innan jag kan unna mig. Sen fyller ju pappa år snart och jag e skyldig en helvetes massa pengar som jag måste börja betala av.

E supertaggad inför våren, har massa planer, jag ska genomföra dem till varje pris, kan inte ruttna bort här längre
...

Pondering.....

Sitter som vanligt alldeles för sent och nätar......djävulens verktyg som jag högljutt mässade om imorse till helena när jag suttit klistrad i flera timmar mot skärmen utan o få nått uppstyrt, men lik förbannat sitter man här igen ändå....

Jobbade nu ikväll, blev väldigt trött till slut, måste börja sova bättre, men ja ni ser ju vad jag sysslar med på nätterna lixom. Flickorna var hos Emelie och hade det mysigt (jag passar ju Jencan den här veckan=). Tog till och med ett glas vin när jag kom hem.....vuxet värre (eller är det tvärtom?).

Såg på facebook att en bekant har separerat från sin man, efter en massa år tillsammans,ett helt liv uppbyggt, nästan ofattbart hur svårt det blir efter 12 år tillsammans att skiljas åt men att man fortfarande måste följa hjärtats väg, för annars är ingenting värt nått i slutändan.

Jag kikade under svettiga omständigheter tittade på bilderna på danne och hans dotter igår. Jag funderar väl en hel del till hur livet ska se ut och kärlekens vara eller icke vara, och hur snabbt saker kan vända. 20 månader sen vi gjorde slut och nu han är pappa o allting, vi som brukade skojja, jag som sa att vi skulle ha en tjej (om vi någonsin skulle ha barn, typ om 10 år lr så )så han kunde få typ hjärtattack när hon kom i tonåren o ska börja dejta, han sa att I helvete heller, "jag ska ha en son o inget annat", hmmmm den som kunde se in i framtiden, va kul det skulle varit att säga att "om 20 månader har du en dotter med en liten vit trasa från järfälla (ha ha ok, det är ju mina ord och nödvändigtvis inte sanningen). Aja, som jag har sagt tidigare, jag lämnade honom och såg mig aldrig om, inte en enda tår föll från mig men däremot har jag känt att så mkt tid har slösats, att jag har mkt att ta igen och att jag faktiskt vet lite mer nu vad jag vill få ut av livet, sån stånkig process, men samtidigt uppfriskande på nått sätt. Så näää inte ångrar jag mig på nått sätt för de valen jag gjorde. Så nu ska jag sluta älta det, man kan ju tro att jag bryr mig  :x



Nygamla favvon med bruuuce...

gonatt..

I like....

Nya brittiska serien BEING HUMAN.......

.
Aidan Turner spelar "Mitchell the vampire" and he is HOT AND IRISH........vad mer behöver man säga.....

//

Resumé

Jag har inte hunnit berätta om resan till glasgow, har haft fullt upp och dessutom så var jag så hurtig så jag plockade ngra extrapass på jobbet trots att detta är min  andra och sista semestervecka. Men what the fuck, jag har såsat runt och slappat tillräckligt denna sommar, fast i det e svårt o tänka så när man ska iväg till jobbet när man kunde varit på ett betydligt behagligare ställe, särskilt som det var typ en månad sen jag tog dessa tider, det e klart jag kände annorlunda då, men när det väl kmr till kritan......

Anyway, Glasgow var helt underbart. Allt flöt på så fantastiskt smidigt, inget strul med flyg och sånt praktiskt, inget bråk (förutom det obligatoriska gnabbet mellan mig och Em, vilket faktiskt inte var så mkt alls), vi hann se och göra det mesta av vad vi planerat. Bruce springsteen konserten var superbra, och lotta fick tag i en biljett oxå. Det var toppen o få bo hos Malin och Craig (som e typ den gulligaste och snällaste kille som finns lixom). Jag är så sugen på o dra dit och bo o jobba nästa år, dock är skotska dialekten inte särskilt lätt o förstå ibland, men den låter så himla mysig så man typ dör. Vi får se, men det blir definitivt fler resor till glasgow (shoppingen var superb=).

Sen när jag kom hem så åkte jag iväg till Årsta havsbad med Annie och hälsade på o bodde över hos Plutos föräldrar, det var oxå jättetrevligt och härligt på alla sätt o vis. Jag är så himla glad att kontakter öppnar en massa dörrar att få uppleva så trevliga stunder. En helg vid havet med helinstängslad stor tomt (men självklart hittade Dina det enda stället på 900 kvm att ta sig ut på , den lilla JÄVELN!) men det gick bra ändå. Skönt att inte åka hem o sitta själv en hel helg efter skottland, då kan man ju lätt bli semesterdeprimerad känns det som.

Lotta och Emelie, världens bästa resesällskap. Jag fick Lotta-abstinens efter ca 1,5 dagar ha ha.

Skottland:

tummen upp:
-Så jävla trevliga människor, inte en enda dryg jävel, varken i affärer eller bland folk på gator o så.
-förvånansvärt billigt att äta o shoppa
-dialekten
-chips smakerna (salt and vinegar) och godiset (kit kat dark och jaffa cakes)
-Starbucks (caramel macchiato, lotta gjode mig hooked)
-Bruce (fast han ingår ju inte riktigt i skottland, men satan va bra han e

skulle kunna nämna 1000 saker till....

tummen ned:
-Biten plastpåse jag hittade i min varmkorv på bruce konsterten, den var typ STOR, fast jag drog ut den o åt vidare (sen mådde jag lite illa ha ha).

enjoy:

....and the race is on at skavsta airport

En inte alltför ovanlig syn, sån klicheé, så underbart...

shopping..

vädret var inte det bästa, men det behövs inte när man shoppar..

starbucks... coffe-heaven...

statymannen, lång historia...

inför bruce, innan det började regna..





Het 60 åring....mums....

Jag blev besatt av Jaffa cakes, äckelgoda.

clyde river


sightseeing med craig

george square =)


En "haggis" he he, kul skotsk skämt

at the museum


Vi hade med oss rätt mkt packning hem, lottas ryggsäck var megastor och tung.....


och årsta havsbad....





pluto helt ovetandes om ixie a.k.a "Jaws" bakom honom...





//

They can take our lives but they can never take our freedom....

Im back!!

Detta ska bli kort för jag är

nr 1: deprimerad över att vara tillbaka i sthlm igen
nr 2: Klockan är alldeles för sent
nr 3: jag ska iväg över helgen till plutos päron i årsta havsbad och ha kvalitets tid med Dina. Upp ganska tidigt alltså.

...nu ska jag drömma vidare och hänga mig kvar i glasgow underbara atmosfär......

Alla fina bilder på staden och Bruce kmr när jag e hemma igen.

/ fishmonger (lotta och emelie vet, internskämt redan)


fest igår, må kattkräk idag, åka imorrn

det är väl typ summeringen av vad som hänt o ska hända nu i helgen. Imorrn åker vi till glasgow. Paddan ska bo hos helena och jill under veckan vilket känns väldigt tryggt o skönt.

Ok men igår var jag ledig så jag körde städa, tvätta, växla pengar och allt annat man inte hunnit med när jag maratonjobbat. Sen på kvällen hade Lotta ett litet houseparty. Först var det bara tänkt att vi skulle vara ngr stycken som skulle sitta o softa och dricka och flumma runt men det dök upp en hel del folk och det blev en riktigt lyckad klassisk hemmafest. Dina var oxå med på festen, hon blev lite arg på alla pojkar som dök upp men vande sig relativt snabbt och till slut va hon så trött så hon slockande mitt bland alla dansande människor. Hon var även lite svår o hålla koll på i fyllan o  villan då hon smög runt i det stora huset och utforskade, men det gick jättebra ju. Det blev inte så mkt alkohol (hur jag nu fan kan vara full hela kvällen o natten på 3 cider??) men mkt cigg och lite sömn gör ju sitt. Somnade typ vid 5 tiden, utslagen på en madrass. Det va några st som sov över och sen skulle upp o jobba nu imorse, jag e så glad att jag inte var den av dem för jag var stekt när jag vaknade. Åkte hem från lotta vid 3 på ef. middagen och sen har det mest varit sova och nu hämtade jag lotta på kvällen som ska sova över, vi käkade pizza o kollade på Braveheart i den sanna skottska-andan vi är i.

enjoy


Maria,jag,padda

tobbe o jocke, brothers in arms...and crime and what not =)

fråga mig inte varför Daniel har raggsockor på axeln?!

Daniel o matilda

världens sötaste matilda och mr "fullast på festen"....




Jessica e jetlagad..

Johan fröberg, "the man, the myth...the asshole"...

carro







fina kallingar hmmm......



hmmm okej. tro inte jag smakade av denna....men så är jag ju ingen "teen" ha ha

som sagt.....

Dina fick äta frukost i en muffinsform, det blir så när man lever livet i the fast lane.....

later

Hello sweet days of fun

Förhoppningsvis iallafall. Mina semestrar de senaste året har ju inte varit direkt underbara.  En sommar satt jag hemma och vaktade venca så hon inte skulle vara o slicka på operationsstygnen i typ tio dagar, det var svintrist, en annan sommar fick jag blodförgiftning och käkade antibiotika, en annan var jag allmänt ångestfylld och ensam, för att inte tala om att jag alltid blir sjuk när jag ska vara ledig....

MEN INTE DENNA GÅNG!! För denna gång ska jag inte vara i landet, inte vara ledig för länge, inte ha för höga förväntningar, och inte vara fucked up in the head, har faktiskt känt mig ganska stabil ett långt tag även om det kanske inte verkar som det med tanke på diverse dystra o mörka saker jag skriver. Men så är läget iaf.

Sååå skönt, har precis avslutat ett 9 dagars jobb maraton. Mitt rekord är ju då ca 60 dagar i sträck, jobba på dagis och mcdonalds i princip dag o natt . Jag som tyckte att dessa  dagar är tillräckligt, jaja man va en annan kaliber när man va 19 år ha ha. Fast jag blev ju ganska sjuk efter den intensiva jobb period, hade feber i 5 dagar och typ blödde ur halsen uuääähhh. Näää sen slutade jag med att ha 2 jobb att pendla mellan, orka lixom. Och nuförtiden även om jag uppskattar att jobba hårt ibland så omfamnar jag ledighet på ett högtidligt sätt. Jag får verkligen inspiration och energi då.

Har varit ganska lugnt på jobbet denna vecka, skönt när det är lite slappt o flummigt och nu när det har regnat så har det inte varit bittert (eller svettigt, iaf inte så farligt) att sitta i kassan och såsa.

Igår trodde jag dock att jag började 5 men började 4 så jag gled in 48 min sen och jobbade typ 4 tim, sweet fast klumpigt o inte ha nån koll.

Har haft chili hela veckan oxå, så mysig, nu har jag även blivit gudmor till henne, nu är hon min skyddsling hi hi. Men det har varit en hel del hundar hemma i veckan. Jag hade ju inte så kul i tisdags när snubbarna skulle komma o fixa dörren och jag fick den fina idén att jag skulle ta med alla till rastgården vid 8 på morgonen för att dom inte skulle balla ur när dom började såga o banka. Hmmm satt i nästan 1,5 tim i den lilla sandiga rastgården vid lötsjön och surade, magen kurrade och hundarna hade lika tråkigt i regnet som jag. Men dörren blev kanon iaf, nu hör man inte alla ljud i trapphuset, tidigare lät det som folk klampade o pratade utanför dörren fast det var vid porten.

Imorrn är det tvätta och STÄDA för hela slanten, på både höjden o bredden, tvären o längden, till och med bilen ska bli städad fast den e förhållandevis ren o fin fortfarande. Växla pengar, handla det sista, hämta väskan, kolla o styra upp......

Sen är det glasgow på söndag, hot scottish men, and the whole lot!!!! (ok lite förväntningar verkar jag ju ha skruvat upp ialla fall tydligen).....

Later, nu har jag fått overload i hjärnan så nu blir allt för osammanhängande.


jag är så fucking boooooring....

Men först innan jag berättar att jag är den tristaste på jorden så....................

tänkte jag berätta att idag är dagen då Martin (emelies man) återvänder från andra sidan jordklotet (kina) efter 10 månader. Känns underbart för jag vet att em har varit lite halv utan honom, men jag tror denna tid har gynnat båda på olika sätt.......man måste ju kunna följa sina drömmar även om man har en älskade, man måste ge varandra space, ett förhållande ska inte vara ett fängelse lixom. Jag hoppas jag får det dom har en vacker dag, A MATCH MADE IN HEAVEN!!

Klicka f�r att st�nga bilden
Martini och Emelie, vackert!!!! ( jag älskar att m ser ut lite som dave grohl i foo fighters, hot!!!)

<3 <3 <3 <3 <3 <3 <3 <3 <3 <3 <3 <3 <3 <3 <3 <3<3 <3<3 <3 <3 <3 <3 <3 <3 <6 hi hi.........

åter till mig dårå, sååååå jävla dull jag e......Va på Ninnie, maria, emma och annas födelsedags tjoho på råshaga (ett kvartershak i solna, inte alltför långt från mig,) igår. åkte efter jobbet, kom dit typ halv tolv o då hade jag jobbat 15-22.30 men visst kände att jag ville titta förbi. Men det hade kunnat stå OTAGGAD i pannan på mig för det var just det jag var igår, det va skitbra stämmning och massa man känner och känner igen va ju där.......men jag kände mig fruktansvärt obekväm och ful och kände mig så gammal och tragisk......o visst jag körde bíl så jag kunde inte riktigt dricka mig till lite självförtroende men ändå, brukar inte direkt va ett problem för mig o va nykter. Det var en vild fest, med bartenders som strippade och skumpa och flaskor som flög lite överallt, vakten va typ askinkig och kom hela tiden o jagade på om att "ni måste gå längre in", " här kan ni inte stå" och "INGEN ALKOHOL UTE"...jaha sa vi, men vi kör så vi dricker alkoholfritt, vi lovar!!! "ahhh men det kan inte garanteras" Okej, men säg då INGEN DRICKA UTE ISTÄLLET, eftersom allt kan potentiellt dölja alkohol, till och med ett glas cola.!! Men när det röjdes och kraschades flaskor inne vid baren så stod han bara o chillade, det hade ju lika gärna kunnat vara bråk men inte går han o kollar upp det, ha ha, skum snubbe...

Näää jag kände inte riktigt igen mig själv igår......fast fuck it!! Ingen idé o älta.

Kom hem vid 2 o tyckte det va jättesent, sen kom jag på att "jag går ju alltid o lägger mig vid denna tid så det är ju faktiskt inte så sent ha ha". Låg o skedade med venca i gästsängen= världens obekvämaste säng, men mysigt o ligga och sussa med båda flickorna tätt tryckta brevid mig. Det sjuka är att efter typ en dag så känns det som venca aldrig varit borta, det känns så naturligt, till och med när hon rullade sig i bajs på ängen och jag fick duscha av henne när vi kom hem så kändes det som en vardagsgrej, jag reflekterade inte ens i hur jobbigt det är för det händer ju jämt med venca. Bara det att de senaste 2 åren har någon annan duschat av henne bajset ha ha. åh jag älskar verkligen hennes nya mamma o pappa, dom e så underbara och dom känns verkligen som de är familj nu, det kunde inte bli bättre!

Nog om detta, idag blir det jobb, igen.....fast ett kortis pass.

Vill VERKLIGEN åka till GOTLAND (bästa platsen på jorden) iår oxå, men det känns inte som jag får ihop det riktigt tidsmässigt, aja, man kan väl åka närsomhelst egentligen, gotland är underbart alla tider på året......<3

Later

Fredag

Fredagar är min absoluta favvodag, det känns som grytan kokar över av förväntningar inför ledighet o helg. Elle ja, så var det förrut, när jag jobbade heltid, mån-fredag. Nu smälter alla dagar ihop när man har så oregelbundna arbetstider, fast jag klagar inte, det känns ostrukturerat, precis som jag vill ha det. Men det är som sagt nått speciellt med denna dag, inte som känslan för tisdag, tyngsta dagen i veckan, eller söndag, för då är allt slut och man har förmodligen slösat bort den med att vara bakfull eller nått.

Vaknade imorse, hörde åskan som mullrade, mysigt o ligga i sängen med paddan och lyssna. Jag har inga problem med sånt här väder, bara det inte är för mkt för länge, då och då är helt ok. Jag tog det som ett tecken för att jag hade planerat att ligga o sola för typ första gången denna sommar men det var tydligen inte meningen, ett omen??!!

Kollade klart på "queer as folk", så jävla underbar serie, Uk, gay världen, så rått, SÅ JÄVLA BRA hi hi.

På senaste har jag hunnit vara vid lagunen 1 gång till men mest har jag jobbat, bara kvällar vilket gör att jag inte har nån tidsuppfattning och har etablerat rutiner för hur min dag läggs upp, upp vid 10, såsa halva dan, hämta bilen och åka till jobbet, komma hem, hämta Dina och lämna bilen, promenad hem och såsa och äta o kolla film, ligga o läsa till typ 2, he he.

Men det har flytit på bra. Lite jobbigt när det e så varmt i kassan, man smälter till en pöl. Och sen har jag fått extremt mkt magkatarr de senaste dagarna. Mår sjukt jävla illa och all mat får det att vända sig i magen men om jag inte äter så försvinner inte känslan, så jag måste tvinga mig för att det ska gå över. Så nu har styrt upp så jag äter riktig mat och så ofta jag kan, typ inga jävla piroger o munkar till middag på jobbet. Ska försöka med matlådor oxå, men som sagt, det är svårt o ha fantasi när man vill spy av allt......

Imorrn kommer älskade Venca. Ska passa henne över helgen, trist att jag jobbar men jag vi ska alla bo hos mamma o pappa så det går ingen nöd på tjejerna, det är bara jag som hellre skulle velat vara hemma med dem än sitta på Ica.

Snart är det glasgow, ska bli helt underbart. Skulle vilja ta en spontan-tur till gotland men jag tror inte tiden räcker till =(. Men man får väl nöjja sig med det man får.

Känns som en miljon saker som ska styras upp och matchas in, man har helt enkelt för mkt man vill och bör göra.

nääää later


RSS 2.0