sunshine on a rainy day

Ja denna dag har varit fucking grå och trist men jag är ändå nöjd. Imorse var jag på rättegång där en vän hamnat i lite trubbel, det var typ 1 år sen men ni vet hur sega rättsystemet är. Hursomhelst är det en galen historia hela den grejen, och typ något som kan hända precis vemsom helst egentligen. Men det gick så bra tycker jag, jag var ju mest där som stöd men det var skönt och nyttigt att höra allt svart på vitt, båda sidorna och sen analysera sönder den, och min vän var såååå bra och starkt. Domen kommer om 1 vecka, hur det än går så har vännen ändå vunnit sin stolthet och visat att ingen trampar ner denna.

Är i en galen svacka just nu, är moody och depressed och ogillar att jag jobbar så mkt på ett jobb som suger energi ur mig. Kallsvettas varje gång jag ska till jobbet, men vet att det bara är för att jag måste dit, måsten och situationer som jag är tvungen att vara i är en utlösande faktor för min oro. Vet bara inte varför det blossat upp nu för det har inte varit så tidigare. Äh man kan spåna hur länge somhelst om det.

"You cant run the race, the pace is to fast, you just wont last"

Lp


glory days

har varit ledig nu i 2 dagar, det har varit så skönt. Var visserligen bakfull hela söndagen så det va ju inte riktigt jättekul men jag hann träffa Lottie innan hon stack till Canada nu idag, så avis, det är ett av mina drömresemål.

I lördags jobbade jag 7-16 och var så förstörd efteråt, var tvungen o sova en timme innan jag begav mig till Edsberg och hem till Tina för lite fest. På festen var även Jeanette o Irma som är kära vänner så det var riktigt skojj, var ju lite ledsen över att jag missade fest på fredagen. Kom hem rätt sent men det var skönt o va ute o va full till tidig morgon efter alla mina helger på jobbet och hålla sig i skinnet och vara seriös. Jag får alltid lite nostalgitripp av sollentuna för jag gick ju i gymnasiet på Rudbeck i s.tuna och har varit och hängt omkring och festat och spenderat mkt tid i olika delar av s.tuna och även bott där ett par år. Jag har en hel del kära minnen så att säga (och en del shady och massa sunkiga ha ha).

Tidigare idag var jag på Ikea med Emelie vilket var mysigt. och sen skopunkten, det blev 2 par skor till. It´s a fucking disease!! Jag kan inte sluta handla skor. Jag tror att det är mitt 8 par skor detta år ha ha, och jag tror det är uppemot 30 par jag faktiskt använder, slängde faktiskt lite gamla sunkiga vinterstövlar nu i veckan för man kan inte spara på allt, jag tror det var ca 5 par jag slängde, like I said alla har sina obsessions, min är defenitivt skor. Helst sneakers och lågskor, jag pallar aldrig högklackat, så mkt skönare att ta sig fram obehindrat men klackar är ju rätt läckert, får försöka använda lite mer sånt i sommar. Ska räkna mina skor nån dag.

Ikväll var jag hos Sara, världens sötaste och mysigaste tjej som jag känner från Ica. Vi brukade jobba kvällspasset på ojämna helger men nu har hon slutat och det var ett tag vi sågs så det var toppen att träffas, äta lite och ta igen lite. Jag är verkligen glad att ha henne som vän för det känns som vi förstår varann rätt bra och jag kan känna igen mig mkt i hennes tänk och det känns väldigt bra.

Okej måste bara säga det för nu har jag missat att nämna det.

Det blir SPANIEN 30 MAJ-4 JUNI med Emelie. Vi ska dra till Torremolinos och sen road-trippa runt i området och staden som em bodde och pluggade i för några år sen. Jag är så xited, har inte varit i spanien tidigare ju. Längtar.

It´s gonna be legendary!!!

Enjoy pink wellies



OMG, vet ni vem jag träffade i brommaplan när vi skulle handla mat nu ikväll. Jag ser en greyhound med täcke lite längre bort vid Ica och blir lite förtrollad som jag blir när jag ser en greyhound, men sen inser jag att det är MIN GREYHOUND, DET ÄR MIN BREEZE (var så rädd att hon dött för hon e typ 14 år nu), så jag rusar fram till henne och faller på knä och kramar hennes huvud som jag brukar göra, hon blir glad men inte överdrivet, tror hon blivit lite senil och glömt mig lite. Jag känner tjejen som stod med henne lite så jag kände att det var ok o bete sig som ett psyko, jag var ju tvungen och krama min flisa.

later

Not in a good mood

why u ask?

Det ska jag berätta: Jag som hatar kräk i alla former tycker att det är alldeles för mkt sånt som går runt just nu. Förra helgen jobbade jag med en snubbe som gick hem lite tidigare och sen hade spytt o kunde inte jobba resten av helgen. Ok, jag blir ju skitnojjig för o blir smittad men nu en vecka senare så känns det ju helt grönt igen, nice tänker jag. Och vad händer? En liten unge EXORCIST SPYR framför charkdisken, jag ser det, det bara rinner överallt och mitt i fredagsruschen och tur var väl det för jag höll mig väääldgit sysselsatt med kunderna i färdigmatsdisken men ändå, not nice at all. Nu kommer jag nojja runt i en vecka till över att det ska ha smittat i luften och bla bla bla sånt överparanojjigt trams men va fan.....Nu vill jag inte ha barn igen, när sånt där kan hända.....

Om du känner dig lite seg, prova o drick en berocca! Man ska ju ta en kontinuerligt så alla nivåer av pigghet blir jämna men det är ju typ koffein i så du blir pigg även för stunden. Jag tar en innan jobbet ibland (men det var inte som när jag tog en koffeintablett och stod o svettades och höll på o flyga igenom taket av pigghet). Jag rekommenderar hursomhelst, särskilt om du har magkatarr och inte pallar o dricka kaffe. Och Hey vill du få Neongult piss så är det bara o tuta o köra på beroccan HA HA HA.

Jag fick tag i ett par Barbapappa gummistövlar igår. Xtrapris på Maxi, 199 kr. Dom e knallrosa och ser ut som man har barbapappa på fötterna, jättesöta och glad blir man av färgen men efter en skogprom igår så läckte en av stövlarna!! Så idag var jag tebax på maxi och fick tag i nya och förhoppningsvis hela barbapappa-wellies, yyayyyy!!!!

Nu ska jag sura vidare och typ överdosera på vitpeppar och annat hokus pokus placebo som stillar min oro....

Ska snart upp o jobba förresten. Det är skönt o sluta 9 o börja 7, måste typ upp halv 5......och sen blire nog lite party senare på kvällen

later

day off

men inte har jag varit off idag minsann.

Åkte förbi paret Palme´r och kollade in brand new baby-emeline =), och jag skojjar inte, hon var den sötaste babyn ever. Och det säger jag inte bara för att det är någon man känners barn, hon var så fin och liten. Man blir ju nästan sugen på en sån där =p

Sen åkte jag ut till Lovön på drottningholm och gick skogspromenad med Helena och jennifer + hundar, supermysigt =), gäller ju att göra det mesta utav den lediga dagen.

imorrn är det veterinärbesök och sen jobb. E skitirriterad att jag jobbar på fredagar, nu har jag blivit bjuden till 2 olika fest/utgångsgrejer och jag kan såklart inte för jobbet, suck....får se om jag kommer ut en sväng på lördag kväll om inte alla är bakis då...

later

ånger

Idag såsade jag riktigt mkt innan jobbet. Kan inte släpa mig upp innan 11 på förmiddan, det verkar plötsligt vara en omöjlig uppgift. Det sjuka är att jag suckar "en kvart till" till Dina och är döende trött vid halv elva, så tio i elva så känner jag verkligen att jag vaknar av mig själv och faktiskt blir redo att kliva upp, men ändå, det är för jävla sent, hur länge ska jag leva så lixom? Men det blir så när jag jobbar till elva tiden på kvällen, lägger mig vid ett och e allmänt ur rutin.  Sen kollar jag nätet och sen kollar jag repris på beverly hills 90210, en av 90 talets bästa serier, på tv 4 plus. Och sen en sväng med padda och sen iväg till jobbet.

Ibland spelar det inte roll hur mkt man än försöker glömma, sanningen kommer alltid fram förr eller senare och beslut man gjort för längesen dyker upp och påminner dig, både till glädje och ibland fasa. Jag har faktiskt inte gjort så mkt dumt, inte så att jag ligger vaken på nätterna och håren i nacken reser sig av ångest över att man inte kan vrida tillbaka klockan men fan, idag blev jag påmind om en totalt onödig och jävla dum grej jag gjorde för ett par år sen. Fattar inte att det fortfarande ska följa mig, jag har lärt mig min läxa så hårt. Men det känns ju så pinsamt att ett ton personer vet om det.

Jag vill bara säga att jag har ingen aning om varför jag gjorde det, inte heller tyckte jag om det för det va kasst och jag skulle aldrig göra om det igen, let´s move on....

åhh nu kommer jag ha ågren över detta inlägg oxå, ibland sitter en liten fågel på min axel och säger "varför är du så öppen?" Men varför ska man ha en blogg annars, det är ändå bara en handfull som läser och jag får för mig att de flesta är folk som jag skulle kunna säga alla dessa saker till ändå. RIng of trust!

Det är ju inte så att bara för att man e öppen på bloggen så ska folk tro att dom vet vem jag egentligen är.

Hade skitbra snack med en person på jobbet idag, som jag inte trodde jag skulle få nån speciell relation med men som visar sig vara riktigt mysig och toppen och som jag faktiskt litar på rätt mkt. sånt e ju alltid skönt att ha konstaterat.

later

work it!

Har nu fått ihop 19 jobbdagar på Ica denna månad, kommer bli en sweet lön nästa månad men inte känns det som jag har levt speciellt mkt. Det blir väl så antar jag. Det var väldigt längesen jag jobbade heltid, typ 2 år iaf så jag har verkligen vant mig av vid att jobba mkt och ha den inrutade vardagen. Skulle kunna leva så här hur länge som helst, det är så skönt men då får man ingen pension och sånt längre fram i livet om man jobbar så lite.

Jag och Dina har ingen rolig vardag nu, när det ligger flera ton vasst grus på vägarna som dessutom är blöta och geggiga så är det nästan omöjligt att få ut Dina på promenad, hon går sakta, sakta längs kanterna och studerar varje pinne och fläck hon hittar för att förhala att promenaden ska fortgå, suck, jag blir nästan irriterad. Och hon ser ut som hon fått diskbråck när hon går och när vi kommer hem igen så är det hopp och skutt och bus och rusa i trapporna?! Då kan det ju inte va nått fysiskt fel på henne? Skit-padda!!!!

later

What´s the price for sanity?

Jag har haft en livskris i ett tag nu....igen.....jag har ju väldigt ofta livskriser, har mkt med åldern att göra och att jag känner mig begränsad att leva ut mina olika drömmar och planer. Såsom att t.ex hitta en sjyst utbildning att gå på, jag vill jag vill jag vill, men jag har absolut inte oddsen med mig, jag var nämligen inte den starkaste lysande stjärnan i plugget back in the days, jag spenderade tiden från 14 års ålder med att kröka och hänga i gäng med random people, experimentera med droger en aning och bara göra det allra nödvändigaste för att hålla mig kvar i skolan, för jag ville inte vara nån drop-out även om jag aldrig kännt att skola är nått för mig. Jag började jobba när jag var 15 som städare på sommaren och sen Mcdonalds från 16-17 års åldern och sen har det bara rullat på, särskilt som jag kom in på hundprylen, där jag verkligen träffade rätt så har jag inte varit sugen på högskola o universitet. Men nu vill jag inget annat än att skaffa mig en sjyst utbildning i nått som jag tycker är intressant, helst då djurvård. Men fan att det ska vara så svårt o få plugga det man vill, det är poäng, snitt, ansökningar, kompletteringar. Jag vill inte vara 40 när jag pluggar, jag vill ju fortfarande vara såpass ung så jag får ut nått av allt roligt runtomkring universitetslivet, jag vägrar plugga o ha barn, då kan man inte vara närvarande på något av planet, så detta måste ske snart. (asså inte för att jag ska skaffa barn snart men man blir ju inte yngre direkt).

Om det inte blir skola i höst, då sticker jag utomlands, I can´t take this life anymore. Särskilt inte när jag bor hemma, jag är bara en skugga av mig själv. Och Jobbet ska vi inte prata om, jag kan inte vara kvar där och jobba heltid och inte ha något annat för mig när tiden tickar på. Waste of time. Jag tycker jobbet är absolut helt ok men (och jag vet att man inte ska prata negativt om saker på bloggar) men jag känner att jag har tappat en del av mig själv efter de 2 åren jag varit där nu. Jag har blivit lite mer stel, reserverad, ständigt utanför och tittar in. Jag vet att man inte ska jämnföra med Mcdonalds t.ex, där vi var 60 pers men ack den värmen och gemenskapen, den har jag aldrig känt på stopen faktiskt, alla är så rädda för att umgås. Visst vi är några som hänger och jag har hittat underbara pärlor där, men jag vet inte, det är bara en känsla. Dom är inte som folk  jag är van vid, and It´s cramping my style. (det låter så stroppigt men det är inte menat så, alla är olika beroende på hur var och när du har växt upp och kommer ifrån).

Näää nu blir det till att fixa iordning sig och gå en härlig promenad med Dina som jag hämtade från Emelie igårkväll, och denna härliga hund, så vacker och nyklippt, jag kan inte se mig mätt på henne och det känns som hon är väldigt pigg även om jag märker att hon har ont i musklerna, måste komma igång med massagen igen. På fredag ska vi åka o ta prover om rabies vacc har tagit så hon och jag kan flytta utomlands tillsammans och sen ska hon få en vanlig vacc oxå, min lilla tjej, klippa i livet.

later peeps

...

"every night has it´s dawn"


eh!?

Nr 1: Paddan är hos emelie i rotan tors-måndag. Tro att det är tomt, sjukt jävla tomt! Jag vet inte ens vad jag ska göra med tiden, hon är så inflätad i mina rutiner.  Men anledningen är mkt att jag jobbar nu hela helgen och Emelie var jätteledig hela helgen så det känns bättre då att inte paddan får så tråkigt, och att jag kan fokusera på jobbet utan dåligt samvete. På senaste tiden har jag känt att det är väldigt svårt att få ihop min och Dinas vardag, det är väldigt mkt pussel och väldigt mkt beroende av andra människor. Jag kan inte ta vilka jobbtider som helst och gärna inte jobba så mkt i veckorna, så kan man ju inte riktigt leva men jag har ju andra planer än Ica i framtiden så man får ta det som det kommer just nu. Har ju väldigt mkt fina vänner och familj som hjälper mig. Bara det att jag hatar att nyttja andras hjälp, känner att jag inte vill vara till besvär. Jag är helt enkel van vid att klara allt själv, men det går faktiskt inte alltid.

Nr 2: Jag har intresse anmält på en lägenhet idag. Hyra 1700 kr/mån, 21 kvm, 2 våning, nära pendel.........okej ja det är MALMVÄGEN. Även jag som är uppvuxen i "ghettostyle" på gränsen till husby och bott i akalla är lite halvskeptisk, men va fan det är ju asbilligt och jag är ju inte så kinkig egentligen. Men jag vill gärna kunna gå ut med Dina utan att jag blir vådaskjuten eller hon blir påhoppad av nån (dare I say it) kamp-hund (ha ha).

Aja, man kan ju åka dit o kolla in den iaf, polishuset ligger ju oxå på malmvägen =)

Nr 3: Repriser av säsong 1 av Beverly Hills 90210 har dragit igång på 4+, helt i extas, nostalgitripp here I come. Varje vardag 13.35, sweeeet!

Jobbade idag, ibland kan fredagar på Ica vara galet, Johanna skar sig i fingret och svimmade nästan och var tvungen o ta time-out mitt under rushen, revbenen var fortfarande råa, vilket gjorde 10 pers förfärade när jag skar upp dem och sen var det bara råa saker och äckliga knivar och äcklade människor och svetten lackade i pannan på mig. Och sen hade det blödit igenom på johannas plåster så jag la henne på en vagn medans vi tvättade såret och hon skrek. Shit, jag väntar bara på min tur o skära mig, jag som avskyr knivar, nu är det andra personen på en vecka som hugger sig i fingret, It´s bound to happen sometime. Bara det inte är skärmaskinen, då är det så jävla kört ha ha.

later

St. paddys- "a slave a saint"

eller hur det nu går.

Igår vare st.patricks day, eftersom hela världen bangade så blev det sammansvetsade triaden bestående av mig, emelie och Lotta hitting the town at 1800 hrs. Vi hade toppenkul!!!!!

-The Liffey`s i old town
-Roliga hattar
-Heta irländare
-öl
-live musik
-u2 (inte live dock ha ha)
-face painting, or faint pasting depending on how much you had to drink.......or arse painting, depending on where youre from.


Jag hade grön obekväm tröja på mig, men det gjorde inget.

Jag hoppas ni är med next year!!!!

enjoy


Fyrklöver på kinderna =), vi körde bara face painting.....denna gång.




hey-o

OMG, jag köpte Aerosmiths greatest hits för....well....dom e så jävla bra ha ha. Nostalgilåtar =).

Dom gjorde de bästa "berättar" musikvideorna back in the days, bättre än Guns till och med. Och har med Alicia silverstone i typ varenda en =)



Notera Stephen Dorff (mums) och JOSH HOLLOWAY (mums igen).

slut på nostalgi tripp för idag

later

Emeline 12/3-10

Josefinas och Robins barn föddes i fredags, har inte hört alla detaljerna ännu men enligt ryktet gick allt smort och Josefina var grym på o föda barn helt enkelt, utan nästan nån smärtlindring alls, coolt!

Hon ska heta Emeline, som är typ hur sött som helst. 

Happydays =)

<3

update

fast egentligen så va fan ska jag uppdatera, som om nån måste ha koll på vad jag gör, eller så är det typ jag som måste ha koll på vad jag gör, om jag skulle få amnesia så kommer jag ihåg vad som hände just vid denna stund i mitt liv.

Totalt jävla stekt! Sov illa, jobbade mkt. Lämnade och hämtade Dina från dagis i solna innan och efter jobbet. E så sjukt jävla tacksam att hon får vara där då och då när allt kör ihop sig och mitt samvete inte klarar av att lämna henne själv. Även om paddan kan vara en sur-padda 99 % av tiden på dagis. Jag vill inte att hon ska vara till besvär, jag vet ju hur hon kan va, snäsig, mobbare, vaktig, bläää. Men tjejerna känner ju padda, så jag oroar mig inte ens.

Tack ändå alla änglar på HH =)

Jobbet då? Jomen hur ska jag någonsin kunna jobba heltid igen med normala tider. Jag blir ju helt förstörd. Fast det kanske beror på vad man har för jobb. Det är rätt tungt och hålla på med denna färdigmat i tunga keramikkärl som ska ställas ner i en låg disk. Känner att jag har svinont i ryggen när jag åker hem. Fast det blev lite bättre när jag knäckte ut den för några dgr sen. Massage skulle verkligen inte sitta fel.

Snart är det st. patricks day, det ska firas med lite öl, come with us!!

Näää fy fan va trist.

Later

Bering sea Dementia

Jag är som sagt besatt av Deadliest catch på Discovery (och en massa andra liknande dokumentärserier som t.ex whale wars). Alla som bott med mig vet hur mkt jag tycker om detta program. När jag bodde med Annie brukade jag gå upp typ 6 på morgonen och äta frukost o kolla deadliest, om det inte är mani då vet jag inte vad.

Men jag skulle fan aldrig sätta min fot på en sån där båt (alltså jag typ blir stressad av gotlandsfärjan på en lugn augustiförmiddag), jag tycker inte om båtar och djupt vatten och absolut inte sjösjuka....men det är kul o kolla på ha ha.

enjoy



later

Friday

Igen, shit vad det går fort, läskigt. Måste ta vara på varje dag.

Irriterad på mig själv för att jag hela tiden glömmer bort mina inlogg uppgifter på studera.nu. Snart är det ju dax o anmäla till utbildningar igen. Känns totalt hopplöst ibland. Dessutom måste jag åka till åsö och fixa ut mina betyg, eller ska jag kanske ringa? vi får se....

Så mkt på g just nu. Tankarna bara snurrar i huvudet, det är så mkt o hålla ordning på. Blir helt galen, samtidigt som jag är sjukt opepp på o göra nått, vill bara ligga i den sjukt obekväma gästsängen och drömma mig bort ha ha.

Fått tag i rätt mkt extratider nästa vecka. Och sen är det st.patricks day på onsdag så då ska jag se till o ta mig in till stan och dricka lite (mkt). Be there or be square!

nää det var inge kul jag hade o säga....later

ikväll e det jobb, imorrn med


suit up!! (stavas det så?)

I love HIMYM, särskilt BARNEY =)


Skinn-modeller



Jag och Annie modellade lite för Annies mammas hemsida www.flygaresskinn.se
Egentligen är jag ju emot det här med päls och sånt men jag äter faktiskt fortfarande kött och dessa kläder är av får och det är på nått sätt bättre än nått plågat exotiskt djur som får sätta rygghåren till. Det var fantastisk kvalité på jackorna, dom var mjuka som smör och håller nog i typ 20 år. Det var hursomhelst spännande att se grejerna och  bidra till hemsidan.

12-21 på Ica. I survived med bravur, har fått tag i massa extra tider nästa vecka så det känns positivt.

Imorrn fanns det ingen jobbtid så det får bli styra-upp-mitt-liv dag imorrn. Men först sova lääääänge.

later

enough said




"You can piss your whole life away trying out who you might be. It´s when you´ve worked out who you are that you can really start to live"


Rough patch

Hur kan dagarna svänga så? Igår var allt bra, idag är allt ett jävla mörker. Vet inte om det är för att jag ska iväg till Ica o jobba ett pass som pågår like forever. Eller om jag bara är störd med mina moodswings.

Om jag inte får tag i nån jobb tid imorrn så tänker jag styra upp mitt liv på riktigt, major, serious planning.

Vill jag och pallar jag o bo kvar hos päronen till hösten som jag tänkt? Jag tänker bara ekonomiskt just nu för till drömmar behövs det pengar och jag tänkte ta en tidig semester iår. Men jag känner hur jag blir en skugga av mig själv (vem jag nu är) när jag bor här hemma. Känns som man gått tio år tebax i tiden. Bläääää.

nääää nu ska jag sura lite och sen åka till jobbet.

later


Klahammar by winter

Har varit ute på Klahammar med Annie i ett par dagar. Har varit toppen! Det är typ min fjärde gång på klahammar men första med snö, men det är ju såklart lika underbart som vanligt. Det är verkligen heaven on earth. Vi har käkat, gått promenader och kollat film o lite sånt. Jag hade ju Dina med mig och Annie har ixi och sen har hennes Mamma och Tobbe sin vorsther Binka, så det blir mkt hundar och dom kan strosa runt lite som dom känner för det är inge bilar och jättestora ytor att upptäcka. Dina uppskattar verkligen sånt (lite för mkt) hon tripper iväg o försvinner och själv kan jag sitta inne medans hon e och rotar ute i trädgården nånstans. Det blir ju lite semester och äventyr för Dina som har rätt trist när jag jobbar så mkt på Ica. Annies mamma jobbar ju med kläder så jag och Annie fick vara modeller för hennes hemsida oxå, det var lite kul tycker jag, vi skrattade mest och försökte att inte se mongo ut med solen i ögonen när vi blev fotade ha ha, jag är inte så mkt för att fotas och har ingen aning om modell-grejs, poser o sånt, det är typ assvårt, beundrar folk som kan hela den grejen, för det är minsann inte bara o göra.

Var skitjobbigt och köra hem. Mina ögon sved som eld och jag kunde knappt se nått i det skumma skymmningsljuset, och detta resulterade att jag blev stressad och fick huvudvärk och var tvungen o köra typ aslångsamt tills vi kom till flemingsberg och lämnade Ixi för då fick Annie köra för då hade jag sprängande huvudvärk och jag var svart under ögonen av sminket som kletat för mina ögon var störda. Känner mig lite halv-vissen nu, det e rätt många som e sjuka nu så jag hoppas det inte är det, ska ju jobba "thedevilsshift" imorrn 12-21, huuääää!!


enjoy









later


On the prowl

nu har jag bestämt mig, jag ska inskaffa en liten.......dator (ni trodde hundvalp eller hur?).

Den ska va liten, den ska vara rätt billig men ändå bra och den ska vara rosa! Har börjat reka lite och har några kandidater. Varför ens tveka och känna att det är en stor grej, jag har ju både bil och en hund, detta är en walk in the park lixom.

Exiting.......känner mig fruktansvärt kreativ innåt nu den senaste tiden, som att allt har vaknat till liv. Har inget intresse direkt av att umgås med folk, bara sitta hemma och känna mig kreativ. SWEEEET!!


Helt bränd

såååå jävla trött, jag är tröttheten personifierad.

Jobbade igår till 22, kom hem halv tolv och la mig halv ett, somnade ett och gick upp kvartifem!! Skitpigg.........tills klockan blev sådär tio (på morgonen dårå om du inte hängde med), då förvandlas jag plötsligt till ett dregglande mongo som saknar en hjärna. Kunde inte hålla styr på nått. Tog typ 4 timmar och få fason på färdigmatsdisken. Sen flöt jag runt och fnissade och klagade samt blev väldigt labil och stundtals brann av. Fick dock stå långa stunder i köket och laga mat med stefan och lyssna på Bandit och snacka skit. Då vare riktigt soft. Eller ja, han lagade maten, jag blandade sallader och lite annat som hjärnbefriade individer klarar av. Men det var en lärorik studiedag i köket ändå.

Tog mig 2 timmar att ta mig hem sen. Missade kvartöver 4 bussen, tog den kvarti fem och sen vare en kvart o vänta i danderyd och sen 10 min o gå från kista c, helvete!!!

Nu är jag fried!!!! Jobba imorrn oxå.

På måndag drar jag till Klahammar med Annie och paddan, ska bli sweeeet!!!

later

"Say it like you mean it or shut the hell up!"

sweet needle...

vaknade imorse, helt förvriden och typ brann upp trots att fönstret var öppet. Självklart är anledningen att både Pluto och Dina delar sängen med mig. Och det är inte en stor säng ska jag säga. Har nog aldrig varit med om nått mer obekvämt =(, inatt får pluto ligga på golvet....Dagarna då jag hade 3,4 hundar i sängen, mastiff, greyhound you name it, är förbi.... Kom ihåg att Danne blev helt chockad av denna oortodoxa livsstilen jag hade när vi träffades, han tyckte lixom inte ens om hundar speciellt mkt. ha ha, och där låg vi i ett hav av hundar.

Träffade Lottie i stan och fikade och filade på våra evigt brinnande framtidsplaner. Hon skulle dra till Öland på ef. middan så vi passade på lite. Hoppas verkligen vi kan fixa så vi jobbar samma helger sen, så jävla trist att inte kunna hänga på helgerna utan bara mitt i stress-veckan. Jag är så jävla nära nu, har hittat en öppning på de jämna helgerna, jag har cirkulerat som en liten haj runt denna möjlighet och jag tänker inte ge upp. It will happen. Nu när sara slutade (vi jobbade tillsammans ojämna helger) så känns det meningslöst att hänga kvar på ojämna, alla sweeta människor är ju på jämna, bara Jonas som fattas, sen är jämna komplett ha ha =).

Sen kände jag mig extremt sugen på att göra en piercing så jag drog till gamla stan och körde en industrial i örat (samma som min syster har, för det är så jävla sweet ju), sen bytte jag även till ring på senaste piercingen jag gjorde. Fuck va ont det gjorde, hatar o nåla i brosket där uppe i örat och detta var ju på 2 ställen. Men piercinggubben var toppen!!! Kommer verkligen gå tillbaka dit, han brydde sig verkligen och var väldigt proffsig och dessutom  Britt, kan det bli bättre. Nu gör det fortfarande ont, och jag lär ju inte sova på den sidan på typ en månad men det är alltid såå värt det att pierca sig , nu har jag fått total nålfeber och planerar redan för nästa när lönen i mars kommer ha ha.

Har inget foto på min men såhär ser en Industrial ut så ni vet =)
Börjar bli mkt i öronen nu, måste komma på lite fler kroppdelar och hugga in på nu. För att inte tala om mina tatueringsplaner, it´s gonna be legendary!!

 

Btw gjorde typ allt på listan imorse, så jävla skönt, och bilen är lagat och hämtas på söndag =). Yaayyy!!

 

later


lazy days

har det visserligen inte varit idag för jag har gått på 2 st entimmes prom med hundarna och varit och fikat i stan med Lisa som jag jobbade med back in the days på HH. Drack en kopp kaffe i stan och ovan som jag e på kaffe (men inte te då kan jag dricka hur mkt som helst), så blev jag konstigt jacked-up och kom hem från stan, gick med hundarna, skottade uppfarten, dammsög huset och tvättade kläder, samt bytte sängkläder (äntligen inte sova i en hårboll som dina lämnar efter sig nu när hon fäller). kaffe = effektiv med andra ord.

Har varit på konstigt humör idag. Imorse ville jag inte gå upp alls, kändes totalt meningslöst. Känns som det är så mkt jag måste styra upp så det slutar med att jag inte styr upp ett piss alls!

På listan:

Betala in för bilbesiktningen.
Kolla upp om och när bilen är lagad, annars behöver jag ju inte göra det ovan.
Kolla mitt nya abonnemang, göra slut med piss-telia.
Boka frisör-tid (som typ alla verkar göra nu, vid den här tiden på året och vintern är alla så jävla less på sitt hår verkar det som).
Kolla när var hur rabiesprovtagningen skall göras + vanlig vacc.
kolla ang o köpa en dator (bara en liten en, och billig)


och typ ta mig upp ur min sociala svacka, jag orkar ju inte ta mig utanför dörren knappt. Men allt är så mkt roligare när jag väl gör det.

later

Slash

Är ju galen i självbiografier av intressanta figurer. Läser Just nu Slash (gitarrist i Guns N Roses), såå jävla bra, han e toppen. Min nya favvo av druggies från 80-90 tals rocken. Man vet ju inte så mkt om honom eftersom lets face it, han är ju bara en stor kalufs med en hatt och cigg som sticker fram (undrar hur mkt han brände av sitt hår med den grejen?).

Men han är hursom helst en väldigt spännande person. Saul Hudson, afro-american och Britt, bara det e ju coolt. Och anledningen till sina trademark är att han egentligen inte tyckte så mkt om uppmärksamheten. Han ville bara spela sin gitarr (och knarka I guess, och göra mass annat tokigt). Hans förklaring av sin hatt är : "I could see everything but no one could really see me".

Trodde inte jag skulle kunna svälja mer Heroin historier efter att Nikki Sixx avskräckte mig med sina sitta-i-garderoben-med-pistolen- och-en-sked- Historier. Men here I go again =)






 Slash var faktiskt riktigt snygg back in the days, och faktiskt väldigt lik Lenny Kravitz ha ha.

later

:x

hmmm kan jag ha varit på dåligt humör igår pga bakfylla?! Glömmer alltid bort att jag druckit dagen innan och sen går jag runt o undrar varför jag mår så dåligt. haha.

Jobbade idag, dock är det lite svårt o hålla koll på alla dessa tider så jobbet ringde när jag satt på bussen och undrade vart jag tagit vägen.  Trodde jag började 8 ist för 7 och då gick jag ändå upp vid 5 för o hinna med bussar o så. Jobbigt, men dom förstod eftersom jag har så snurrigt random schema. Det är ingen stress på morgonen, det finns gott om tid o styra upp saker och det var superlugnt idag. Stod o rensade kyckling i 2 tim. Note to self, aldrig äta kyckling igen, uuäääk!!

Hoppade på 610 imorse och det luktade kräk i bussen, nr 1:hatar kräk. Nr: 2 jag mår alltid jävla illa som det är på morgonen, detta hjälpte inte. Dock var det nog bara sura säten och blöt äcklig buss för jag såg inget kräk nånstans. Note to self, det är därför jag har bil, slippa åka med MÄNNISKOR!!!! (osocial).

Sa jag Jencan kommer i maj, ska passa henne i en vecka. Längtar. Ska se till o inte jobba så mkt då och bara ha det gott med vildhunden.

later


RSS 2.0