song of the week


Snart slut på koman

ha ha, stavas koma verkligen med k?? Iaf på svenska lr hur?

Aja imorrn e det jobb o jag kommer ur denna isolering och folkskyggheten som jag rullat ner i under veckan. Nu har jag ingen feber eller så som jag kände av igår, men nu kommer kraxet o hostan o omöjligheten att andas genom näsan, tur att det finns nässprej för man kan ju inte prata nästan. Aja, det ska nog funka o jobba, bara det att jag känner mig lite äcklig!

Jag såg en doku om Che Guevara igår. Om bilden av honom som är lika känd som Mcdonalds loggan o om han som tog bilden o sånna grejer. Det va nån snubbe som  typ glömde bort den där bilden jättelänge o sen blev den en sån sjuk symbol. Nu spenderar denna mans dotter sin tid med att stämma folk som använder denna bild utan "tillåtelse", jävla snåla människor. Jag trodde lixom bandet "rage against the machine" (som använder hans bild väldigt mkt) att bilden var till allmänt förfogande, som peacetecknet eller nått. Jag måste erkänna att jag inte vet så mkt om che, så jag har aldrig velat uttala mig eller ha på mig en tischa med hans ansikte (jag måste bara va som "the mentalist" o säga att jag har uppmärksammat att nån i en lägenhet ovanför gamla hundenshörna lokalen på östervägen i solna har en stor affisch på che, vilket minne och känsla för detaljer man har va?) men vad jag förstod av den dokumentären så är folks tro om vad che och bilden står för, något helt annat än vad han egentligen var. Han var vad jag förstod väldigt militant, han var engagerad för en revolution med våld och vapen, nån i dokun kallade honom till och med mördare. Jag trodde inte att det var riktigt så, men en sak är säkert, han var så jävla karismatiskt o mystisk. Nu somnade jag precis när dom tog upp hur o var o varför han försann o så men det var en väldigt berikande dokumentär. O han va fan snygg oxå, mums!! Nu blev jag sugen på den där filmen om honom där Benicio del toro spelar honom.

Jag älskar dokumentärer. Jag suger i mig allt som finns om alla möjliga saker. Man blir sjukt berikad. Jag vet inte mkt om mkt, men jag vet lite om allt. Jag såg även denna dokumentär igår om en liten pojke som hette alex som har en ovanlig form av dvärgväxt (ni vet ju hur mkt jag tycker om dvärgdokusar). Han var så sjukt liten, med stora mörka ögon, jättetyst o snäll o sååååå sjuuuukt liten, han var jättesöt!! En annan liten tjej med samma typ hade ett ansikte som var lika stort som öppningen på ett vinglas, hon hade typ kunnat stoppa ner huvudet i vinglaset, så liten va hon. Amazi´n!!

Jag åkte ju o hämtade bilen tidigare ikväll från mamma o pappa där den står i veckorna. Jag stack precis när det började blötsnöregna. Så underbart. Jag e lat så jag tänkte att jag åkter pendel till sollentuna o sen 514 till kista, den stannar nära m o p. Jamenvisst, allt klaffade. När jag kom till busshållplatsen så vare massor med folk där. Jag tänkte att nääää det finns ju inge förbud mot hundar i kuren o dom tyckte det va jättejobbigt att stå ute i regnet så jag klämde mig in. Folk tittade på mig som om jag släpat in en tiger i kuren, skit samma, jag har oxå rättigheter. Då kommer en buss innan, o en man med barnvagn ska ju på längre bak, då KÖR HAN PÅ Chillis rumpa!!! O sen när jag säger "men hallå, du kan ju faktiskt be mig flytta på henne!!du körde ju på henne"", får jag självklart ingen reaktion, jävla as. Människor som inte ser nått värde i andra livsformer äcklar mig, man behöver inte gilla men man ska fan respektera. Jag fräste sista ordet "vill du att jag ska köra på din unge o inte bry mig?? Måste nästan göra det, den ungen kommer ju växa upp o bete sig precis som sin pappa. Min hund växer inte upp o blir nästa Anders Eklund eller osama bin ladin, kan du säga samma sak om din unge???

Sen väl på bussen så kliver det på nått jävla fyllo som stökar runt. O när man har dawgs så måste man sitta längst bak, så man kan ju inte flytta på sig direkt. Han satte sig och började äckla sig mot en söt tjej i 16 års åldern. Mumla, o kisa med ögonen o stirra på henne. Då brann jag av (jag har sett "efter 10"med malou och deras serie civilkurage, vilket jag hade innan men nu är ännu mer mån om att använda) jag vet inte riktigt vad jag sa men jag totalt manglade honom, jag skiter i  om han har en sjukdom (alkoholism el dylikt), man får fan inte va äcklig o bete sig hursomhelst ändå. Sen började han prata med mig o då iggade jag honom totalt tills han mumlade slyna till tjejen igen o då brann både hon o jag av. SJälvklart är det ingen som sitter framme i bussen som går bak o "kollar läget", pack!! Han blev rätt tyst när chilli som legat osynlig under ett säte började smyga fram o stirra ut honom, jävligt tyst blev han!! Undrar om jag varit lika kaxig utan chilli med mig??..........................äh, klart jag hade. Gubben började snacka om, "du vet inte vem jag e bla bla bla, " som att han va så jävla farlig, OCH?? Han vet väl inte vem jag e heller, jag kan ju va värsta ninjan lixom.

Tjejen va jävligt glad o tacksam att någon ställde upp o inte tillät att han äcklade sig sådär. Man ska inte acceptera sånt alls!!!

Resten av kvällen har varit utan cepen.

gonatt

Så överflödigt

Det är verkligen så jobbigt o va sjuk. Jag hatar att inte kunna sova för att det gör ont i hela kroppen. Jag va tvungen o gå upp imorse o kolla på film vid typ halv 5 ha ha. Jag har ju inte fått någonting gjort på hela veckan, ångest!! Diskberget bara växer i köket =(.

Det jobbiga är att jag känner att jag måste stress-vila för jag måste, MÅSTE jobba  hela helgen, jag har fan inte råd att vara hemma, det är det vanliga dilemmat. Sen är det ju som vanligt ett dåligt samvete över att hundarna har tråkigt, det hade varit en sak om det va bara Dina, hon kan utan problem ligga o skeda i soffan en hel dag, I fucking love that dog!!

Igår kväll kom det en lösspringande hund fram till oss, det är typ första gången en hund bara störtar fram. Fast den var inte förbannad men jag såg att det va en tik o vissa tikar ogillar andra tikar, jag föredrar att en hane springer fram för den blir bara lite kåt o flörtig. Aja självklart fick min stabila stridsvagn ta  smällen, Dina stod gömd bakom en buske. Men det gick så bra så, Chilli va skitduktig "typ, amen jag e gammal o vis o du har inget o hämta här". Killen skämdes jättemkt men det är sånt som  händer. Jag hade dock blivit svettigare om den hade sprungit fram till bara mig o Dina, hon är ju så osäker o liten, händer det nått så e det inte så bra. Men sen kände jag igen den lite från dagis-butiken, en ridgetik fast med ljust pigment på nos o så. jättefin!! Den verkar snäll.

Näää nu ska jag tycka synd om mig själv resten av kvällen.

//

trist...

...att jag har sportlov, inga planer o nu har jag blivit lite sjuk o det känns så okul så det finns inte. Nu ska jag bara sitta hemma med neddragna persienner resten av veckan. Plugga matte, äta godis o chips o va ute med mitt egna hunddagis o  halka runt o bli ännu mer bitter. Ingen får ta illa upp men JAG E SÅ JÄVLA GLAD ATT JAG INTE HAR EN FLATCOATED RETRIEVER!! Inte ens om det bara fanns den rasen kvar i hela världen skulle jag skaffa en sån, asjobbigt o va ute i massa timmar o ändå känna att pluto e understimulerad o dampig, varför kan han inte ligga still när jag rör mig????

Nu när jag ändå klagar. Jag älskar att kolla på det här programmet "little people, Big world" som visas på fyran halv 3 på dagarna. Det är om ett par som är småväxta o hur dom har det med sina barn o sin gård i usa. Jag älskar detta program. Idag har jag varit ute o pulsat o svettats så jag sjönk ner i soffan o skulle kolla in detta program o käka lite, eh, nähä?! Då har ju victoria o daniel förlovat sig o då måste ju tv 4 sända dessa nyheter o prat o ioch med detta så utgick mitt program. Jag ville strypa nån, jag som tyå hade anpassat mig lite för att se det. ha ha.

utvärdering: Daniel westling ser sjuuukt skojj ut i ansiktet när han inte har glajjer som täcker. Han ser gammal o rynkig och platt ut, fast jag gillar honom ändå. Jag citerar en expert: "jag tror han har mer färdigheter som prins med tanke på att han har eget företag o har varit ute i verkligheten. Man lär sig inte mycket av att spela tennis på lundsbergs internatskola!!"

sweet!!!

Jag blir så arg på mig själv för att jag är livrädd när jag är ute o kör, jag vill typ gråta varje gång jag sätter mig i en bil. Jag mår fan dåligt, och jag kör så himla tant-aktigt, typ 48 på en 50 väg, hata hata hata.

Jag är vekligen i en down-slide just nu, orkar inte ta för mig nått, väntar bara på våren så jag kan veckla ut mina vingar igen. Jag har verkligen gått ner mig på senaste.

Jag behöver lite love with no strings attached!!! Varför tror alla killar att man vill ha förhållande, o varför tror dom att man dejtar bara en åt gången när dom inte gör det??!! Eller att man obligatoriskt måste hångla i slutet av en dejt, eeeuuhhh nej. Muppar

Om jag måste säga nån kvalite som jag inte gillar, så får det bli "lillgammal" och traditionellt trams, SER DET UT SOM JAG ÄR TRADITIONELL??? Jag hatar folk som ska va så vuxna, det blir bara så gubbigt, bläääää.


//


Kärlek

Min profilbild 

Hej bästis, du e så fin, du är den fina av oss 2 ha ha, som en ängel, inte rå o hetsig som jag, bara jävligt skön, o smart. Kul det e när man kan kolla på advokaterna och ringa varann i pausen o tycka till om alla dessa konstiga grejer i programmet.

Resultat: Jens Lapidus (som e med i advokaterna) har sååååå sjukt vackert hår, ett "konstverkt" kom vi fram till. Jag går typ igång på hans perfekta hår, min dröm-man ska ha så ha ha. Tur för Em att Martin typ har sånt hår. *avis*.


//

partej

Japp, det vare igår, idag vare inte lika kul kan jag tala om he he. Har såsat med Annie o hundarna o kollat på svenska tonårsfilmer o degat hela dagen, nice!!

Igår va jag med Matilda från jobbet, vi gick hem till Jocke från jobbet där även Tomas från jobbet var + en massa annat folk som var skojjiga. Sen gick vi ut på "innestället" i täby, dvs Tegelbruket, eh det va sådär. Sen flummade vi på efterfest o sen upptäckte jag hur omöjligt det är att ta sig hem kl. 4 på morgonen från Täby så jag tvingades ta en taxi = slänga pengar i sjön, är du inte medvetslös så kan du åka t-bana e lite en regel för mig!!  

Hursom helst, det var verkligen kul o jag hoppas att vi går ut snart igen, fast kanske inte i täby nästa gång =P

Enjoy

The american guy "Damon", Jocke och Matilda


Sisters in crime




Damon o Tomas


Halvstroppig vän till Jocke och Jocke-Himself, så rolig kille =)




Vi hittade Evelina (från jobbet) i tegel-vimlet =)


....o resten låter vi vara osagt.................


ca 3 på morgonen ägnade vi oss åt snöbollskastning.....




....med jocke som måltavla.

I rest my case!!!




idag e jag glad

för idag har jag varit helt ledig, varit på långis på järvafältet med Helena,Jill, Dina, Ginza o chilli, så mysigt, fast jävligt kallt =(. Fikade lite med Mamma oxå hann vi med.

Sen var jag o Helena o fixade med nya brickan till porten, sen gjorde vi tacos, sjukt gott. Sen kom Annie hit o så fikade vi lite, mysigt =).

Så idag e jag inte ledsen o känslorna har krypit tillbaka under stenen, skönt!!

Jag skulle ju visa bilen lite snabbt för Helena idag så vi svängde förbi mams o paps garage där pärlan står. vi beundrade den o gick runt den o tyckte allt va så fint.......o sen.........meh va ere däääär??? Ett misstänkt platt däck!!! Punka!!! Så typiskt min otur, jaha, jag som tänkte cruisa lite imorrn o lära känna den lite bättre, men aja, punkar e uppstyrd på nolltid som tur e. Cruisa på lördag istället ha ha.

Nu ska jag dumstirra o skrämma mig själv lite med Arkiv x. It never goes out of style!!


Besatt

Varför går jag in på hans F.B o sitter o samlar svartsjuk energi mot alla inlägg han fått från olika tjejer?? Varför gör jag så??jag!! Som inte bryr mig alls, mitt iskalla hjärta som har sluta släppa in nån?? Det finns ingen kille på denna jord som får mig ur balans på det sättet, allt bara vänder, jag blir sån som jag hånar, besatt, maniskt. Har man ingen självbevarelsedrift lixom?? Tydligen inte. Det spelar inge roll att jag flörtar o dejtar,  o jag gör det verkligen med nöje men han kommer alltid ha mitt hjärta. fan, fan,fan. Jag ska aldrig gå in på hans f.b igen, jag blir så här nere i sorg-träsket varje gång.

Äh det finns fina fiskar o roa sig med under tiden.

//

Äntligen!!

När man klagar o gnäller som mest, som jag gjort den senaste tiden o i senaste inläggen så händer det: =)

Klicka för att se nästa bild

Här är den nya pärlan, den blir min inom snart framtid o det var inte så mkt jag va tvungen o lägga till. Supebra skick, kändes välbevarad. Den gamla va ju nästan sunkig jämnfört med denna.

Jag o paps åkte till åkersberga nu ikväll, pappa var mkt nöjd o slog till direkt. Vi tog en sväng i den oxå, dock inte jag bakom ratten, nänä så modig e jag inte än. Det störde mig att dom säkert trodde att pappa köpte bilen åt mig, ha ha som om jag e bortskämd, det e mina pengar som far över till deras konto, o ingen annans, jag e vuxen nu !! He he. Men pappa e toppen som hjälpt mig så mkt med bilen som han gjort, känns jättebra. Jag tror han tycker att det e kul att ha nått o fixa o trixa med tillsammans.

Jag ska försöka o inte förstöra denna bil med hundar, de får sitta därbak i bageutrymmet  o ingen annat, hmmm ska jag tro på mig själv ens??


Jag fick dödsångest idag på biologin. Vi pratade om människorkroppen, jag började tänka på cancer o katastrofen va ett faktum. Jag tittade runt på alla o undrade hur dom skulle dö, sen började jag tänka på hur och när jag själv kan tänkas dö. Man vet ju aldrig, o det är oxå sånt man inte ska tänka på, man ska inte ens snudda vid dessa tankar som jag gjorde idag. Jag har kommit på meningen med livet ju: Min teori är att meningen med livet är att: ÖVERLEVA, annars finns det ju ingen mening längre, då kanske det är meningen med döden istället.
 
Jag tror ju på ett liv efter döden på ett eller annat sätt, men inget gud-aktigt då jag är ateist, men det finns annat o tro på (ja asså inte djävulen lixom, så illa är det inte ha ha). Det hjälper inte att jag såg ett arkiv x avsnitt där en spåman kunde spå framtiden, men bara hur folk skulle avlida, USCH, det satte nog tankar i mitt huvud.

The mentalist såg jag tidigare ikväll, bra skit det där. fast varför satte dom det på samma tid som house??

nää nu ska jag ut med hundarna de 3, pluto har en sleep-over men han e faktiskt ganska lugn för en gångs skull. När jag har alla dessa stora kolosser hemma som stökar o fyller upp o slår ner saker med sina svansar så e jag lite nöjd att jag inte skaffade sån stor hund,  men sen kom jag på att det inte är stoleken som är jobbig utan antalet!! Här överdoserar jag med hundar, jag vet inte vad grannarna ska tro. Fast huvudsaken är att det inte skälls o störs o det gör det i prinicp aldrig, dom e superduktiga, till o med Dina. O sen har jag ju faktiskt bara den lilla för eget bruk, dom andra e ju bara bonus, så folk kan ju inte klaga.

//

after work

ha ha,  ja asså det e jag, te, kakor o en chipspåse av dom supergoa chipsen som Helena lämnade kvar hos mig (hon hade typ vunnit massor av chips) . Mina 2 fläskiga hundar ligger nedanför min stol o försöker sukta varann med sina tuggben, när Chillen kollar bort snor Dina hennes o tvärtom.  Dina tog chills först, då går chilli in i köket o vräker upp "hundskåpet" o tar ett nytt, wtf, ska jag behöva ha lås lixom. Ha ha, jag skrattade mest när jag insåg detta.

Ah men så ser min kväll ut när jag kommer hem från jobbet. Uppskruvad o sliten men kan inte sova, kolla teve, äta allt onyttigt som finns hemma och surfa tills ögonen blöder. Fatta min livstil i somras när jag jobbade mkt, kom hem oregelbunda tider, åt udda eller inget, ha ha Annie måste undrat vad för sambo hon hade. Varje natt när hon låg o sov, så kom jag hem o satte mig o knaprade på chips, "crisp, crisp, crisp.............klunk.................crisp, crisp crisp. And so on. Det räknas faktiskt som fett störigt när man ligger o sover, o höra detta ljud.

Hursom helst, imorrn e det nya vecka o nya grejer, som vanligt har jag för mycket loose ends o massa grejer o göra. Pappa sa att han kanske hittat en bil som vi ev ska kolla på. O vad e det för nån.................om inte en guldfärgad fiat, ha ha ha (se inlägg BTW).

Jag längtar så efter lönen, så jag kan köpa mat, jag typ sitter o drömmer om vad jag ska köpa o hur gott o lyxigt det e när man har råd med god mat ha ha. sweet!!

Jag vill börja träna, men orka sunka runt på vasalundshallen, jag pallar inte styrka o sånna maskiner men det skulle va nice o forma denna slanka kropp lite, hmmmm. Om det va sommar skulle jag cykla tills jag spydde för jag älskar o cykla men nu e det grusigt o jävligt ute. Jag vill ju inte förfalla på nått sätt. Och det skulle va jävligt bra för mitt cepe ben som gör skitont ganska ofta nuförtiden. Har börjat halta på morgnarna igen, suck!! Det blev bättre med träning o stretching men sen tog pengarna slut......o motivationen.

nu ska jag näta vidare i natten

pussssss

varför.....

Har jag ingen bil??? Jag orkar snart inte mer. Igår slutade jag jobbet halv elva o va hemma HALV 2. Åkte till danderyd, satt o väntade på en buss i 20 min som inte ens gick, åkte til Kista med tuben o hämtade hundarna o då hade klockan hunnit bli 12. Sen ska man tillbaka till Solna.  Försökte matcha en tunnelbana o tråckla mig på med hundar o rullkoppel o tung jävla väska. O sen när jag kommer till solna så funkar inte hissen!!! MADDA FAKKA!!!  O chilli som har knäproblem, jamen det va bara o hiva upp paddan under armen o stånka uppför den sjukt långa o stillastående rulltrappan. Jag trodde jag skulle svimma/kräkas när jag var uppe. Sen när vi e på väg hem, råkar jag gå förbi mitt gamla jobb, hunddagiset. Då ska Dina stanna utanför dörren o vägra gå! Jag försökte förklara att dagis inte har öppet klockan halv 2 på en fredagnatt men hon ville inte inse det. Då blev det en liten kamp där o dra me henne, söt hon e, hundar e så smarta.

Hem o inte kunna sova direkt, kollade lite på arkiv-x säsong 3, sen vare lite läskigt o somna. Tur att hundarna vaktar mig hi hi.

Veckans dilemma: Varför är en delicatoboll inte lika god om den av nån anledning blivit mosad o ihoptryck, låt oss säga i din väska??? Det känns som det är mindre delicatoboll än när den är intakt. Inget har ju försvunnit lixom. Mind-trick!!

Igår började jag hysteriskt leta efter min andra vante när jag klivit av tuben, nej, jag har tappat den......eh o nej, den satt på handen hela tiden, jag e så smart.


Hemma hos repotage. Can u spot the dog.


min stridsvagn


whatever

hmmm känns som man använt sig av alla lame(a) rubriker som finns i bloggrymden, den här har jag säkert haft förr. skiter jag i visserligen. Jag lever ju i min nya "officespace" bubbla, I don´t really care.

Som helena skrev i sin blogg som jag läste nyss "min blogg, jag skriver vad jag vill". Så vill jag känna, fast ioch för sig så blev jag tokslaktad för ett tag sen då jag skrev att jag inte tyckte om ken, och ok, lite annat som va onödigt, men fortfarande, jag vill säga vad jag vill i min egen blogg, detta är ingen mammablogg, jag är inte fin i kanten på nått sätt, om nått stör mig så vill jag säga det. Fast jag vet, känner mig fortfarande lite censurerad och lite förbannad att jag inte stod emot lite mer, skitsamma. Undrar om jag vågar skriva att chris brown e jävligt fucked up om han har slagit rihanna, fast det kanske e nån polare till honom som läser min värdelösa blogg o blir förbannad och ioch med det visar att denna stöder detta beteende. ha ha, stört det skulle va!! Jag är så emot män som nedvärderar kvinnor, jag ska aldrig bli nån jävla slagpåse, jag lever hellre ensam.

jag blir helt galen

...jag förföljs av en dålig känsla som jag inte kan skaka av mig. Känner mig hela tiden stressad o som om jag missar massa saker eller att det e massa saker jag borde o ska göra som jag bara inte har koll på.

Känns bra o bo själv nu, men ändå så e det lite ångest o ensamt. Typ för första gången idag så flög en liten tanke igenom mitt huvud att det kanske skulle va nice med en snubbe i mitt liv igen, fast den försvann lika fort som den kom. Vilken kille ska stå ut med mig???Mina neuroser, min ångest, mina nycker, min passion för ostrukturerad frihet, att komma o gå som jag vill, att va ego o inte formas efter nån annan o för att inte tala om alla hundar som jag har i släptåg, jag vill även skaffa nått mer djur snart, o gissa vad?? Jag behöver inte övertala nån sambo, he he, det e ju bara jag (o Dina, men håller med mig i allt). Men jag ska låta den rätta komma in......someday.

Jag vill hylla o klaga nu (kommer inte ihåg vad joel brukar säga, det kanske e sänka, eller kritisera, shit the same).

Jag tror att CONVERSE e on the move. Ja precis, de klassiska pjukksen som alla som e lite "annorlunda (o coola)" brukade/brukar att ha på sig. Nu spår jag enligt mina observationer på stan att detta är de nya "buffalo" skorna. För nu ska varje liten gossip-girl o snobbbrutta ha dessa skor, som de säker en gång förkastat. Ni hörde det från mig först ha ha, nää men det är verkligen up and coming o har varit ett tag tror jag. Jag klagar inte, jag har några st i olika färger o tycker det e skitsnyggt till allt möjligt, särskilt dessa små kjolar i konstiga mönster som jag gillar att ha på mig.

Röda converse e vårens inköp för mig.

Ok, nu kändes det nästan som jag modebloggade, usch. skam!!

//

Ica stop galan

Jamen visst, igår vare galej, Ica stop gala som cheferna kallade evenemanget. Det var kul, riktigt kul, ganska enkelt dock. Jag träffade Debora o sara vid hötorget så vi kunde gå till Nalen tillsammans. Självklart var vi först (förutom cheferna) fast vi va där vid utsatt tid, hmmm fint folk kommer sent eller....? Sen bordplacering, nej, jag ville ju sitta med deb o sara!! Men jag fick faktiskt ett nice bord i slutändan ändå. Det var sjyst mat, vin o sånt, o lite show med sång som jag faktiskt tyckte va sådär, men jag gillar ju inte så mkt svenskt o schlager så det kan ju varit det. O sen lite prisutdelning, typ "årets kassör", "årets solstråle" o lite sånt, det var inte så många som jag röstat på som vann, men det var ändå folk som var värda priserna. Jag fick låna Niklas pris, eller asså jag hade det i min påse o sen försvann han på väg ner i t-banan men den där statyn står så fint på hallbyrån nu ha ha.

Jag vart rätt full till slut, jag har ju inte druckit typ sen i mitten av dec, jag har varit pank o jobbat, men det var kul faktiskt. Jag tyckte inte jag gjorde bort mig så mkt iaf, he he. Sen vidare när stället stängde vid ett, då hade de flesta droppat av, men vi var ett gäng som drog till hotel anglais. Fast då stängde dom efter typ 20 min så då gick vi vidare till solidaritet, där kostade det typ 200 i inträde, jag började svettas o bli torr i munnen, fan det e typ sista pengarna jag har. Hur som haver så kom vi inte in, för några av killarna var "för fulla", så jävla svennigt-maktmissbrukande-patetiskt-asjävligt av vakterna, men då ville inte jag gå in på detta cepe ställe, jag kan inte stödja sån diskrimering så vi drog vidare o sen pallade jag inte mer så det blev tuben hem, o som ni läst i inläggen under, lite fylle bloggande oxå.

Idag har det varit slappa på hög nivå. åkte o hämtade Dina hos emelie, gick en prom där o lite sånt mysigt. Nu har även chilli kommit hit så nu e allt i sin ordning. Jag o em, gick på denna "sheercover" reklamen på teve, det ända jag kan säga är att det bara e jävla skitsnack, det va typ helt asfult, kakigt o kladdigt o inte alls de färger som syns på färgproverna på nätet, jamenar, vem e GUL i ansiktet, den färgen skulle "passa" de flesta. Men då vet ni, det där e inget o ha. Bläää. Tur att man få lämna tillbaka vid missnöje, för vi e extremt MISSNÖJDA!!

Enjoy the party:


Jag o Deb


sara va snyggast på festen =)


jag o jonas delade bord så vi hade självklart inte tråkigt  =), synd bara att jag ser mongo ut.


Johanna, Lenita o magnus


jessica, hon va dryg som vanligt åt mig, men vad ska man göra, can´t win them all.


söta


jocke o jag =)


spexar som vanligt



när stefan kollade bort så drack jag upp hans drink he he.


ibland tråkig så klockor stannar, ibland helt galen.


Andreas, aka "han som äger mitt jobb" och stefan.
 JA JAG VET MARRE, HAN KOMMER ALLTID VARA "BOSAQ´S HUSSE" FÖR OSS =)

ha ha

jävla cepe inlägg det blev nu här under, vet inte hur man tar bort heller o jag bryr mig faktiskt inte så mkt. Jag e full o sitter o bloggar kl fyra på morgonen i en svinkall lägenhet med en kastrull av irmas makaron soppa. I couldnt care less. jag ska berätta mer personalfesten som jag nu e hemma från, men inte nu, nu ska jag krypa in i mitt egna skal o begrunda mina bedrifter, eller avsaknad av dem. jag saknar DIna, hon e hos Em o sover över. Ska kasta mig på pendeln imorrn o återförenas med mitt livs ankare. Men ack så skönt o slippa ragla runt o rasta sin hund när man kommer hem o e trött o kall. En lyx som det var ungerfär 6 år sen jag kände på. Ha ha, livet e hårt men det kunde va värre. //

full

hallåååå vad har hänt med mig, det e som att min kropp inte längre behöver mat o sömn, ja eller mat kanske men nu sitter jag här efter personal festen o bloggar, klockan e typ 4 på morgonen, o jag har inte kollapsat i sängen. Hmmmmm jag har blivit superwoman!!!!


kontrollbehov

Det var en person på jobbet som sa: Folk har bara ångest för att dom inte lever i nuet! Vi har ångest för sånt som varit och vi har ångest för sånt som ska hända. Men det e ju den förbannelse man får när man har långtidsminne. Jag har ofta ångest o dåliga samvete. För några år sen led jag hårt av ångest o fick diagnosen paniksyndrom av läkaren. Det var en sån hård tid, men om jag inte hade hamnat i det tillståndet kanske jag inte hade blivit den jag är idag. Det var så jag kom in på hund-banan och hade aldrig träffat dessa fantastiska människor o hundar som jag gjort, det e jag tacksam för nu. Man får väl tro att livet styr en in på olika spår av nån anledning. Nuförtiden har jag inga panikattacker och om det dyker upp så kan jag handskas med det på ett bra sätt. Jag var sjukskriven i ett år när jag var 19 år, och jag har ätit antideppressiva medel i några år, men nu var det längesen och det är jag väldigt lättad över. Det ända är att jag lätt faller in i spiralen kontroll-freak. Om jag inte kan kontrollera min egen ångest så måste jag ha något annat att kontrollera, det är typiska bi-effekter. Det spelar ingen roll vad det är och det är inte allt, det kan va att ha ordning i min väska eller städat hemma. Men jag har jobbat jättemkt på det och nu har jag faktiskt börjat släppa på det, jag hoppas inte det kommer tillbaka när jag bor själv, att jag ska ha fläckfritt hemma o gå o ha ont i magen för att diskbänken inte är torkad. Jag strävar efter att leva istället för att förbereda mig för att leva. Det är så jag gör, jag tänker att jag går o väntar på det som ska hända istället för att ta in o njuta av det som händer just nu. Jag tror oxå man måste "njuta" av det dåliga som händer oxå, istället för att blunda o försöka glömma o fråga sig själv "varför jag" ,så ska man ta in, reflektera och vara glad att man lärt sig något av detta. Om inget dåligt någonsin händer, hur vet du då när det är bra? Och det ger en nyanser som person. De djupaste människorna jag träffat är de som har haft det svårt och jobbigt, det är en ödmjukhet de får. För du tar inte in nån på samma sätt om det bara är happy times de har att berätta, jag kan iaf inte relatera till dem lika bra, man blir nästan lite green-devil av o prata med en sån person. Sen kan man ju oxå tro att en viss människa har det väldigt bra,men alla har sina mörka stunder och sin vikt på axlarna o skelett i garderoben. Jag tänker sluta jämnföra mig med alla andra, jag måste acceptera att alla inte kan älska mig, jag kämpar alltid för att vara till lags och jag blir nedslagen -när jag inte lyckas, jag är den där typiska undergivna kategorin och jag vet om det, samtidigt känner jag mig stark, men jag har svårt att tänka på mitt bästa i första rummet. Det är en process och jag har bara börjat..................


flytta.........

............... e så sjukt omständigt, jag ser inte nått ljus i tunneln just nu för jag har så mkt saker o så lite tid. Men det kommer bli svinbra när allt e klart. Jag e så glad över att jag ska bo där, det har varit ett år av flyttande hit o dit så det här känns som att jag landar lite.

Jag har haft sjukt ont i huvet hela helgen, o det e ett klassiskt tecken på intensiv stress o serotonin-fall hos mig. Det va ju inte så skönt o jobba, fick tigga alvedon av jonas o droga ner mig  lite, sen vet jag inte om jag blev ljuskänslig av värken eller om jag fick värk av ljuset men oskönt va det o sitta i kassa, så jag fick fronta barnmaten. En fråga: Varför är det "pastasnäckor med köttsås" när det ändå bara e en sås, vem ska veta att det har varit just snäckor från början, who cares lixom?? Skriv bara pasta why dontcha!!! Jag kan inte förmå mig att smaka barnmat, som många säger e typ ett sjyst snack när du har bråttom, det e konsistensen, typ "redan tuggad o utspottad" som e jobbigt.

skitsamma, flummig va jag, o jag brydde mig nästan inte ha ha, allt kan inte bli perfekt, ibland e man klumpig o tappar saker o stakar sig när man pratar, inga konstigheter!!..................jag e lite flummig nu oxå tror jag, hi hi. Därav allt mal om ingenting.

Min stalker har nu krockat 2 ggr senaste månaderna, jag blir fan lite orolig. Först vart han prejad av vägen o voltade, sen nu körde en lastbil (!!??) över halva hans bil. Ok, ska jag någonsin våga åka med honom ?? o man undrar om det e nån som vill röja honom. Tur att han har många bilar, för dom dör på löpande band. hmmmmm......


nää nu ska jag ut med valrossen o grodan, a.k.a chilli o Dina.

//

RSS 2.0