Jag vill..........

...........skaffa ett till djur. Jag kommer nog skaffa nått litet burdjur, typ råtta, som jag älskar så mycket. Dom kan va fantastiskt mysiga tycker jag. Och sen lever dom inte lika länge som marsvin. Kan låta lite elakt men det är ett stort ansvar att ha något så länge och jag har ju redan Dina att pyssla med. Där kommer den andra anledning in. Jag vill ju inom ett par år skaffa en till hund. Jag vet att det kan verka oseriöst eftersom jag hade 2 men sen omplacerade jag ju Venca o sen har jag inte haft några planer på ny hund. Skulle kännas som ett svek mot henne att jag inte kunde ha henne kvar o sen ska jag gå en sec senare o skaffa en ny, nääää jag ska planera o fundera länge på det, men jag vet att det kommer hända inom 2 år iaf. Venca har ju det bästa hundlivet nu, hon har blivit så lugn o fin och det gör ju att jag känner mig mer tillfreds med mitt beslut. Men man vill ju inte va den som gör sig av och skaffar hund (och djur i allmänt) på löpande band. Fast det är ju mer själviskt att behålla djuret utan att kunna ge det vad det behöver till fullo. Jag är pedantiskt med mina djur. Im going all the way när det gäller tillbehör och skötsel. Och kan jag inte ge allt så känner jag mig olycklig och orolig i själen + dåligt samvete.

Jag är nästan säker på att det blir en liten hund till, det är smidigast att dom matchar varandras behov + att jag ska plugga o flytta runt. Jag är supersugen på en Fransk bulldogg, jättesugen verkligen, dom verkar vara skojjiga o pigga, men fan va jag ska va noga med tanke på att dom kan ha hälsoproblem, o jag vill inte ha en patella-hund till.


monster!!!!

anxt

jag har fetångest över allt möjligt idag, det känns som (citat:josefina) "det sitter en elefant på mitt bröst"!!!

Nu har jag flyttat från annie och bromma, känns fett skumt, kanske därav den feta ångesten??? Bläääää för allt.

Det gick dock ganska smärtfritt med flytten, packade på typ en timme o nu står hela mitt liv i hallen hemma hos päronen i väntan på att flytta vidare snart!!!

Jag vill färga min utväxt, tatuera mig, och inte vara hemlös, mina krav är väl inte orimliga, lr??

//

jag har funderat........

............det e så mycket snack om respekt hit och dit och vi är alldeles för otrevliga o taggiga mot folk utan en anledning. Jag vill utgå ifrån att alla inte vill mig illa, sen att det är så ibland är jättetråkigt. Men det där tankesättet "behandla folk som du själv vill bli behandlad" tycker jag e så bra. Det handlar om att kunna relatera till andra människor. Att ha empati!

Hur kan du förvänta dig att folk ska respektera dig om du inte själv respekterar dem? Det handlar fan inte om att en person ska behöva göra något för att vinna din respekt, Du ska inte ha den inskränkta inställningen. Du vill inte bli mobbad, varför mobbar du? Och sånt där försvinner inte, du har en viss inställning till andra, du ser dig över dem, varför??? Däremot kan dom förlora din respekt om dom bemöter dig på ett sätt du inte tycker om. Alla har ett val, men tänk noga innan du väljer!


Jag kan säga att även om jag respekterar nästan alla jag stöter på så litar jag på ytterst få, för få. Denna värld gör en till sten. Det finns inga bevis för att man kan lita på nån, det tar tid. O varje gång man blir sårad så huggs en bit av tillit av. Jag skulle kunna ge mitt liv till vissa, jag skulle kunna göra vad som helst. Men jag vet inte vem som skulle göra detsamma. Det är ett obehag som får mig att känna mig ensam............



julkul

igår vare julafton. Vi hade en lång filosofisk diskussion ang julen på vår fina promenad idag o kom fram till att det är ett skumt koncept o att den egentliga orsaken har kommit lite avsides, skitsamma, det var mysigt iaf. Bara mams, paps, ems, o dinis. En lugn o skön jul.

Vi tänkte starta julfirandet med en fin julpromenad runtomkring fina järvafältet. Det var toppen, vi hittade isfläckar o glida runt på o tramsade o höll på. Sen skulle vi gå förbi eggebygård. Dina var lös o jätteduktig. Plötsligt ser jag att hon får upp ett spår vid buskarna, jag ser hur hon stänger av alla sina övriga sinnen o letar efter nått, shit, en kanin, en till. Det var fan fullt med fluffiga vitsvarta kaniner o dylikt i busken. Japp, hon börjar jaga den, ner till ett hönshus. O där får hon upp hönorna som gick lösa vind för våg. Detta är alltså en kommunaltägd gård, ingen bor där så va fan ska hönor gå lösa när ingen kan se efter dem. Skitsamma, summan av kardemumman är att det är annat folk, med sin hund i koppel som oxå är där. O dom ser på med hysteri när Dina springer upp i röven på en höna (som varken är snabb lr kan flyga) o river fjädrar som ett vilddjur. O dom skränar o skiker på mig o ger mig fina råd ang koppel. Jamen jag vet, men inte fan trodde jag hon skulle attackera en höna lika stor som henne o än mindre bita den!!! hon är ju för fan en knähund!!! Fast det tycker jag inte längre, nu är hon ett rovdjur till fullo i mina ögon. Jag dök in i buskar o höll på, allt medans denna kvinna varpå jag inte ens vet hur hon såg ut skriker som om nån attackerade henne. Jag ser hur Dina tränger in hönan i ett hörn o då kryper jag in o sular tag i henne o drar bort henne. Em kommer o tar kopplet så jag kan fånga in hönjäveln som springer iväg. Folket står självklart kvar o tittar på. Jag får tag i hönan när den ska krypa in i en mur. Sen släpar jag runt på denna höna ett tag. Den var så otroligt mysig o fin, o lugn, den bara låg där o kikade. Jag blir självklart ännu mer hatisk mot mitt monster. Den hade typ inga stjärtfjädrar kvar o sen hade den några skrapsår på rumpan. Pappa som kan fåglar sa dock att den va ok o den kunde trippa iväg när jag släppte ner den. Eftersom ingen bor där så kan ju ingen bli upplyst om händelsen, men jag hoppas den mår bra, den var världens bästa höna ju. Jävla as till hund jag har!

Jävligt pinsamt var det iaf, fy fan. Julpromenaden blev inte lika mysig som tänkt, hmmmm.

Sen god julmat, särskilt rökt lax, det kan jag typ överdosera på. o fina julklappar blev det oxå.

Idag var det jobbångest eftersom jag hellre varit hos päronen o kollat film o käkat chocklad, men ack nej, jobba till sent, varav detta sena inlägg. Dessutom var jag tvungen o skippa juldagskrogvändan som var tänkt. Jamenar, ALLA går ut på juldagen. Det är ju hemvändardagen (upplyste alex mig om) , fast vi i stockholm har inte hajjat det typ. Vi e ju alltid här lixom. Det är för dom som lämnat sina hembyar o småstäder o sen på julen kommer alla hem o firar o på juldagen festar alla o möts upp och tar igen förlorad tid, ja ni förstår grejjen, men självklart ska vi oxå göra så fast vi sågs typ förra veckan lr nått. Hursomhelst så var jag inte sugen alls, skit när man ska jobba så sent, kommer sist av alla o trött o jävlig. Skulle gått till garbos med helena, men jag får väl höra skvallret imorrn lr nått ha ha.

Bilens värmefläkt har pajjat, satans bil. Bara fyran funkar men det e fullt blås då o det e ju inte idealiskt efter en stund.

jag måste fan färga håret någon dag, svart hår med ljus utväxt, inte heller idealiskt!!

Nu ska jag sova, mina linser har typ fastnat i ögonen så trött e jag.

//

Se hela bilden obs, detta är ej hönan Dina bet!

Vad hände?

Det funderade jag på både idag o igår. Jag har fullkomligt hatat att jobba de senaste 2 dagarna. Jag känner energin sugas ur mig, både fysiskt och mentalt. Till slut måste jag tänka efter vad folk heter när jag ska ropa på dem. That´s fucked up man. Hela mitt väsen har kämpat mot den starka känslan som säger att "detta e helt crazy. DU har blivit en ekorre i hjulet, en droppe i havet, en duracellkanin på stol med fotplatta"!!!! Jag ville typ ta uppåttjack för jag va så trött o uttråkad. Jag sitter där i mina kläder som jag fryser ihjäl i för att dom inte har några jävla tjocktröjor. HALLÅ, JAG ÄR SMALAST AV ALLA, JAG HAR INGE FETT, JAG FRYSER!! Och mina bebisbyxor som jag av någon läskig anledning inte kan knäppa de senaste dagarna. Det e fett obehagligt o dom sitter åt. Det e fan plågeri att jag ska ha dessa fula, för små kläder bara för att jag var sist in!! Jag fattar inte hur man kan orka jobba heltid på Ica, jag klarar ingenting. Idag bestämde jag mig, fuck the money, mitt jobb i framtiden ska vara något jag  brinner för, ser som en livsuppgift, inte ett jobb där jag sitter o räknar minuterna. Och ni som tror att folk som sitter o jobbar på Ica lr nått har sjunkit lågt, o så lågt skulle aldrig du själv sjunka ni ska bara fatta att ingen tycker att Ica är något "RAD" (eller jo vissa kanske) men det e bara dumt o inte ta jobb för du är för snobbig för en viss rang. Vi ser inte det på detta sätt, vi ser dollar tecken, ha ha för man tjänar sjuuuukt bra på Ica, för de enkla kriterierna som krävs. Dessutom kan man träna om man inte är socialt skillad att umgås med stort antal människor. Alla är inte gjorda för det, det är en konst, tro mig (Särskilt på mitt jobb). Jag älskar ensamhet, men jag älskar oxå att umgås med folk, jag går aldrig in i ett möte med nån annan med taggarna utåt och siktet inställt på försvar. O trots att jag är osäker tänker jag inte se andra som hot. Jag trivs i flock, jag älskar att skapa relationer, jag antar att jag är en "people person" när allt kommer omkring.

Usch, va positivt det blev till slut.

På jobbet var det som sagt julrush, hysteriskt. Det var så mycket folk hela dagen så hela täby kommun måste ha passerat genom dörrarna, minst!!

Jag ska nu såhär på slutet lista lite julrush moments:

Äckligaste som passerat på bandet i julrushen:
"Hackade grisfötter"  o gristunga. Man kollar ju läget på vad folk köper, när jag insåg att jag hade en tunga i en påse i min hand som någon ska äta, vart jag lite äcklad.

Populäraste varan som jag inte hade en jävla aning om vad man använde det till:
Grönkål! (används mest till dekoration tydligen)

Mest handlat julgodis:
typ Julskum

Antal bråk i kassan:
noll, men 2 ggr har det blivit höjda röster. Det e ju inte som donken där dom typ börjar slåss varje dag ha ha.

Antal snattare o larm som gått igång:
inte ett enda som jag sett, i´ts a miracle.

Roligt moment:
Att jag fick träffa onoff-killen som jag inte sett sen i somras + när stina ballar ur av olika anledningar + och att jag suttit på samma ställe i soffan i köket varje gång magnus sett mig vilket gör att det ser ut som jag suttit där i 2 dagar i sträck.

Irriterande moment:
När kidsen leker med kassagrejerna, neeej det e inte sött för någon annan än dig!
När någon kör in jättehårt i min stol när jag sitter på den, se dig för lixom, jag är en sitting duck på den där jävla stolen, jag kommer ingenstans.

Värsta kassan:
kassa 4. allt e stört där, inte minst att kortterminalen e slö, vilket gör att folk tokdrar sina kort o börjar skräna om att "vaddå oläsligt, det är nytt kort bla bla". Dessutom har lappen "dra med remsan mot dig" ramlat bort vilket gör att folk tror det e chipavläsare.

Dyraste och minsta varan:
En burk  med någon slags tryffel, såg ut som fårbajs i en burk där du typ får plats med din tumme i. pris? 199:-, o hon köpte 2??!!

Tyngsta köttet:
en kalkon på 8,4 kilo. Det var mycket kött helt enkelt.. Det blir lite groteskt även för en köttätare som jag.

Antal "snodda påsar":
Säkert en miljon, alla tar påsar o glömmer bort det.

Jobbig grej:
Att jag har kommit på kant med en snubbe som jobbar på golvet, o vi va tvungna att se varann idag och det va stelt. Men han har faktiskt betett sig lite stört.

nu orkar jag inge mer.

GOD JUL PÅ ALLA!!

tense

jag börjar gå upp i varv för jag ska jobba, det e ju hela den processen, att jobba i sig e ju inte så svårt. Men jag ska fika gå prom med Dina, styra upp håret o sminket eftersom jag har varit död i en vecka så har jag förfallit till en zombie. Sen ska man köra dit och tråckla på sig kläderna o så. Det e nog mycket för att jag ska jobba långpass imorrn o på tisdag som jag har lite anxt. Sen e det ju grejen att jag inte har fått nått luktsinne och huvudet känns lite bomulls-aktigt fortfarande vilket gör mig helt off, du blir så saggig om du saknar ett sinnne. Om man inte kan se, känns det som man inte hör, du blir paranoid much på en sekund.

Flummmigt...............

Igår hade jag en slappar lördag, underbart. Jag tror inte jag varit hemma o kollat film en lördag på typ flera månader. Jag kände mig inte ens rastlös.

Jag hoppas jag ska fånga julkänslan nu här nån av dagarna, tror jag kommer lyckas. Jag brukar alltid få julkänsla när vi har sista halvdan på dagis, dagen innan julafton. Då käkade vi lunch o typ svullade i allt möjligt fika o chocklad o öppnade grejerna som vi fått från dagiskunderna, men detta år e jag ju inte där o då vet jag inte riktigt vad jag ska hitta på för att komma i stämmning. Ica kanske super en full av den känslan, vad vet jag, men inte så troligt.

later//

The end

oohh sounds so dramatic. Men den här dagen kom över mig så fort och jag som hatar avsked insåg att jag fått ta avsked till mycket idag. Emine, söta emine som inte kommer gå matte B med mig nästa år men som jag hoppas få se ändå. Vi hade köpt present till vår lärare, ja ja vet, man gör inte sånt nu när man är gammal men så glad o rörd som hon blev så va vi fett nöjda med att vi gjorde det. Matte A kursen e alltså slut, jag fick godkänt, yyyaaaayyyy, men då kommer den gruppen splittras. Och bilogi A, som jag fick vg i (fast jag borde ha fått mvg, men skitsamma) den gruppen kommer oxå splittras även om några går vidare till bio B. Och jag hade pluto för sista gången innan jul o nyår nu idag, o inte ens nån rolig utflykt kunde jag få till. Nu kommer det hända så mycket de kommande veckorna, jag vill inte ens tänka, jag vill ta itu med allt när det dyker upp framför mig. Pallade inte ens o jobba idag, o inte imorrn heller för jag ska hålla på så mycket nästa vecka o jag känner mig inte 100% än.

SUck, jag har kommit åt en sladd till teven när jag städade tidigare, nu e bilden korning, jag får vänta tills Annie kommer hem o löser detta världsproblem ha ha.

Jag har ätit så in i helvete mycket lakrits idag, överdos fast det känns bra ändå, oj......nu vart jag sugen på mer. Jag skulle kunna gifta mig med Saltlakrits, salt och te. That´s the shit I swear by.



Till dig vännen, jag vet att du inte menade allt som blev knasigt. Det var inte ditt fel, det var ditt öde.//




my life sucks totally right now

mår nanosekunden bättre än igår men va fan det suger jävligt mycket ändå, nu missar jag kanske 2 dagars jobb i helgen men jag kan inte förmå mig att släpa mig till ica i det här tillståndet.

Jag e lite ledsen för en hjärtas vän har  flyttat långt bort. Jag kände det på mig men jag fick det nu bekräftat. Fast det är en bra sak för han hade inte levt länge om han stannat i denna stad, han har redan fått så många chanser. På ett sätt trodde jag aldrig att han skulle flytta för han har levt så fel så länge och han dras till en destruktiv livsstil så jag trodde att han va så djupt nere att han börjat acceptera det som sitt liv. Men en sån underbar person som han e inners inne, så vet jag att det finns ett bättre liv för honom. Jag kommer aldrig träffa någon som honom, som suger tag i mitt lilla hjärta av is och förtrollar mig. Gooooooosfraba, livet e hårt och har ingen nåd.

Ha ha, måste bara lätta upp lite med att jag kollat en hel del på "Jakt o fiske" nu när jag e sjuk och att jag tycker att det e så skojjigt. Kanske borde ta upp min jägarexamen som jag påbörjade för några år sen. Men framförallt kollar jag för att gotlänningen som leder programmet e så skön när han smyger o viskar med den där dialekten o alltid säger nått som "nu e det spännande". Sen e ju per Moberg så jävla rolig oxå. Man får ta honom med en nypa salt, vafan han e ju skådis, dom ska vara dramatiska och rakt på sak. Nyss hoppade han runt på en svensk åker i mörkret med skjortan halvöppen och brunbränd, lätt smutsig o svettig i ansiktet och sköt vildsvin och sprang omkring som en crazy person, ha ha, klockis!! Jag kan även rekommendera han matlagningsprogram, jag vet inte vad det heter, men tror det e "vad blir det för mat" i typ tv4+, där står han iklädd ett typ slaktarförkläde, i sitt otroligt macho kök, gärna typ stek från nått djur han precis skjutit. Han står o slänger i saker i grytor och hackar o fixar med sitt knäppa hår klistrat i svetten i pannan eller i en liten hästsvans eller liknande. Sen säger han massa sköna saker, aja ni måste kolla nån gång. Ibland klär han ut sig beroende på temat på maten han lagar. Per Moberg är en konstform helt enkelt!!

c ya


*kluck*

Sliten

Jag måste klaga lite till. Jag kan inte fatta hur dåligt jag mår. Har inte blivit bättre alls sen igår, o jag börjar bli stressad inför allt som ska göras de kommande dagarna. Allt gör ont, från topp till tå, jag vill typ överge min kropp o sväva omkring i det fria. Det e så jag knappt vill sitta här, till och med det gör ont.

//

usch!

Jag har blivit sjuk!! Kanske va därför jag var så onormalt seg i söndags.  Hursomhelst så lider jag nu. Jag sov fan typ 2 tim i natt, det gjorde ont i huden och i skelettet och det kom så snabbt. Jag tror att det kanske e influensa, hmmmmm, inte så nice. Frågan e bara vad som hände med mitt immunförsvar?? Jag skyller på antibiotikan jag käkade för tummen i somras, det har varit downhill sen dess. Jag ska aldrig äta antibiotika igen, jag gnager hellre av mig handen :(.

Så nu blev det inte alls som planerat. Det var tänkt en dejt med en skitsöt kille från biologin och jag skulle storstäda hemma och allt men nu finns inte den energin. Aldrig att jag går på dejt som jag e nu, skitfint med röda glansiga ögon o en döende look!  Det e bara Annie som få stå ut med att se mig i detta skick.

Anyways så måste detta styras upp då jag ska jobba fredag-tisdag på Ica, mama need a new pair of shoes........and maybe a computer! För att inte tala om vallningen och bion...the list goes on.

Stressad att min bil måste lagas, besiktning om 2 månader och ett ekande konto. Måste lära mig "den dagen den sorgen" så kanske jag slipper magsår.

Nu ska jag sura x 1000000

......



så jävla kul. Varför hade dom en apa som hoppade runt och dansade, så jävla udda!!!???

Sorry Martin, jag tror emelie har träffat en annan hi hi.

Man ser att hon är obekväm med en APHAND på kinden!!!

oh what a night.........oh what a day!!!!

Satan i gatan vad jag är sliten igår. Som tidigare nämnt så festades det på Patricia igår. Jag , em och Helena förade lite hemma hos henne o sen skjutsade hennes kille in oss till stan. Stället var jättebra, visst kanske lite äldre människor men hey, man e ju inte så ung själv när allt kommer omkring. Det var jättebra stämmning och avslappnat och det fanns olika stilar på musik och det är ju alltid sjyst. När vi stod i kön så dök Jeanette upp med sin syrra och en sekund senare dök Micke och Tommy upp, jag talar om tajming lixom. Väl på båten sprang vi in i "dagis danne" så det var jätteskoj.

Det var allt som hade utlovats då jag detta var min första gång på Patricia. Konfetti och ballonger och blomsterkransar och skojjiga armband allt i hawaii stämmning. Det var lite som o va på semester ha ha. Dock lyckades jag tappa bort både min garderobsbiljett och min mobil!!! Har typ aldrig hänt mig o så händer både sakerna under samma kväll. Jag styrde dock upp det så jag har både jacka och mobil i behåll, yaaaayyyyy (tur att jag hade körkortet i jackan så jag kunde matchas ihop med jackan). Lite jobbigt och komma o leta efter en "svart vinterjacka" mitt i svensk december, jag va inte ensam om den sån.

Sen drog em hem och jag o helena försvann från varann. Och plötsligt så blev jag svinfull o sen dök helena upp och var OXÅ svinfull, när vi bytte drinkarna mot vatten kändes det lägligt att kasta in handduken, klockan var ju ändå typ halv fyra!

Resten är historia men jag vaknade hursomhelst imorse med festlinnet på och alla dessa armband som jag tydligen samlat på mig på patricia  ha ha. Jag kan säga att detta är top 5: worst hangovers ever!!!!. Då kan ni få en bild på hur jag känner mig. Jag kom inte upp ur sängen och somnade om och vaknade halv 3 nu på eftermiddagen, DIna var snäll och sov lika länge (jag var ju dock ute och fyllerastade henne när jag kom hem, jag är inte ond lixom). Så nu har jag käkat frukost och planerar att sitta inne och sura/ha lite ångest över egentligen inget speciellt. Tävlingen "drick din egen vikt i vatten" låter helt logiskt för mig just nu!!!

nu ska jag slagga tror jag, va så längesen.






trött........

.......och fett ont i huvet men jag tror att det är gästsängen hos mams o paps som gör nått med nacken för jag vaknar alltid med bakishuvudvärk när jag sovit i den.

Jag o Micke hade jekyll maraton, alla 6 avsnitt. Dom va inte så läskiga som jag hade förväntat mig, och faktiskt väldigt bra. Kom hem vid 2. Idag ska jag tvätta min vinterjacka och bara såsa, sen ikväll ska jag bli full, he he.

///

Laddar....

.......inför att sitta o råplugga i ex antal timmar nu, ska fan göra klart allt så jag kan ägna mig åt skoj sen.

Igår blev min o helenas playdate en lång version på 9 tim med middag o film (jättefin film, "P.S I  love you", it makes u cry)
och sen fick vi nått infall att vi skulle dra ner o tatuera oss men dom hade inge tider men vi var på det både två, snart så. Konstaterade att lägenheten i sumpan ligger sjukt nära där Danne bor, fast det skiter jag i mohahaa!!!

Vi ska dra till PATRICIA (båten alltså) imorrn lördag, kom om du vill,yyyyaaaaaayyyyyyy!!!

kram

Nationellt prov

...i matte dårå, mitt hatämne. Jag är helt fucked up i huvet just nu. Satt 1,5 tim men det kändes faktiskt ganska lätt, mycket lättare än det test-proven jag övat på, sweeeeet. Men ni vet, när det känns bra så blir det skit ha ha.

Imorrn ska jag skriva 2 uppsatser till biologin sen är jag fri som en fågel hela helgen, typ första helgen på 5 veckor som jag e ledig, it´s gonna be a party he he.

E sjukt besviken på några snubbar på jobbet som beter sig som småungar, men dom känner inte mig, om dom gjorde det så skulle dom bli förvånade. Jag är bara väldigt glad i folk och sprudlande men tydligen kan man inte vara så för då snackas det, huvudsaken är att jag vet hur det ligger till sen skiter jag i vad dom säger.

Idag ska jag ha en playdate med Helena (blivande roomate he he) och hennes Jill, och mina barn, pluto och Dina, ska bli riktigt nice. Det känns som vi e typ rika icke arbetande när vi kan lyxa med att träffas mitt på dan när andra stånkar på jobbet.  Jag kanske har sagt det förr, men Jill e en sjukt begåvad hund, hon är verkligen speciell, visst  hon är border collie men hallå ändå, hon kan jätteballa trix och e verkligen arbetsvillig. Till skilldnad från min lilla dumma padda (puss) men jag är o andra sidan inte en lika driven förare som Helena  heller, man måste ju matcha sin hund i behov och så.


Imorrn är det "Jekyll"maraton på okänd ort, ha ha emelie bangade, hon hävdar att man kan få psykiska skador av skrämselfaktorn i denna serie och personligen tror jag att jag kommer ha svårt o sova,  vistas i mörker och ensamhet och/eller shit my pants, men det ska nog bli nice, jag kan ju inte göra dessa saker ändå sen jag började kolla på arkiv x när jag var 11.


//later

Jekyll.............I rest my case!!!!!


Nollställd

Borde sminka mig, måste hinna en långis i skogen innan jag drar till skolan. Men ändå sitter jag här som en nollställd, omotiverad idiot och klickar på facebook o alla diverse bloggar jag följer, tragiskt att jag inte har mer struktur.

Jag tänkte på mitt bryt igår, jag tänker på den enorma existenskrisen jag haft nu när jag blivit 25, livskris som jag brukade kalla det förr, men då är det mer yttre påverkan som spelar in. NU är det grejen att jag inte vet vem jag är, inte så som jag skulle vilja veta. Är jag sådär snäll och medgörlig som jag vill tro, som ställer upp och som är easygoing eller är jag den där som brinner av och blir hetsig och stormig med allt jag säger och tycker, som kan hata med en glöd som bränner ögonbrynen av dig?? Som har en massa jävla principer och moraler men ändå aldrig kan säga nej, eller ens vad jag tycker. Varför jag känner mig som is inombords ibland, och vägrar släppa in folk som tycker om mig????? Bara lite smått jag tänkt på.

Nu ska jag sminka mig, ser ut som en risboll!!

jävla skitdag!!!!!

Jag har haft sånt oflyt idag. Jag är på sjukt dåligt humör och fick en psykbryt i skogen med hundarna när jag pratade med kärringen från p-bot företaget. Gooooooooooooooosfraba, 2 böter på typ 1 månad. Denna gång vare inte mitt fel, mynten åkte igenom o i rutan stod "FRI PARKERING", fint tänkte jag men se där fick jag äta upp mina egna ord. Näää jag fick en fin summa på 425 kr, härligt i juletider. Jag kan säga att jag inte så ofta tokgrinar längre, det var längesen men nu har jag samlat på mig och detta var lilla droppen som fick allt att rinna, moget tänkte jag, stå o grina i geggan i skogen när man är 25 år för en jävla p-bot, men som sagt, jag har samlat lite.

Sen tappade jag Dinas sele i allt tumult, den e fin och inte så billig, jag har en blå men då blir hon ju pojke!!! Som tur va så hittade jag den på väg till bilen, hade tappat den precis i början av promenaden, tur.

Nu såg jag att min ubildning jag vill gå har blivit 3 årig och att det troligtvis kommer bli svårare att komma in nu men what the fuck, man måste ju ha mål. Ska kolla på samma utbilding utomlands men det skulle ju va nice här i sverige.

nääää nu ska jag sura lite.............

u complete me <3

Idag fyller jag gammal, eller "bara" 25, välj du. Min älskade Em fyller ju oxå år idag och i veckan som gick, min babe, Josefina =). Jag kan inte fatta hur fort tiden går. Jag har ju åldersångest men samtidigt känner jag att livet börjar på riktigt nu, jag börjar få lite koll på vem jag är, fast bara lite.

-jobbade sjukt mycket nu i helgen, sjukt stekt nu!!
-Backade på en bil, pinsamt =(
-längtar efter jul

Nu har jag lite separationsångest över att jag ska flytta från Annie, usch, ont i magen men man måste ju ta chanser man får.

Nu hinner jag inte skriva mer om detta.


Utan dig vill jag inte leva.  U complete me......




till dig

RSS 2.0