sorgligt....




Marie berättade att när hennes pappa levde så brukade dom lyssna ganska ofta till 3 låtar, det här är 2 av dem. Han dog under tragiska och lite brutala omständigheter när hon var ca 13 men hon berättade att hon lyssnade jättemycket på dessa låtar efter hans död oxå, det var något som påminde om hennes pappa. Så fint men sorligt.

Det här är till Marie och hennes Pappa =)

//

Helgen som varit.......

Har jobbat, har festat, har varit på Ikea, har brunnit av på folk som e psyko på Ikea (fast i deras ögon e det nog jag som är psyko) ha ha.

Ska flytta, till Sundbyberg, mer om det sen, bara typ 3 veckor kvar, här går det snabbt, blir så när allt man äger får plats i ens bil, jag har blivit en nomad, ta inte mer än vad du kan bära typ.

80`s i fredags. Jag åkte efter jobbet, va inne vi tolv på natten, ha ha, hittade inte ens men drev planslöst tills jag befann mig framför ett ställe som visade sig  vara stället jag skulle till, wow, det var som en osynlig ledde mig dit. Där var det skoj o träffa alla. Musiken var inte så bra som jag hade förväntat mig och det var för många brats??!! Konstigt nog.

+

-Snygga människor.
-ganska billigt
- sjyst "rökruta"
-ingen toakö, helt sjukt, max en pers i kön typ!
-ingen pruttlukt och inte för mycket asfylla, folk var lixom inte medvetslösa!!

-

-"bratsen"
-musiken, en del iallafall
-va ganska tomt på stället
-Att folk blir förbannade om man inte vill bli bjuden på nått, eh??
-Bruden som spydde vid t-banan. Inte ett ljud, inte en min och medans hon gick så bara kom det tokmycket spya!! Hur e det möjligt?? "eeuuhh vad äckligt det där va"! sa hon, sen trippade hon vidare??!!


* Raggningsfaktorn var rätt hög*

enjoy//


Alla inspekterar varandras tuttar, Marie´s va tydligen störst ha ha (på riktigt, det är exakt det dom gör!!)


Sofia och Linn mätte vem som är längst, Sofia vann därav den glada minen. Jag har aldrig träffat Linn, hon var sjukt snygg tyckte jag, avis!!!


Ted gick tidigt!!. Ted har uppfostrats av denna galna skaran människor, han var inte gammal när Marie och Tess tog honom under sina vingar.


Marie och Emelie


Tess


Maria, hon var sjukt vild, hon må vara nybliven mamma men hon är helt crazy på ett skönt sätt.


Daniel och Marie, match made in heaven!!

//

who? Me?


I love//

insane...

....känns det som jag är..... vet inte varför, kanske för att jag är känslomässigt störd. Varför?? Det orkar jag inte ta just nu.
Frågan är om jag någonsin kommer att släppa in nån igen?? Frågan är om jag någonsin gjorde det??

Nu är det värsta klart i skolan känns det som, skönt.

I tisdags var vi på filminspelning som georgie håller på med. Ixi skulle spela knarkargubbes hund, hon var en stjärna och höll ut i mörkret och kylan =). Det var jättespännande o se hur sånt där går till, jag blev som vanligt helt uppspelt.

Igår på date, mer om det nån annan gång.

Idag, fika med Josefina (puss), jobba på Ica ikväll och Inatt gå på 80`s klubb med the crazy people that I love. Sömn är överflödigt, jag håller på att bli hög på livet, stör mig inte!!!

later///



 


sunkig jävla vecka

det är vad jag har o säga om denna vecka. Jag har pluggat som fan men får inte in nått ändå. Vi hade lite magsjuka hemma i början av veckan och samtidigt skulle jag göra matteprov, behöver jag säga att det gick sådär. Folk som känner mig vet hur kräk och sånt får mig ur balans och in i ångesttunneln utan slut. Men nu idag fick jag reda på att jag fick godkänt på provet ändå, som tur e, fast bara med 2 poängs marginal, skitsamma det, ett g e ett g.

Men sen har jag fått nått knas i kistan som jag haft typ en vecka, så imorse var jag hos läkaren, fick först sitta o sura i 45 min i ett väntrum med tusen andra människor och barn som satt o hostade. Tog lite tester och sånt men dom vet inte, o självklart tror jag det värsta smittsammaste och ovanligaste, jamenar jag är inte känd för att ha tur känns det som. Aja time will tell vad det e för sattyg. Jag börjar känna mig sliten hursomhelst, ska bara jobba och plugga i helgen, för jobba måste jag, pengar måste jag ha,  om inte en alien klöser hål på min mage och klättrar ut så ska jag fan jobba.

Fick inte in nyckel i låset på bilen idag, nu e det kallt!!

Snart jul...............snart fylla år igen, jag hatar att det är mid-twenties som gäller nu, fuck fuck fuck!!!

//

"the mask"

jag måste bara berätta historien om "masken" som Tess har!

Hon hade en liten födelsedags-get-together i lördags. Jag jobbade ju så jag kom sisådär halv ett på natten och då hade dom flesta dragist men jag, tess, Marie och Daniel hängde lite och käkade markaroner och skojjade med alla hundar, jag tror det va 7 hundar, det knäcker iallafall antalet jag och annie brukar ha Anway, tess går ut och kissar nån hund och jag och Marie sitter o snackar i soffan då Marie tittar upp och får syn på en ytterst obehaglig mask, (ja sån som man har på ansiktet när det är halloween lr nått. Saken är den att tess har sjukt mycket sånna saker så det är inget konstigt med det. Hon har faktiskt den snyggaste och coolaste lägenheten jag sett, sen kommer Marie, jag ska oxå ha så en vacker dag. Marie kluckar och berättar att hon brukar lägga masken på olika ställen i lägenheten för att skrämma tess när masken bara "dyker upp". Marie lägger masken på lampan, tess kommer tillbaka och slänger sig ner i soffan och undrar varför vi skrattar, med masken precis bakom huvet. Sen sitter vi där och efter en halvtimme vänder hon sig om och får syn på masken och får en hjärtattack och skriker lite på Marie. Jag och Marie kom fram till att när hon hittar masken nånstans nån dag när Marie inte varit där då e det läskigt!!!





Jag vill ha jul, nu!!

Jag orkar inte med stressen, den äter upp mig. Det är mycket i skolan och jag får inte alla trådar att gå ihop ibland. Jag vill ju gärna träffa lite vänner och inte bara plugga och jobba men det är så det ser ut nu. Jullovet börjar den 18/12, jag längtar.

Idag snöade det lite när jag åkte hem från skolan. Mysigt o fint, vinterdäcken e på och jag bor inte i abrahamsberg (stationen tåget halkade förbi och inte kunde stanna på på väg hem ).

/

empty....


R.I.P Prada

Igår tog himlen tillbaka en ängel. Vår lilla Prada som var världens sötaste och skojjigaste york. Man kunde bara sitta och titta på henne när hon lekte och hittade på tokiga saker. Ett litet matvrak som drev en till vansinne ibland, men som man ändå förlät när man tittade på hennes lilla ruffsiga ansikte och små pepparkornsögon. Glad och tuff men ändå feg, hon hade allt, att en sån liten varelse kan ha så otroligt mycket personlighet, och nu har hon lämnat oss alla. Vi kommer alltid sakna pradi.

 
Kommer sakna att du brukade ligger på min huvudkudde när jag kommer hem från jobbet på nätterna. //



bakis....

....utan o dricka, yes, jag har löst ekvationen, "-jävligt lite sömn + många cigg = Totalt fucked up". Det är inte alls alkoholen nödvändigtvis som får en att må som fragment av kattpiss dan efter, eller ja, det beror ju på hur mycket man dricker dårå.

Mitt huvud har pressats ihop till en golfboll känns det som =(

Jobbade dessutom till halv tolv igårkväll så jag var väldigt ambitiös. Men Micke fyllde 27 och då e det klar man kommer på festen. Det är himla roliga människor i den där kretsen, jag skrattade sjukt mycket åt allt. Man kan ju tro att jag var full ha ha. Men jag körde direkt från jobbet så jag hade ju bil så då e det inte så svårt att hålla sig nykter ju. Dock körde jag som jag varit full. Efter jobbet skjutsade jag hem en kille från jobbet och jag minns att jag sa nått om att "jag kör faktiskt bra" innan jag lämnade parkeringen, eh, neeeeej, igår körde jag inte bra!! Men han är en skojjig människa så han kände nog inte av nära döden upplevelsen. Näää men det va lite skarpa svängar hit och dit och lite annat, men  jag hade aldrig kört där tidigare och så regnade, o va mörkt..........nu vare slut på mina bortförklaringar.

Jamen det var iallfall kul på festen igår, Em va ju där oxå så det va skoj. Fast när jag kom in i lägenheten hade nån bränt popcorn med chilipeppar på (egen kryddat) så man fick astma-deluxe och kände sig som en gammal röktant när man steg in. That´s crazy dude!! O vi kom hem halv 4 efter ett liten omväg till sumpan, och då betyder det att jag sovit ca 5 tim nu, men det e ju inte så farligt.................fast jag ska ju jobba ikväll, hmmmmm.

Fars dag = Jag köpte en pigall (chockladbit som inte e god) till pappa från jobbet, grattis!!

Jag är nöjd att OBAMA vann valet i Usa i veckan, mycket nöjd. + att jag aldrig  klarat av att se så mycket av mccain då han hade hamsterkäkar och pepparkornsögon till det vita ansiktet och håret vilket fick ögonen att se svarta ut. Usch!!

Jag fick blåsa i en vägkontroll häromdagen, första gången. Jag blev helt vit i ansiktet när jag såg att polisen vinkade in mig, sen helt knallröd av stress, vinterjacka  och stekande sol. Så fick jag inte ner rutorna för jag hade plockat upp chili och Ginza och lånat Emelies bil.  Men det gick bra, jag hade inte druckit ha ha. Näää men tänk om man hade festat dan innan då hade jag väl spytt ner mig av stress, tänk om man skulle bli av med kortet, hemska tanke!!

Sen fick jag en p-bot utanför vårt hus, jag hade missat en skylt om lite regler mellan nov och mars, aja, 450 kr, det är bara att strunta i att äta resten av månaden. ha ha nääää men surt som fan, som fan. Pappa sa att han fått 3 p-böter på 40 år, jag har fått 2 under typ 8 månader, hmmmm då har jag en kvar att sprida ut på 40 år.

Nääää nu ska jag plugga.

//


Emil


Micke 27 år


Ha ha det ser ut som vi har tråkigt, men jag tror det var här som Andreas berättade sin sorgliga "Ross" historia.
fr v. Em, andreas, kristian och fredrik.


Happy drunk!


Fredrik och Anders




Guitar hero fick alla att sitta som klistrade.

Helg, igen.

Snart är lovet slut, vad fort det gick, för att inte tala om året. Ångest,ångest, gråta, skrika o kräkas, hatar att tiden går så fort. Även om detta år har varit bättre än många andra i raden. Jag fyller fan 25 snart, jag skiter i det, jag lever på känslan, inte på åldern.

igår:

-Bytte till vinterdäck, splitternya. Jag fick dem donerade av mams and paps, så jävla snällt!! Dom hade planerat det ett tag, och jag som svettats över den utgiften, underbart!

- Inte underbart att klossen som avgasröret sitter på rostat av sina fästen och halvt släpade i marken. Nu är den upphängd med ståltråd så det håller ett tag men ytterligare en utgift jag måste planera för, måste fixa innan besiktningen, tur att man har en privat meck som gör det billigt som fan.

-Jobbade på Ica 14.30-23.30, lååångt pass men det är faktiskt skoj att jobba, oftast. Eftersom det inte är min helg att jobba så är det andra människor som jobbar än mina helger så det är skoj att träffa dom. Jag börjar faktiskt trivas bra där nu, man måste lägga lite själ i allt man tar för sig.

-Prada åkte hem med sin mamma igår, som varit i spanien i typ 4 månader, tråkigt =( men nu ska Casper (ridgeback utan ridge) bo hos oss i 5 veckor, han är mysig, ska bli skoj, vi måste ha massa hundar hos oss, det blir bäst så. aldrig mindre än 3 ha ha.

-Nu ska jag plugga och bara ta det lugnt hela helgen, känner att det behövs, jag har gått upp tidigt varje dag och hållt igång. Sen sparar man pengar oxå.

-Fick en mobilräkning på 2300:-, inte så kul. VA FAN Tänker ni nu, men dom hade fuckat upp det så jag betalar var typ 3:e månad så det klumpar sig, nu har jag ändrat det efter denna räkning men det kommer svida, särskilt som jag oxå ska bet bilförsäkring i slutet av nov och att det är Juletider sen, aja det ordnar sig.

//


RSS 2.0