It´s just a manic monday......again!

Nu är det måndag igen, ska iväg och jobba snart. 15-21, ganska soft pass, jobbar hellre kväll än dag, på onsdag ska jag jobba 9-18, suck!!

Jag sov mycket i natt, 00-10, bra jobbat, o jag har inte så ont i kroppen efter flyttstädningen.

Det är helvete att flyttstäda men det gick bra, tog typ 5 timmar. Såg absolut ok ut när vi var klara. Vi "råkade"glömma en spegel och ett par hyllor i badrummet, ooops! Vi blev av med massa saker som vi skulle slänga. En granne kom och fick syn på hundkorgarna som legat i förrådet när jag städade där, han ville ha dem och jag klagade inte, mindre att slänga. Fast jag blev lite ledsen för en av korgarna var Jencans, jag letade efter några hårstrån och kände saknad, men men. I helgen ska jag passa henne, jiiippiieee, då kan jag klämma på henne och gå ut i skogen och mysa. På sopstationen blev vi av med tv apparaten och lite annat. Jag slängde massa saker som var fullt användbara men jag har ju ingen plats för dem så det fick bli så.

Ugnen tog 1 timma att rengöra. Jag och Emelie rök ihop vid fler än 1 tillfälle men det blir ju så, det tar på krafter och humör. Vi hade meningsskiljaktigheter om man säger så.

Jag vet inte hur jag ska få ihop veckan, flytta, jobba, jobba hos marie på morgnarna, får nog hoppa Dinas simm i veckan, hinns inte. Klippa hund imorrn, måste få mina saker till annie och sen packa upp och fixa. Känns jobbigt att flytta från Kista, inte för att nån i min ålder egentligen vill bo hemma men jag har ganska svårt att klippa band och får lätt separations ångest för det mesta. Det kan vara en bra dag som jag inte vill ska ta slut, eller människor som jag måste skiljas ifrån. Jag e störd, det borde stå på papper nånstans!!

Näää nu ska jag käka. c ya

Flyttar

Idag har jag, Em, Martin och päronen hållt på att flytta alla grejer från norrviken. Jag hatar att flytta!!! Omständigt, tungt, äckligt och jobbigt. Vems saker är vems, vad ska sparas, vad ska slängas?? Danne kom förbi och plockade upp några hyllor och lite sånt. Jag har ingenstans att spara nått, jag kommer säkert inte vilja ha grejerna sen, kommer inte matcha med nån ny lya. Ja argumenten är  många och eftersom jag och Danne köpte en hel del saker tillsammans så kändes det skönt att han kunde ta lite, slipper jag sälja skiten på blocket. Imorrn ska vi flyttstäda, fy faaaan va jobbigt.

Nu har jag gnällt klart. Helt paj, sov inte mycket inatt, längesen man behövde gå upp så tidigt he he.
 

//

torsdag/lördag

Idag är det min lördag, nu har jag jobbat lör-ons så nu har jag helg, ha ha, jag älskar att jobba knäppa skift.

Blev ingen afterwork igår så jag kan tyvärr inte betygsätta stället, nästa gång så...........nästa gång.

Jobbade över igår, till ca halv tolv, sista timman var jag flummig och hängde inte med i allt, tänkte bara på att få blossa på en cigg. På donken var det lättare att rusa iväg på en rök snabbis, inte här, det är för omständigt. Jag var trött och sliten. Det är sjukt vilka säkerhetsrutiner Ica har vid stängning. Vi ca 22 kommer en väktare som står och kollar vid kassorna. Sen när allt är stängt så förföljer han en vart man än går så man inte ska bli anfallen av nån som gömt sig i mjölkkylen lr nått. Och sen kollar han att alla går upp till omklädningsrummet och att ingen galning gömmer sig där, sen när man ska ut så ringer man ner och frågar om det är säkert att komma ut och då säger han ja lr nej, oftast ja, då det faktiskt inte har hänt nått nån gång. Sen följer han dom som har bilarna parkerade bakom huset på en skum parkering och sen ser han till att man kör iväg utan att bli Car-jacked lr nått. Jepp så går det till. Mamma blev nojjig när hon hörde detta, kommer från kvinnan som spatserar genom husby centrum själv sent på kvällen var och varannan dag, jo tjena.

Jag köpte grejer från den "amerikanska hyllan" som vi har på jobbet. Macaroni and cheese och Mountain Dew. Sen självklart en chocolate mudcake, gotta have!!!! Läsken var god, makaronerna var läskiga och så typiskt amerikanskt osunda. Inte konstigt folk e feta i det landet om dom trycker i sig det där. Nästa gång ska jag köpa poptarts, yyyaaayyyy.

Pappa visste inte att jag skulle flytta till Annie nästa vecka, han kom hem och undrade varför jag packade. Han blev lite snopen och ledsen. Jag svarade att man kan bara ha en tvilling i huset samtidigt annars blir det inte lika roligt ha ha.

Jag har en massa tramsiga saker som jag släpar runt på, men lik förbannat känns dom nödvändiga för min existens.

Var och såg sex and the city me Annie och Emelie från dagis. Den var bra, jag är ju ett SATC fan så jag kan väl inte tycka annat. Den var sorglig, fast på ett bra sätt.

Dina försökte jaga 2 cyklar idag, satans gris!!!! Den andra gången nöp jag henne lite och frågade VAD I HELVETE HON PYSSLADE MED??!!!

Sofie Farhman- Jag tycker inte om hur hon ser ut, nu ska jag inte vara sån i min blogg, jag är ju inte bättre än henne lr nån annan heller för allan delar. Men jag såg hennes tidning "Sofies mode" lr vad den nu heter och inte ens där, airbrushad till 1000 (ni måste nästan se den bilden själva, hon har nästan ingen hud så retuscherad är hon). Och ändå så tycker jag inte hon är nått ögongodis. Förlåt, nu kommer jag till helvetet lr nått!

Nu har jag fixat ledigt 8-11/8, äntligen, gotland, here we come.

Imorrn är det packa i porrviken, ha ha det låter som namnet på en gayporrfilm om man ser det på det sättet. Fixa och trixa med allt porslin, organisera inför flytten därifrån på lördag, då ska vi hämnas lite på grannen oxå, barnsligt, javisst.

gonatt

Jakten fortsätter.............

Jag har ju fått ett fett problem i mina händer, ja alltså det är inge fel på mina händer, det är ett ordspråk, möjligtvis direktöversatt från den älskade engelskan. Jag har bokat resa v.32 till Gotland, jag, Annie och Emelie ska åka, och paddan såklart. Men det visade sig vara svårare än annat att fixa ledigt, skulle egenligen jobbat fre-sön,då vi ska åka. Hela resan står och faller på mig och bilen. Vi hade planerat att cruisa ön runt, åka till mysiga ställen, och bara ha det bra. Så idag har jag messat 35 pers på "kassapersonal" listan, fatta va många mess??! Nu har en fin ängel som heter Anna B offrat sig och tagit min lör-sön, men ingen vill ha oönskade fredag, eller ja Anna hade kunnat men hon jobbar redan då. Så nu ska jag jaga, pusha och ev muta, den måste bort, det är bara så,. Tidsfristen är ju typ om 6 veckor men det är mitt i semestertider ju!!

va ute på i kymlinge/ursvik idag, magiskt, Dina var ganska snäll.

Imorrn ska jag på afterwork/afterbeach på det ö/välkända täbyhaket "tegelbruket" med några från jobbet. Jag jobbar ju från 17-22.30 men det har inte stoppat nån förr. Skojigt ska det bli, tror jag, jag känner ju inte så många men ändå, man kan ju lära känna dom. Jag gav ju upp lite ideén att ens försöka se det där stället som nått jag ska stormtrivas på, det är bara pengar jag har i åtanke när jag släpar mig dit, inget speciellt intresse lixom. Gör jobbet, gör det bra, no less, no more. Om man inte har det där enorma behovet att glänsa och bli älskad så ordnar det sig, man kan inte försöka hur mycket som helst. Grejen är väl att jag glänste lite på mitt förra jobb, det är väl den klumpen som är svår att svälja, att inte vara sådär omtyckt som jag kände mig där. Aja, det ordnar sig.

Nu ska jag softa, äta Ica:s chocolate mudcake, mums.

Helgen har smält ihop

När man jobbar på helgen så känns den inte så speciell, det är som vilken annan dag som helst. Jag hatar inte nödvändigtvis det faktumet. När jag jobbade mycket på donken, så tyckte jag det var jobbigt. Javisst i det anseendet att man kanske inte kan gå och kroga på samma sätt, men wtf jag går ju ändå ut vid tolv, det är ju inget folk ute om man drar ut tidigare, får hoppa förfesten bara, men den är inte heller riktigt min melodi, ibland är förfesten roligare, ibland hinner man bli för full och trött för att orka släpa sitt sorry-ass in till stan. Nu när jag jobbat 4 år på ett mån-fre, 7-16 så känns det helt ok att jobba oregelbundet.

Emelies granne har varit cp igen. Historien är lång och invecklad, går tillbaka ända till när jag och Danne bodde där. Han bor i lägenheten under, han snackar mest engelska men är nån öststatare av nått slag. Han blir cp när han dricker, hans fru lämnade honom (förståeligt). Det började med att jag var hemma själv en kväll. Det ringer på dörren och där står han, jag blev lite förvånad, ingen ringer på någonsin lixom, alla är anonyma i lilla lägenhetskomplexet i Norrviken. Han börjar babbla hit och dit, och sen börjar han fråga om jag är gift och grejer, jag får kalla kårar längs ryggraden, drar upp dörren och slinker in, skitskraj. Som tur var hade jag båda hundarna på den tiden så dom hade ju slaktat honom om han hade kommit in. Sen ringer han på av och till hela kvällen. Jag ringer Danne som varit på match och ber honom komma hem. Sen är snubben råstökig och håller på och tramsa med Danne när vi står på våra balkonger. Vi vill inte va kvar. Tar vårt pick och pack och drar mitt i natten och är inte hemma på en vecka. Han kan ju vilket psyko som helst som typ övar prickskytt från balkongen när vi ska till Ica lr nått. Sen lugnar det ner sig. Men sen kommer lapparna, ömsom anklagande ömsom ångerfull, tjatar om samma grejer. Kommer fram till oss när vi är ute med hundarna och ber om ursäkt. Sen flyttar Em och M in i samma lägenhet för ca 6 månader sen. Och då är det lappar och trakasserier deluxe. Han har säkert lämnat 50 lappar, ringer på, knackar på, ringer sollentunahem och klagar på att grannarna mobbar honom, what?? Em och M håller jävligt låg profil jämt, spelar aldrig hög musik sent på natten, är väldigt lugna och bra grannar, ingen annan har klagat på dom. Och ingen annan i huset har heller blivit trakasserade som dom. Ibland tror jag inte han fattar att det inte är samma tjej som bor där nu, jävla cp. Han säger att han jobbar natt, men han är alltid hemma då. Dom har konfronterat honom, anmält honom, sollentunahem gör ingenting. En gång i början så hade han stått innanför loftgångsdörren och bara stått och tittat på em när hon kom från tvättstugan, hon ringde och var väldigt skärrad och rädd, hon var dessutom ensam hemma. Hon har flippat på honom en gång och fått honom att gråta men han fortsätter ändå. Fast nu vet vi ju att han inte är jättefarlig, men inte fan vill man bo kvar. Tycker synd om dom som ska bo där, hoppas det är nån kampsportsmästare lr nått. Vi ska kopiera upp varenda jävla lapp han har skickat och trycka tillbaka dem i hans brevlåda. Ja serru när jag är där tor-sön och packar och flyttar ska han få se på fan det lilla aset. Jag har inga skrupler när det gäller att hämnas det som Em gått igenom. Häromdan hade dom fått en blomma och En öl!!!!! som försoningspresent, dom åkte ner i hans brevlåda idag då han har hållt på igen. Så flytta inte till Stinsgränd 8  i Norrviken, så ni vet. Han heter Mankowski, jag skäms inte för att outa honom, egentligen ska man samla ihop ett gäng och ringa på, men men. Och s.hem kan inte göra nått, om han får hålla på så får vi. Han har dessutom förstört lägenheten med Ciggrök och parketten är sönderrepad, ett riktigt lodarhem, att han inte blir kickad kan man ju undra??.

Så det var det.

Imorrn ska jag jobba, denna vecka kommer bli fullt upp.

//

Midsommar, årliga sillbiten och jobba hela helgen.

Nu har jag haft det fullt upp som vanligt, inte mycket hänga på nätet då.

Midsommar, javisst, men varför fira att det blir mörkare??? Jag får ångest som vanligt för att sommaren känns som den ska ta slut snart. Har köpt massor av sommartoppar och sånt skit och inget fint väder att ha dom i . Aja än har inte hoppet "forsaken these lands"!!


Vi käkade middag igår här i Kista, Mams and paps, Emelie och sen kom även Josefina och josefin, supermysigt var det. Jag äter inte sill, jag har inte vuxensmak än, men varje högtid man äter sill, vilket man gör på alla så tar jag en bit, i hopp om att jag ska tycka om det en vacker dag. Igår smakade det bättre än förra gången, det finns hopp. Sen kände jag faktiskt inte för att göra nått spec, skulle ju jobba idag och så men jag tog mig en sväng till Häggvik till J och J:s kompis, det var trevligt och sitta och tjattra tjejsnack deluxe ett tag, he he. Drog hem vid 12 , somnade 2 gick upp 9, åkte och jobbade vid 11.15. Kom hem 21.30, en prom med Dina och nu käka och näta lite. Ok, vet inte riktigt varför nån måste veta min dag i detaljer och tidpunkter, men det är min blogg,jag får ju skriva vad jag vill ha ha.


Nu trivs jag bättre på jobbet, kommer in i rutiner och har inte så mycket ångest över allt nytt och omställningen från mysiga dagis =).


I slutet av veckan som kommer blir det flytt, i alla dess former. Gaaaaaaaaaahhhhhhhhhh,flyttstäda=Gosfraba.


Nu ska jag klaga och tycka synd om mig för ovanlighetens skull (eh??!). Men när jag jobbar en hel dag som idag och går till mitt skåp när jag har rast, slänger mig på mobilen för att besviket konstatera att INGEN har ringt mig lr messat, suck, tomrummet i mig känns plötsligt lite större därute i WASP/Backslick-land. Jag som är så noga med att höra av mig till folk, keep in touch och ränna runt och träffa folk på min lediga tid. Jag älskar dom jag känner, spelar ingen roll om vi inte ses så ofta, dom har alla en plats i mitt lilla hjärta. Nääääää fan va pinsamt att klaga.

Pojkarna på jobbet, mums!! Om jag bara kunde abortera mina känslor för en viss person, men med lite annat att tänka på så tror jag att det blir bra, nu ska jag ha kul, bara så ni vet.

Alla kör om mig jämt, jag menar bokstavligt när jag är ute och kör alltså. Men jag är så jävla nojjig att nån trafkpolis ska stå och skjuta laser på mig och att jag ska äventyra mitt kära körkort. Jag har ju faktiskt prövotid. Jag brukar försöka att ligga max 10 km över tillåtet, om det går kör jag den korrekta hastigheten, man ska inte bry sig om vad andra tycker, kör om era jävla as brukar jag muttra. He he Mli vet hur jag är. KÖÖÖÖÖÖR OM DÅÅÅÅÅÅÅÅÅÅÅÅÅÅÅÅ!!!!!!!!!!

Jag tycker inte jag är en missunnsam person, jag kan bli avundsjuk som få på hur andra lyckas och har det bra och ser bra ut men när det kommer till vänner, riktigt bra vänner så är jag bara glad. Som Josefina som jag hängt med en del nu senaste 2 dagarna, jag är så glad att hon hittat stabilitet, hon är min guru i lite av allt. Hon är så fin, det går inte att beskriva hur jag viktig vår vänskap är, att alltid veta att man finns där för varandra, det är så självklart. När som helst är jag där för dig gumman!!!! En vänskap ska ge och ta, den ska vara utan pikar och tävling, lättsam men ändå öppen för tunga ämnen och svåra tider. Inget tjur över att man inte ringer varje dag (ha ha nu säger jag ju egentligen emot det jag skrev upptill, det är mest en önskan). Jag tycker verkligen att mina nära och kära är vackrast, jag är avundsjuk på saker hos alla dem, mest för att jag tycker dom är så fina så jag skulle vilja ha små bitar av dom (inte på ett seriemördar sätt, det lätt lite knasigt ha ha). Jag har svårt att acceptera det fina i mig själv, jag ser inte det alls. Danne brukade säga att jag var så fin, jag sa alltid att jag önskade att jag kunde se mig själv genom hans ögon, då kanske jag skulle sluta va så hård mot mig själv!

Nu blev det tungt. Nu ska jag frossa i Homicide. c ya

Lite pics som vanligt.


Maaaaaaaaaaaat!!!!, kött, potatis, sill, såser och jordgubbar afterwards, mums!


Älskade Mli, jag tänker inte ta bort denna, du e fin här ju=)


snygga J och J. Dom hade fina kläder under, men svensk midsommar är inte varm, därpå fleecejackorna.


Nööööjd


Vänner


Grannens katter var ute så Dina fick vara inne rätt mycket, hon var sur för det, hon ska ju alltid va me och stöka tycker hon.

//


hej och hå, jobba på ;P

Snott titeln från joels blogg, lr ja den lät väl lite annorlunda och syftade på roligare saker, men men.

Idag har jag jobbat. Först låg jag 10 min i sängen efter kl hade ringt och förbannade mig själv för att jag stängde av tv:n typ 02.30. När ska jag lära mig??? Sen upp, svärandes. Gick en uppfriskande prom med Dina innan jag drog till jobbet vid 11 (??!!) Ja asså jag vet att det inte ens är tidigt, men jag vill inte höra nått om det.

Idag gick det bra och jobba, det var nästan kul, jag börjar känna mig mer säker med alla och sånt där. Nu har jag synat stället i sömmarna och kommit fram till att det är MINST 5 söta killar som jobbar där. En kille träffade jag för första gången idag, han satt i kassan med ryggen mot mig sista timmarna, jag dreglade lite över honom, he he. Va jag är tramsig.

Återigen idag köpte folk lax och andra köttbitar för typ 500 spänn!!! Det är typ ofattbart att jag ska köpa nått sånt dyrt, det är typ 1/4 av hyran, ner i munnen under en middag.

Har jag berättat när jag råkade köpa oxfile utan att veta hur dyrt det är??? Jag fick en chock i kassan men stolt som jag är så låtsades jag som ingenting. Jag hade köpt 2 små jävla köttbitar för 200 kr!!! Sen överstekte jag dom dessutom, det var inte gott. Lärde jag mig en läxa?? Japp, absolut.

Kom hem vid halv 10, lagom till andra halvleken av fussball, Russiaaaaaaaa vs. Sverige. Det var ju upplyftande, varför hade jag så bråttom hem?? Nu ska jag som vanligt hejja på England nu när sverige inte e med, lr e england med ens?? Jag har fan ingen koll denna gång. 

Imorrn är jag ledig igen, ack va jobbigt jag har det =)

Då ska jag tokblogga, känner att jag har massa i huvet som behöver komma ut.

puss

homicide

Ja jag vet att jag tjatar, men har ni inte sett så vet ni inte hur bra det är.

citat:

"When I was  young, a codependent relationship was a good marriage. Sometimes I wanna call my wife, just to hear the sound of her voice.; But I know that five minutes in to that call, my blodpressure is going through the roof, the phone is sailing across the room, and Im wishing she was on a plane falling out of the skye. I know it´s over. But I had to replace six telephones before I really got the hint!"

I love //

Ångest!!

Jag fick en släng av ångest nu ikväll, varför???? I dont know!! Hatar den känslan, man vill krypa ur sitt eget skinn, försvinna iväg. Jag vet inte om det är för att jag ska jobba imorrn, mördarpass 12-21. Jag måste fan lägga mig i tid ikväll, det är sjukt hur man blir nattuggla när man är ledig. Vänder på dygnet totalt.

Nu ska jag styra upp mig själv, göra hårinpackning och grejer, nice.

Missar fotbollen imorrn, som bäst kan jag hinna hem till andra kapitlet ha ha.

Flyttar till Bromma snart, längtar, jag svor att denna sommar ska bli bra, jag ska kämpa för att det ska bli så.

Idag har Dina varit extremt tålamodsprövande, hon är inte alls speciellt sugen på att gå ut och gå, jag vet inte vad jag ska göra??

Skolan i Höst, fan va kul det ska bli att bli student igen. Saknar dagis jättemycket fortfarande, men ser framemot allt nytt, och att jag jobbar mot ett mål. Jag försöker styra upp mitt liv.

Kanske ska gå ut och roa mig nån dag, det var inte igår man hade en dejt, det andra ska vi inte tala om. Här blir inga barn gjorda =(

//

Allt är relativt!!

Det är ett ord jag ofta kastar ur mig när jag inte har nått bättre att bemöta nått med. Perfekt, det summerar hela jävla livet, ALLT ÄR RELATIVT!! Ser ni hur bra det ligger i munnen.

Mitt ex Danne, har skaffat en ny, han ringde och sa det vilket jag ändå uppskattar, vi har ju en lång historia. Jag har redan googlat henne ha ha. Hon verkar gullig. Jag trodde det skulle kännas jobbigare, att man ska bli sotis och hålla på och tramsa, kanske fälla en tår men jag känner att jag tog det bra. Vi har ingen framtid ändå, vi funkade inte med varann helt enkelt. Ingen kan vara ensam resten av livet. Saker tar slut, man går vidare och man hittar nya saker, thats it!!

Idag ska jag städa, imorrn ska jag jobba, sekunderna tickar, minuterna går, timmar blir till dagar, dagar blir till år. Vart tar tiden vägen egentligen. Jag fyller 25 i år, 25!!!!!!!!!!!! Jag känner mig inte så gammal, och frågan är om det är så jävla gammalt??..........................................Allt är relativt!!

Jag tycker om att svära, det är en brist If u will, men faktum är att det lättar på trycket när man känner att huvudet ska explodera. Jag får ur mig mer aggressioner på det sättet, sånt som annars lagras i en till man är spängfylld. Självklart anpassar jag mig till vart jag är och vem jag är med men det ger mig tillfredställelse när nått går åt helvete. Vissa slår och kastar saker, jag svär!!!

Kollade på "Deadliest catch" igår natt, kanske är det sån man ska bli, kräftfiskare på "the bering sea"? Det anses vara det farligaste jobbet i världen, typ. ..............................fast jag gillar ju inte när det gungar.

//


Äh jag vet inte varför denna ska va med. Men det är roligt, kolla in hur koncentrerad sköldpaddan är, ha ha. Efter det där måste han nog vila upp sig i ett år.

Ljuva måndag

Idag har jag varit ledig (ovanligt).

Dagen började med att jag satt på vårdcentralen i 1 jävla timme, mongo receptionist som inte följer systemet. Till slut lackade jag ur och stegade fram och frågade snällt (ok kanske inte såååå snällt) om det var nån jävla idé att ta nummerlapp när kreti och pleti går före utan nummerlapp när andra civiliserade människor snällt sitter och kramar sin lilla skrynkliga och svettiga lapp i 1000 år. Hon började oxå svettat och vips så fick jag gå före kön utan nummerlapp, rätt ska va rätt. Jag älskar ju inte vårdcentralen, om man inte är sjuk när man går in så kommer man alltid ut därifrån med nått skit. Jag är alltid paranoid-much när jag är där, sitter och analyserar folk, sätter mig avsides och försöker gissa varför alla är där. Glöm att jag går på deras toalett, där får man väl kolera lr nått. Jag var där med min stackars tumme igen, dom packar om den (fast det kan mamma göra bättre, dom överdoserar både bandage och kirurgtejp) och utvärderar hur det läker. Betyget är att jag måste ha bandage i minst 2 veckor till, den har inte läkt ihop än och jag kan lätt slita upp den om jag fastnar i nått, jag ska aldrig mer klippa en agressiv hund, det har jag lärt mig av den här härvan.

Sen åkte jag och Dina till Irma och Coco. vi gick ut i skogen, hundarna sprang som små tokar och hade jättekul. Egentligen var det lite för långt och vilt för Dinas knä men hon var så glad, hon måste få leva ju. Sen åkte vi hem till Irma och fikade och gjorde armband, fatta, vi pysslade, som 2 lyxhemmafruar, jag blev stolt över mitt första armband någonsin som jag gjort själv, jag ska fan köpa egna grejer så jag kan göra fler =).

Sen åkte jag och Dina vidare till dagis, vi skulle agera hundmöte/störningsmoment för en hundkurs. Jag och Dina prommenerade förbi några hundar, satt i gräset och softade, inget svårt alltså. Dina är faktiskt jätteduktig vid hundmöten, typ det ända som funkar bra med henne ha ha.

Sen kom vi hem nu vid 8, käkade och sen gick jag och Bea en mysig runda vid fälten, jag älskar fälten i Kista, sånt lugn, inget går upp mot att gå ut där och rensa huvet och fundera över sin uppfuckade tillvaro. Sen satt vi vid garaget och skvallrade, jag kedjerökte. Nu ska jag slagga snart. Måste bara kolla NCIS först =). Imorrn kommer fjärde säsongen av Homicide-life on the street. Då har jag nått att pyssla med ett tag till, älskar boxar som sagt.

Varför ska jag ha det så jävla jobbigt med en viss person,det är fan inge kul, kan inte släppa taget.

Pics, u know it


Fika i Brunnsviken i söndags, mysigt värre.


Coco och Dina tycker om varann.


Armbandet, jag är stolt =)


Armbandet OCH min sargade tumme, den ljusa delen av nagel är den som saknar nagel, det mörka är nagellack.


Ok, jag vet det är icky att publicera detta men detta är när det har läkt i 16 dagar, så var glada he he.

//

A cool baby is born!!

Min Kusin Elin bosatt i England med sin man Stefan har fått sitt första barn, en liten tjej som heter Elsa. Elin är svensk, stefan är tysk och dom bor i London så Elsa passar överallt. Så himla roligt för dom, dom är det finaste och roligaste paret ever!!! GRATTTTTTTTTIS!!!

Hon kommer bli lika cool som sina päron =).

surrar mer sen. //

Festbilderna yyaaaayyyy!!! 6/6 o 13/6 - 08


Här softar vi i solen, några jammar lite. Det var nice väder.
I bild från vänster: Emelie, Annie, Maria, Emma, Ninnie, några bandsnubbar och nån tjejs arm och klänning, minns ej namnet.


Maria och Emma hade köpt smala cigg kvällen till ära, syns inte här, men dom var fett smala.


Jag (ser full och trött ut), Annie och Maria


God mat bjöds det på, eftersom jag inte roade mig med att dricka så skoffade jag i mig mat hela kvällen istället. Åt nog en miljon grissini pinnar tror jag. Annie gillade oxå maten som synes =)



Emelie 25  och Ninnie 30 år, syftet med festen. Mina gamla chefer från dagis =)


Ninnie har ett band som spelade, hon sjöng, så jävla bra dom e.


Danne trängde sig med på ett hörn, Gabi, Roxy, Ellinor och hennes vän som jag inte minns namnet på. Ignorera att dom är ganska unga med cider i handen, fest är fest.


Cafe båthuset i huvudsta var perfekt, jättemysigt, ser kanske sunkit ut här men då var ni inte där =P


Bandet spelade sista sången som råkade vara Nirvana-come as u R. Ja och då kommer alla killarna inspringandes från badet lr vad dom nu gjorde och bara rockade järnet halvnakna. Jag blev nöjd som få, unga killar med tatueringar, kvällen var fulländad =).


He he här får ni en till, bara för sakens skull

HÄR ÄR FRÅN FESTEN NU I FREDAGS, FEST DELUXE!!


Emelie o Miriam, the good and the bad he he


josefin och Therese, söta som socker!


Paparazzibild på Lisa


paparazzibild på Malin


various people hanging out!


Ismannen tog permiss från museet för att kunna komma på festen =), What´s with the beard??!!


we are a happy bunch.


Så jävla knäpp (hon har lakrits i munnen om nån undrar).


Martini och Em

??!!!


Martin and various other guys


J, T och Em

Jepp det var allt =) Kul var det.


ny stalj

Om ni inte är blinda så ser ni ju att jag bytt stajl på bloggen.

//

Sura på en söndag!!!

Idag har jag varit med Em och Mams på brunnsvikens trädgård, fikat och köpt blommor (eller ja, mams köpte, jag och em satt o skvallra på en bänk som 2 kärringar).

Sen tänkte jag att jag skulle ligga hemma resten av dan och sura för att mitt liv är så stökigt och tramsigt. Jag slaggade 2 tim (?!) och nu ska jag kolla massa tramsiga serier och sen ska jag gå en stånkig promenad med Dina och sen ska jag väl sura mig till sömns. Imorrn är en ny dag, ska till läkaren och studera tummen igen och sen har jag en dejt med Irma och Coco, vi ska till skogen och sen ska vi fika.

Jag vill va rik!!

Bilderna går fortfarande inte att ladda upp men jag har mejlat och det är nått allmänt fel som dom hoppas ska lösa sig snart. Så ni får vänta lite mer på heta pics ha ha.

Vad göra på midsommar???? Om nån har en fest så kommer jag gärna mohaha, jag är rätt rolig när jag är full!!!

Jag har totalt övergått till Bandit 106.3. I like. Ibland lugna favvo men det är bara när jag ska köra långt och hetsigt och behöver lugna nerverna.

ha d gott


old memories and a good day

Igår var det "all-round deluxe fest", det var barndomsvännerna/tvillingarna Malin och Lisa som stod för kalaset. Dels firades deras 25 års dag, dels fick man fira va fan man ville, trevligt tycker jag. Fatta va gammal man är när man kan säga "barndomsvänner"!!!

Hur som haver, jag mötte upp Em och Martini på t-cent och drog till slussen med en konstig vägbeskrivning i handen. Väl där såg vi Josefin  och Therese, 2 andra barndomsvänner från mellanstadiet/Kista som vi inte surrat med på säkert 10 år om inte mer. Em och M skulle käka donken så jag åkte med tjejerna till festen, gud va kul att träffas, så obehagligt hur vuxna alla har blivit, själv känns det som jag stannat i utveckligen =(. Det var lite knixigt att hitta till villan/huset men dom hade satt upp pilar på stolpar och träd. Väl där träffade jag fler som man känner igen sen gammalt, nostaligt trip-deluxe!!

Själva festen var rätt lugn, inge fylleslag och riva huset grejer (som man är van vid hehe). Mycket esteter/student/indie aktiga människor där. Killarna hade stora glasögon och skägg (!?) och såg äldre ut än vad dom var. Tjejerna hade stora glasögon a la 70 tal (sånna som min mamma hade när hon var ung) och späda figurer med strumpbyxor och alternativa klänningar, cute!! Hann inte prata så mycket med själva värdparet men dom var fina och det har gått bra för dom så det är kul. Vi satt mest och surrade med J och T och skrattade åt allt möjligt. Sen lekte vi "jag har aldrig leken" och då blev jag väl lite full för det var rätt mycket man hade gjort trots allt, ha ha, "jag har aldrig ollat/sniglat nått"?? löd en fråga, WHAT!!!  Va könsanpassat allt har blivit. Jag har ju inte gjort det dårå, just for the record.

Sen drog vi hem, kom till kista vid 3 tiden, J och jag sällskapade en bit på vägen hem.

När jag skulle hämta min cykel som jag envisas med att alltid ta till centrum då det är så jävla jobbigt/tråkigt att gå hem mitt i natten när man är trött och sliten, så ser jag att nån har försökt klippa/slita av slanglåset på 2 ställen, min cykel är ju inte rent mjöl i påsen från början så jag har inget vanligt lås vilkte gör att allt står och faller med slangen. Självklart växer huggtänderna och jag spänner ögonen i gänget av smågrabbar som sitter 3 på morgonen och hänger vid cykelstället. Jag är SÄKER på att det är nån av dom som har varit där och petat, PACK!!!!!! Jag vet att det är ett lotteri att ställa cykeln vid centrum över kvällen,och gud förbjude till nästa dag, så "försvann" min förra cykel.

Idag släpade jag mig upp tidigt, jag och Mams och grodan åkte till ulriksdals fiket och fikade och kollade blommor, shit, nu är beviset på att man är gammal där igen. Sen åkte vi till coop i bromma och handlade lite, nu ska jag till Em och M och kolla fussball, vill inte sitta själv och titta såklart.

Jag lovar att fixa bilderna ikväll, både från förra fredan och den här.

Fredag den 13:e igår. När jag stod utanför dagis kom det en svart katt som hängde med oss när vi rökte, högre makter visar sin slughet. Men igår var en helt ok dag ändå.

Nu måste jag susa.

Sargad tumme

Jag har ju tagit bort bandaget på tummen lite granna nu. Inser med sorg att den är jävligt ful, kommer se fuckad ut länge + att jag inte har känsel i toppen, jävla hundjävel!!!! Aja krigsskada, man får väl se det på det sättet, man kan ju inte ha jobbat på hunddagis i nästan 6 år utan att få blessyrer som vittnar om aktiveten.

Igår åkte jag till Handen och fixade med min bil. Det var min kusin som meckade, han har ju jobbat på fiat så det kunde ju inte va bättre eftersom jag har just en Fiat. Handen är....................................pretty far off från Kista. Jag tog gps:en och den svek mig inte denna gång. Satt i ganska mycket köer dit, mellan kista och solna är det alltid köer, jag satt och käkade godis och rökte i bilen och lyssnade på rock, nice. Vi bytte bromsbackarna och kollade in lite framtida renoverings/bytes projekt på den. Ska fixa nya navkapslar nån dag för dom gamla är helt trasiga och dana.

Kom hem sent igårkväll. Passade Emelies hund chili under natten då det alltid är trevligt med fler hundar och mysiga skogspromenader, hon är så himla lydig oxå och går lös jämt. Hon är stor som en liten ponny dock, och låg i min säng och sov, gooooooooooos!!!!!!

Idag var det skogen och sen klippa hund på dagis. Nu ska jag sova en stund och sen är det "all a round deluxe fest" i kväll, spännande =).

Hade strulat med jobbet, skulle jobbat lör o sön sen skrev jag en lapp ang lör och sa att jag inte kunde men då hade dom missuppfattat,så nu ska jag inte jobba förrän på onsdag.  Det är ju skönt att va ledig men man tjänar ju inga pengar. Men mitt schema e ganska späckat från den 18 så det är ok.

Varför är allt så mongo konstigt nu, jag vet inte ut eller in, jag vet ingenting. Jag är ständigt på jakt efter nått annat, men gör det mig lyckligare??? När ska gräset sluta vara grönare på andra sidan??

Har blivit hooked på "Homicide-life on the street" som är den bästa polis serien som gjorts någonsin skulle jag kunna tro. Det är 90-talets Baltimore, askönt skådespeleri och filmat och alla röker överallt, ha ha.

jag och min gps= disfunctional disturbance

ja jag tjatar jämt om min gps men vi har ett love/hate relationship. Idag ledde hon mig runt stan i ett par timmar, hon pockade och lockade, ledde mig tillbaka och sen var jag fel igen. Det är för jag inte förstår henne helt och fullt än. Den är superbra att ha men man måste ha ett egen hjärna oxå vilket jag idag hade total avsaknad av. Målet var Bagarmossen, Maries dagis närmare bestämt.

Var på Hunden hörna kl halv tolv, klippte en puff som hette ozzy, han bet mig inte men jag fick starka misstankar om att han har rävskabb, usch, inte så ovanligt som man tror. Rävarna kan inte fixa käk ordentligt och söker sig in till staden för att rota i soptunnor och kanska fånga nån fet råtta, solna kryllar av dom. Aja, han var snäll och bet mig inte men jag undrar 2 saker.

Varför är det så många hundar som är så sjukt feta, va fan, kastrerar du hunden så håll in på maten!!! Energibehovet minskar med 30%, dom jagar inte nått att sätta på längre och går lättare upp i vikt. Denna hund var som en fästing.

Varför har alla hundar jag klipper massa intorkat bajs i rumpan, det är ju sjukt. Om dom har så mycket päls att det fastnar så måste man klippa och hålla efter eller duscha rumpan efter dom varit ute, det är ju äckligt, du har ju fanskapet inomhus ju. I soffor och sängar.

Sen for jag iväg mot bagarmossen,snurrade runt stan en miljon gånger, hamnade nästan i gustavsberg ha ha. Jag ville nästan ge upp och Dina började bli smått irriterad av att åka skump-italienaren så jävla länge. Kom fram, kollade in dagiset, det är långt ifrån färdigt men jag tyckte om det, sjukt att hon äntligen har sitt dagis, det är toppen ju.

Tillbaka till dagis, käkade pizza, sen stack jag och Annie till Ikea, shoppade loss, vägrade gå därifrån när det stängde, ha ha. Sen till dagis och plocka upp hundarna. I parken mittemot dagis hade polisen gripit en snubbe, hans kamphund satt bunden i staketet och skrek och skällde, stackars. Det var typ 10 poliser där, vart fan va dom när jag och Annie blev anfallna av alkisar och ringde 3 gånger??

Nu har jag varit hemma ngr timmar och måste fan ta och sova. Huvudvärken sitter som en hjälm. Koncentrerat mig för mycket ey????

Imorrn är det städa huset, städa bilen, tvätta bilen och sen mecka med bilen. ha ha, man måste hinna med allt när man är ledig.

E uppspelt över gotlands trippen i början av augusti, yaay =).
 
//

igår, idag, imorgon och allt efter det

Hej, ska blogga snabbt, ska till Annie och kolla in fussball matchen.

Ska summera dagarna som gått och ska gå lite kor.

Igår:
-packade om tummen hos läkaren för 4:e gången nu, ska tillbaka på torsdag oxå. Äntligen slutat med antibiotikan som fuckade up min mage.
- Var på hägerstens hundcenter och besökte bästa Marre ett par timmar. Vi snackade lite skit och jag kollade in stället. Såååå fiiiint, I liked it a lot!! Det var skitnajs och träffa Marre och hennes pojkar. Min älskade Elvis, Dina och han blev superglada att ses, hon vill nästan nagga honom bakom örat när dom satt brevid varann i soffan, och det mina vänner är det finast hon kan göra, det gjorde hon alltid på venca. Måste ta o ses oftare, vi får ta det som det kommer, men det är skönt att man kan ha trevligt när man ses även om det inte blir jätteofta, ibland är det skönt att man trivs med varann men inte har nått måste om att ses, alla har vi våra grejer att dona med. Marre, lova att spara bilderna på elvan och Pina, så söta.

Idag:
- Simmade med grodan, mamma hjälpte till då jag är handikappad med tummen. Hon simmade 12(?!) varv, duktigt!!
-Trimmade bit-buster, fast han var inte så bitsk idag, han blev nedklippt och fin, såg ut som en fet säl!!
- snackade lite skit med mina kära ex jobbarkompisar.
-Handlade linsvätska och hårfärg i solna c.
- åkte till Micro i barkaby och köpte bromsbackar till bilen, här ska meckas. Min kusin ska hjälpa mig på Torsdag. Man måste ha nån man känner som kan fixa annars blir det svindyrt.

Imorrn:
so far

-klippa en powder puff (ja det är en hund)
-åka och hälsa på Marie på hennes nya dagis i bagarmossen, nice.

återkommer imorrn då jag ska försöka fixa bilderna från i fredags.

ciao

Helgen..........

När jag läser allas bloggar om vad dom gjort i helgen så vill jag bara avrättas med ett nackskott!!! Nu ska jag klaga som en fjortis. DET HÄNDER INGET I MITT LIV!!!!! Jag är den där lilla människan gud glömde, där allt går åt helvete och minsta solstrimman ska förgöras av nått tramsigt skit eller den vanliga oturen.

Dinas och min relation är fett kass just nu, jag vet, I- landsproblem att man har taskigt förhållande till sin hund men fan, det är jobbigt som fan. Hon jagar katter, skäller, dampar, jag blir helt galen.

Nu ska jag gå och sura.

Tummen är fortfarande inpackad och ser hiskelig ut, jag kommer kunna visa den live i slutet av sommaren typ.

Idag ska jag till Marres jobb och hälsa på. Jag hoppas Dina blir nöjd och snäll om hon får träffa elvis, det var hennes pojkvän förr, hon avgudade honom, jag vet inte om det var ömsesidigt dock ha ha.

//

spånande om människor i allmännhet

För det första så har det blivit nått cp när jag ska ladda ner foton nu efter uppdateringen av blogg.se. Jag blir galen, jag vet att ni längtar efter fest bilderna ha ha.

Sen ska jag spåna lite om människor. När jag jobbade på Donken blev jag stone cold. Inte otrevlig, bara som en fet anka där allt rann av mig. Nu när jag jobbat på ett mycket personligare jobb i ca 6 år så är jag så van vid att folk är trevliga, ser mig som en människa och faktisk lyssnar och litar på vad jag säger. Ja men det är åt helvete på Ica. Vissa är super trevliga och vissa är så jävla nasty (kunderna alltså). Jag känner hur tårarna bränner bara nån blir lite vass mot mig, jag har blivit så jävla känslig på senaste. Jag kan faktisk grina för vad som helst. Baaaaaaaaaaaahhhhhhhhh.

Det bästa med ICA är, eftersom jag är en extremt analyserande person, att kolla varorna dom köper och sen tänka på hur dom har det, vad dom ska göra. När folk köper en köttbit för 300 kr utan att blinka, vilka är dom, är dom rika, hur tänkte dom när dom såg den köttbiten ligga i hyllan. Sånna störda saker spånar jag om när jag sitter där och blippar deras grejer. Fuck, detta blippandet ger mig en fet huvudvärk och jag undar om den där lasern som läser av koderna kommer ge mig magcancer om 10 år. Den är ju precis framför magen när man sitter ner, tuttarna om man står, inget är att föredra. Det är oxå många rikingar som shoppar där, dom ska shoppa exlusivt trams som inte finns nån annanstans. Det finns flotta äldre och sen har vi WASP kvinnorna, som förmodligen är gifta med välbärgade nissar, dom ser unga ut men i chaneltant kläder och fick säkert kids när dom var unga, allt för synes skull. Alla rikingar har familj, undrar om dom är lyckliga?? Dessutom har dom varit ihop för evigt, gnistan är borta. Kvinnan tjatar om hur mannen ska packa, mannen suckar och ser döende ut, welcom to pleasentville!!!!!!

För att inte tala om ungdomarna, fiiiin fiiiiiiiina täby snorungar (vaddå jag har fördomar). Tjejerna är mini WASP:S, inte alls klädda för åldern, alla är smala och fina och kopior av morsorna, dom skrattar och babblar med sina liiiiidingö dialekter och delar på körsbär som kostar skjortan. Dom är relativt osminkade, men fett solariebruna. Ha ha, det syns att jag kommer från en fulare förort, Jag har mina ringar, svarta armband, och krimskrams i öronen och näsan, sminkad och dan, modet är annat härute i västerorten serru. Killarna är mini- bankdirektörer, fast dom är snygga, det är dom, fast inte min smak.

Jag är glad att inte jag har barn än, jag ser hur folk kämpar med sina ungar,ungarna hänger på bandet och skriker efter sitt godis som de självklart får, allt för att va tysta och lugnt,. Hund är lagom mycket ansvar. Sen att jag inte har nån man att avla med är oxå en bidragande faktor. För det tredje så är jag smått barn fientlig, jag har inte tålamodet att ubilda, lära ut och underhålla en unge, vill inte anpassa mina rutiner efter nån annans sovtider. Jag har blivit mongo sen jag blev singel. Jag tror inte ens på monogami eller att man kan leva med samma människa resten av livet, jag vill tro men jag gör inte det. Jag tror dock på soul mates och på livslång vänskap, kanske är det det som är ett förhållande. Det finns annat än passion som gör att man inte kan leva utan nån. Jag känner mig lite sorgsen över att jag och Danne inte funkade, jag får nostalgi när det är par och handlar chips och läsk i min kassa, sånt  som jag och Danne brukade göra. Men det var inte meningen, allt har sina orsaker. Jag är troende på högre makter, ödet och allt annat andligt och övernaturligt. Min man kommer, jag vill att det ska va en speciell person då, men oddsen ligger inte för oss. Man får passa sig när man går på glödande kol!!!

FUCK FUCK FUCK, ATT INTE BILDERNA GÅR ATT FIXA, JAG SKA MEJLA DOM.!!!!

30+25 års fest

shit vad det var varmt igår, gaaahhh. Jag drack nog 4 liter vatten i fruktan av att jag skulle få solsting igen.Det var typ det obehagligaste jag varit med om, så alla som läser ,DRICK VATTEN AND LOTS OF IT!!!!!

Jag for iväg till Annie vid 5 blecket för att plocka upp henne och fara vidare till Emelie och Ninnies 25 och 30 års fest. Jag tankade innan och kände mig som en mupp i vit klännig och festklädd och stå och stånka med tanklocket som en annan trucker ha ha. Jag började att köra från bromma i högklackat men ack resan slutade barfota, usch va läskigt att köra så

Vi kom dit, festen var i cafe båthuset i Huvudsta, vid vattnet. Urmysigt var det. Vi käkade massor, särskilt som jag och Annie inte drack kvällen till ära så fick vi sysselsätta oss med annat. Det var rätt mycket folk, trevligt och så. Senare på kvällen spelade Ninnie och hennes band och det var tävling med låtintron som man skulle gissa vilken låt det var. Vinnaren vann en platta öl he he. Näääää allt som allt var det en toppenfest, vi dansade och tramsade men shit va man inte orkar lika mycket när man inte är full!! Sen skulle vi dra hem vid kvartöver tolv, festen skulle sluta 1. Då hade Roxan blivit lite för full och stod och matade ankorna i en buske så vi drog med henne och hennes kompis, Roxy var inte i shape av att gå hem lixom. Jag tyckte det var jobbigt ioch med att jag har grov kräkfobi, så jag vevade ner rutorna och drog upp musiken, fast hon kräktes aldrig i bilen/bajspåsen som tur var. Skönt att va nykter och kunna köra hem, då kan man dra när man vill ju.
 
Idag ska jag jobba, börjar 16 och jobbar till 22.30. Måste erkänna att jag har svårt att acceptera det nya jobbet som mitt och jag har ångest för att jag mådde så dåligt där i torsdags, fick lixom en dålig känsla av situationen. Aja idag ska det bli annorlunda. Har fortfarande lite ont i huvet men med massor av vatten så ska det nog bli bra.

Marre, jag vill komma och hälsa på hos er på måndag. Aja vi hörs ang det. =)

Jag återkommer senare med bilder från festen, nu måste jag rusa!!! //

totalt off

idag skulle jag först till läkaren, skulle lägga om tummen. Den ser ju för jävlig ut men dom säger att det läker så fint så då får jag väl hålla mina åsikter för mig själv. Men jag kommer ha en fucked up tumme a longe the time.

Sen var jag ute på en liten prom med Dina. Vi var ju på massage hos en expert igårkväll, hon fick även lite elektro terapi på benet. Hon hade jätteont när hon klämde på ryggen och benen, hon skakade med underläppen och ögonen var stora som tefat av smärta och hon klämde ur sig viskande gråt, Dina är en tuff tjej, hon gråter aldrig förutom i manipulativa syften, så jag tyckte fett synd om henne. 

Sen drog jag iväg för att jobba ett par timmar, kände mig rätt trött i bilen på vägen dit. Sen satt jag i kassan kanske 1,5 tim och då får jag en sjuk huvudvärk och yrsel, kunde knappt gå, balanssinnet var totalt crazy. så jag fick vila lite, trodde jag var uttorkad men sen blev det mer och mer och sen började jag må illa som fan oxå så jag drog hem, har typ aldrig hänt. Kunde knappt köra hem, jag var som aspackad, det var hemskt. Sen låg jag i sängen i x antal hemma och rummet toksnurrade, jag är fortfarande inte bra.

Jag tycker folk är lite otrevliga på jobbet, det är så jobbigt att komma till nått nytt, ingen känner en, jag känner ingen, folk är inte sjukt hjälpsamma när man inte vet nått. När jag utbildat folk lr när nån börjar som ny så har jag fan förståelse för dom, jag blir lite taggig känner jag, men jag ska inte sticka ut hakan nu, det går nog över.

Nu ska jag gråta, svimma och kräkas. ha ha

//


old times

Idag tog jag en sväng till solna för att hänga med Irma. Hon är en god vän från back in the days at Rudbeck high. Det är sjukt längesen vi sågs, typ 5 år kanske lr nått. Hon hade inte ändrats en dag till utseendet, hon såg lika ung och fräsh ut tycker jag, nice!!! Vi tog en prommis i skogen med våra hundar, sen fikade vi och snackade ifatt tiden om vad som hänt under senaste åren. Sen åkte jag och hämtade Dinas grejer i Norrviken och nu ska jag nog vila ett tag, ska jobba imorrn 8-17, yay lr????

jag är i en formsvacka, känner mig skabbig och sliten, why???


AAAAAAAAAAAAAAAA

Jag har varit på ett AA möte (anonyma alkoholister) idag!!! Nej jag kan inte säga att jag är alkoholist för jag dricker rätt sällan. Men det var lite utbidningssyfte/nyfikenhet/anhörig/framtidsfunderingar. Alkohol är något som finns och berör i mitt liv. Både positivt och negativt. Gränsen mellan att bara festa och nått annat är rätt tunn, alla känner vi nån som troligtvis har problem med boozen. Det är det klassiska, "han/hon är värsta party, alltid ute" eller "ha ha kommer fylle-nicke, shit va kul", jaaaa...........men vem fan vill va fylle-nicke?? Alla har nån som alltid däckar på fester, eller krökar ofta och ska va häftig stureplans nisse eller liknande, eller folk som jämt har minnesluckor. Hur som haver så har jag mina skäl till att jag kände att jag ville söka stödet och tänkandet hos AA.

Dom  var otroligt fina, öppna, ärliga och trygga människor. Alla har olika bakgrunder men alkoholen har dom gemensamt vilket gör att dom förstår varandras tankar så otroligt bra. Det var 4 främmande män och sen var det jag. Jag trodde dom skulle känna sig obekväma lr skämmas för att prata när jag dök upp (tro att dom såg lite förvånade ut) men absolut inte, dom tog emot mig och förklarade allt för mig. Jag blev otroligt rörd av historierna och hur dom berätta och uttryckte sig, så ärligt, om allt!!! Jag sa inget, hade jag gjort det hade jag nog grinat. Jag insåg hur det kanske påverkar mig mer än vad jag trodde, alla substanser som missbrukas, det förstör, det skövlar, det sätter stopp för så mycket, jag har sett så jävla mycket skit som händer när folk går den vägen. Jag hade själv kunnat vara där. Varför inte jag?? Varför vissa?? Varför en del mest underbara personer som finns??

Lätt att jag ska gå på mötet nästa vecka, fast jag känner mig som en bluff, jag är ju inte alkoholist, men på öppna möten är alla välkomna och jag måste förstå och hitta svar.
 
//


Helgen utan Paddan

Emelie och Martini ska passa Dina nu av och till pga av vissa omständigheter. Ska dock, simma henne, massera henne i veckan och ha henne när jag extrajobbar på dagis på torsdag men annars är det rätt hundfritt i veckan. Jag kan inte bestämma om det är skönt eller trist, vi har en ganska taskigt relation för tillfället och jag tycker inte hon har blivit ett skvatt piggare på promenader fast jag fixat knät och skruven är ute. Nu hoppas jag att problemet beror på spända och ömmande muskler och att hon är otränad. Hursom haver så är det skönt ibland att inte behöva tänka på att hon sitter ensam hemma när man är ute och far eller att slippa gå ut den där sega kvällsrundan. Men wtf jag e så jävla van, har haft henne nu i lite mer än 5 år, då är det rutiner i en liv, som att äta, duscha eller jobba, det går av bara farten. Jag tog med det nödvändigaste tillbehören som Dina behöver för sin komfort men det blir ju en hel del, det är : Hennes korg, mat (färsk och torrt), glukosamin, tugg, flexi och vanligt koppel, godis, bajspåsar. Emelie fick skräck i ögonen och började undra vad som skulle va lätt med en liten parvel som kräver så mycket prylar. Jag är ju van att alltid ha dem hemma, tänker inte på att det behövs en del. Jag har passat hundar som bara haft en påse mat och folket säger knappt hejdå till hunden eller en förtäljer för en vilken mängd mat den ska ha. Jag har nästan en manual för hennes beteende och hur utfodring och sånt funkar. Det svåra är att jag aldrig har en speciell mängd av hennes mat, jag pyttsar upp lite minsta möjligt så hon inte svälter för jag kämpar ju med hennes vikt till tusen, hon har fan inte gått ner nästan nått fastän jag börjat med Lightmat och går lite längre med henne nu.

Nog om det. Jag har shoppat idag igen, det är fan en sjukdom, men nu har jag massor av kläder.

Mådde illa som fan och knas i kistan av antibiotikan, jävla satans piss skit!!!!! Helt ur form, kände mig nedstämd och allt var stånkigt. Jag och em va i stinsen där vi sprang in i Josefina+ man och barn, trevligt, men vi var alla flummiga så mycket vettigt blev det inte sagt. Hennes son är så söt och jag tror att han känner igen mig lite, han blev inte rädd iallfall och han vinkade och gjorde high five så jag är väl inte en total kid-repellant after all!!! Sen drog vi till bromma och lämnade ín hennes kamera och hämtade hennes video, men va fan va länge vi stod där, alla verkad ha fika paus på samma gång, vi var nog där i 40 min , gaaaahhh jag kände mig helt kraftlös till slut. In på coop och inhandla massor av chocklad, för jag var svinhungrig ha ha. Sen hämta Dina, skulle ta hennes stygn + att jag vill ligga och ha ont i magen och var nedstämd med en padda som ljuspunkt på denna dag.

Det var nån gammal gumma och gubbe som låg framför oss hela kymlinge länken med blinkers på, jävla dårar, sen vid rödljusen slogs varningsblinkerserna på. Jag och mli önskade livet ur dom för att dom inte kunde styra upp bilkörningen. Sen svängde dom in på bromma stormarknads området och STANNAR!!! Mitt  filen, och det är smala filer och mötande på andra sidan så det är ju inte bara att svänga förbi, bara för att dom inte hittar, men då stannar man inte bara.GOOOOOSFRABA!!!

Tog stygnen, gick som smort och jag kände mig som en liten veterinär =). Packade upp min tumme och studerade den, dom sa att jag skulle göra det "på söndag" , men sen då?? När är den läkt, när kan jag ta bort remsorna som håller fast skiten och vad är bra?? Inte fan ska jag veta om det ser illa ut, det är ju blod och vätska och ser förjävligt ut men det kanske ska va så, vad  vet jag??? Ska snurra förbi läkaren i kista imorrn och låta dom packa om den och utvärdera läget, säkrast så.

myggbett fick jag efter sjörundan med Puppa, mli, martin. Satans avskum, jag får sjukt stora svulldnader, livet leker!!

image77
stackars tumme!! Nu är det en nagel mindre att måla =(

image78
Dina var bångstyrig sate vi sjön men ser jävligt glad ut ändå, jag älskar hennes tunga =)

image79
"Kändisparet". Martin i shades och luva, ser ut som nått psyko på språng. Emelie, slänger upp armen, trött på att alla fotar henne ständigt, "låt oss va i fred". he he

image80
igga min miiiiin med munnen, varför alltid se ut som en apa?? Dina ser ut som en tramsig tanthund!!

image81
SWEAR TO GOD!!! Ibland är det ingen hemme hos padda, "tåget har gått men passagerarna är inte på" o "2 hjärnceller och dom är på kollo". Det är är inte bara en ögonblicksbild, hon ser ut så här rätt ofta, det är den minen hon har som får mig att känna mig frestad att lämna henne i skogen ha ha, hon är så divig.

//

RSS 2.0