txts from last....again =)

(917): You threw up in the oven last night. I found that out after I had preheated it to cook a pizza.

(313): are we still dressing up as garden gnomes for halloween?
(518): No, I would like to get laid again before I graduate.

(714) I just saw a guy wearing pink jeans and I bet he`s straight. Fuck 2009.

(518) I got last nights adventure to take the garbage out when he was leaving. My vagina is THAT good.

(864) I`m playing with the baby I just found in your kitchen.

(620) We were talking about addictions in class and theres a girl 2 rows in front of me on farmville. hello, example.

(908) he told me I talked like a deaf person



and the beat goes on........


Besviken...

Ja allt är ju inte bara skit.

Jobbade igår, sen kom emelie och martin till jobbet och när lottie slutade åkte vi till annikas fest, fast tyvärr va vi inte så taggade och jag körde så det blev inget alkohol-haltigt för mig ju Så vi stack nog efter bara en timme typ. Vi stannade kvar hemma hos Lotta lite istället och snackade och hade mysigt. Dessa 3 personer är så toppen =).

Åkte med päronen till Gays farm idag, mysigt, gick en riktig långis och hundarna (chilli och Dina) var jätteduktiga. men som vanligt så går allt snett under minst 2 tillfällen under en dag i mitt liv. Vi sitter utomhus o fikar, chilli är bunden men tydligen inte så hårt som jag trodde, jag ser inte barnet med kryckor som går förbi och chilli flyger upp och låter, PINSAMT, jag fick panik, HELVETE!! Pappan kommer o skäller ut mig och jag förstår honom på ett sätt, samtidigt så blir jag så uppgiven. Ska jag ha denna hund, jag kan ju inte lita på henne? Dina vet jag utan o innan men chilli känner jag inte så väl så jag vet vilka situationer hon reagerar på. Då är det fan inte så kul att ha en 40 kgs rottweiler som flyger upp på folk, hon är ju även 10 år så det är ju så inbitet och jag pallar inte o lägga den tiden, har tillräckligt med jobb med min egen hund. Men varför säger inte matten detta?? Jag blir så irriterad på vår kommunikation. Det är just denna vakt, jag tycker inte om det och jag vill inte ha det så, chilli e alltid på sin vakt , det är såklart Dina med men skilldnaden är att hon väger 5 kg och jag kan hålla henne utan problem i alla situationer (förutom när jag tappar kopplet =P ) och det är inte så med Chilli, hon blir sjukt stark när hon vill det.

Jag började o grina efter händelsen (typiskt), tyckte hela mysiga prommen o fikat var förstört, kladdkakan med grädde la sig som en sten i magen istället för att göra mig sjukt nöjd =/. Jag som varit så stolt över hundarna och som faktiskt tycker jättemkt om chilli, nu blev allt pajjat känns det som.

Sen åt Dina BAJS på parkeringen (vidrigt) och jag har fått tebax mina hudutslag =(, kan det bli bättre?? Nää tror väl inte det. Fuck, fuck fuck!!! Sen hämtade jag ut mitt nya bankomatkort, och insåg att koden kmr separat och ny, jag som älskade min gamla kod, fuck x200 och som gärna vill börja använda kortet typ nu.

E glad att LOTTIE fick tebax sin fina plånbok =). Inget regn utan solsken.....

Later

Textsfromlastnight.com

There´s a comedian in all of us!!

Helt såld på sajten textsfromlastnight.com, sms från fyllan eller allmänt om roliga saker som händer folk. Sitter i timmar o läser o skrattar.

(978) Just because you dressed up as a brontosaurus doesn´t mean you can poop in my yard and roar at my neighbours.

(480) Just gave my number to the bartender i roman numerals. If she figures it out, she´s worht a shot.

(305) I told him I would sleep with him if he could name all the colors of the wind.

(469) I told him to go down on me and when he did he started crying!! I asked him why and he said my vag looked just like his ex-girlfriends!!

Brilliant, go se !!!!!!!

p.s Padda var superduktig hos veterinären igår, rabiesspruta + microchippad (med typ världens fetaste nål, yikes!! MEN HON SA INTE ETT PIP, HON KAN MINSANN!!)

later

Hey ho

Resultat av de senaste dagarna: Jobbade hela helgen, det var faktiskt kul (tack vare bra människor o jobba med, särskilt sara =), var ju lite orolig hur det skulle bli när jag lämnade kassan för charken, man är ju så van vid tjejerna i kassan som e supermysiga men nu är jag riktigt nöjd med bytet. Det är lite friare och mer omväxling, dock rätt mkt städning och så på kvällen, bra att jag har städmani, passar mig perfekt.

I söndagsnatt när jag o sara åkte hem från jobbet så blev vi halvt avprejjade och stannade av en bil med blåljus, men det visade sig bara vara killar som ville ragga. MEN VEM GÖR SÅ??!! Jag och sara uppskattade det inte. DOm var galna, tutade o krängde och höll på. Jag var tvungen att stanna på ett jättedåligt ställe och när jag insåg att det var ett skämt så hade dom nästan klämt upp mig  upp på gräsmattan i svängen efter bergshamraleden/under e4:an. Man blev ju rätt skakig i benen, tänk om jag varit själv, tänk om dom hade gett sig på en eller snott bilen. Hur fan ska man nu våga stanna för civil-poliser, ba "nädu, den går jag inte på igen". Jag ringde faktiskt o rapporterade detta eftersom det inte är ok och jag vägrar stå tillbaka o låta idioter göra saker utan konsekvenser. Inte för att det kommer hända nått med detta men det var väl det rätta o göra antar jag.

Träffade Josefina igår, så längesen, vi hade quality-time, käkade middag, hängde med Zacke (som blivit sjukt vuxen tycker jag ha ha, åren går så fort).

Annars har jag mest pluggat, igår 2 uppsatser, idag engelska, imorrn och på torsdag matte. Det gäller o ta igen förlorad tid under lovet ha ha.

Fyllesjuk

Inte jag alltså, jag jobbade ju igårkväll och sen avrundade jag kvällen med en (billig) biskvi och en kopp te. Näää det är min roomie som ramlade in någon gång under natten från en utekväll, nu ligger hon och spyr i skurhinken. Jobbigt att bli så fyllesjuk, man kan ju inte ens gå ut med hunden då. Jag chili och Dina va uppe med tuppen o har redan ätit frukost och ska ut på en långis innan jag drar till jeanette o får manikyr (hon utbildar sig till nagelteknolog) så hon ska få öva på mig. Hon kan även det där med hårextentions men nu behöver jag ju inte det, men det är bra att veta om man skulle råka elda upp halva håret =). Ikväll är det jobba igen, fast jag känner att jag är i fas med alla tidsplaner så det ska bara bli kul.

later, nu orkar jag inte höra på kräkljud, får ju hjärtat i halsgropen varje gång även om det inte är något jag kan få. "A tiger don´t change his stripes"

bitter

Undrar vad jag saknar i mitt liv som gör mig så småbitter och känslosam som en bergochdal bana hela tiden. Varför uppskattar man inte det man har lite mer? Lever, frisk, underbar hund och vänner. Men jag känner starkt att jag har fått ett tomrum i mig. Har aldrig haft det på detta sättet tidigare, ett tomrum jag desperat måste fylla känns det som. En känsla av att mitt liv är mer än detta, att jag inte kan slappna av och vara nöjd om jag inte uppfyllt vissa drömmar. Sen är det det där med att ha någon man älskar, och barn, vill jag ha barn? och när då isåntfall? och när jag ska träffa den rätta, och kommer jag tröttna efter några år? Finns den rätta ens? typ sånna jobbiga tankebanor. Jag funderar helt enkelt på livet i allmänhet.

Folk jag önskar jag träffade oftare, som jag inte vill ska glida ifrån mig: Josefina, Marre, Marie (att jag inte hälsat på en enda gång sen D:s begravning ) och några fler. Samtidigt är jag tacksam för de jag träffar ofta, som de från jobbet och i skolan. 

Saker jag önskar jag kunde anstränga mig mer över: Plugga, vara mer positiv över mig själv, typ inte vara så osäker över mitt yttre, att uppskatta mig själv som jag är, sånt säger man ju jämt, men det stämmer ju alltid. Träna lite mer, hålla mig i form så kroppen håller alla åren som skall komma.

Kämpa för att uppnå sina mål och drömmar: Plugga på universitet och skaffa mig utbildning av nått som jag brinner för och  som jag skulle kunna ägna resten av livet åt. Resa lite, och bo utomlands, jag måste bara bort en sväng från denna vardag känner jag.

 Skulle inte vara fel att skaffa lite nya piercings och någon första tatuering oxå, som jag tjatat om så länge men aldrig har råd med. Och kanske ha den där jävla inflyttningsfesten och födelsedagsfesten som aldrig blir av.

Till sist stå på mig och inte låta mig dras ner av folk som försöker sätta sig på mig och förminska mig, att våga stå upp mot folk som ger mig dålig energi eller inte ger mig nått alls, eller som jag inte kan ge nått. Jag bestämmer över mitt eget liv och jag ska inte skämmas eller få dåligt samveten över val jag gör.

"You can´t please everyone"

Önskar bara att vissa kunde vara lite mer positiva eller tänka igenom hur de faktiskt beter sig mot andra i sin omgivning. Man måste kunna se på sig själv utifrån, att ha självkännedom för att vara en bättre medmänniska.


later

Lugnet lägger sig

Med tanke på hur bra dagen igår började (söndag alltså), och sen förvandlades den till shit...och sen sov jag nått för jävla illa, för att sen vakna upp till världens sweetaste dag där allt rullat på som smort, ingen stress alls. När min hårt arbetande sambo kom hem så stod  jag vid spisen i ballongkjol och lagade kyckling till middag, diskat och städat hade jag oxå gjort. Jag vill inte erkänna det, men jag är rätt pysslig och vuxen ibland ha ha. sen satt vi o skrattade åt grannfejden och sen blev det en timmes prom runtomkring solna, härligt mysigt kvällsmörker och inte en kotte ute, NICE! O Dina pinnade på jättesnabbt =)

Igår dårå, jag tänker inte gå in på detaljer men det var struligt med CHillis hämtning  och sen blev jag allmänt känslosam av lite andra anledningar. Men jag hängde med e och m och köpte ett par vinterkängor och sen gick jag med sambo vid bögs gård (ja det heter så, det är inte att det är nån som är bög som bor där, eller det vet jag iofs inte men det heter bara så, ok!) i 1,5 tim, så allt var ju inte skit med den dagen iaf.

Ibland vet jag inte om jag orkar 6 månader med CHilli!? Hon är ju underbar och så, jag tycker verkligen om henne men det är lixom 6 MÅNADER JU!! Jag har henne söndagkväll-fredagkväll. Jag som den muppen jag är brukar vara snäll och möta matten på halv vägen men det börjar bli skitjobigt. Ska jag åka varje fredag efter kvällsjobbat och lämna? Och stressa och hämta på söndag eller vara bunden till en viss tid? Jag känner att jag går av på mitten av alla dessa tidsramar. Nu förstår jag nästan hur folk med barn och delad vårdnad har det. Jag skulle kunna ha chilli heltid istället, hellre det. Det enda negativa är att hon inte orkar gå långt, så det är inga heldagar i skogen, men det kan jag leva med.

Nää nu spårar jag med allt detta OCD: Hund och kontroll prat.

later

Dina

Jag måste bara stolt säga hur duktig och behaglig Dina har varit på senaste. Hon är som ett vin, bara bättre med åren. Nää men hon är toppen. Idag gick jag runt omkring i ursvik och hon var lös hela tiden nästan, och det var får och joggare och what not men hon bara pinnande på efter oss. De som känner oss vet att Dina inte varit någon dans på rosor, många gånger har jag gråtit och velat ge upp, jag har vridit och vänt på myntet och kämpat med olika aspekter av denna lilla vovve,  men det blir verkligen bara lättare med åren och vår relation har verkligen blivit så himla bra, den är solid. Jag blir så glad av henne varje sekund. De som tycker hundar är jobbiga och har inte haft det jag och paddan har =).


saturday

Jag älskar lediga lördagar, alla förväntningar, alla möjligheter. Sen man var liten så klingar lördag bra i munnen, nuförtiden söndagar oxå iofs men den har lite mer ångest i sig ha ha.

Idag har jag umgåtts med sambon, vi va ute i skogen, åt frukost vid 2. Sen kom emelie och Martin o vi kollade "green street Hooligans", en film jag tycker väldigt bra om. Det var såååå toppen, jag älskar att umgås med e och m, dom e toppenroliga. Jag slår nästan över av iver och blir lite jobbig och flamsig när vi umgås ha ha . Sen skjuts till kista för dom och jag och helena åkte vidare till Ikea och promenerade omkring som lesbian-lovers bland alla barnfamiljer. Ikväll blir det att umgås med Jeanette, vilket var hundra år sen lixom, så det ska bli skitkul.



later

....

Känner mig så jävla tom ibland...........

=%"&)/=&/

Yet again in deep shit!!

Bara för psykkursen på 50 poäng inte blev av så har mitt csn reducerats från 7 800 kr till ca 3200, ERGO, Jag ligger lika risigt till som vanligt ekonomiskt. FUCK, FUCK, FUCK!!

va ju inte bättre att jag får sån risig lön från Ica nu i okt, tur att jag har chilli pengar och lite sparat, och att jag betat av alla mina skulder så jag slipper skjuta på dem oxå. ÅÅÅÅHHH SOM OM INTE MITT LIV ÄR LITE PISSIGT REDAN, NU ÄR DET FATTIGT OCH PISSIGT. Ska ju rabiesvacciner dina och chippa henne, måste fixa nya p-piller, ville pierca mig, betala linser och engelskabok.......och det är bara början.

nu ska jag gå o gråta, later

Happy =)

Jag ville bara säga att jag är fantastiskt glad över att världens bästa Josefina ska gifta sig snart med en underbar kille som heter Robin, och att det ligger en liten tjej gjord av de båda nämnda i Josefinas mage as we speak (Jag visste att det va en tjej, har sagt det hela tiden).

Detta är inga rykande färska nyheter men likväl absolut värda att nämnas när denna glada anda faller på.


Brinner av

Denna dag började inte bra alls. Låg halva natten och mådde dåligt över en snubbe från jobbet återigen sms trakasserar mig med störda påhitt om att jag håller på med diverse killar på jobbet. Jag skiter i att han läser detta, vilket han troligtvis gör, DU FÅR FAN SKYLLA DIG SJÄLV!! Jag tänker inte hålla tyst om detta i min egen blogg, nått som skapat sån jävla ångest hos mig. Jag har aldrig träffat någon som är så jävla jobbig mot mig så länge och som dessutom babblar om detta till typ alla och drar in oskyldiga människor och sen hotar att han ska få bort mig från jobbet, typ få alla o frysa ut mig ect ect. Räknar sina tjänster gör denna person oxå, så om denna hjälper en med att lyfta en kartong eller skickar ett sms när jag krockat med bilen så ska jag stå i någon slags tacksamhetsskuld, det är sånt som normala människor gör utan att kräva nått tillbaka. Näää nu var det femte gången jag blir sporadiskt anklagad för olika saker från denne person i massa sms. Näää nu är det nog!!

 


zzzzz....

På gränsen till sammanbrott, så trött o stressad var jag igårkväll. Blev tok-sent i säng och när klockan ringde för en timme sen så fick jag nästan hjärnblödning, såååååå trött. Och nu ska jag ha MATTE!! Bra att jag håller på o somnar ståendes, och idag har jag massor av göra allmänt,  eftersom jag jobbat hela helgen så har jag skjutit upp allt så jag måste plugga och styra upp den tiden jag inte är i skolan och tigger mig in på psykologikursen =(, så det är inte bara o åka hem o sussa sen lixom.

idag ska jag åka näckrosen -t-centralen för första gången på ett tag, halleluja....eller ska jag ta fridehemsplan, det är ju sååå mkt mindre folk där nu ju(folkskygg)..??!

gotta go

later

zzzzz....

På gränsen till sammanbrott, så trött o stressad var jag igårkväll. Blev tok-sent i säng och när klockan ringde för en timme sen så fick jag nästan hjärnblödning, såååååå trött. Och nu ska jag ha MATTE!! Bra att jag håller på o somnar ståendes, och idag har jag massor av göra allmänt,  eftersom jag jobbat hela helgen så har jag skjutit upp allt så jag måste plugga och styra upp den tiden jag inte är i skolan och tigger mig in på psykologikursen =(, så det är inte bara o åka hem o sussa sen lixom.

idag ska jag åka näckrosen -t-centralen för första gången på ett tag, halleluja....eller ska jag ta fridehemsplan, det är ju sååå mkt mindre folk där nu ju(folkskygg)..??!

gotta go

later

Lördagsunderhållning



Roligaste lördagen, komma hem sent på kvällen från jobbet, en halvpackad sambo, 2 hundar, 2 råttor och en hamster? Fy fan va vi skrattade. Dina fick bekanta sig med frukostråttorna (som nu är döpta till tjockis och vitfläck pga hur de ser ut). Paddan visste inte vad hon skulle göra med dem och de struntade totalt i henne, så hon försökte jucka lite på dem. Sen fick alla träffa Harriet (helenas hamster) och hon var jättespännande tyckte de andra. Harriet var inte alltför tänd på denna nya bekantskapen så hon blundade och försökte hålla borta de nyfikna med sina små tassar, sött!






later


Ingen dans på rosor

Precis när jag tycker allt går min väg så går den fina planen och känslan åt helvete!!

Igår körde jag mot kista för att lämna tjejerna hos Päron, tänkte att nu går fan allt rätt smidigt. Typ skolan, Godkänt på första halvterminskursen, har inga större penga problem nu, alla skulderna är betalda ect ect.

När jag kommer till Kista och öppnar kuvertet från skolan och ser att jag blivit rejectad från psykologi kursen så slogs allt till sprillror igen. Betala tebax till csn, tokbesviken då jag sett framemot kursen, hur ska jag lösa detta nu.....åhhh i typ en halvtimme var allt bra........

Livet är hårt....

Jobbade igår, det va tungt, fick ont i ryggen första timmen, jobbade 12-21. Men jag lärde mig massa nya saker, även om jag måste typ lära mig dom från mina misstag då ingen guidar en på det där stället om man inte trakasserar nån stackars kunnig kollega med alla möjliga frågor varannan minut. Känner mig så himla inkompetent ibland.

Lärt mig igår:

Att man inte ska skära tryffelsalami i skärmaskinen, då smakar allt tryffelsalami som man sen skär med den maskinen. Kul att nån sa det först efter jag gjort just detta :X

later


mli

kan du fixa mina inställningar så texten inte smälter ihop när jag publicerar?! Jag skriver mellanrum men allt blir en gegga till slut. Jag vet inte vad jag lyckats trycka på för inställning =(

sweet!

Hade mattelektion imorse, men kom fan inte upp ur sängen, det var helt enkelt bara en sådan dag, suck! Sen har jag spenderat stora delen av dagen på Hundens hörna, mitt andra hem ha ha. Asså jag jobbade extra, jag satt inte (bara) o skvallrade. Chilli och Dina följde med på morgonen. Dina e ju van, hon är ju uppvuxen på dagis och tar sig vant fram och för sig (ibland lite för mkt) bland de andra hundarna. Chilli däremot är inget dagishunds-material. Hon var supersnäll och inte spännig, däremot blev hon alldeles för exalterad av de andra hundarna. Hon blev galet flörtig med grabbarna, yoda, Biggie och Kex, gammal raggar tant helt enkelt. Detta och alla andra tusen intryck gjorde henne väldigt flämtig och stressad så efter en timme gick vi hem, då var hon så utpumpad så jag trodde jag skulle behöva bära henne hem så sakta gick hon! Skruttan. Sen fick dom vara hemma och vila när jag gick ner o jobbade igen. Passade ¨på o bada paddan oxå, sen låg hon under täcket o surade, så när jag skulle gå och ge henne hejdågodisen så stack hon bara ut sin mun och nappade åt sig godisen och försvann in under täcket igen, sur som fan. Ikväll: inofficiell after-school med tjejerna =), blev inte så vilt då alla ska upp tidigt imorrn + att jag själv inte tog mig in till stan förrän rätt sent. Men vi gick på ett mysigt ställe och tog en öl, så underbara människor =). Jag vill ju då att after school ska bli tradition, nya grejen. Alla afterworkar ju, men vi som pluggar måste ha nått oxå hi hi. Ska försöka styra upp detta lite mer. Nu ligger kvällens missade avsnitt av trueblood och väntar på mig på svtplay, toppen!!!

oops

såg att texten i det tidigare inlägget är helt ihoptryckt ha ha, orkar inte fixa det, men jag vet att det inte är ett önskvärt sätt att skriva inlägg på iallafall. he he

åh så klumpigt....typiskt mig

Hade skämtat lite på facebook med en kille på jobbet ang sms:en vi från Icastop, har börjat få all möjlig information dom tycker vi behöver för att vara uppdaterade. Saken är den att jag jobbar så himla sällan så jag kanske inte har så mkt ideer om säljtekniker ute i butiken, jag gör bara mitt jobb att vara så tillmötesgående mot kunderna som möjligt, jag vet inte direkt bästa displayen för olika varor på rak arm lixom. Hursom helst så skämtade jag lite sarkastiskt om sms:et vi fått om att vi bara sålde 45 marmelad-burkar förra veckan istället för målet som skulle vara 100 st. Jaha o såklart ser chark-chefen detta och jag får ett bistert melj till inkorgen på facebook. Faaaaan att jag aldrig lär mig att man inte får tycka nått om nått, bara le och vara glad, jamenar, jag var ju inte negativ mot en person. åååhhhh jag vill inte att f.b ska bli nått ställe man ska va rädd för att cheferna ska bli arga över saker, typ, "åh jag vill inte jobba idag, piss. O sen få ett mejl om att "jaha du tycker Icastop är piss?!" Fast jag skrev ett mejl och bad om ursäkt om hon uppfattade kommentaren fel, jag var lite trött o irriterad när jag läste messet bara. ska nog inte ha en blogg längre heller, man vet aldrig vem som läser och lackar ur. Kanske ska börja blogga om enbart Dina, då kommer ingen någonsin lacka ur på mig, dom kommer bara undra om jag inte har nått bättre för mig än att iaktta min fruktasvärt inaktiva hund. Tänk er: Dina låg o sov i sängen idag.....och sen flyttade hon till korgen. Sen var vi ute och gick, då hittade hon ett grässtrå att lukta på...i 10 min. Ha ha det skulle va nått. Godkänt, nästan vg på provet i rättskunskap, nu har jag Godkänt iaf i en liten säck inför kursslutet, yaaaayyy! Btw "dejten" igår va toppen =) later

=)

oj vad längesen det va jag skrev nått, min stressfaktor märks på bloggen, i veckorna känns det inte som jag får en sekund över att skriva nått om mitt otroligt spännande liv.

Minns inte dimman av förra veckans prov-hets. Jag kan bara se resultatet av kaoset.

Matte- IG (aja, jag kommer igen, hoppas jag.....)
Naturkunskap B- G (jag som faktiskt tyckte det gick bra, det är väl då det går dåligt?!)
Rättskunskap-väntar på domen, bara denna vecka kvar på kursen, nästa måndag kör psykologi igång, yaayyy!
Engelska B- MVG (I like it alot, annars hade jag känt mig så värdelös me tanke på de andra resultaten)

I helgen pluggade jag inte en sekund, jag unnade mig bara slappartid i sängen lyssnandes på BBC radio one (som är det ända jag lyssnar på nästan). Skogspromenader även om vädret var piss och kylan skär igenom skelettet nästan.

På lördagkväll, hem till Sara (världens gulligaste tjej från jobbet ) ,helena med jill hakade på oxå vilket va kul, jill va dock inte med ha ha. Först förfest me massa folk, sen stan, whiteroom (inte riktigt min stil egentligen), det var kul tills jag blev för full och pank, som tur drog de andra samtidigt så man inte känner sig som muppen som alltid drar hem först.

Vaknade 12 igår morse och mådde satan trots resorb innan jag somnade ha ha (vilket faktiskt e klockrent om du e sådär lagom full, du är brand new baby nästa morgon!)

I veckan händer inget större upphetsande, plugg som vanligt. Jobba hela helgen. Upptäckt att dom schemalagt mig på varje fredag.....forever typ!! Halvnöjd, eller nej, helt missnöjd, jag ska inte tjäna så mkt pga csn så jag blev inte alls glad åt denna nya plan. Måste bara skaffa lite stake så jag vågar klaga till cheferna, hmmm. Men fatta, vara ledig 4 dagar i månaden, jag är 25 år och singel, jag måste få vara ledig och ut och festa lite oxå!! Det är inte så att jag inte har annat att göra i veckorna, jag har skola varje dag ju.

Har börjat rabiesvaccinera Dina nu, det börjar bli mer seriöst nu, It´s gonna happen. Dock är det en rätt trixig historia faktiskt, man måste matcha in alla vaccineringar och provtagningar, pass, microchip, ect ect, iaf om man ska in i UK, men ingen karantän om man reser från sverige, skönt! Läskigt att paddan och jag ska bo där sen. Mina päron kommer inte komma över faktumet att jag tar med henne, men jag kan ju inte leva utan den där håriga klumpen, hon håller mig på rätt spår, utan henne skulle vad somhelst kunnat hända.

nää ikväll e det lite "dejt" med en dude, eller typ bara träffas o snacka, jag vill inte se det som en dejt, då blir jag bara nervös.

later

RSS 2.0