hatar.....

att gå på penicillin (jag säger antibiotika men då ser folk ut som frågetecken, visst är det samma sak??? Eller???).
Särkilt sån sort som går på yttre sår. För ett par år sen fick jag blodförgiftning av min flip-flop (öppet skavsår i tunnelbanans hissar, som gjort för att få nått skit) och då fick jag antibiotika (och jag har aldrig haft problem förr) som min mage inte kom överens med. Låt oss bara säga att halva semestern var förstörd (iaf i 10 dagar) och jag kände inte riktigt för att träffa folk. Så nu är jag skitnojjig att det ska bli så igen, men än så länge funkar det. Sen har jag fått för mig att antibiotikan ska pajja mitt precious immunförsvar som jag är så stolt över (Nu har jag inte varit sjuk på ca 8 mån, vilket ger mig ett snitt på ca 1 gång om året, men nu har jinxat mig själv, smaaaaaaaaaart). Aja, tummen fick åka tunnelbana idag. Efter att  ha bott bilen så är det läskigt att åka tuben, man blir typ skraj att man delar en sån liten yta med främlingar, som att det skulle sitta 5 strangers i min bil. Man är så vanvid att bara ha sitt eget,nu  måste man samsas o grejer, hhhmmmmmm. Jag skulle föhala mitt east street presentkort, jag tänkte jag skulle spontan pierca mig nånstans (vill ha i läppen men jag måste prata med dom på jobbet, nu när jag är ny vill jag inte bara sticka ut hakan och va trotsig, det är ju flotta tanter som handlar där, ve och fasa om mitt ansikte + några metallgrejer ger dom en hjärtattack). Men som jag trodde går inte piercing och läkande hundbett hand i hand. Han var väldigt söt och hade massa fina grejer i ansiktet. Jag undrade om jag fick förhala i 10 dagar eller nått, men han gav mig ett år " så jag har lite tid och tänka på vad jag vill ha", I love that place. I sommar blir det tats oxå, jag har lite pengar undanstoppat till det.

Älskar skanstull, där finns många med fin stil, sån som jag gillar, jag vill va vissa ibland, dom är så fina =).

p.s  bilder på tummen kommer, dock inpackad, jag vill inte att nån ska bli äcklad. ha ha

//

bitskadad

Japp det är jag. Här jobbar  man 6 år på hunddagis och när man slutar och bara ska klippa en hund i ett par timmar så blir man biten. Jag har ju blivit biten förr men aldrig så illa och jag har inte behövt uppsöka vård. Nu är det annat med detta. Jag höll på och bli av med toppen av tummen, på högra handen oxå, jag är så jävla invalid, tur att jag inte ska jobba på ica förräns onsdag. Det gör så jävla ooooont och dessutom  gör armen som jag fick stelkrampssprutan i fett ont oxå. Nu käkar jag antibiotika i 10 dagar och har ett jävla stort bandage. Let me tell you hur vidrigt det såg ut.

Jag skulle klippa en hund som visade sig vara sjukt aggressiv,  han va ej så stor, typ 12-15 kg. Aja hursom haver så är vi 2 pers som får på honom munnkorgen. JA HAN HADE ALLTSÅ MUNNKORG NÄR HAN BET MIG, HAN VILLE VERKLIGEN BITA MIG!! Han betedde sig som en trängd grävling och bet i allt och efter alla. Han borde egentligen avlivas tycker jag. Det är inte Ok han hunden biter allt och inte ens ägarna kan borsta honom, han kommer aldrig känna sig trygg med människor. Aja, jag hann klippa nästan hela honom men sen så vänder han huvet och hugger vilt och då får han in min tumme i glipan i munnkorgen och rakt in mellan hans "krosständer" bak i käken.Jepp, 1 sek och sen är min nagel avsliten och toppen hänger i en kötting flik, med nerver och allt. Och det rinner blod från tummen. Jag springer ut och ska ropa på Annie som råkar stå i entren med en kund som ska hämta sin hund, nu är den här kunden en väldigt soft och bra vän till hundens hörna så det var lugnt. Så jag bara "näää men nu måste nån skjutsa mig till akuten", medans blodet rinner mellan fingrarna, tro att tjejerna fick ögon som tefat!!! Jag tog det väldigt lugnt, blev inte ledsen eller nått, kanske lite förbannad att det blir så omständigt och handikappande och sen att man inte kan festa under helgen. Men det slutade hursom haver att blöda rätt fort, jag pressade på toppen och sen fick jag skjuts till solna närakut där dom var jävligt skumma men jag fick bandage, stelkramp, recept, basic stuff.

När jag ringde ägarna och berättade och sa att dom fick hämta honom så blev dom inte alls upprörda, sen undrade han om jag kunde klippa färdigt Ruffe när jag kom tillbaka, eh!!!??? VEM SÄGER NÅTT SÅNT?? Jag hade skämts ögonen ur mig, corrections, jag hade varken haft en sån hund, eller lämnat in den till nån stackars oskyldig, jävla dårar!!!!!

Sen grillade jag och Annie och Dina på hennes gård,sen kom det massa alkisar och störde vår fina kväll men det är en annan, lång historia. Men va fan, ska det verkligen sitta alkisar på lekparken där barn ska leka, och slänga ölburkar och snubbla runt och pissa och ramla in i buskar, pack!!!! Vi ringde till the coppers men ingen kom, of course!

Nu bor Dina hos emmie och Martin en vecka, usch ett paddlöst liv, kanske skönt i vissa aspekter men dom e rätt få. Hoppas hon sköter sig, min lilla psykopat =)

kram


Hagis och väsby + alkohol

Ha ha, det blev lite udda överskift men först åkte jag, bea och puppa till dagis och hälsade på, jag skulle hämta ett flak öl och en liter sprit jag beställt från nån skumm lastbils människa som kör från tyskland. Hade totalt glömt bort att jag beställt dessa drycker men det är väl bra och ha, gick på typ 250 kr så det e väl sjyst. Sen köpte jag och bea sallader och drog till hagis (hagaparken). Där vare ett himla hoolabaloo med barn överallt och folk som satt och solade. Vi parkerade och i solen och Dina låg i skuggan, käkade, snackade och sen drog vi hem. Sen vidare till upplands väsby centrum och shoppade lite.

Nu e jag pank, har solsting och hela rummet snurrar. Imorrn ska jag klippa en hund 10.00, yiiippiieeee, not.

Körde andra dagen på Ica igår, det gick bra när jag fick stå själv och slapp ha nån bakom mig som granskar varje rörelse jag gör. Det kommer bli bra tror jag.

kram

Sorg i hjärtat

Jag vill meddela att jag har tittat klart på alla säsonger av "Sex and the city". Jag känner mig tom och vilsen kort och gott. Va fan ska jag nu göra och nu när jag har rätt mycket fritid i mina händer (direkt översatt=)????

Jag är himla glad att det kommer en film så man vet vad som hände sen lixom.

Hur kan man bli så upphängd på nått?? Jag älskar boxar med serier. Har plöjt, Lost 1,2 o 3, Tusenbröder 1,2 o 3, Sex and the city 1-6. Homicide 1,2 o 3 (av typ 100), Jag började på Twin peaks men den skrämmer skiten ur mig, spelar ingen roll hur gammal man är, inte så smart att jag kollade på den när jag var typ 11 dårå!! Anna phil 1,2 o 3 (jag älskar danska, tror jag ska lära mig det språket).

Kanske ska börja läsa böcker nu, har hört gott om millenium trilogin (eller vad den nu heter). Paps tjatar alltid om den, och sen avslutar han me att säga "ja, näää det kommer ju ingen uppföljare för han som skrev den DOG knall fall efter att han skrivit klart den (kanske inte direkt efter, lät som det var nån hitman som knoppade honom eller nått=)". Tragiskt, så mycket fantasi och talang bara åt helvete!!!

Idag ska jag till ICA o skriva papper, spännande, sen ska jag kassaträna och få mitt schema, skönt, så jag kan planera igen. Har inte sett nån snygging bland ica personalen än, men jag hoppas fortfarande =).
//

så............

.........e man tillbaka längst ner på näringskedjan igen!!! Spelar ingen roll hur mycket man kan på sitt förra jobb, nya jobb och du är helt körd, så känns det i ca någon vecka och sen efter ett tag kan du inte fatta att du någonsin inte kunnat skiten. Näää men första dagen på Ica stop i Täby gick väl helt ok, fick sitta lite i kassan och blippa streckkoder och sånt. Jag tyckte det var skoj men  sen är jag ju störd/lättroad/glad i nya grejer. Jag jobbade 9-12 och det tog bara ca 20-25 min att köra dig så det är överkomligt. Hade ju inte blivit ledsen om jag fått jobb lite närmre kista men jag var tvungen att hoppa på tåget, det är ju som sagt inte så långt.

Jag fick nostalgi och kände mig som 16 igen när jag klev runt i för stor ica tröja som en fågel som trillat ur boet. Jag kom ihåg Mcdonalds tiden när jag var ung (ha ha) när emmie utbildade mig och vi jobbade ihop och hade skitkul, det var som en ungdomsgård, vi spenderade sjukt mycket tid där på sommrarna, till och med när vi inte jobbade så hängde man kvar för att surra med de andra och sitta och röka på bakgården =). Det var tider det =). Men sen blev det skit, man blev gammal, som sagt allt bra tar slut, allt har sin tid.

Jag kände mig dock rätt ångestfylld av att inse att hela mitt liv och rutiner har ändrats, vem kommer jag vara och vad kommer jag ha för roll på nya jobbet, man är olika personer i varje situation i livet, med familj, vänner, kille, kollegor, främlingar på tåget, skolan ect.

Har du tänkt på att om du säger hej till en person på tåget blir den plötsligt värdefullare för dig än innan, "alla är främlingar tills du säger hej" brukar dom säga. Kanske inte stämmer om det är ett cp fyllo men direkt så har du knytit an denna person mer än nån annan i vagnen, om du fick rädda dig själv och en annan skulle det förmodligen bli denna person. Jag tycker om folk men på ett annat sätt så är jag så folkskygg, jag har svårt att se folk i ögonen, känns som att det blir så personligt då, som om jag ser igenom dom eller dom ser igenom mig, vet inte vad som är värst!! Jag blir arg på mig själv för det, jag måste styra upp det.

-Marre: Bosaq:s husse är min chef, hur sjukt är inte det ?????

Bilen låter sönderkörd. Undrar varför?????

//


the weekend och besök från skottland

Igår var jag hos Jeanette och firade hennes mid- twenties birthday (25 alltså). Det var ett jävla tråckel att ta sig dit. På dan var jag först i Stinsen (aka fett packat) och kollade lite i affärer. Jag har köpt rätt mycket kläder på sistone så jag köpte bara ett baslinne, känner mig nöjd med garderoben för sekunden. Sen åkte jag, mams, bea och emmie till plantagen och fikade. Sen blev det plötsligt skitstressigt, skulle va hos nettan i svedmyra vid halv 6-6 och det blev ju typ kvartöver 7 istället, fint folk kommer sent. Jag var dessutom tvungen att byta skor 2 gånger, slet upp ett hål i svarta strumpbyxorna, glömde saker så jag fick gå tillbaka och sen bara att gå med klackar till tunnelbanan var jobbigt, jag svettades floder och kände mig allmänt skabbig.  Väl där så var det trevligt, vi käkade och skulle kolla på schlager (vilket inte är min melodi över huvudtaget men vad gör man). Folket var trevliga, det var lite blandat från hennes nya och gamla jobb samt gamla s.tuna vänner. Det blev inget fylleslag direkt då 2 tjejer va på smällen och en hade med sig sin 8 mån kotte (alexander) som förresten var skitsocial och inte alls jobbig, han kommer bli en hjärtekrossare så som han flirtade med alla oss vuxna innan han ens kan gå och prata.

Vid 1 tiden drog vi barnlösa 3 till stan för att gå på nått dansställe, det blev ambassadeur, skitställe men det är bara för jag stark ogillar karman över stureplan och närliggande. Vet ej varför, kanske för att kön var en ring och du som är fin får komma in! Trams, så är det inte utomlands, bara cp sverige/stockholm. Vi kom iallafall in efter en stund men det är ett sjukt system. "ursäkta vi ska stå på listan, vi har blivit sminkade av Lars Wallin för kvällen" var det några brudar som klämde fram, skitfult sminkat, jag hade gjort bättre ståendes på huvet. Det är så mycket Namedropping så man kräks ur öronen.

Ambassadeur (ambassadör, wich ever u like I dont care):

- Fin lokal
- Fint folk om man gillar sånt!
- städad stämmning.
- Ganska mycket snygga smala tjejer, en del med lite glamourmodell känsla.
- Killarna såg likadanaut allihopa tyckte jag, stekarmodet håller i sig/ invandrar killar modell äldre som luktar pengar och bra jobb.
- Fett hala golv, då menar jag FEEEEETTTTTT HALA GOLV!!! Ok mina klackar var hala men kom igen, det var typ halt plastgov och typ uppförsbackar överallt +  smala trappsteg som man var tvungen att gå på snedden nerför. Jag ramlade dock ej men hade jag varit full då hade det funnits en stor chans.
- Kostnad 140 pix + 20 garderob, dyrt men med tanke på att the lab tar samma sak för ett rum lika stort som ditt vardagsrum så var det överkomligt.
- Bra musik och olika dansgolv.
- Det luktade rätt mycket prutt, men det är ju standart när det inte röks inomhus =(.

Aja det var lite så om det.

Kom hem vid halv 4 och då började solen gå upp och man skyndar sig hem för ack om solljuset träffar det slitna ansiktet. Hade skithögt på ipoden, här är man inte rädd för nån mp3 man inte. Dina ville inte gå ut en sväng när jag kom hem jag crashade direkt och gick upp vid 11 ungefär, snart ska jag til annie och käka och skvallra

Hade ett jobbigt samtal inatt, jag ska leva ensam resten av livet känner jag. Jag har ju vänner och Dina, får väl inhandla en vibrator and Im all set. Eller man kan ju ligga utan förhållande men det blir alltid krånglit det med förr eller senare.

Min äldre syster Malin och hennes Kille Craig reste hit från skottland för lite semester i Sverige (!?). Dom var här från torsdag till idag (söndag). Det är första gången vi träffar honom, han var lång och trevlig fast lite svårtolkad dialekt ( det var braveheart för hela slanten). "WE ARR GÅÅNNA GOOOOO SHÅÅÅÅÅPING" . Underbart. Malin har anammat en söt skottsk accent hon med fast lite mer lättförstådd. Hon har bott där ca 2 år nu och jag tror hon kommer sätta rötter där, jag ska åka och hälsa på om nu i sommar, lite shååååping u knoooow. Han e lite yngre än henne, litet lammkött, jag tror han är 22 och hon är 27 så he he. Men dom är  a match made in heaven. Kul =)

fuckin ey//

image67
Sara, sofie, alexander, Helen, och Helen (på golvet)

image68
Fina goda drinkar

image69
En av Jeanettes 2 katter, Ella, snokar genom väskorna.


image70
Jeanette och Emma ( jag tycker hon ser ut Mini (modellen)

image72
Jag och Sara (hon har fina gröna ögon tycker jag)

image73
Det blev lite fylla vid vägkanten i väntan på taxin, Jeanette försöker äta sin Lip-plumper (som vi missbrukade i taxin)

image74
Lip-plumper we love

image75

image76
Malin och Craig =) aahh han e looooong!!!


.........

Kom inte på nått att ha som rubrik. Min hjärna är mos efter att ha åkt till södra djursjukhuset fram och tillbaka 2 gånger, jag har typ suttit i bilen i 4 timmar idag ha ha, jag fattar inte hur folk pallar med köerna varje dag, E DET VERKLIGEN SÅ KONSTIG ATT FOLK FLIPPAR DÅ OCH DÅ OCH GÖR NÅTT VANSINNESDÅD!!!???? DOM HAR VÄL SUTTIT I KÖER ONE TOO MANY TIMES!!!!

Nu kan alla pusta ut, Dina är ok och är drogad och hemma igen he he. Stiftet är uttaget och det gick på bara 1600 kr *happy*.

Jag tycker inte det är kul alls att jobba extra på dagis nu dom här dagarna, vet ej varför men det är så mycket rutin i allt. Jag ser framemot Ica på tisdag, omväxling förlänger livet (jag  vet att det ska va "förgyller" eller nått sånt skit.).

Idag har jag kedjerökt. varför??? Jag blir så irriterad på mig själv.

//

varför......

Har Carrie i "sex and the city" kalsong trosor???!!!! Jag bara undrar. Jag är inte den som tycker att man bara ska ha spetsstring men vid fler än 1 tillfälle har jag sett dessa  grejer på henne. Dom har ju för fan nästan pungpåse!!!!

///

ingen inspiration

Jag känner lite som joel (joelekdal.blogg.se) kände för ett tag sen. Noll jävla inspiration. Det blir samma rundgång, känns som mitt liv är rätt förutsägbart just för stunden. Fast i helgen kommer löning och jag ska hem till Jeanette och fira hennes 25 årsdag så det blir nice, kanske hittar lite skoj att skriva om då.

Idag regnade det som fan, känns som man är lite ovan av nederbörd så plötsligt blev allt jävligt stånkigt och omständigt. Regnade in i bilen, Dina var som en sur disktrasa och det luktade i hela bilen, byxorna blev blöta i kanterna (så jävla vidrigt när det blir så), håret blev fuckat, sminket oxå, jag hade glasögon och dom blev helt förjävliga och oigenomsebara (ha ha jag har uppfunnit ett ord). Så jag drog hem och kröp ner under täcket och kollade 4 avsnitt 6 and the city. Tur att jag ska jobba lite imorrn, man blir lätt bekväm och lat av att va ledig, särskilt när det regnar. Käkade frulle på wayne`s coffe på plantagen imorse med Bea, så jävla mysigt, åt ett english scones med cream cheese och marmelad, mums!!!!

//

Hur fan är man ledig???

Jag är sämst på att vara ledig. Varje semester har jag haft ångest, jag har svårt att ta det lugnt. Om jag ska softa och bara ta det lugnt så blir det ett stressigt schema på det med, typ: kl 13 duscha, kl13.42 inpackning, 14.15 slagga så jag är pigg tilk kvällen, 15.13 upp och hinna städa bland mitt smink ect ect, varför är jag sån???? Jag har blivit bättre men vägen är lång.

Så nu när jag inte har ett jobb att gå till i ett par dagar så blir jag helt förstörd =(

Eller så blir jag sjuk, det blir jag alltid när jag har semester lr är ledig, det slår aldrig fel.

Imorrn ska jag minsann simma med Dina och städa bilen, på onsdag ska jag jobba, på torsdag ska jag åka och lämna Dina på operation på södra sen iväg och jobba och sen hämta henne. På fredag ska jag jobba och på lördag ska jag ut med jeanette, hon fyller 25, sen ska jag försöka shoppa lite, betala räkningar ect. På söndag kanske jag ska vara bakis he he.  Det värsta med mig och alkohol är att jag lätt får fyllefrossa, det är sant. Tror det är för att jag dricker sprit, gärna rent i shot. Jag har haft fin fina fyllor på vin på senast och ingen fyllefrossa, jag har hittat balansen =).

image66

//

Avslut

Hey, jag har inte hunnit blogga så mycket men det har varit en hektiskt och skum vecka, långt ifrån vanliga rutinerna. Jag är en inbiten rutinmänniska så jag kan bli lite skakis när allt vänds upp och ner, men det är bara en vanesak, så kommer det va mycket framöver, spännande.

Igår var officiellt min sista dag på dagis, även om jag ska jobba lite extra några dagar next week, känns som en bra övergång, så jag inte får för mycket abstinens.

Jag fick ju 4000 kr i statoil checkar av dagiskunderna, 40 pers hade bidragit, helt underbara. Nu ska jag tuta och köra och slipper oroa mig för bensinpengar ett tag framöver. Av Ninnie och Emelie (och ginza och chili=) fick jag en underbart cool och fiiiiiiin klocka från Calvin Klein, skitsnygg, kommer jag våga använda den ens?? hi hi. Jag var kvar rätt länge och organiserade det sista och samlade ihop lite kläder och sånt som jag strött omkring mig. Min trimmbox fick dock stanna kvar för jag ska ju komma och klippa då och då och mina foppatofflor donerade jag till tjejerna. Fick massor av visdomsord av alla möjliga, det känns tungt men rätt att sluta, allt tar slut och man måste gå vidare, särskilt som jag känt mig så rastlös senaste året.

På kvällen svängde jag förbi Josefina. Marina var där oxå och vi hade en riktigt mysig stund och bra snack även om jag kände mig flummigt trött. Vi satt vid köksbordet och drack te och snattrade till sent, så enkelt och rent snack, inge teve inget annat utan bara prata. Jag är glad att ha Fina i mitt liv, hon ger så mycket, fy fan va folk skulle ge tillbaka om hon behöver, närhelst, så mycket som hon stöttar folk, we owe her our lives sometimes =)

Idag var jag och mamma på mamma/dotter utflykt till Ikea och sen plantagen där vi imundigade en nice fika, underbart. Sen ut i kymlinge skogen med hundarna (jag passar en Border collie tik och en bichon tik), det var så fint därute och nästan inte en kotte, bara några joggare, skööööönt, det var så fräscht därute. Sen drog vi hem och jag slaggade 2 timmar nästan, helt slut. Sen käkade jag och mams en god middag och kollade film, skönt att slippa känna stressen av att göra så mycket på en lördag, jag kommer ändå ha rätt mycket fritid nu framöver. Förresten börjar jag jobba på Ica stop i täby näst nästa vecka, skönt att veta att jag slipper vara fattig i sommar, jag ska bara jobba deltid för jag känner inte för att jobba så mycket, pengar ordnar sig. Jag fixar alltid jobb, jag har inte varit arbetslös i mer än en vecka sen jag var 17 år, jag är inte kräsen u know.

Jag har kollat på Tusenbröder boxen igen, älskar verkligen den, se den om ni inte gjort det. Men det är en sak jag undrar över ( och tro inte att jag är en sån mupp som ska hitta fel och misstag i filmer och serier) men när fick dom ett till barn??!! I första säsongen har dom Max och Lina, sen när andra säsongen börjar och han sitter i fängelse så har dom plötsligt en kotte till (och jag vet inte ens vad den heter, framgår inte typ), men det talas inte om nån graviditet i första säsongen alls, konstigt va. Bara sådär, då undrar man hur lång den rättegången var, ungen är ju typ halvåret + 9 mån preggners??!!! Bara en tanke.

Vänskap är flyktigt har jag märkt, ibland så kan man inte va med varandra, det sätts käppar i hjulet när känslor kommer in i bilden, tråkigt men förståeligt på flera sätt, aja, life goes on.

Min slogan under mitt blogg namn är en vers från Alterbridge låt, Open your eyes, den är damn good!!!


image62


image61

image63
Can u spot the dog???

image64
Där va hon =)

image65
Det här däremot var en jävligt rolig kväll, great people. Tänk om alla lördagar fick spenderas så =).
(Nu kommer Marre bli sur och kritiskt över att jag "taggat" henne här men jag tar ingen notis, hon e så fin)

//

Simmande groda

Idag är jag lika fläng i skallen som igår, om inte mer. Min motor rör sig framåt på ångorna, jag är helt slut. Som att jag klättrat uppför ett berg och nästan är på toppen, och jag har fett med mjölksyra i benen, och håll och håller på och spyr. Typ så.

Dagen var ok, men vädret var allt annat, allt är så kargt och kallt, jag hade min vinterjacka, det är fanimej snart Juni!!!

Dina och jag var och simmade efter jobbet. Ja jag simmade inte men vi är ett team så jag delar hennes börda, fick jag så skulle jag hoppat i med henne, som stöd lixom!  Men nu är det hon som simmar och jag som hejjar på, hon är så fin, skräcken i ögonen och hennes små tassar som fäktar. Hon ser ut som en sälunge =)


image57

image58
Kolla hennes munn, den e så himla koncentrerad ha ha ha, anka!!!
image59

Jag är kluven

Det finns saker i livet bara du kan styra över, ingen annan får lägga sig i. Sen när blev det en sån jävla trend att lyssna på andra, jag vill lyssna på mitt hjärta även om det  kommer mosas, jag måste nog det. Vi får se.........mitt favvouttryck som summerar allt jag tänker och känner.

-TIME WILL TELL!!!!!!

Usch, sentimentalt, men min hjärna kokade över av allt jag gjort idag och alla grejer jag måste göra.

//


Im never getting old

Jag har massa tankar för tillfället, jag skriver dom nån annan gång, ibland kan allt va så knepigt så det är bästa att sluta tänka överhuvud taget!

Jag har fett med åldersnojja! Mest för att jag inte känner att jag gjort allt jag borde by the time Im 24. O andra sidan måste jag legga varje gång jag köper cigg lr dylikt, alltså tror dom att jag är 17, alltså har jag 7 år på mig innan jag ser ut som 24. Jag funtar på att börja med rynkkräm, är det för tidigt tror ni?? Usch, det är så oattraktivt att ha komplex och nojjor, det existerar men det ska man inte låtsas om. Ja ja, nu rör sig iallafall mitt liv på sig en bit, nu när jag går från askan in i elden.

Nu är det nästan säkert. Jag flyttar nog hem till Annie som bor i brommaplan, över sommaren, nice =).

//

image56
Ha ha, här är jag 17 år =), neeeee det är tyvärr nutid, tragiskt!! Men jag skäms inte ha ha.

Yesterday

Igår var en späckad dag. Jag gick upp relativt sent, trixade och fixade. Försökte ta itu med att rensa garderoben (måste sålla ut alla tjocktröjor och se över sommar grejerna nu när jag har shoppat rätt mycket nytt). Jag slet ut halva berget med kläder på sängen, sen ringde Annie så jag drog dit istället för att städa garderoben. Vi solade och snackade skit, nice. Sen iväg hem, Dina var helt utslagen efter att ha suttit ute i 2 timmar, först satt hon länge i solen och flämtade som en tok, dumma padda, det fanns ju skugga brevid filten men kyckling salladen stod i solen o andra sidan =).

Sen drog jag hem och fixade mig lite innan jag drog iväg till näckrosen och grillade med ett helt gäng på Marias bakgård, det var jättetrevligt och inte kallt även när klockan blev sent.

Sen drog jag till stan och mötte upp Micke (en vän från donken-tiden), vi gick till KGB och drack lite, bl a världen s äckligaste shot som smakade pepparkaka och bittermandel, jag dog nästan, och packad blev jag oxå, jag tog det rätt lugnt med drickat resten av kvällen, vill inte att det skulle bli fyllefrossa (som vanligt) denna gång. Sen vidare till Debaser och det var trevligt, sen började jag må lite illa och åkte hem, jag gick från stället och insåg att jag inte hade en jävla aning om  vart jag var, så jag bara traskade lite sporadiskt och lyssnade på Ipod (här är man inte rädd för att bli anfallen bakifrån och våldtagen), det är det som är så skönt med sommarnätter i stan, man behöver inte skynda sig nånstans för att det är kallt och äckligt, det är skönt att gå och reflektera lite småpackad på hur kvällen har varit och hur livet är. Hem tog jag mig, plankade gjorde jag oxå, det är ju svindyrt med tuben, 3 på natten hoppas jag det inte blir kontroller. Sen tog jag cykeln som jag ställt vid kista C, skönt att det går snabbt och säker hem (eller ja, kanske inte så säkert om man hade varit aspackad). Pallade inte och ställa ut den i förrådet, det var så mycket prylar där inne så jag chansade på att ställa den utanför ytterdörren. Saken med min cykel är att den är  snodd (ja asså jag har inte snott den och jag skäms lite av att köpa stöldgods men den är fantastisk och va svinbillig så döm mig inte=) så jag kan inte låsa däcklåset för obviously så har jag ingen nyckel till det. Nu kom mamma och bara "va du virrig inatt när du kom hem?" - Va?? Näääääää, vaddårå??, " Du hade ju glömt att låsa cykeln............så jag låste den åt dig!!"

Åh nej!!!!!

-Mamma jag har ingen nyckel för den är ju SNODD!!!!!!! ( ok jag vart fan inte så arg ändå, det ordnar sig och mamma ville ju bara va snäll=)

Sen var det ett jävla dividerande om nyckel och hur vi ska lösa detta. Ska jag bara knalla in i en cykel verkstad och be dom bryta upp låset, tjena, då kan ju man plocka cyklar jämt och bara lämna in, fan fan fan. Ah men jag vet inte, jag har ju aldrig låst låset för den är ju snodd, men ska man behöva säga det till alla?? Och lilla mamma skulle ändå glömma bort det och låsa ändå!! Vårt område är relativt säkert och va fan, inte vet folk när man kommer att öppna dörren och komma på dom med att gå iväg med ens cykel, alla grannar vet ju allt om varandra här, ingen skulle smita förbi obemärkt ha ha Ribegatan/Wisteria lane!!

Näääää nu ska jag fixa huvudvärken som sitter som en störkkruka på mitt huvud och sen rensa garderoben och ut i ursvik och sen hem till Annnie och god knows what. else??

Hålll till god

image46
Rött och brunt är sommarens färger ha ha.

image47
Danne (inte mitt ex) och Maria, söta!!

image48

Anna leker med hennes och Rickards(till vänster om henne)  jättesöta hund ozzy (mix chihuahua och tib.spaniel). Alla  andra är skithungriga och står och väntar på maaaaaaaaaat!!

image49
Den tatuerade killen (kom ej ihåg hans namn) försöker fly från bilden, ha ha jag var en liten paparazzi igår.

image50
Diverse söta människor har trevligt

image51
Ninnie blev rätt full och höll låda, sånt gillar jag, jag tycker det är underhållande, varför ska man full i tystnad??

image52
Ronja, (Border colllie) smög runt och höll koll på alla.

image53

Sen spelade vi kubb, det här var det duktiga (och vinnande laget)


image54
Och här är vi, konstig att vi inte vann, kolla min teknik med cidern!!

image55
Här är jag, Micke och Chongan och shakin our stuff på Debaser.

//


The Replacement is here.....

Hon är här................min ersättare. Hon heter Clara och har fett mycket mer hundträningserfarenhet och vana än mig, hon är jävligt social och SCHÄFER ska hon skaffa oxå, ska den ta över paddans uppgift som kontorsväktare???. Hon kommer att charma både kunder och sno "mina tjejer", jag känner hur mina klor blir långa och vassa!! Men what the fuck, jag gjorde valet, men det är aldrig lätt ändå att gå och se hur nån annan tar över ens liv lite granna. Jag vet att jag kände likadant när jag lämnade sthlms hundforum, jag såg alla dessa jävla ansökningar, unga tjejer som ska komma och sno Marre och Marie. Ja nu blev det väl inte så riktigt men det kändes så. Man blir inte bara svartsjuk på pojkvänner ska jag tala om för er, inte jag iallafall.

Hursom haver blir det säkert jättebra. Alla har vi varit nya nån gång, nånstans. Jag fattar inte ens hur jag fick detta jobb från första början??!! Visst jag har intresset men inte alls erfarenheten, jag skaffade min första hund när jag var 19, inte uppväxt i nån hundfamilj, har inte tränat med hundar. Clara fick sin första hund dagen hon föddes, som en 0 års present, grattis då!!!!!! Bitter, närå!! Aja som sagt,man lär sig så länge man lever. Jag försöker tänka att jag har andra kvaliteer som oxå spelar roll, kan inte riktigt komma på nått nu dock...............

Idag har jag varit pissgrinig och helt orkeslös, när jag fönade hunden som jag badade efter jobbet så halvslumrade jag med fönen i handen, då e man stekt. Men jag tror att det var hård ansträngning för mitt ovana solsinne att gå i 2 timmar i gassande solsken och tjocktröja, jag e ett pucko!!

Hoppas alla har en jävligt mycket roligare fredag än jag har. Nu ska jag kolla 6 and the city och sura.


"Im on the outside ,Im looking in, I can see through you, seeing true colors, cos inside your ugly, ugly like me, I can see through you, seeing the real you" -Staind: outside.

jag kör som ett mongo

ja fan jag är hopplös, ibland känner jag mig fruktansvärt inkompetent. Skulle ju till arbetsintervjun idag, skulle va där halv 5. Jag åkte från jobbet vid tjugo i fyra för att ha gott om tid, hade fixat med gps:en, hade dubbelkollat med 2 pers hur man ska åka och ändå...........ÄNDÅ............så står jag där som ett fån och panikar över att jag har kört fel och kommer komma sent. Solen gassade, jag svettades som en gris och vevade upp och ner rutorna som en tourettes på crack, för varmt, för blåsigt, bilen svajjar, jag hör inte radion, för varmt igen, GOOOOOOOSFRABA!! (Förlåt marre men jag är hooked på det, allihopa, jag har snott rättigheterna till att använda GOOSFRABA av Marre).

Hursom haver, nu undrar nån säkert  om det var till haparanda jag skulle men nej,nej, jag skulle till täääääby!! Ha ha,därav ironin av att ha 50 min på sig och ändå åka fel på väg från Solna. Och det är fan inte lätt att inte veta var man ska i rusningstrafik, man kan ju inte köra långsamt och ha god tid på sig att bestämma om man ska till höger lr vänster ha ha. Till slut körde jag inte på en mack och frågade, jag försökte lura till mig en personal parkeringsplats på baksidan men ack nej, han tände nog inte på svetten  ha ha.

Till slut hittade jag och jag hade 5 min till godo. Intervjun gick bra, dom var positiva även om jag var nervös och flammig i ansiktet =(. Jamenar jag är ju fan 24 år, har jobbat med serviceyrken sen jag var tidig 17 åring, om nån som går i gymnasiet kan få jobb där kan väl jag. Ha ha, jag har för lite tro på mig själv, satan!!! Vet ni att jag jobbade 2,5 år på Rissne utan att skjuta skallen av nån, då har man service i blodet vill jag meddela. Natt oxå, och då vet alla som jobbar på Rissne att det är då ziggisarna kryper fram ur sina hålor för att försöka blåsa Mcd på Big macs och cola, pack!!

Sen åkte jag tillbaka till jobbet och hämtade paddan och tea, en liten rädd hund jag passar, matten gav mig 1000 kr för att ha henne 2 dygn, fucking ey, jag ska nog åka och lämna henne i solna på lördag, för dom pengarna kan jag göra backflips på händerna om hon så vill. Vi drog till ursvik, tea får aldrig gå i skogen för matten är vettskrämd för fästingar, det märktes för hon hatade skogen, paddan älskade det och sprang som en studsboll över stock och sten.

Ett sjukt scenario utspelade sig idag: Annie och två praxisar var i lilla rastgården, jag var inne och vaktade dagis med Ninnie. Då hade ett fyllo kommit förbi och blivit hotfull och skrek och skränade och hetsade hundarna och sa att han skulle vrida nacken av hundarna och sparka dem, han stod och vevad som en galning med en påse kattsand!!?? Då i allt kaos hade våran dv.schnauzer Hera blivit skraj och stuckit ut under staketet och sprungit tillbaka till dagis. Så en byggjobbare såg henne och följde efter henne och han övervakade henne till dörren, skitsjyst. Sen ringer jag Annie och frågar om hon vet att Hera hade rymt, då berättar hon om gubben varit där och sen säger hon " jag måste lägga på, han kommer tillbaka", jag ringer upp igen och frågar om jag ska springa dit, och hon säger "ja". Då e det fan allvar. I samma veva kommer en nisse joggandes och säger att han hört tumult vid rastgården (som ligger öde och undanskymd vid tågspåren, not good!!) Han säger att vi måste dit omedelbart, vi blir lite stressade och Ninnie hoppar på sin cykel och bränner iväg. Tyvärr så hade inte tjejerna stora och beskyddande hundar med sig, om Leo lr Baloo hade varit där hade han fan fått springa för livet gubbjäveln! Ninnie kommer dit och då har gubben gått men Ninnie är minsann ingen vekling utan springer iväg för att leta upp honom och ge honom ett helvete, vilket hon gjorde, då blev han hotfull mot henne oxå men som tur var så gick det förbi några snubbar då så gubben stack. Vi funtar på att anmäla, jävla idiot-jävel. Slutet gott allting gott men det är obehagligt.

aja det var min dag//


Fussball!!

Jag har inte hunnit blogga så mycket denna vecka för som vanligt har jag så satans mycket i görningen, inte för att nån troligtvis bryr sig om dom inte uppdateras om mitt liv stup i kvarten, ha ha. Nu när det är snart sista veckan på jobbet så måste allt klämmas in, det är trim hit och bad dit, men det är pengar och det behöver jag absolut för tillfället, so there you go.

Imorse vaknade jag med en splittrande huvudvärk, kändes lite som jag varit på fest och krökat. Jag var alltså på derbyt igår och det är därför jag mår som en prinsessa idag, ha ha, not!! Hmmmm vet inte om jag ska avslöja men jag har tidigare gånger gått på matcher och stått i Djurgårdens klack (för att Danne och bea är det bl a) det har bara blivit så, inte fan tänker jag ställa mig själv i klacken på en match, jag har ju inte rikigt valt nån sida, vända kappan efter vinden kallar jag det för, vilken ful fisk jag e tänker nog många.

När jag gick in på Råpunda och upp i Hammarbys klack så kände jag mig som en förrädare minsann. Jag kunde se hela djurgårdsklacken som ett blått lite hav och att stå och skrika hatiska verser mot dom tog emot lite, så himla konstigt eftersom jag inte är inbiten på nån av sidorna. Det handlar väl om vana kanske. Hursom helst så vann Hammarby 2-0.

Utvärdering:

-Inte så mycket öl slängdes över en, bara lite papper.
-Man kunde röka (på nått konstig sätt så vågar jag inte göra det på Dif:s sida??!!
-Det regnade, det var inte så kul, och jag hade min vinterjacka men det var inte så kallt, obekväm? Vem? Jag?
-Hammarby är skönt avslappnade och inte fullt så städade som Djurgården.
-Men dom har inge bra visor och sånger, bara samma grejer over and over. Och dom är inte så samspelta, i Dif:s klack är det som en enhet, alla sjunger och det är struktur och volym.
-Kanske ska infiltrera AIK:s klack nästa gång och betygsätta, ha ha.

Näää nu måste jag jobba, hörs!!

//

.......numb

Mitten av veckan är här. Idag ska jag jobba, klippa en pudel och gå på derbyt.

Sova och sen arbetsintervjue imorrn efter jobbet, passa en hund ska jag oxå göra.

//


Time is running out.......

Det är 9 dagar kvar tills jag slutar på jobbet. Eller typ 38 promenader om man vill räkna så ha ha. Känns stört, det har blivit min vardag, min livstil. Vem ska hålla reda på allt skvaller när jag är borta. Det har varit en åktur, ibland bra, ibland dåligt. 4 långa vintrar, 4 Jular och typ en miljon chockladaskar, tårtor och påskgodis (kunderna är givmilda). Detta skulle bli min fjärde underbara sommar, evigt promenerandes längs Solnas gator och vägar, men jag orkade inte med denna sommarsäsong. Gnistan har släckts och jag får gå med flaggan i topp (hoppas jag). Det är sorgligt, men vad jag lärt mig av livet är att inget varar för evigt, både bra och dåliga saker (tack och lov).

I sommar ska jag försöka leva livet, jag ska ta igen mig och jag ska bara göra saker som jag känner för och som får mig att må bra, det är slut på den nedbrytande spiral jag hamnat i.

Om du varit med mig i sommar hade det varit perfekt, men perfekt tycker tydligen inte om mig...........

image45

//


Quality time

Hade jag med Dina idag. Eftersom hon genomgått en omfattande operation så är det lite restriktioner med promenader och hur långt hon får gå och hur mycket hon får röja med knät. Nu den 22 ska vi ju ta ut skruven ur knät för det sitter så långt ut att den riskerar att peta hål på huden any time now, usch. Men vi drog ut till ursvik och gick en lugn och mysig koppelpromenad, förbi lite hästhagar och sånt, så himla fint när det är så grönt ute. Märkte att hon inte stöder 100% på benet och att hon har en kondis som en big mac för hon var flämtig efter 15 min (vi gick ca 30) , innan hon blev opererad gick vi 2-3 timmar utan att hon var särskilt ansträngd (om det inte är varmt iallfall), hon är minsann ingen liten vek hund utan har varit aktiv med långa vandringar hela sitt liv. Men nu har hon ju inte gått en långis sen den 4 december så klart hon är otränad.

Nota för patella luxion (knäskål som glider ur led hela tiden)
2000 för röntgen för att konstatera problemet (fast jag gjorde det medvetet för jag anade att nått var knas)
19500 för operationen
minst 5000 i rehab
2000 till för ny röntgen efter 8 veckor för att se att den sitter
1500 för akutbesök på en lördag för att hon fick hög feber och infektion i leden som var opererad
x antal 1000 till för olika smågrejer

Ja, jag är rätt utblottad, nu ska 2000 till ut för att ta bort skruven. suuuuuuuck!! Men vad gör man inte för sin bebis.

THANK GOD FÖR FÖRSÄKRING PÅ SIN HUND, HA ALLTID HUNDEN FÖRSÄKRAD ANNARS ÄR DU SÅ GOTT SOM RÖVKNULLAD NÄR DET HÄNDER NÅTT, DÅ ÄR DET TYVÄRR BILLIGARE ATT AVLIVA!!!!

Helt klart en mysig dag bara hon och jag hursom helst. Sen åkte vi hem, skjutsade Bea till Emma, dom skulle på kryssning. Hem, sov 2-3 timmar med Dina ihopkrupen till en boll vid mig, fruktansvärt skönt, vem har sagt att det är jobbigt att ha hund ha ha.

Nu på kvällen var jag i stan och åt middag med Danne (min föredetta (ett ca 4 årigt förhållande)  fast fortfarande vän), det var mysigt, riktigt fin kväll i stan.

Håll till godo

image41
Min pärla softar i bilen efter promenaden, hittade 1 fästing som kröp på henne, die damnit die!!!

image42
ha ha, jag väntade rätt länge på Bea, såhär kändes det på ett ungefär, TRO INTE ATT JAG KÖR SÅHÄR!!

image43
Efter 1000 års väntan dök hon upp, glad i hågen och fräsch som en ros och med massor av väskor. (hon har ett örhänge mellan tänderna om ni undrar)

image44

//
Jag och Danne, "back in the days" (vi skulle på nån 20-tals tema fest därav looken och läppstiftet). Jag tror jag var 21 kanske.

Fredag/Måndag

Ja så kändes det igår, som om man hade haft helg redan, toppen.

Kortfattat:

Började 8, satt till 10 då Annie kom. Stuvad in de enda 5 dagishundarna i bilen och drog ut till Ursvik, fuck, vädret var inte det bästa och det var både hundar, joggare och hästar ute så vi hade hundarna kopplade för det mesta. Men det var skönt med omväxling absolut. Hem och rastade Dina medans dagis väntade i bilen. Tillbaka till Solna där jag och Annie köpte en tårta till oss själva, ha ha 6-8 bitar på 2 pers, vi e störda må jag erkänna. Gott var det, sen drog jag till frisören och fixade håret, skööööööönt och slippa hemsk utväxt. Sen hem och fira kära mamma som fyllde år. Thats about it.

//

image39
Ixi, Annies ben, bianca(staff),conchi(den lilla), Nellie (ridgeback), Biggles(welsh) och castor(lagotto)

Hej och hå vilken jobbig dag ha ha (not)

image40
Världens bästa mamma öppnar födelsdagspresenter. (Ett tips är den där flaskan som står på matbordet
där det står "raps & lin", den är svinfräsch och nyttig på sallader, vi älskar den)

//

fyllborg kort och gott

Ha ha, jadå vilken liten skojjig fest jag va på igår, älskar sånt. När alla är avslappnade och kan flamsa runt och bara ha kul. Och vilken perfekt fylla man får på vin, inte ett spår av huvudvärk när jag vaknade idag =). Visst däckad jag vid halv ett under en kudde och bland 2 hundar men efter att ha blivit matad med koffeintabletter så höll vi låda till 5 på morgonen, bless koffein!! Annie hade gjort snittar som var skitgoda och jag käkade typ alla. Sen skulle vi ha dragit ut och kollat på eld och grillat korv men vädret turned in to shit så vi stannade inne. Korven blev fyllekäket. Det var 16 pers som kom och gick under kvällen, 4 hundar, 8 möss, 1 orm och en gigantisk snigel (leo, som alltid är med ute på festen en stund. Idag kom jag hem vid 18 nu på kvällen. Padda har sovit hos Emmie så jag plockade upp Emmie och skjutsade hem henne och hämtade Dina. Emmie hade shoppat kläder till oändlighet. Även om jag oxå shoppat lite denna månad så blev jag grön i ansiktet av fina toppar och skor.

Nu kanske jag inte är arbetslös i sommar, ska på intervju på Ica på torsdag =)

Enjoy fyllborg i bilder://

image20

ha ha ok här hade väl alla snaskat en del på snittarna för det är rätt tomt på faten

image21

Ninnie, min kära chef dricker öl

image22
Maja . Annie och Daniel i bakgrunden

image23
Crazy in love

image24
Ixi var lite magsjuk och förpestade luften lite då och då, Kattis uppskattade inte det =)

image25
Kattis och Sandra undersöker koffeintabletterna

image26
Helena spexar och underhåller med dans, alla andra fylle-sms:ar ha ha

image27
Det gick vilt till må jag säga

image28
Jag innan jag däckade en liten stund och Maja som hånglar upp Ixi

image29
Brottning

image30
Annie ville oxå va med

image31
Smått packade

image32
Koffein tabletter Rocks !!!

image33
Tomas ser ut som en snäll gosse, skenet bedrar he he

image34
Jag kom på Kattis med att hångla upp "JAWS", dom hade en mysig stund tills........

image35
...... han blev för på och skrämde iväg henne, han fick spendera resten av kvällen själv

image36
fyllekäk och fimpar, en spis på en fest

image37
Kattis och jag på slutspurten, vad vidrigt stor min tunga ser ut ha ha

image38
Ixi, på dan efter, fett onöjd av att ha varit o festet hela natten, hon låg kvar längre än vad vi andra gjorde

//


RSS 2.0