too early...

Det är 7 tim sen jag skrev min senaste facebook status, och jag gick inte o  la mig direkt efter den, och jag har varit uppe i typ 1,5 tim redan......alldeles för tidigt.....och jag kommer inte kunna sova ut förrän på fredag. Men det är ju så alla andra har det, så varför ska jag klaga?

mot skooooolan.......


lördag

påhittig titel och i skrivandes stund är det ju faktiskt söndag.

Nyss hemkommen från Tess. Vi satt o pratade lite. Marie hade en ganska bra dag och det känns skönt, hon måste få ett brejk från allt sorgligt för att orka med allt. Nu är datum för begravningen bestämt, 17 september.....

Kändes skönt att åka dit igen, jag har tagit detta väldigt hårt, hårdare än vad jag trott möjligt för min typ av personlighet, men jag vet ju inte heller vad jag hade förväntat mig, detta har ju aldrig hänt mig tidigare (som tur är). Jag har verkligen kännt mig nere de senaste dagarna, och jag kan inte riktigt prata med nån då ingen av de jag brukar umgås med i vardagliga livet kände Daniel. Jag tror att det är en process som man måste gå igenom för att kunna gå vidare, att prata och stötta.....

För övrigt idag så gick jag upp stört tidigt för o vara lördag, åkte ut till lovön och gick en timme med paddan, åkte hem och pluggade 2 tim. Diskade, åkte och köpte grejer till frukostråttorna, spån och matskål och ny vattenflaska. Och sen stoppade jag in massa grenar jag plockat på lovön, det blev jättefint =), eller ja, det va faktiskt helena som gjorde större delen av fixandet med buren så jag ska inte ta åt mig nån ära. Bilder kommer när jag orkar hämta sladden till kameran och ladda in bilder, ni vet hur det är, det är såååå jobbigt ju.

Imorrn är det plugg, plugg,plugg och jobb på kvällen.

Veckan kmr bli intensiv, jag ska bolla skola och läxor samt ett prov på torsdag + Dina och Jill och jobba på maries dagis när jag kan, det blir tungt, men nöden kräver det......


" Blind faith has no cure"

För att försöka strö mina tankar någon annanstans än var de varit de senaste dagarna så tänkte jag berätta lite om boken jag läser nu, eller jag läser flera böcker, men detta är min tunnelbane bok, inget jag direkt drar i mig när det är dags att sova om kvällarna. Det är Nikki Sixx självbiografi. Nikki är basist och låtskrivare i det legendariska L.A bandet Mötley crue (det ska ju vara två prickar över u:et  men det är inget jag pallar o fixa med). Och han är även en av de mest väl/ökända knarkaren i showbiz, typ. Han kallar biografin "heroin diaries" och det är ju ett väldigt passande namn tycker jag. Baserat på hans dagboksanteckningar när han pundade som mest i mitten av 80 talet. Sen e det lite blandat intevjuer med olika folk runtomkring honom under den tiden.

Den är väldigt bra, lättläst (även om det fan skulle varit lite coolare på engelska så man riktigt får in den rätta känslan), bra upplagd, bra citat, bitar ur olika sångtexter, lite läskiga bilder på nålar och trasiga bilder på honom. Han är ju numera ren och ser ändå inte ut att ha åldrats typ nått alls (inte som keith richards, även om han e typ 20 år äldre än nikki, men keith va nog ingen babe när han var 40 heller). Nikki är wild and crazy , verkligen....om tommy lee säger att han är det, om man tänker på hur han själv är, så är han det... Så himla mkt som Nikki knarkat, han har dött (?!) typ 2 ggr, varav en blev han slängd i en container av en langare i tron om att han hade dött av en överdos, men han studsade tillbaka till livet igen konstigt nog....ah det är iaf en sjyst bok, man blir ju inte sugen på o smaka på knark efter hans bok, om man någonsin var det dvs......ehum....igen...

January 17:th 1987
Van nuys, midnatt

"När jag kom till studion idag så stirrade alla på mig och frågade mig vad som hade hänt igår. Tydligen hade jag bara försvunnit...gått på toa och aldrig kommit tillbaka. Oss emellan tror jag att jag fick en liten blackout.

...Så jag började lära dem en ny låt. Jag gav Vince texten och visade Mick gitarriffet. De sa ingenting, började bara spela....de var bra....de fattade direkt. Halvvägs genom låten insåg jag att de redan kunde den. Jag hade redan visat den....igår."


ut ur dimman och..hmm....in i dimman igen

Denna dag har varit så konstig, mina rutiner är galna just nu. Sover för lite men märker det knappt. Imorse kom jill och Dina vid 9 (hon sover över i natt oxå, känns lika konstigt idag oxå). Sen gick jag med Jill till hh och hämtade Ginza och gick runt sjön, det var inte en kotte där eftersom det regnade, men det tyckte jag bara var mysigt, att få gå och tänka och göra av med lite energi och känna lukten och höra regnet. Hundarna var magiska, gick lösa hela tiden, superduktiga!

Sen städade jag och pluggade lite och sen begav jag mig mot högdalen för att träffa Marre för att sen åka vidare och träffa Marie som bor hos tess för tillfället. Det kändes skönt o träffa Marre först , och prata av sig lite med någon som förstår och som inte låtsas som allt är fucking dandy!! Vi visste att Marie skulle till lägenheten (där det hände) och fixa lite så vi ville inte störa så vi åkte till tess och satt o pratade ett tag innan marie kom, då fick vi alla detaljerna och kunde fråga och så. Jag grät inte men jag blev så fruktansvärt ångestfylld och förfärad av vissa saker, om hur det gick till och så..... 

Marie kändes sorgsen och uppriven när hon kom tillbaka från lägenheten men relativt samlad som alltid. Hann inte prata med henne så mkt, men hon har 1000 saker att tänka på förutom sorg, vad man gör med lägenheten och sakerna, bodelningar och begravning och alla måste komma överens om hur allt ska gå till......det är så mkt mer förutom sorg när nån dör, galet jobbiga saker.

Det blev en cigg....eller 7, så nu är streaken bruten men ibland kan man inte, detta krävdes det nikotin för......nya tag imorrn.....(även om jag blir lite irriterad på mig själv, mitt nikotin-monster är så lättväckt).

Så fint hur alla håller ihop, det är så fina och underbara människor.  Jag känner ett stort behov av att bearbeta det här mer....

Från och med ikväll är jag Råttägare igen..

Marie har ju en massa djur, nu behöver hon placera ut dem för att de inte ska bli lidande av allt detta kaos. Så nu har tillfällig vårdnad över "frukostråttorna", som är 2 småråttpojkar som brukade bo på köksbordet och äta frukost med Daniel, varav deras namn (jag ska dock hitta ett varsitt åt dem inom snar framtid). När Marie frågade så sa jag självklart ja, jag älskar ju råttor och jag ser det som en liten bit av Daniel på nått sätt, ett minne.

Så nu måste jag åka till djuraffären och shoppa lite åt de små, jättesöta. Inte jättsociala men absolut inte aggressiva, jag blev som ett barn på julafton när jag fick klämma på dem.

nää nu ska jag sova, imorrn MÅSTE jag ju gå till skolan, man kan inte ge upp o lägga sig ner o dö......lite dåligt ordval kanske.....

dagen är slut

idag har det varit rätt tungt av förklarliga skäl, har ändå släpat mig igenom alla lektioner, va i skolan i nästan 10 tim, men det är klart tankarna vandrade iväg inte alltför sällan, gick tidigare från 2 av lektionerna pga bristande motivation.

Imorrn tänker jag inte ens gå, bara en lektion, sen ska jag möta upp Marre och dra till Marie, då kommer det kännas förmodligen mkt sämre fast ändå bättre, allt måste ju rulla vidare, tiden går ju inte och stanna som vi alla vet.

Vid middagen (som jag åt alldeles själv på tullys coffe, satt som ett litet ensamt spöke och stirrade på min sallad) så sms:ade jag med Eric som är Daniels kusin från Canada, som jag träffade förra sommaren då han jobbade ett tag i sverige. För att göra en lång historia kort så frågade jag om han hade hört den hemska nyheten....................det hade han inte, efter många om och men så meddelade jag vad som hänt. Fy fan och behöva smsa ett dödsbud att hans älskade kusin tagit livet av sig......näää jag kan säga att den där salladen höll på att vända tillbaka där den kom ifrån. Men han sa att han var glad att jag berättade, sen frågade han lite saker om vad som hänt och sådär, kändes bra till slut. Men fatta.......fy fan......samma chock som jag fick........men hellre nu än att han hör det om god knows how long!!

Kom hem vid halv tio, och cyklade runt hela solna, behövde verkligen bara susa runt lite ensam i det svala mörkret......nu sitter jag o dricker öl....

Paddan sover över hos Helena och jill inatt, längtar efter hennes trygga lukt och uppenbarelse.....




nu sitter du i nån audi med Sushi i knät och skilla hängades över axeln och har det bra, men vi saknar dig så enormt!!

R.I.P
Daniel Olovsson
1974-2009


ny dag

...vaknade och mådde svinilla när jag kom ihåg vad jag fick reda på igår. Tror det kommer kännas bättre när vi alla träffas, då blir det nog lite mer verkligt oxå.

Kom ihåg massor av saker om Daniel, typ första gången jag träffade honom, han var så blyg som alltid men sen efter ett par öl så öppnade han verkligen upp sig och blev en helt annan person, den som han är när man faktiskt lärt känna honom. Och sen alla bilar, det Audi-freaket han var, alltid någon ny bil som höll på att fixas med. Sen var det alla djuren oxå, som han lät påskina att det var för många men som han ändå stolt visade upp när man var där, som hans marsvin i vardagsrummet som han fäst sig vid och adopterat.....för att inte tala om Walter, så stolt han var över honom. Daniel vägrade binda upp öronen så nu hänger dom och han ser ut som en liten åsna, men Daniel tyckte det var gulligast så! Och hur vi pratade nu i somras om Arvika, och daniel tyckte att det är klart jag skulle följa med, men jag jobbade så jag kunde inte åka med och tänkte bara att ,"det tar jag nästa sommar istället".....aaahh det är mkt man minns....bara fint, även om jag vet att alla har sina dystra sidor oxå.......

nu ska jag iväg till skolan, suck......

.....

fy fan, måste plugga men kan inte tänka.............bara gråta........

Ord kan inte beskriva....

Denna chock jag känner nu är inte att beskriva med ord, eller jo,jag ska fan försöka.

När jag skrev inlägget under så hade jag ingen aning om att ett liv snart skulle slockna.  Det kanske lät som jag visste men jag syftade på ett förhållande och inte ett liv.

Fick samtalet, efter att jag och  Marie ringt om varann hela dagen. Jag fick en sån hemsk känsla när jag hörde hennes iQ svar hon lämnat till mig, sen fick jag nyheten om det hemska som hänt. Att Daniel inte finns längre...............det har inte ens sjunkit in än.  Nu känns skola och andra triviala problem ganska avlägset, vill vara där för Marie och hjälpa till med hundar och dagiset så gott jag kan. Det här är helt sjukt, jag har aldrig varit med om att en vän har dött, det går inte att förstå att man aldrig mer kommer se honom, Im fucking gutted! Han som var så stolt över sin alldeles egna valp som anlände i början av året, vi firade nyår tillsammans o allt.....

Varför var det tvungen att bli såhär? Det hade blivit bättre, om du bara hållt ut.......

Nothing last forever...

Jag vill inte prata om min helg för jag har verkligen inte gjort nått spännande, bara varit med Dina och mitt gudbarn (hund) Chili och promenerat och pluggat lite och bara tagit det lugnt. Imorrn ska jag jobba lite på kvällen och sen börjar veckan om igen, har inte riktigt fått rutin på all skola men det är spännande med allt nytt. Även om matte c verkar knepigare än vad jag först trodde.

jaha nu pratade jag om min helg ändå, värdelöst, jag kan aldrig hålla käften, jag måste alltid prata om allt o inget, jag får acceptera att jag är sån, hoppas andra gör det oxå?

Fick reda på att ett kapitel är avslutat i en nära väns liv, att vad man tror ska finnas för evigt inte ska tas för givet. Och att man måste följa sitt hjärta för man måste vara lycklig. Jag har nu i princip inget hopp på att något förhållande någonsin ska hålla, dom va ju klippan i föhållande sagan, dom var soulmates, och jag har mer än en gång önskat mig något liknande , men tid går, folk ändras, eller så gör dom inte det och då kan det oxå bli problem......äh man kan spekulera och det ändrar ändå ingenting. Men det känns lite sorgligt och tråkigt......






it´s over

Nu har jag bara ett 20 tal sidor kvar av "Being Jordan"  som är Katie Price självbiografi. Hon e en väldigt intressant person och boken är väldigt snaskig, hon pratar om sizen på olika semi-famous snubbars dicks ah ha. Men seriöst, hon e fan sweet!!



Nu ska jag cruisa runt lite ikväll med Annie och hämta en ny bok från Emelie, "svenska Maffia", här mixar vi ämnena hej vilt ha ha!

Ska hämta mina csn papper från kista oxå, så jag får mina pengar nån gång detta århundrade.

later


Over the hills and far away

Ännu en dag i skolan, lite matte. Gick bra på första testet, fick 15/31, och det är ganska bra faktiskt, jag satt kortast tid av alla och kände mig allmänt ofokuserad. Men jag kommer verkligen behöva kämpa för o hänga med och behålla motivation inför denna kurs, det är så tungt med matte, men jag ska fan klara det. Fatta va coolt och ha matte c lixom??

Sen åkte jag hem  o åt lite och sen premiärcyklade jag och Dina. Hon satt som smäck i cykelkorgen och det gick HUR BRA SOM HELST! HOn älskade det, hon var jättefin, jag blev så glad och tramsig över hur duktig hon var. Vi åkte förbi hundar och alla möjligt och inte ett pip. Spenderade 1 tim i hagaparken, fast inte var hon pigg inte, så det fick bli mest cykelkorg.

Träffade en 14 årig tibbehane när vi köpte godis nu ikväll, den hade så himla konstigt kroppsspråk, det var så hotfullt, men det var helt tyst och stod på 2 meters håll, men Dina vek undan och backade bort även på detta avstånd, den typ slickade sig långsamt om munnen och stirrade intensivt men med neråtlagd svans??! Den var väl senil eller så var den faktiskt inte trevlig alls som synes....

Ska nog ta o plugga lite nu, engelska B

Har grov te-abstinens, blev ju bara en kopp imorse. Jag är ju en stor téoman, jag är besatt, jag har massor av sorter, det är det jag dricker när jag är törstig, bakis, trött, avslappnad........I love it......

svart med socker.......så ni vet.......


Satt o funderad idag på det här med att resa iväg och bosätta sig i england. Och det blev så himla verkligt, och då började jag tänka på vad jag faktiskt har här, och vad jag kommer lämna och vad som kommer hända ioch med att jag åker på obestämd tid, kanske för alltid...(OMG vilken drama-queen jag e ha ha ha). Näää men det blev så konsigt. Kommer folk finnas kvar, kommer jag hitta nya vänner, så fina och underbara som de jag har här hemma? Och andra sidan är jag så glad att det är lotta jag åker med, då är jag ju med en av de bästa och det känns så tryggt och bra, hon och jag skapar oss ett liv på en helt ny plats, det är en utmaning både hon och jag behöver tror jag. Det är ju typ bara 5-6 månader sopm vi planerar att åka. Kommer jag kunna klara mig utan Dina i ett par månader tills hon kan flytta med mig? gaaahh, man ska fan aldrig tänka efter för mkt, all in, head first, lots of heart and u will be ok!


nu ska jag och Dina gå o möta våra sambosar, mysigt med en kvällspromenad.


VE OCH FASA

Jag hade ju en sen lektion nu  ikväll. Det var ju den första lektionen av naturkunskap B, det ämne som är viktigaste jag läser denna termin då jag verkligen behöver det för universitetsansökan. Jag började ana oråd när jag såg korridors bokstaven, och när jag upptäckte att det faktiskt var samma tråkiga klassrum som biologi B så kände jag mig olustig........och när jag insåg att jag ska ha samma lärare som båda biologi kurserna, han som jag inte alls tyckte bra om, så försvann allt blod ner i mina fötter och hjärtat uppe i halsgropen. FUCK NO!!! Inte han IGEN!! Han e så flummig och tramsig och det värsta av allt är att detta e biologi light, typ repetition på bio-kurserna, skulle inte förvåna mig om han kommer ge oss samma prov som förra året. Han visade samma bildspel och en massa saker han pratade om är saker han sagt på biologin, känns som o trycka på en repeat-knapp..........jag får väl bita ihop även om jag satt o himlade med ögonen och irriterade mig på honom. Aja denna kurs slutar den 20 november så det är ett månad tidigare jag slipper honom+ att jag kanske faktiskt inte behöver plugga sönder mig själv för att få bra betyg då jag har dessa ämnen i färskt minne, kan ju fokusera på de andra ämena då lixom.

Jag tycker Magnus uggla är en tråkig figur!! Nu har jag läst flera artiklar och insändare om hans uttalande ang spotify, typ att han inte tjänar på det osv. Alla tycker han är en sur-gubbe. Idag vare nån uno som skrev i en insändare att uggla skulle börja göra musik som folk vill lyssna på eller så får han ta o skaffa sig ett jobb om han inte tycker han tjänar tillräckligt bra. *kluck*

Varför oroar han sig?? Magnus uggla behöver ju aldrig svälta!! Han har ju guldkort på mc donalds. Med detta kort får han köpa typ hur mkt mat som helst utan att betala ett öre.


när man har ett sånt kort...............varför klagar man???

Vilket ruskigt väder det är ute, jag och Dina ville knappt doppa våra fötter utanför porten. Imorrn ska jag börja planera lite höstklädinköp och dra fram de varmare tröjorna, då är det bara mysigt med höst. Det finns faktiskt inget dåligt väder, bara dåliga...............ja ni vet hur den går =).

gonatt


Quicky

snabb-nätar lite nu mellan lektionerna. Kom hem för en liten stund sen, ut med Dina och snabb laga och äta mat och om en kvart ska jag dra iväg tebax till skolan för naturkunskap B 18-21, hmmmm va trevligt.

Imorse hade jag engelska B, verkar kul och rättskunskap, lite halvsvårt men ändå intressant....får se. Det blir mkt plugg hursomhelst. Och nu hade det blivit nått strul med min csn ansökan, så det kommer ta 100 år för mina pengar säkert, suck, fast jag var beredd på det.

Inte ont alls efter cykel äventyret igår, jag hade hjälm o hela kittet. Mamma o pappa fotade mig med allt på som om det va första gången jag skulle ta mig en sväng på cykeln ha ha. GUlligt!

Nu börjar jakten på böckerna, matteboken jag hade visade sig vara fel sort så nu har jag fått tag i nån som säljer den rätta för 200 som jag ska möta imorrn (nypris typ 400 så det e bra) och engelska B och psykologi (fast det har jag ju kirrat redan) ska jag få tag i genom vänner och nu återstår att se vilken naturkunskap och sen få tag  i den svindyra rättskunskapboken, suck suck suck, denna jakt varje termin.....


later


Back in school!!

Japp, imorse, 8.10 kickades terminen igång med matematik C. Det var helt ok, verkar vara en bra lärare oxå, han håller inte på tramsar på ett tal i 100 år som de andra lärarna har gjort. Vi gjorde ett test i slutet av lektionen. Som vanligt stressade jag igenom alla frågor, svarade spontant, kollade inte igenom svaren och rusade iväg först av alla. Jag vet inte varför jag gör så? Fast det va ju inget prov, mer ett test i sina egna kunskaper, jag behöver ju inte kunna allt nu, jag ska ju lära mig under kursen oxå.

Imorrn börjar engelska b, rättskunskap och naturkunskap b. Spännande!! Det är ju kurser som jag tycker verkar kul ju!!

Skönt o va tebax till nått nytt och annorlunda, började bli sliten av Ica kvällarna, lite ekorrhjul lixom. Och detta betyder att jag kommer framåt i mitt liv och närmar mig mina mål och inte står o stampar.

Köpte färska majskolvar (3 för 12 kr) och kycklingkorvar (5 småpaket för 20 kr) igårkväll. Billigt o bra tänkte jag, extrapris o allt. Resultat: Majskolven jag åt nyss...not so fresh, all dried up =(. Korvarna som jag åt igårkväll, inte så goa va?,duger typ åt att träna Padda med, och kanske äta om man absolut inte har något annat i matväg eller pengaväg. Jag har fått en helt ny respekt för "hot dogs" (som jag tidigare trodde var uppskrapat från golvet i korv-helvetet), nu verkar dom riktigt mumsiga lixom...

Snart är det mysig promenad i skogen med Helena och Jill =).

last night

sitter här hundlös, gick upp för en liten stund sen. Dina är hos Päronen så jag kan såsa inomhus tills jag ska till jobbet senare idag.....skönt fast tomt.

Fixade däcken igår me pappa, vilken skilldnad, tidigare kände man varje kant man körde över. Nu känns det nästan som att köra på styltor ha ha. Nice. Men en sak är säker! Vid vinterdäcks-bytet blir det verkstad, det är fan alldeles för tungt o jobbigt att byta själv. Jag kan inte göra det utan pappa (hur självständig jag än vill vara) jag är helt enkelt för svag i spagettiarmarna, att lossa skruvarna krävs omänsklig kraft ju!!

Jobbade, surade lite för mina utslag blev värre under kvällen och jag kände mig allmänt off och brännande i ansiktet, äsch. Ut gick jag ju iaf, man måste komma över sig själv ibland. Fast jag slutade sent och sen tog det ett bra tag innan jag kom in till stan. Kassan hade ju lite middag och sen lite party på soap-bar i stan, jag visste att jag inte skulle vara där jättelänge men jag tror jag stod i kö till kvartöver 1 på det där jävla stället!! I duggregn. Jag var nära att gå, men jag hade ju tagit mig ända dit, då ska jag in om än så för att vända.

Jag HATAR att gå ut på dessa dryga ställena i stan. Jag blev så irriterad och arg så jag hade kunnat strypa vakterna. Kön va typ 6 meter och det ska ta 45 min. Om dom inte tog in folk via "vip kön" så skulle vi kunnat komma in mkt snabbare. Jag ska ringa dem o fråga vad som krävs för att stå på listan, för alla dessa kan ju inte vara folk dom "känner" eller?? För det står fan på skylten vid entren.

ålder 24 år.
vårdad klädsel
kompis = kön !!!!!!! (ja det va exakt så många utropstecken på skylten, jag hann ju stirra på den ett tag)

???? ok, men wtf, hur kom alla dessa brudar in och pussar på vakterna och håller på flamsar.

Jag var en person som ville komma in på min personalfest..........

in kom jag till slut, vakten övetalades och föste bryskt in mig!!!???

SKA JAG TALA OM FÖR ER VARFÖR VAKTERNA FINNS?!

-För att inte folk som e för unga för o  dricka ska komma in, dricka och må dåligt eller göra sig illa.
-Du eller någon annan inte ska bli skadad på något sätt. Dom finns där för att vi gäster ska ha en trevlig och trygg kväll utan att bli våldtagna eller sönderslagna eller alkoholförgiftade på stället.
-se till att det inte blir för fullt på stället så några brandsäkerhetsgrejjer inte bryts.

Jag känner folk sen förr som är dörrvakter nu och så och det är toppenmänniskor (fast dom är unga visserligen, det är dessa tragiskt gamlingar som är så bittra och i behov att maktkänsla eller nått) men jag förstår att dom inte kan bry sig om alla i kön. Vi på Ica ser ju ut som vi bryr oss när folks köp inte medges, fast vi skiter totalt i det egentligen....alla yrkersgrupper har sina saker som dom är så trötta på. 

På SOAP BAR  var som vanligt även så fullt så man nästan krossas när man ska på toaletten, så jävla dåligt.

Men kul vare med de som var kvar. Tyvärr va lottie och matilda tvunga o gå när jag kom in, men det var väl 5-6 st kvar. Jag tog en drink o vin och skrattade lite. Sen åkte jag hem....man ska åka när man är på topp.

Kommer in i lägenheten  kvarti 3 och skränar om hur illa jag tycker att krogsystemet är. Spelar musik, äter och slocknar. Tur att helena sover genom en atombomb.... eller ja, hon skrattade ju lite åt mitt passionerade hat först........

Nää nu ska jag börja tänka på mig o ta mig till jobbet och ta en kopp chocklad......


enjoy


Maria O, Daniel P och Anna H

?? =)

Lenita och Anna H, foxy ladies!!

 he he, Lenita i ett nötskal, alltid spexig..

good shit!

jag måste bara slå ett slag för en underbart bra film, fast otroligt hemsk oxå. Baserad på en sann historia. " i faderns namn" ( eller "in the name of the father" som jag gillar o säga uk-wannabe som jag är).

Daniel day lewis is the man!! tror han fick en oscar för denna, häng mig om jag har fel.

Konflikten mellan nordirland och england tycker jag är mkt intressant....

gott!!

2 saker  jag måste göra reklam för som är så himla gott!!

-tonfisk med smak: grillad paprika. Den e fan hur go som helst, till lite potatis med salt på. När man är fattig äter man mkt nyttigare. Man lagar mer istället för o köper flottig take-away o burgare and what not. Potatis till tonfisk och makrill, kyckling och ris, gröt ect.

-Den varma ciabattan från Jobbets pizzeriarestaurang: SJUKT GO!!!!  lite italienskt charkuteri, ruccola, mozzarellaskivor, tomat...........I fucking love it!! Berooende framkallande, jag drömmer om den. jag köpte den första gången förra veckan, dagen efter kom jag och ville ha en igen......sen tog pengarna slut. Om ni kollat på vänner med ross och hans macka som nån tar, då e den här mackan den jag blir psyko som han över..... ha ha, ok, nu har jag skruvat upp allas förväntningar över denna macka!!

Jag och lottie ska försöka baka bröd i  höst, vi båda är ju fattiga studenter så vi tänkte väl ta nån söndag  i månaden och baka så in i helvetes mkt bröd så den räcker flera veckor, billigare och goare än att köpa....o en kul grej.....nån som vill va med?

Har blivit totalt beroende över chocomilk från personalrummets kaffemaskin. Jag måste typ stressa till jobbet för o hinna dricka en (liten, mkt viktigt) kopp innan jag jobbar. Och det är det första jag ordnar när jag har rast, så den ska vara lagom varm när jag fikar efter maten.....Jag tror jag missbrukar dem istället för ciggen, på nått konstigt sätt. Det pinsamma är (ja nu kommer folk från jobbet som läser att skratta gott) att jag inte visste att man bara kunde ta chocklad och kaffe och sånt där förrän bara några månader sen, o jag har varit där i över ett år. Suck, bra att man har koll. Men inget är ju gratis på Ica så varför skulle det där vara det, men nu när jag vet utnyttjar jag till max.

Idag vare föräldrar som köpte slitz till sin typ 8-10 åriga son!!! Jag vände mig åt sidan för att lägga den vid sidan om så den inte blir skrynklig och han fullkomligt rycker den ur handen på mig och skriker WOW!!! Och går iväg och bläddrar i den och det framgick ganska tydligt att han hade varit den drivande kraften i detta köp. För mannen hade väl knappast köpt det där framför sin fru och barn, med nån halvnaken tight 18 åring på framsidan??!! Sen lyfte sonen äggkartongen fel, varpå alla ägg ramlade ut o fick sprickor, då sa mamman att locket hade varit löst, JAA OM MAN LYFTER KARTONGEN ENDAST I LOCKET SÅ GÅR DET JU ÅT HELVETE MED ÄGGEN!! Fattar väl vem som helst. Men dom får byta den , eller ja, sonen har redan hunnit springa iväg med den gamla och hämtat en ny. Jag frågade specifikt om han hade lämnat den till någon ansvarig på golvet så han inte bara ställt den i nån hylla. JAA sa han då. Men sen hittade jag fan ändå kartongen bland alla andra äggkartongen, helt mosad och dan........rolig familj det där....

nu ska jag sova........

down in the ground

.....idag e det ingen bra dag. Jag kunde inte förmå mig att kliva upp. Jag hade kunnat ligga o stirra i väggen tills evigheten tog slut....

Men tyvärr måste jag ju jobba ikväll.......och Dina måste få lite promenad.

Om några dagar åker Ninnies kompis Maria till australien i ett halvår! Hade ingen aning om detta men det gjorde känslan av att jag är fastlimmad i stockholm ännu mer påtaglig. Jag ska ut , till varje pris!! Vet inte om jag ska åka förbi och säga hejdå ikväll, det är rätt nära men det är ju dessa hudproblem jag haft nu i ett par veckor som håller mig lite off till humöret, ja jag vet, jättefåfängt men jag känner inte alls nån lust att gå ut och festa och träffa folk just nu......jag undrar om jag ska gå till läkaren eller avvakta....?

Sen har vi pengarna i vanlig ordning.......150 kr kvar och vad e det för datum nu igen?? Just det, alldeles för länge till den 25 iallafall. Som tur var är det bara mat och lite bensin så jag kommer till jobbet som behövs. Allt annat kan jag tighta in på i 1,5 vecka. Men det gör ju att allt blir mindre kul. Hyra film, en sån småsak är ju bara att glömma, sån lyx SYSSLAR VI INTE MED!! Aja, de flesta vet hur det kan vara, jag ska inte klaga. Men det är lite blandning av att jag har ganska mkt utgifter + att jag var på shoppingsemester + att jag inte kommit igen riktigt från den eknomiskt påfrestande våren + att jag inte hade så mkt tider i juni aka juli lönen blev inte så fet + att jag inte har någon daghund längre.....många komponenter.

Har faktiskt skitit i att betala min linsräkning i tid....Jag har alltid varit punktlig, men nu känner jag att jag måste låtsas att jag tappat bort den! Jag vill inte låna mer pengar av folk, jag vill bli av med skulder. Och jag tror inte jag kommer ens hinna få en påminnelse. Samma sak med bilförsäkringen, bara för att försäkringen tecknades den 18 så ska den vara betald då. Vem har 1900 kr den 18?? Jag ska nog ringa och fråga om jag får vara en vecka sen......


misär......misär......I landsproblem, men det gör inte min misär mindre uthärdlig.......


imorrn...

....är det 14 dagar utan cigg......jag är så stolt. Har inte hållt upp såhär länge på flera år typ. Hade något år där jag höll upp helt men sen har ciggen och åren bara rullat på. Jag äcklas av att tänka på det, usch va hemskt. Jag hoppas detta ska hålla. Jag tänker inte skriva det i sten för då får man bara massa onödiga kommentarer om hur dålig man är om man skulle ta en cigg nån gång. Men just nu känner jag spontant att jag är som en ny människa, det känns helt fantastiskt att inte röka. Slippa planera tid för nästa cigg, pengar för nästa paket och ångest för hur kroppen tar stryk. Jag känner mig mer harmoniskt. Det är klart det är jobbigt ibland, särskilt på jobbet, och en krogkväll vågar jag inte ens tänka på, jag måste nog lägga ännu mer distans och tid bakom mig innan jag testar det, typ minst en månad....

Inga medel har jag använt för att sluta, inte ens vanligt tuggummi.....man måste bara bestämma sig och sen inte ersätta beroendet med något annat, annars blir man aldrig fri.

later

SL kort

Igår köpte jag Sl kort. Första sen i maj, känns jätteskönt!! SKolan börjar ju på måndag och då använder jag inte bilen utom på helgerna. Jag känner mig fri med åkkort. Jag har alltid så lite pengar och en resa till stan kostar ju en hel del att köpa löst. Jag hatar dock att köpa mitt i en månad, men hade ändå behövt köpa nu på måndag, so what the hell.

later


day off, igen mohaha

Jag funderade på om jag inte skulle plugga nu i höst, så skulle jag nog kunna trivas med ett sånt här schema. Jobba lite hit och dit. Ledig, jobba en kväll, ledig igen osv. Man hinner med ganska mkt om man börjar 17, Dina behöver inte vara ensam hela dagarna och man kan sooooova länge. Till 13 om man vill ha ha (fast det skulle jag ALDRIG göra, vilket slöseri på livet om man gjorde så varje dag.) Och känner man inte för o jobba en dag så skickar man iväg ett sms till en massa i ica-familjen och kollar om nån vill ta mitt pass, oftast är det nån som vill ha lite extra tider. Som Jag och jeanette som inte har setts på en miljon år, vi försöker alltid få ihop nått men lyckas inte och jag jobbar ju varannan helg och det verkar alltid vara min helg när det händer nått skojj. Så jag bytte min lördag mot en annan tjejs söndag =  förlorar inga pengar och timmar och får en skojjig kväll med nettan, vi ska på klädvisning med buffè. Kul! Inte min stil alls egentligen, jag tycker om kläder och stilar och så men det är oftast inte den stilen som visas på visningarna ju. Men man tackar inte nej till att umgås med en toppen vän och lite nya äventyr i vardagen =).

Nu när jag och padda va ute på morgonprommisen så kom det en rabiat liten hund emot oss. Rasen var cairnterrier (jag gillar typ inga terriers), hon frågade om han fick hälsa medans han fullständigt vrålade och hängde sig i kopplet. "eh nej, inte om han HÅLLER PÅ SÅDÄR!!" Obviously!!!! Det har varit alltför många gånger Dina blivit halvt påflugen när jag låtit andra hälsa på henne. Senast en annan tibbe tik (baaaarbie som kärringen sa, o hon va så fin, och så snygg och så underbar och bla bla bla, trodde mina öron skulle trilla av) ok, men BARBIE typ hälsade på Dina och sen hoppade hon på henne så Dina skrek av skräck och nästan ville slåss tillbaka, tack för det kärring, nu kommer hon hata tibbar resten av livet (nää men typ lixom). Så näää, jag har väl blivit lite reserverad mot att andra hundar ska hälsa. Den här kvinnan med terriern sa att hennes hund brukar lugna ned sig när han får hälsa, och att hon skulle gå på privatträning för att få bort allt skäll och vrål och hets, jag ville inte säga det MEN DET ÄR JU FAN EN CAIRNTERRIER, DOM ÄR SÅ!!  Dom fick hälsa till slut, med hjälp av min hundmötesvana och pedagogik, det gick jättebra då!  Och Dina blev inte påflugen och rädd och var väldigt lugn vid mötet, padda kan!


Nog om tramsiga anekdoter.


later

 snäll vovve.......not!!


Day off

ja, alltså det va igår jag hade det. Hann med så himla mkt så jag är helt förvånad.

Skjutsade Päronen igårmorse. Pappa skulle överraska mamma med att åka iväg, hon visste ingenting. Inte jag heller men färden gick till bromma flygplats och sen ringde dom från gotland ngr timmar senare. JAG VILL OXÅ ÅKA TILL ÖN!!! Aja, det va gulligt påhitt av pappa =). Sen hem och sova, sen iväg och städa bilen eftersom jag bara ska ha den denna vecka o sen börjar jag ju skolan och då e det skönt att ha den fräsch när den står och vilar. Hann sitta och läsa o slappa med Dina på gräset utanför oss. Sen åkte jag, emelie och martin till lagunen på ekerö och hade det mysigt. Dock kunde det varit lite varmare, jag tyckte inte riktigt att en simtur var aktuellt......

Jag vill fan inte var här längre, det är dags att ge sig av.......jag är så trött på att stå o stampa.....men nu är det inte så långt kvar.......men alldeles för länge känns det ibland......

enjoy











//


crying...

Jag har blivit blödig, känslig...... Jag är inte längre den som faktiskt kan hålla det inne.

Jobbade i lördags, 12-21 i charken/färdigmaten (lärde mig rätt mkt). Och tro inte att det var ytterligare en kund som var otrevlig mot mig, OCH jag börjar gråta!!! Fast hon var satans otrevlig men ÄNDÅ?!! Jag grinade så jag va tvungen att låsa in mig på toan ett tag, jag ville typ sticka ut ögonen på den där jävla kärringen. Ofta är det faktiskt inte ledsna tårar utan passivt aggressiva-tårar som rinnner över. Jag har så fruktansvärt lätt att blossa upp i brinnande hat och hämnd, men ändå så har jag ett enormt stort tålamod, men det krockar ibland och blir en jävla gegga. Och jag lägger mkt energi på att vara vänlig och tillmötesgående så när jag träffar dessa överklass djävular så blir jag så sårad.

SLutsats: Jag tror att jag börjar bli klar med serviceyrket där folk tror att man finns till för att vara deras slagpåse/slav för deras tragiska jävla liv eller otillfredställande partner/jobb. Jag FINNS INTE TILL FÖR ATT DU SKA TRYCKA NER MIG!! Vi bakom kassorna i butikerna är fan oxå människor, jag är någons dotter, syster, vän och älskade (ok, kanske inte det sista), varför ser inte folk det??

Jag börjar känna ett behov av att bita ifrån och då har man inte i service branschen o göra.......

Annars så va jag förbi min morbror i bromma efter jobbet, päron va där på "crayfish party" och jag var snäll nog att skjutsa hem dem sen på natten. Hade hyrt en film, tänkte se den på dagen idag för jag började ju 16........bara det att när jag la mig vid halv 2 så kollade jag i kalendern och konstaterade chockat att jag jobbade 11-19 idag!!! Jobbigt, men tur att jag såg det. Det blev inte så mkt sömn, så idag va jag ju helt väck i huvet, svettades av trötthet.

Sen när jag hämtat Dina och skulle köra hem, helt snurrig av hunger så LOSSNAR SPIK-JÄVELN som suttit i däcket, vilket resulterade i ett platt däck. Som tur va hade jag inte kommit långt så jag och pappa fixade på extradäcket (som man max får köra 80 km/h med HA HA HA). Men surt ändå!! Nu måste jag spendera en hel del av min lediga tid imorrn nere på däckverkstaden för o fixa det där. Suck!!

Men jag hann städa och diska nu ikväll......skönt o bara kunna softa sen imorrn......

Dom här utslagen måste jag klaga lite på, undrar vad det kan vara?? Jag tycker mina piercingar har blivit lite taskiga nu oxå. Typ naveln, som inte varit infekterad på 10 år börjar göra ont och grejjer. Kanske är en sån där immunförsvars grej, kanske måste börja äta vitaminer, så kanske utslagen blir bättre snart.....HOppas hoppas!

later

smoothe day gone by

eller, ja asså jag har ju jobbat hela dagen, nästan samma tider som vanliga dödliga ha ha. 11-19. Det var typ inte alls lika tungt som jag trodde, det gick rätt snabbt. Kanske för att jag har vant mig och tröttnat på kvällstiderna. Att åka till jobbet när alla andra slutar, att sitta uppe o uggla till halv 2 på natten men ändå tvinga sig upp ganska tidigt för att "ta vara" på dagen vilket jag ändå typ aldrig gör...... men jag tyckte det var en behaglig dag på jobbet fast det va sjukt mkt folk och trots att...

Nr 1: En man nästan fick mig att gråta offentligt i kassan, jävla gubbjävel, han typ va asvresig. Kunden efter visste inte riktigt vad han skulle göra när han såg mina tåriga ögon och röda ansikte. Att folk inte har något vett att behandla andra människor någorlunda sjyst, vi är en sån OND ras. Det e fan inte mitt fel att kortterminalen i kassa 5 e fuckad när man ska dra kortet från höger till vänster.....

Nr 2: Vi måste ha dessa satans varma västarna på oss, så man nästan svimmar och svetten rinner på ryggen *ofräscht"

Nr 3: En gubbe som kommer till min kassa och köper kräftor och toapapper och säger att han ska "använda" dem i den ordningen. Typ som att man ska bli magsjuk av kräftorna??!! Men för gud skull, varför äta dem då? Jag typ skrattade och typ blev lite chockad över att han pratade toabestyr.......crazy.


Jag har startat ett projekt. Det heter " vilken väg går snabbast med bilen till jobbet från Kista?". Idag har jag kört av 2 av 3 möjliga vägar. Resultat:

Väg 1: Nya  vägen från s-tuna till täby. jag körde lagom snabbt och lagligt och det var lite vägarbeten och så. Körde motorvägen till häggvik och sen nya 90 vägen och sen svänga av vid täby kyrkby och lite till. Tog 20 min, vilket jag tycker e ganska lång tid.

väg 2: Motorvägen och körde som en tok, svängde av vid bergshamra/solna och sen mot uppsala och svänga av o tokköra kymlingelänken. Det tog ca 16 min =). men ändå tycker jag att dessa tider känns alldeles för långa.

Imorrn ska jag klocka den som går genom s-tuna, edsberg och allt det där. Som e typ mysigaste oxå, fast börjar bli tråkig.

Att köra till Ica från solna finns det ingen snack om olika vägar, det finns bara en och den går assnabbt  =)

okej.....måste skaffa mig ett liv......

men det är sånna här kreativa filosofiska tankar jag utvecklar när jag inte har RÖKT PÅ 8 DAGAR =).

Åkte och handlade lite på coop i bromma efter jag hämtat Dina. Men jag hade fan ingen inspiration, det blev inte mkt o hänga i granen.

Hyrde film och svullade så jag nästan spydde, helt själv.......

LATER


Outa



När jag försöker glömma att du finns och aldrig kan bli min så dyker du upp på ett foto som en förespråkare för GREENPEACE!! Det gör allt så himla mkt svårare då JAG oxå tycker om och tänker på miljön och gärna skulle engagera mig. Varför måste vi vara så lika, men ändå är olikheterna helt omöjliga att gå runt, krypa under, eller klättra över!!

Jag vet att man inte ska visa foton på folk utan deras tillåtelse, kan uppfattas som respektlöst men det här är alltså mannen, myten.....min mr big. Det är ändå ingen som läser min blogg typ, och särskilt inte han, så jag gör väl lite som jag vill........

.......


drive

GRATTIS TILL ANNIE (ex sambo) som tog sitt körkort idag!!!!

Hon har typ övingskört i en sekund. Typ började aktivt för 2 månader sen och nu har hon lappen.....jag är avis men jag vet att hon har en talang för bilkörning, hon är som en levande gps och jag är såååå glad att hon lyckades.......=)


ja jag vet, det är inte riktigt en bild till sammanhanget men det va den enda jag hade på datorn på henne........

60 årsfest igår, saknad idag.

Det lät lite fel på den överskriften, som någon dött eller nått men det är bara för att Idag så var pluto sista officiella dagen hos mig, kanske blir nån dag hit eller dit i framtiden men inget är ju säkert. Jag han och Dina åkte på utflykt efter vi hade varit på dagis o jobbat ett par timmar. Vi åkte till kärsön och promenerade och badade, till och med Dina vågade sig ut en bit i vattnet för att fånga en  godis. Jag blev totalt nostalgisk när vi skulle åka hem. Vi 3 som har hållt ihop och jämt e ute på utflykter på olika ställen. Pluto e verkligen så mysig och speciell. Det tog egentligen ganska lång tid innan jag fäste mig på riktigt för honom (jag är inte överlycklig i flattar) men nu tycker jag han är en av de bästa och mysigaste som finns, han kommer alltid vara speciell för mig, nästan som min egen. Dina kommer sakna honom. Hon brukar ligga och vänta på att han ska komma på morgonen och vara uppspelt när han väl dyker upp, hon tycker ju att det är så mkt roligare när han är med än när det bara är vi 2 som e ute. Hon är absolut ingen enhunds-hund.

Nu ska han prova på min kära kompis Maries hunddagis (stjärntassar) i bagarmossen, jag hoppas att han kommer trivas där. Känns bra att veta att han hamnar hos någon som är kompetent och någon som jag känner så att jag kan hålla ett vakande öga på plutogubben så han mår bra. Man har ju hört hur vissa dagis kan vara lixom.

Om dom inte hade flyttat och jag inte ska plugga så mkt i höst så hade jag gärna haft kvar honom, men allt har sin tid och allt har sitt slut tyvärr.

Igår var det ju Pappas 60 års fest. Det va superskojj och trevligt. Mkt folk och mkt mat. Tråkigt att Malin och Craig var tvungna att dra till flygplatsen ganska tidigt (det känns lite som ens lilla gäng när man träffat dem så mkt på sistone). Det var kul att höra nyheterna om att min ena kusin ganska hastigt har gift sig efter att ha träffat sin danska prins för inte alltför längesen, det ger mig hopp om framtiden.....

Det var helt enkelt mkt lyckat, mer kunde sägas men jag vet inte var jag ska börja.

so enjoy


Vi är multinationella.... skottska flaggan är så jävla fin

food

people

Dad is looking all mad när han öppnar sina presenter...

craig, martin, emelie, min faster gerd och Malin.

Hmmm vänta lite nu, min man saknas......eh nee jag HAR JU INGEN  *bitter*

systrar

hey

idag har jag varit produktiv, har varit ute en timme i skogen mellan 8 och 9 och motionerat pluto och Dina. Senare ska jag åka till kista och fira pappa som fyller 60 år idag =).

Igår hade vi familjemiddag i kista eftersom Malin och Craig är här på blixtvisit för att vara med och fira pappa. Vi åt kräftor och köttbullar (ok jag och malin åt de flesta kräftorna) WE LOVE CRAYFISH!!  Och hade allmänt mysigt. Hundarna var jätteduktiga. Dina skällde en halv gång på craig sen satt hon i hans knä eller låg med huvudet mot hans ben i soffan, såååå söt.

Jag fick gåvor från skottland, en liten säckpipa/airfreshner/spelar musik. JAFFACAKES, Kit kat Dark och små påsar med salt and vinegar CRISPS!!!

Nu blir det te och jaffacakes varje kväll för min del..........=)



mums......som ni ser har jag förberett en liten hög jaffacakes i bakgrunden till fikat.

later

e det jättefarligt...

...att köra med en spik i däcket?? Det är inte helt platt ju och jag har inte tagit ut den, men FUCKING HELL!! Den där bilen ger mig gråa hår..........................jag tänker vara dum och låtsas som jag inte sett den. Det hade jag inte gjort om inte helena hade stått utanför bilen när jag backade och sett den. Jag ska ju ändå till kista ikväll så får pappa kolla på den. och på varför jag tycker det luktar så mkt bensin i den ibland.

irriterande......

va ute i skogen med helena, jessie, gucci, pluto och pADDA. Varmt men mysigt =)

nu ska jag ta siesta

rutten dag..

fast ändå inte.....Näää det va fan helt ok ändå, bortsett från mina utslag i ansiktet som inte kmr hinna försvinna till pappas fest på onsdag där 50 pers med kamera kommer befinna sig. E det ok o ha en hatt som samantha i sex and the city när hon hade gjort kemisk peeling i ansiktet??

Lyssnade på Bandit medans jag körde till jobbet idag, så jävla kul ibland. Det var bandit reverse, man ska ringa in och säga vilken låt som lät helt messed up spelad helt bakvänt (jag hörde faktiskt oxå att det va offspring=) Men aja..

-bandit jonas: Hej, e det andreas vi har på tråden?
-andreas: yes, hej hej.

och sen är det lite snack om vart andreas befinner sig, dvs i bilen på väg hem från första arbetsdagen efter semestern (säkert jobbar han som elektriker, snickare eller annat lager tjosan som alla som lyssnar på bandit jobbar med).
-BJ: hur länge hade du semester.
-A: en månad, asskönt...
-BJ: EN MÅNAD!!! Jaha 4 veckor, det hade ju jag oxå, lät bara så mkt när du sa det på det där sättet.

(okej, jag typ kluckade för att bandit jonas lät lite spånig....men jag hade säkert oxå kunnat säga nått sånt.)

Och sen så säger Andreas rätt svar och låter stolt som en tupp och får en fanfar (ni vet hur radioprogram e)

-BJ: Grattis som fan, du har vunnit Ron jeremys "hårdaste mannen i showbiz som är veckans bandit-bok.

Note to everyone that didn´t knew. Ron jeremy e typ den fulaste, äckligaste och kanske mest kända (och tydligen hårdaste) mannen i amerikansk porrfilmsvärld.

Detta är därför jag älskar bandit som inte censurerar sig själva.

-BJ: du andreas, den där ron jeremy har fått knulla rätt mkt va?
-A: *Kluckar*...aaaahhh
-BJ: Det roliga är att han har smygit in lite egna tips här och var i boken, det tycker jag va kul (och lite konstigt).

VADDÅ FÖR TIPS, blääääää .....*nyfiken som fan*

aja, jag tyckte detta va kul....dock är det typ bara återberättat från mitt minne så det va ännu roligare när man hörde det live....

later

 Ron

vs

 Bandit jonas ha ha

what´s wrong with me.....

förutom det uppenbara och för tillfället någon slags hudåkomma som gud som straffar mig för......well för att jag inte tror på honom + att jag jämt sabbar min karma med att va så emotionellt avskuren.

Såg på fb att min stalker har en flickvän nu, antog det eftersom vi inte hörts på ett tag. Jag kan inte ens behålla intresset hos en stalker (obs detta är mina ord, i brist på ett bättre, han e absolut inget psyko, tvärtom). Detta är andra killen som jag har halvdejtat och som sen bara för att jag aldrig vill eller kan vika min tid pga att jag har svårt o släppa in folk (ok killar) så rinner allt ut i sanden.Jag vill inte ha några måsten att ses och när det inte blir den där sjuka intresse känslan så verkar min kalender alltid fullspäckat med annat. Jag antar att det skulle vara annat om jag blev kär. Men jag tror helt enkelt inte jag e mottaglig för sånna känslor nu. Jag vill bara vara jag och komma o gå som jag vill, vild som vinden och alltid otillgänglig så jag aldrig måste lova saker jag inte kan hålla....o aldrig känna mig instängd igen.....

dags o fixa en psykolog till detta problem, jag e så störd.

Det trista är att nu i efterhand så e det riktigt tråkigt  det här med min stalker för han var verkligen toppenkille trots att han bara e typ 21, jag tror nog  att det var jag som var mer omogen än honom. Jag är ju jätteglad att hittat en söt tjej för han verkade vara dn som gärna vill va i ett förhållande.

då kan man radera ett till nummer på mobilen som man inte har nått för längre.

bra jobbat!

HA HA 37,21 kr på mitt konto. 0.90 kr på sparkontot. Jag är stolt, det är ju trots allt den............3 AUGUSTI.

Som tur har jag alltid andra källor till pengar att ta till......jag får alltid ihop det på nått sätt.

Fortfarande inge cigg.......det är såååå man sparar pengar vet ni......

Gav pappa en kram och en ask med utgången chocklad från jobbet häromdagen, som tack för att jag är skyldig honom 12 000 kr som ska betas av på ca 2-3 månader nu i höst, det blir tight, men jag hatar skulder så jag måste bli av med dem, det får svida så mkt det vill, jag vill bli av med dem NU.

Visste ni att det kostar 2000 kr att få en ny bilnyckel (har fortfarande bara en, efter att jag tappade den andra i skogen), hur sjukt e inte det.

Uppe 9 imorse och lekte hitler i skogen med Dina, NU jävlar ska det bli fason på hennes olater, hon var faktiskt rätt duktig idag, jag kör med långlina och det känns tryggt o bra.. Sen körde vi lite agility, fast hon blev väldigt varm för solen låg på. Jag känner mig ambitiös.

later

ha ha, soooo funny


mmmhhmmm

sur o grinig idag, o jävligt trött. Men INGE cigg.......nån måtta på medömket finns det ju.

Har fått nån slags hudutslags grejs (mest i ansiktet), svullnader och sånt, inge kul alls. Man kan ju verkligen inte känna sig glad då.....undrar om jag har ätit nått konstigt??? Jag vill inte ha det så iallfall......men får väl typ aldrig som man vill....

gick tidigare från jobbet, EN HEL kvart hihi.

Körde en ny väg till täby idag , mkt behaglig och inte lika tråkig + att det är typ 90 hela vägen =). I like.

Varför måste han höra av sig......varför!!?? Precis när man börjat glömma. Undrar om jag ska åka o hälsa på.............?
Fast då kan jag lika gärna skjuta mig själv i huvudet  för då kmr jag ju bli helt förstörd, eller inte........det kanske blir en motsatt effekt,  motbjudande och so over him. Inte för att det har varit så nån tidigare gång, typ ever.

nu ska jag äta korv o makaroner, och massa jävla chocklad (nej det är nog inte därför huden får utslag....eller?) och sura i min ensamhet och kolla på kvällens missade avsnitt av being human på svtplay.

puss


snart lite ledigt...

Bara 2  dagar kvar till lite ledigt. Inte för att det är så jobbigt att jobba ngra timmar på kvällarna men hela dan känns som det går åt till att förbereda sig för jobbet. Man kan lixom inte slappna av.

Sov till 11 som en sten.......så underbart.

Det gick bra att stänga o fixa igår på jobbet trots att vi var 3 relativt nya (extremt dålig planering av ledningen) så höll vi ihop och jobbade som ett team, vi var verkligen effektiva tillsammans så det kändes jättebra. Men jag var helt slut, det är mkt jobbigare än o sitta o dega i kassan lixom. ha ha.

Igår berättade jag för mamma o pappa att jag och emelie (och lottie=) ska åka till england och bo där ett tag nästa år.  Nu är det dags att ta tag i det, nu är tiden perfekt för att inte vara kvar i detta land. Bara typ 6 månader kvar. Jag längtar.

Pappa blev nog lite ledsen över nyheten för han blev väldigt tyst men sen så hämtade han kartboken o vi satt o diskuterade vänstertrafik. Men det är klart det är tungt o höra att alla hans barn +barnbarnet (Dina) ska bo i uk. Han som knappt accepterat att vi flyttat hemifrån....=)

Det ordnar sig, allt blir bra. Bara man är positiv och har mål men inte för höga krav på sig själv.

3:e dagen och 1 cigg.

Det känns helt underbart.......

......

Hade så velat gå på pride idag med Emelie och Martin. Fan att jag jobbar!!!

Tro inte att jag orkade mig upp och ut till klubben imorse, neee. Jag har nämligen  vaknat de senaste dagarna runt 5 tiden och fram till 8 så ligger jag vaken och vrider o vänder på mig långa stunder. Sen hörde jag att festen som typ började vid halv 2 hos grannen fortfarande pågick vid halv 6 så då låg jag och lyssnade på det. o sen vare kvavt och Dina låg helt utbredd som en plattfisk........så skumt. Jag kan alltid sova. hmmmmm..... Men hursomhelst resulterade det i att jag kände att jag ville sova vidare när jag väl föll in i sömn vid halv 8.......

nu ska jag styra upp dagen.........e redan cp-trött.

later

song of the fucking day


Morr!!!

Bloody hell va jag har varit på dåligt humör nu ikväll.

Va tvungen att andas i en påse för att inte jag skulle köra ihjäl mig själv på vägen hem, körde som en dåre, körde om och körde för fort med heavymetal på högsta volym. Var så himla irriterad o sur. Varför? Jo för att jag slutade 20 min senare vad som stod på schemat. Varför på riktigt? FÖR ATT JAG INTE TAGIT EN CIGG PÅ HELA DAGEN!!!  HA HA, så tragiskt att man kan blir upprörd över sånna småsaker som att sluta lite senare lixom, men när man inte har nått tålamod o ta av så är det som den värsta katastrofen. Det kmr gå över om 1-2 dagar om jag inte bryter cirkeln, kämpa på........

Nää men faktiskt. Jag stod i färdigmatsdelen och hade hand om allt sånt och skulle oxå stänga där. Bara att jag har typ stängt där en gång tidigare och då fick jag massa hjälp + att jag bara varit där totalt 3 ggr tidigare. Så jag har ju ingen aning om när och hur och vad som behöver göras. Och jag vill ju inte att Rosche som stängde fisken och så skulle behöva stå o städa o fixa på min del bara för jag inte hunnit och vill gå hem i tid. Men samtidigt fanns det personal men som av privata skäl inte pallade o hjälpa till alls, take one for the fucking team eller kom inte alls. Så länge ingen har dött så får man fan hjälpa till. Jag har gått igenom en massa tuffa saker men har aldrig låtit det påverka jobb eller andra människor, Jag har empati, missförstå mig inte.....jag tyckte bara att denna stackars människa kunde fått ledigt helt om den inte ens kunde prata med kunderna.....eller hjälpa sina medarbetare,

Dessutom kom det in en kvinna och en man när jag typ packat alla färdigmatslådor och skulle fixa det sista och kände att jag låg bra till tidsmässigt, och då ska dom ha både det ena o det andra, och står säkert där i 20 min. O jag hade kunnat flyga på kvinnan o skalla henne, hon pratade nämligen med mig och med mannen som vi var 2 åringar. Hon upprepade allt jag sa till honom, men han va inte döv eller gammal. Hon förklarade vad allt var,fast ha var inte blind och han kunde svenska. Och sen sa hon vad han skulle köpa och äta. Hon var så intensiv så ingen fick en syl i vädret.........skjut mig i huvudet. Hon tvingade mig o säga vad alla pytsar på vagnen innnehöll, de som jag plastat in. Och sen ville hon ha av den som var högst upp på vagnen........*uppgiven*

Tyckte synd om rosche i slutet, han kände nog av min aggression, fan va pinsamt, jag jobbar ju aldrig med honom och så får han se min "bästa" sida. Hmmmm om jag blir känd som bitter så blir jag inte förvånad......

.....imorse var jag uppe vid 8 och var ute i skogen med Paddan samt tränade lite agility på klubben.......nice. Ska upp samma tid imorrn. jag sover ändå bäst när jag varit aktiv och ätit och vet att Dina är nöjd. Försökte få med Helena men hon kände inte riktig för det (när man inte jobbar är alla dagar vardagar eller helger, då spelar det ingen roll att man går upp 8 på en lördag) Imorrn är det min onsdag och tisdag och onsdag är min lördag och söndag, get it. Så jag behöver inte nån jävla sovmorgon imorrn.

näää nu vare flummigt, och jag ska ju snart gå upp ju. zzzzzzzzzzzzzz

RSS 2.0