äntligen hemma!

sitter så sjukt jävla nöjd med 4 st 2 veckors råttbebisar innanför tröjan, allihopa har somnat nu. Jag har redan förälskat mig i en av bebisarna. Har dock inte undersökt vilket kön den är, men den är superfin och blank mörk med en stor vit bläs och vit mage. So pretty!! Helena är inte hemma, hon är troligtvis hos sin nya hubby =). Jag är ledig imorrn och ska hänga med emelie, käka mat o bio o sånt supersweet stuff! Kan det vara bättre.

Mådde så otroligt dåligt på jobbet idag, alldeles utarbetat och sliten av en fuckad dygnsrytm. fick gå en halvtimme tidigare, skönt! Skulle ju hämta alla saker och DIna i kista eftersom jag blev kvar där i typ en vecka för jag va för lat för o rulla hem ha ha.

Just det, glömde berätta om mina stulna vindrutetorkare!

Det var i fredags. Jag sprang 5 i elva för att hinna sticka innan jag måste vänta tills alla andra är klara, vi måste gå ut tillsammans då av säkerhetsskäl. SO anyway, det är blötsnö storm när jag kmr till parkeringen bakom ica och jag tänkte att jag inte behövde skrapa utan bara köra torkarna. Så jag sätter mig, redo att brumma iväg. Men när torkarna går igång så blir det bara 2 bågformade streck på den snötäckta rutan!! WTF tänker jag. Är det is på dem? Hoppar ut och hittar till min fasa 2 pinnar med krokar på, men inge blad. Som tur var sprang jag in igen på jobbet och fick tokmkt hjälp av alla som var kvar. Hjälpte till o leta och fundera och lösa problemet. Så vi hittade iaf en torkare på marken, så jag kunde ta mig hem iaf. Men turns out att det inte ens var min. Antagligen har nån slängt av sina och tagit mina eller så har flera snotts och dom tappat. Men jag har inte hört om nån annan bil som blivit vandaliserad, kände mig paranoid att det ska vara nån som vill jävlas med mig. Upptäckte även dagen efter att min "HUND I BIL" skylt oxå var borta, satans jävla )&%#¤"¤%. Jag blev nästan lika upprörd för det, den var bilens signature-look. Aja, nu har jag nya blad och time will tell om jag får veta nått om vad som hände. grrrrrr.

later

nytt

..fast inget är nytt, inget har hänt, men jag är nästan ute ur jobb-maratonet jag ägnat min tid åt de senaste veckorna. Nu är jag riktigt sliten, fått sår på armen av rengöringsmedlena och är ganska omotiverad. Att stänga är nice, i lagom mängd!

Jag måste bara berätta om en snubbe som raggade upp mig på ica i förra veckan. Tyckte han var modigt som vågade komma fram för sånt vågar jag inte själv lixom. Han var inte direkt min stil men det kan ju va kul o dejta lite, jag har ju ingen annan på tapeten ändå just nu. Så han fick mitt nummer (fast jag ville ta hans så jag har total kontroll ha ha), och sen ringde han inte. Whatever tänkte jag men nu igår får jag mess "ville du inte ses?" (men hur ska jag kunna ringa o ses om han inte hört av sig så jag får hans nummer,) redan där ringde varningsklockorna.Sen eftersom jag jobbade så svarade jag ju inte och då inom loppet av 3 timmar får jag "??" och "vad har jag gjort för fel?" .......HALLÅÅÅÅÅÅÅ pushig har fått ett ansikte, DET BLIR ABSOLUT INGEN DEJT MED EN SÅN OTÅLIG OCH PÅTRÄNGANDE SNUBBE!!!! Varför händer sånt här alltid mig? sux.

later people

xmas times is crazy times

har inte uppdaterat nått, bilder och snack om bröllopet kommer när mitt jobb maraton är över om sisådär en vecka.

Annars har jag jobbat sjukt mkt, 17, 18 20,21,22, 24,25,26,27,28,30 i ett svep, heavy! mkt cash i januari.

Jobbade även på vinsta i veckan, så 9-12 på vinsta hundcenter och 16-23 på Ica (julrush, folk som shoppar till kvartöver 11 på kvällen), idag var jag ledig och det behövdes verkligen, pheeww va rätt sliten där ett tag. Imorrn julafton ska jag jobba, prepare for frenzy! Folk e sjukt galna i juletider. Själv gick jag till solna c idag o skulle handla det sista, va där i ca 5 min sen gick jag därifrån, palla!!!!

Sååå underbart skönt med bara Dina igen, vi är ett stabilt team!

Vet inte om jag nämnt detta men helena och jag har ju råttor båda 2, hon har 2 flickor och en pojke och jag har ju frukostråttorna som jag ärvde när daniel dog. Nu har siames honan 8 underbara bebisar, ca 1 v gamla. Kikade på dem idag, börjar få päls men inte öppnat ögonen, jag tog upp en och pussade lite, låg i handflatan. Så om ni vill se söta saker eller vill ha en råttis så vet ni. Tyvärr e mamma råtta mindre gullig, har blivit lite halv(hel)aggro av graviditeten. Bilder kmr på detta med, be patient!

näää nu ska jag försöka tvinga mig själv o sova, ska upp halv 5 för fan!

god jul allihopa

This day, this life...

Idag har varit en sjukt innehållsrik dag på nått sätt. Jag började dagen med att halka o slå mig och nästan kräkas och gråta av smärta (som sen gick över i den där sköna känslan när smärtan släpper). Inte lyckat. Hur ska jag överleva vintern om jag premiärdyker på första dagen av tokmkt snö? Jag kan lika gärna lägga mig på marken och låta hundarna dra mig för att vara säker på att inte falla igen.

Gick på engelskan, satt i 2 timmar och väntade på mitt betygssnack. och det blev ett efterlängtat MVG!! Jag är stolt och nöjd för jag har nr 1 lagt ner mkt tid och energi och jag känner mig så himla misslyckad med matten så jag behövde detta mvg för att inte kräla på botten. Och 2 engelska är mitt favoritämne, jag älskar engelska så det känns toppen att det inte BARA var inbillning utan att jag har lite fallenhet eller nått liknande.

Sen stros runt omkring skanstull, slussen, medis. Jag bara älskar söder!! Och nu idag när det var vitt och juligt och snön yrde och jag hade mössa och vantar och traskade runt i min egen lilla värld och kikade julklappar och lite sånt. Hela stan kändes glad idag. Fy fan vad jag kommer sakna söder nu när skolan är i princip klar. Men jag har kört 1,5 år där och har inte mkt mer att hämta egentligen. SKulle kunna fortsätta höjja snittet men då är jag kvar där till evigheten tar slut och det vill jag inte, jag vill ut och resa och upptäcka och sen vill jag plugga på universitet ju, det är planen! Men det är trist när allt tar slut på nått sätt. Avslut av alla dess former är något jag har otroligt svårt för, jag fäster mig väldigt lätt vid folk och situationer. Kändes konstigt att tänka att man kanske aldrig mer träffar de mysiga kompisarna från engelskan =(. Man säger att man ska ses och sen sprider sig alla för vinden och blir upptagna av sitt. Jag vet ju hur svårt jag har att avvara spontantid, jag har alltid något planerat och löften att hålla.

Annars har jag städat och fixat lite, handlat mat, ska laga laxpudding imorrn (vuxenpoäng, jag ska laga mat lixom). Varit ute med hundarna, eller ja, dom var ute med mig. Chilli och Jessie var så jävla taggade, jag längtar tills jag bara har min lilla skatt för i snö o halka vill man inte ha nån stor superdragig hund som släpar omkring på en. Men alla hundar älskar snö så jag hade inte förväntat mig annat än taggat till max!  Har funkat toppen o ha Jessie hemma nu i 2 dagar, hon är superlugn och fin inne och glad o sprallig utomhus, precis som det ska vara. Hon är faktiskt en väldigt bra hund, hon har stor potential och jag älskar hennes milda sätt, det bor ingen bitch i henne som det gör i typ alla våra andra tikar här hemma. Glömde berätta att det blev fight mellan Fröken Rottweiler och fröken Briard igårkväll. Blir så när gucci är snäsig och vaktig över ben och Chilli har habegär och inte backar för nått. Vardagsrumsbord flög åt helvete när dom försökte mörda varann. Som tur var hade jag en tillbringare med vatten som häldes över dem fast dom slutade egentligen inte förrän vi drog isär dem.  Nu har chilli 2 bett i ansiktet och gucci har 1 bett i benet, så kan det gå!

later people!

Angry_Rottweiler_01.jpg Rottie image by SCORPIOTCM
OBS dett är ej chilli, men det är samma skrot och korn ha ha.


Budskapet uppfattat



Briljant låt och text av allas älsklings anarkister-RAGE AGAINST THE MACHINE. Jag fick minsann gåshud första gången jag hörde den.

later

I`m alive

Thank god!! Fy fan vad jag var bakis igår, och typ idag oxå, det blev lätt för mkt vin lördags, störigt bara att alkohol tär så hårt på mig, det är ett tvådagars jobb för att komma ur bakfylle-koman! Igår när jag skulle gå o lägga mig höll jag fan på o spy, ju längre dagen skrider desto sämre mår jag ha ha.

Men det var en bra helg iaf, o skojjig fest, va inte så farligt att städa upp och så heller. Nu ska vi tjäna lite slantar på o panta alla burkar ha ha.

Idag var jag i väsby och shoppade klänning till bröllopet på lördag (som jag fortfarande inte lyckats bli av med tiden på). Det var lite knixigt, men jag hittade nått sjyst, hoppas bara färgen funkar, det är ju inte svinlätt när den inte ska vara vit eller svart.

Halt som fan idag. Jag hämtade jessie från dagis för hon har fått kennelhosta och när jag skulle köra uppför långa backen till oss så började bilen slira och kränga, jag fick köra runt hela kvarteret för jag vågade inte chansa. Blev osäker på dubb-fria nu, men jag får tat lugnt o fortsätta prova olika ytor.

enjoy















later


greetings from the drunk side

fulll återigen, ordningen är återställd, jag har åter tid att dricka och vara full. Fast inte så länge till, snart kör julschemat igång och då blir det varken rast eller ro, då ska jag jobba my ass off!!!

ikväll/inatt (vad räknas som natt när alla timmar på dygnet används som dag) vare fest hos MIG. Inget uppstyrt men tro det eller ej, det blev satans lyckat med typ 20 pers, SWEET!

Nu sovar jag i kista, hundarna var här och jag pallar inte o sova bland alla tomglas ha ha, det tar vi hand om imorrnkväll, ingen ide o pajja helgen med.

Hundmässa idag. Stora stockholm 2009. Jag, mams, em och martin kollade hundar tills vi blev halvblinda. Söta vavvor och pomeranians mm. Såg en greyhound (som e den rasen det troligtvis blir nästa gång hundköp blir aktuellet för min del) och en massa andra raser och tillbehör. Kan inte fatta hur hundarna kan se så olika ut som dom gör, fab!!!! Kollade in helena och jill som tävlade. Det va seriöst för hela paketet, ganska svår bana tyckte jag, och vi satt alla och höll andan och klamrade fast vid varann av spänning när dom körde. Det gick som en dans och jag vet 3 människor i världen som nu tycker agility är ganska ballt!


later, nu börjar jag nyktra till, måste sova.......

Nooo

Shit, har nationella matte om en timme, har inte sovit en sekund känns det som. Mina tankar och puls rusade runt hela natten =(. Pluggat har jag inte gjort heller men det visste jag ju om. Var sjukt nära att strunta i det men hallå, det är ju nationella!!

Ska jobba ikväll oxå, och sen upp tidigt imorrn till hundmässan imorrn, jag kmr inte få mkt sova förrän söndag, men varför klaga, jag har ju sovit en miljon timmar i veckan. Troligtvis därför jag sov så oroligt inatt!

Man pallar aldrig o klä sig snyggt när det är tidigt, jag ser ut som ett hopkok med trasor just nu. Sen ångrar man sig lite senare på dagen men just nu är det för mörkt o kalla för att stå o välj små outfits, nääää det får bli sunk. När jag började 7 på morgonen i typ 4 år så blev det ingen stylista på morgonen minsann. på med hundkläderna och zomba iväg bara.

later


play

Jag älskar nya konceptet PLAY. Att man kan kolla program man missat gratis på nätet i form av svtplay, tv3play ect.....förutoooooom...............5:an, the cheap bastards. Vill ha 19 kr för ett redan visat program och typ nått mer för att se in i framtiden, what a load of crap!!! Det är ju det som är tjusningen med play-grejen, att det är gratis.

Igår:glöggmys hos lottie med massa tjejer. Sweeeeet! Jag åt dock lite för mkt pepparkakor och bullar, men när jag väl kommer igång så kan jag inte sluta, det gnags på nått hela tiden.......

Idag var jag ute på lovön, hundarna behövde få springa fritt i skogen.var helt själva. Kunde höra en nål falla så tyst var det........serenity.

later people


panini





TvåaSexa

That´s my age, don´t wear it out!!

Från och med idag.....

Vaknade kallsvettig, vad har jag åstadkommit med mitt liv?! Ect ect sånt som jag alltid nojjar över istället för att leva i nuet och som den person jag är, jag känner mig inte som 26, kanske som 20, full av förväntingar och drömmar som jag kommer följa upp, full med energi för det som står skrivet i de kommande kapitlena i mitt livs bok.

Hurra hurra, hur spenderar jag dagen på? jo med att sitta sunkig och jävlig och uggla hemma med hundarna och plugga matte, kul =/, men är inte måndagar världens tråkigast att fylla år på. Vem av ens vänner orkar ens göra nått på en måndag? min "jobbvecka" må ha slutat igår men alla andras började idag. Kanske styr upp nått i helgen, iaf en middag med päron och evil-twin mli (=P).

Fått julschema nu, är nöjd. Blir några slantar i januari after all.

Kom hem igårkväll och var asgrinig, why? I dont know. Fast min kropp och knopp var rätt sliten efter jobbet, det är tungt i charken, varje måndag efter en jobbhelg väger jag ca 150 kg när jag vaknar, känns det som. Sen klagade jag lite över disk och skit fast jag inte orkar bry mig ändå, man kan inte ändra på folk, så är det bara, just accept!

röksugen igen, efter hur många veckor som helst utan cigg. Det kommer och går, men va fan, smakar ju helvete när man väl tar en. Jag får väl stå ut helt enkelt.......det kommer ju vara så här livet ut i princip. Har man väl smakat förbjuden frukt lixom. "You can check out any time you want but you can NEVER leave"......

Nu är det bara typ 2 veckor kvar med chilli. Trodde det skulle vara jobbigt att jag inte ska ha henne ´någe mera men nu är jag så helvetes trött på henne på nått sätt, hon är ett envist stenblock, omöjlig att rubba. Jag pallar inte att göra henne glad på halvtid, orka lägga ner så mkt energi när det inte ens är min hund. Näää det ska bli nice och bli fri igen, bara jag och padda.

later

work is in the air

Jobbar hela helgen, blir så ibland.......

Men sjyst och mingla med folket från jobbet, man behöver ju inte känna sig ensam o isolerad så fort man kliver innanför portarna På Ica =)

E faktiskt väldigt nöjd med hur kvällarna är upplagda när jag jobbar varannan helg. Det är stabilt med 3 tjejer in charge. Och sara är en toppentjej som jag umgås privat med oxå så det är hur nice som helst. Idag var vi ute på lovön med vovvar innan vi drog till jobbet, mys!!

Har ont i tanden, känner mig stressad över julklappsinköpen (eller bristen av dem), och att jag MÅSTE få bort min jobbtid den 19 då josefina gifter sig, MÅSTE, hörde ni det!!??? Det har dags att börja hora bort tiden, dvs tigga, böna och be, smsa som en tok och allmänt tvinga på folk jobbtiden. Det är bara att det är energikrävande i juletider ha ha.

Näää det är mkt som vill sägas, det pallas inte bara. Good night...

zzzzzzzzz


Nytt ljus

ah, nu är jag uppe från min pyttelilla svacka. Igår tog jag en sån underbart lat slappardag. sov 12 timmar, tog massa promenader och låg i timtal och glodde på alla dessa underbara dag tv-program, en absolut favvo är Project runway som dom visar i repris, aaaahhhhh.

Ibland behöver man ta en dag då man inte känner någon som helst stress att göra något, att inte behöva bege sig iväg nånstans, inte göra ett jävla piss!! I like!!

Undrar om idag är dagen jag ska ta tag i mitt hår, alltså typ klippa sockervadds-topparna eller nått! ha ha.

ska iväg nu och ha ett vocabulary test på engelskan, sista lektionen, sen nationellt imorrn och sen är det all over. Då är det bara matten kvar nästa fredag.

Såg "mogis" på sthlm-arlanda igår. E hon sann? Så jävla knäppt rolig, dom presenterade henne som modebloggare och som "hittar på" nya ord!!?? Jag tror hon driver ibland. TÄnk oxå att hon bara e typ 20, tycker hon ser äldre ut....dunnno.....

MOGIS.SE


vad är mitt jävla problem?

Varför är jag så himla olycklig och stressad jämt? När var och hur ska jag hitta nått som tar bort detta? Vägrar att tro att en annan människa ska lösa allt, jag ska göra det själv." If you can´t stand alone, how can you stand together?"

Men nu när skolan börjar närma sig sitt slut så har jag börjat stressa över pengar, hur jag ska få mkt extratider i December då jag går mindre i skolan. Jag har inte ens fått några tider efter den 20/12, hoppas dom bara glömt o sätta in tiderna, jag vill inte stå utan i jul! Och det finns massa vakanta-tider men inget som passar mig då jag har Chilli på dagarna, hon kan varken gå på dagis eller vara hos nån av mina kompisar, suck!

Snart är året slut. 30 dagar kvar......crazy. Jag kommer ihåg nyårsafton förra gången som det var igår. Lugn kväll hemma hos Marie och daniel, med tess och emelie och en miljon djur (iaf 12 hundar ha ha). Detta år har varit omvälvande minst sagt, och på ett sätt är jag ett steg närmre att hitta vem jag verkligen är, satt upp mer mål och varit mer drivande i att faktiskt genomföra saker och ting. Men åh det går ju så jävla fort, vänta lite lixom, jag hinner inte med.

Har börjat känna mig röksugen på sistone. Vet inte hur länge det är nu, typ 5 veckor. Jag ska ju inte sätta ngra förbud på mig själv men ack vad besviken jag skulle bli på mig själv om jag cavade efter denna korta tid. Det finns ingen anledning lixom.

later u guys!!

RSS 2.0