Helgen

Inte varit en kul  helg, har jobbat och varit lite på fest men jag åkte tidigt och har varit allmänt otaggad. Jobbar fan alltid. Man ser på facebook på söndagsmorgnar och alla har gjort skojj saker hela natten lång men inte jag.

Meeeen jag har umgåtts mkt med Penny. Hon e superfin. Igår badade vi henne och rensade öron, nu väntar veterinärbesök i veckan sen e hon good to go. Tänderna kommer behöva skrapas och en liten behöver dras ut men det får man räkna med när man tar en gammal hund som inte fått rätt omvårdnad när det kommer till tänderna. Tänkte få dem fixade och sen börja köra färskfoder på henne så hon inte får tebax tandstenen + att hon får bättre päls när hon väl fäller ur. Hon har jättefin päls nu men man känner att den är tjock och fuzzy och att hon kommer fälla ur och sen bli slät och blank men hon fäller inte mkt alls, inte ens när hon badade. Hon var supersnäll och stod bara där som en ledsen kråka i duschen. Och inte sa hon mkt om öronrensen heller. Och främlingar ska vi inte tala om, hon är INTE reserverad, hälsar glatt på vem som än vill klappa. Har dock inte fått någon klar uppfattning om barn och andra hundar. Hon har bara träffat Dina och Coco men det har gått jättebra.  Och hon har inte reagerat med utfall när andra hundar gått förbi och inte heller när barn gått förbi. Är inte rädd för moppar och andra ljud och blir inte galen när man släpper Dina eller när hon ser folk sparka fotboll. Drar inte i kopplet.......hoppas det bara fortsätter och blir bättre för den här hunden är så himla okomplicerad. Igår gick Em och martin till tvättstugan i tio minuter, då hade hon inte ens gått upp från sin bädd i vardagsrummet och när de sover så väljer hon bädden i vardagsrummet. SKönt......

Idag ska jag hem till Lotta innan jobbet och fira hennes födelsedag. ÄLSKADE LOTTIE  som är back in town äntligen. Längtar =).

later

Kommentarer

Kommentera inlägget här:

Namn:
Kom ihåg mig?

E-postadress: (publiceras ej)

URL/Bloggadress:

Kommentar:

Trackback
RSS 2.0